راه ترقی

آخرين مطالب

با حضور مهندس اوحدی؛

از کارمندان تراز مکتب سردار سلیمانی تجلیل شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

از کارمندان تراز مکتب سردار سلیمانی تجلیل شد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - در چهارمین جشنواره کارمند تراز مکتب «سردار شهید حاج قاسم سلیمانی» که با حضور مهندس اوحدی، معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، صبح روز سه‌شنبه 18 دی‌ماه در سالن اجلاس سران برگزار شد، از دو تن از کارمندان بنیاد شهید تجلیل شد.

به گزارش «ایثار»، چهارمین جشنواره کارمند تراز مکتب «حاج قاسم سلیمانی»با حضور مقامات کشوی و لشکری از جمله؛ «سید عباس عراقچی» وزیر امورخارجه، «محمد اسلامی» رئیس سازمان انرژی اتمی، وزیر دادگستری، رئیس امور استخدامی کشور و جمعی از کارکنان و مدیران ادارات، برگزار و از فعالیت‌ها و تلاش‌های «سید عباس عراقچی» تقدیر و انگشتر شهید سلیمانی توسط مادر شهید حدادیان به وی اهدا شد.
عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر این که «در کنار میدان و دیپلماسی محور سومی به نام رسانه نیز وجود دارد» گفت: ضربه‌ای که به ارتش سوریه وارد شد قبل از اینکه نظامی باشد، رسانه‌ای و روانی بود و در واقع ارتش سوریه قبل از جنگیدن شکست خورد.
وی اضافه کرد: حاج قاسم سلیمانی مکتب مقاومت را به جریان و جبهه مقاومت تبدیل کرد و این جریان همچنان قوی و سربلند در منطقه حضور دارد و با رژیم صهیونیستی و مستکبران مبارزه می‌کند.
امین حسین رحیمی، وزیر دادگستری نیز در این مراسم با بیان اینکه شهید سلیمانی دارای حسی دلسوزانه و پدرانه به جوانان بود، گفت: ایشان یک مکتب بود و ما نباید شخصیت این شهید بزرگوار را صرفا در یک شخصیت نظامی خلاصه کنیم. شهید سلیمانی فردی مهربان و با محبت بودند و به پدر و مادر خود احترام زیادی می‌گذاشتند و در کنار محبتی که داشتند از نظر شخصیتی دارای ابهت و جذبه بودند.
محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی نیز در این همایش با اشاره به اینکه شهید حاج قاسم سلیمانی بنده صالح خداوند بود، اظهار کرد: سردار تواضع داشت و فقط برای رضایت خدا کار می کرد. محبت و توکل او به خداوند، باعث موفقیتش بود، چنانکه همرزمانش و کسانی که او را می‌شناختند به او عشق می‌ورزیدند.
سردار حسن حسن زاده، فرمانده سپاه محمد رسول‌الله تهران بزرگ، نیز در ابتدای این مراسم، گفت: در نزد حاج قاسم سلیمانی رضایت مردم و خلق خدا مساوی با رضایت خدا بود، یکی از ویژگی‌های برجسته شهید سلیمانی عدم خط‌کشی و تقسیم‌بندی مردم بود. ایشان جمهوری اسلامی ایران را حرم می‌دانست و مدافع هر حریم مقدسی بود.
لازم به ذکر است؛ در این مراسم که سرهنگ فریبرز خزایی، فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران و تعدادی از خواهران و برادران بسیجی بنیاد شهید حضور داشتند، از مصطفی عبدالملکی و یاسر حدادی تجلیل شد.
انتهای پیام/

راه ترقی


راه ترقی

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1009650/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

درخواست عجیب نجف‌زاده از علیرضا افتخاری!

عموی تتلو: وکیل خبر صدور حکم اعدام را تایید کرد

شگفتانه فراجا برای متقاضیان گواهینامه رانندگی

قتل آتشین مرد جوان در پارک جنگلی چیتگر

برای اولین بار، اکسیژن سوخت موشک در فضا ساخته شد

فکر کردن را متوقف کن!

سرمقاله رسالت/ احتمال تکرار تجربه موسسات غیر مجاز در بازار طلا

سرمقاله وطن امروز/ برنامه‌ها را برای اجرا نشدن نمی‌نویسند

بازار اجاره مسکن در تهران؛ آرامش از دست‌رفته مستاجران

گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، برترین شرکت ایران شد. پیشتازی «فارس» در فروش، صادرات، ارزش بازار و ارزش افزوده بر اساس IMI-100

10 اتوبوس برقی چینی در تهران وارد مرحله تست اولیه شد

«وام شرافت» به دانشجویان کم بضاعت پرداخت می‌شود

دو ایرانی در جمع نامزدهای بهترین ووشوکاران سال 2024

پشت پرده اتفاقات رختکن استقلال و تصمیم بازیکنان در مورد «موسیمانه»

نگرانی لاپورتا؛ ضربه کاری ستاره هلندی به بارسا

حواشی بازی دیروز استقلال و شمس‌آذر در روز افتتاح ورزشگاه آزادی

پیروزی گل‌گهر سیرجان و خیبر مقابل رقبا در هفته شانزدهم لیگ برتر

سپاهان، تراکتور و پرسپولیس، مثلث قهرمانی به دنبال پیروزی در هفته شانزدهم

شادی بعد از گل پالمر، الگوی بچه‌های خردسال!

پرسپولیسی تیر؛ دلایل جنجالی‌ترین شادی هفته!

ستاره آمریکایی، والیبال ژاپن را به آتش کشید!

شهاب شاگرد بنگر شد

قرارداد کوجو با استقلال امروز ثبت می‌شود

بلیت رایگان ایرانی‌ها با دعوت‌نامه سردار آزمون

غنی نژاد: هر چه از مجلس خارج شود قانون نیست!

رهبر انقلاب: موضوع حل ناترازی‌ها در سال‌های اخیر مطرح بوده، اما با نقطه مطلوب فاصله‌ زیادی وجود دارد

کردستان قهرمان لیگ برتر مسابقات گلبال و شنای کشور شد

«امیلیا پرز» 5 جایزه لومیر را برد

ویدئوی قدیمی از لحظه دریافت لوح زرین داریوش ارجمند برای ناخدا خورشید

آهنگ جدید/ «بی ستاره» با صدای فردین ناجی

رونمایی روسیه از کامیون های تولید ابر

پسر برای قتل پدر قاتل اجیر کرد

تفحص پیکر مطهر 4 شهید در زبیدات

پرونده «تاثیر معدل در کنکور» روی میز شورای انقلاب فرهنگی

گفتگو با اشراری که قطع عضو می‌کردند!

همسر شهید برونسی درگذشت

هدیه‌ای بی‌نظیر از ماه به ابوظبی

آزمایش قریب الوقوع پیشرفته‌ترین تراشه مغزی جهان برای درمان اضطراب و افسردگی

غمگین ترین شعر دنیا

شاعرانه/ منم که می‌رسدم نو به نو ز خویش غمی

سرمقاله شرق/ لزوم شناخت ترامپ

سرمقاله ابتکار/ گفتمان وفاق؛ بایدها و نبایدها

سرمقاله جوان/ دولت و خطای هاله‌ای

رشد 2 هزار واحدی شاخص کل بورس

آقای موسیمانه بهانه نگیرید، این استقلال نایب قهرمان بود

افزایش شانس قهرمان المپیک برای سرمربیگری تیم ملی وزنه‌برداری

امیر عزیزی‌پور رئیس کنفدراسیون اسکواش غرب آسیا شد

اشلوت: بعد از بردن رئال در رختکن شوکه شدم!

همه‌پرسی سرنوشت‌ساز برای لوئیس انریکه

مصدومیت اولمو تقصیر لاپورتاست!