راه ترقی

آخرين مطالب

مدیر زنان پرسپولیس: استاندارد ما مثل آقایان است ورزشی

مدیر زنان پرسپولیس: استاندارد ما مثل آقایان است
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /تیم زمان پرسپولیس سریعترین زمان ممکن به لیگ برتر راه یافتند و حالا به دنبال نخستین جام باشگاه در فوتبال زنان هستند که با یک بازی سخت همراه خواهد بود. هدی خوش‌بیان، مدیر تیم زنان پرسپولیس، در خصوص شرایط این تیم گفت: وقتی تیم تشکیل شد زمان بسیار کمی تا آغاز مسابقات داشتیم و شاید کمتر کسی تصور می‌کرد بانوان پرسپولیس به سرعت بر اوضاع مسلط بشوند و به لیگ برتر صعود کنند. این غیر از کار سخت در تیم و باشگاه ممکن نمی‌شد.
وی ادامه داد: واقعا باید از همه ارکان باشگاه از مدیرعامل و هیئت مدیره تا سایر پرسنل باشگاه تشکر کنم. تمام مجموعه و همه بخش‌ها با تعصب و وسواس، نیازهای تیم را پاسخ دادند. پشتیبانی بهترین تدارک را برای البسه، داروها و تجهیزات ورزشی مورد نیاز می‌دید دقیقا با همان استانداردی که برای تیم آقایان لحاظ می‌شود. در بخش پزشکی رئیس پزشکی باشگاه، خود پیگیر مسائل بودند و یک تیم پزشکی خوب با تجهیزات در اختیار بود.
خوش‌بیان اضافه کرد: آقای درویش شخصا مسائل را پیگیر می‌شدند. در جریان هر مسابقه چند بار پیگیر مسائل و نتیجه بودند و همه امکانات را بسیج کردند. معاونت‌ها، مدیران و بخش‌های مختلف باشگاه همیشه پای کار و پیگیر بودند و خیلی کمک کردند. بخش رسانه‌ای پیگیر مسائل و مشکلات و پخش مستقیم و اطلاع رسانی بودند. آکادمی باشگاه و پرسنل مجموعه درفشی‌فر تمام قد کمک می‌کردند حتی از مجموعه کاظمی پیگیر شرایط تیم بودند. کانون هواداران و مشوقین هم همین‌طور. وقتی نیاز داشتیم بخش بین‌الملل نهایت تلاش و تخصص خود را به کار گرفت و باید بگویم همان حساسیت و پیگیری که همه روی تیم آقایان داشتند برای تیم بانوان هم وجود داشت.
مدیر تیم زنان پرسپولیس گفت: در داخل تیم هم، بازیکنان پرشور، باانگیزه و خیلی خوبی داشتیم. واقعا با اشتیاق کار کردند. خانم شادی رضایی و همکاران‌شان و دیگر عوامل تیم که در جمع شدن این تیم بسیار کوشا بودند با تمام توان کار می‌کردند. آن اوایل تا کار جمع شود و شکل بگیرد بالاخره کمبود و نواقص بود ولی سرمربی و همکاران‌شان هیچ وقت اهل گلایه نبوده و به هر شکل دنبال بهترین اقدام بودند.
هدی خوش بیان درباره مشکلات و نواقص در برگزاری مسابقات خاطرنشان کرد: تلاش‌های زیادی در بخش برگزاری مسابقات انجام می‌شود. همه کوشش می‌کنند سطح مسابقات از نظر سخت‌افزار و فنی بالا برود. همچنین شاهد بودیم که حضور تیمی مانند پرسپولیس یک فضای جدیدی ایجاد کرد که به نظرم سطح بالاتری از استانداردها را برای این دسته از رقابت‌های فوتبال تعریف کرد ولی یکی از مشکلات، استانداردهای دو گانه و رویه‌های متفاوت در برگزاری مسابقات و اجرای مقررات بود. به عنوان مثال ما برای برگزاری بعضی مسابقات، به زمین‌های خاکی نامناسبی رفتیم که شایسته فوتبال بانوان در سطح دسته یک نبود. هیچ ایرادی هم وارد نمی‌شد ولی هفته‌ بعد از آن در ورزشگاه درفشی‌فر بهترین و کامل‌ترین مجموعه‌ای که مسابقات در آن برگزار می‌شد میزبان بودیم اما به میله پرچم هم ایراد وارد می‌کردند. اعتراض هم می‌کردیم می‌گفتند بالاخره شما پرسپولیس هستید، در حالی که نباید این طور می‌بود. در نظر بعضی این طور است که شاید به خاطر پرسپولیس بودن با ما همکاری‌های خاص شد ولی نه‌تنها این‌طور نبود بلکه برای ما بیش از همه سخت گرفتند. بعد از این تجربه، من فکر می‌کنم در وهله اول باید همه موارد یکپارچه شود و هر تیمی که می‌خواهد در مسابقات شرکت کند لازم است بتواند یک حداقل‌هایی را فراهم آورد و کار را باید جدی بگیرند.
مدیرتیم فوتبال زنان درباره بازی فینال عنوان کرد: به ما اعلام شد این بازی در تهران و در یک زمین بی‌طرف خواهد بود. در فینال با فراایساتیس بازی خواهیم داشت و این مسابقه روز شنبه انجام خواهد شد. قرار شد زمین را به ما معرفی کنند. دو زمینی که مطرح شده است، چمن مصنوعی هستند ولی اگر بازی در زمین چمن طبیعی باشد، باشگاه آماده است زمین شماره 3 مجموعه آزادی را برای تمرین در اختیار بگذارد.

خوش‌بیان درباره رویکرد باشگاه برای فصل آینده و حضور در لیگ برتر زنان گفت: کار که برای ما از قبل شروع شده است. کادر فنی، لیگ برتر بانوان را هم به جهت ارزیابی شرایط و سطح تیم‌ها و هم انتخاب بازیکن زیر نظر داشته است. کار به شکل جدی‌تر بعد از برگزاری فینال آغاز می‌شود. در کل همه تیم‌ها خوب بودند و بعضی سابقه زیاد و قهرمانی‌های بسیار دارند. از طرفی انتظارات از پرسپولیس مشخص است. بعد از فینال جلساتی با حضور معاونت‌ها و مدیریت‌های مختلف خواهیم داشت تا به جمع بندی درباره میزان بودجه و سایر موارد برسیم تا به مدیرعامل و هیئت مدیره ارائه شود.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1025932/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فروش خودروهای وارداتی در حراج اموال تملیکی

ادامه روند افزایش قیمت طلا و ارز؛ ربع سکه به کانال 21 میلیون تومان رسید

ضربه برگردون تکنیکی حسین زاده راهی به دروازه الخالدیه نداشت

گل سوم تراکتور به الخالدیه توسط ترابی

بختیاری‌زاده: استقلال لیاقت صعود را دارد

آشتی بزرگ مهاجم کنیایی با استقلالی‌ها

غایبان بزرگ رئال-سیتی؛ دست آنچلوتی بازتر است

قلعه‌نویی: در یک زمینه بهترین تیم دنیا هستیم

گزارشی از نتایج و حواشی مرحله نیمه نهایی لیگ برتر بسکتبال بانوان

تیم کرمان در رقابت های کشوری پارا سه گانه به مقام قهرمانی رسید

ضربه بازیکن الخالدیه خطرناک از روی دروازه تراکتور به بیرون رفت

گل سوم الخالدیه به تراکتور

تاکید احمدیان در دیدار با وزیر خارجه سودان بر ضرورت استقرار ثبات و آرامش در آن کشور

بلومبرگ: اسکله‌های خصوصی، مسیر تازه‌ای که برای عبور از تحریم بنادر چین به خاطر نفت ایران پیدا شد

واکنش تند پزشکیان به حذف تصاویر شهیدان سلیمانی و رئیسی

قوه قضائیه: هیچ فردی به دلیل توهین به بشار اسد احضار و بازداشت نشده است

رئیس‌جمهور: همه ظرفیت‌ها را برای کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی و تقویت انضباط مالی به کار گرفته‌ایم

ویدئوی وایرال شده از رقص بازیگران سریال «قهوه پدری»

چهره ها/ عکسی تازه از نیکی دختر «مجید مظفری»

مهمان تازه سروش صحت در «اکنون» کیست؟

کدام مرد جذاب جایزه اسکار 2025 را از آن خود می‌کند؟

جهانگیر الماسی: آن 313 نفر اهل ایران هستند

جواب بامزه عین الله دریایی به ترانه های خاطره انگیز

آهنگ «تمومش کن» با صدای فرزاد فرزین

لپ‌تاپ و تلفن همراه دانشجویان بیمه می‌شود

بازگشت یک استاد اخراج شده به دانشگاه شهید بهشتی

ثبت‌نام متقاضیان عمره رمضان از اول اسفند آغاز می‌شود

اعلام میزان آمادگی‌ تهران در برابر زلزله

هشدار در مورد خشک شدن دریای خزر

آموزش و پرورش به‌زودی ردیف جدید استخدامی می‌گیرد

ساخت کریستال پلیمری که مانند فلز برق را هدایت می‌کند

شمس لنگرودی : من یکبار کار اقتصادی کردم ورشکست شدم!

ماله‌کشِ ماشه‌کش‌ها نباشید

آقای رئیس جمهور! مشکل کشور نوع حکمرانی است نه میزان اختیارات استانداری‌ها

پای AFC و FIFA رسما به انتخابات فدراسیون فوتبال باز شد

صادرات حبوبات و سیب زمینی از امروز محدود شد

رئیس کل بانک مرکزی: ذخایر کافی ارز و طلا داریم؛ ادامه پیش‌فروش سکه تا زمان داشتن تقاضا

رئیس سازمان امور مالیاتی خبر از 2 برابر شدن معافیت مالیاتی کارمندان داد

پاسخ جنجالی تراکتور به ادعای پرسپولیس

آبی‌ها با پیراهن سفید به دنبال صعود و خاطره‌سازی

علی پروین در ورطه ناکامی احتمالی پرسپولیس

شایعه جدایی فوق ستاره الهلال تکذیب شد

اسکوچیچ و تغییر قابل پیش‌بینی در ترکیب برنده

پیروزی نمایندگان مالزی و چین در گروه شرق لیگ نخبگان آسیا

وضعیت 4 مصدوم منچسترسیتی برای بازی با رئال

برتری نفت آبادان و گروه بهمن در نیمه‌نهایی بسکتبال بانوان

گل دوم تراکتور به الخالدیه توسط تومیسلاو

ترکیب استقلال برای صعود مشخص شد

رهبر انقلاب در دیدار با زیادنخاله: طرح احمقانه آمریکا برای غزه به هیچ‌جا نخواهد رسید

مصوبه تعویق 6 ماهه انتخابات شورا‌ها برگشت خورد