راه ترقی

آخرين مطالب

نماینده سابق: بسیاری از مقابله کنندگان با ظریف کاسبان تحریم هستند نوشتارها

نماینده سابق: بسیاری از مقابله کنندگان با ظریف کاسبان تحریم هستند
  بزرگنمايي:

راه ترقی - آرمان ملی /متن پیش رو در آرمان ملی منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
محسن رهامی گفت: قانون دو تابعیتی روی افراد زوم کرده بود می‌خواستند تعدادی را بزنند که از جمله ظریف بود. الان هم فراتر از قانون می روند، قانون که نگفته بود که ظریف را محاکمه و اعدام کنند افراد کاسبکار و دکان دار چنین شعاری می دهند، قانون که نگفته بود در نمازهای جمعه علیه ظریف شعار بدهند.
فعال سیاسی اصلاح طلب، درباره برکناری محمدجواد ظریف گفت: به عنوان یکی از نمایندگان ادوار مجلس پیشنهاد می‌کنم نمایندگان مجلس در زمان قانون گذاری جانبه نگری کنند فقط یک بُعد را نبینند. باید ببینند یک فرد دو تابعیتی چه ضرری دارد که جلوگیری از آن باعث چه منفعتی می شود، باید همه جوانب را در نظر بگیرند. یکی از اموری که باید قانون گذار به آن توجه کند مسئله استفاده از نخبگان و جلوگیری از مهاجرت نخبگان و فرار مغزهاست. ضرب المثلی در فرهنگ ما وجود دارد؛ “خواست ابرو را درست کند چشم را کور کرد”. لذا باید در قانون گذاری توجه کرد که چنین مسئله‌ای پیش نیاید.
کسی که بین مردم محبوب شود بعضی ها آن را خطر بالفعل و بالقوه می بینند
 او اضافه کرد: در خصوص آقای ظریف معتقدم مسئله قانون دو تابعیتی مطرح نیست. ظریف را از آن جهت که شخصیت محبوبی در کشور است و مردم به او علاقه مندند می خواهند برکنار کنند. اگر آقای ظریف کاندیدای ریاست جمهوری می شد قطعا درصد بسیار بالایی از مردم به او ضریب رای می دادند حتی آنهایی که از صندوق قهر کرده بودند. این محبوبیت از نظر بعضی به مثابه یک جرم و خطر است. در این مملکت کسی که بین مردم محبوب شود و موقعیتی پیدا کند بعضی ها آن را خطر بالفعل و بالقوه می بینند و تلاش می کنند به هر بهانه و به هر عنوانی آن را از دور خارج کنند که جلوی این خطر را بگیرند.
بازار
اولین جرم ظریف محبوبیت بیش از حد ایشان است
این نماینده ادوار مجلس تصریح کرد: اولین جرم ظریف محبوبیت بیش از حد ایشان است. جرم دوم این است که در قضیه برجام ظریف با نظر مقام رهبری در دوره‌های مختلف فعالیت داشت و نقش موثری ایفا کرد. الان در سطح بین الملل یکی از دیپلمات هایی که می‌تواند حرف حق و منطقی را به خوبی بیان کند و نه عصبانی شود و نه لجاجت داشته باشد بلکه پای صحبت و مذاکره بنشیند و با خنده ملیح و صحبت‌های منطقی اش حرف خود را به کرسی بنشاند، از دید دیپلمات‌های خارجی و مجامع بین المللی «ظریف» است ولی این در داخل برای بعضی ها به عنوان یک جرم و نقص است نه یک نقش کمال.
چه بسیار کسانی که با ظریف مقابله کردند و می‌کنند کاسبان تحریم هستند
رهامی ادامه داد: الان شرایطی شده که گویی هر فردی بحث تحریم را مطرح کند و تحریم را یک موهبت بداند و یک فرصت برای کشور تلقی کند آدم خوبی است. برخی کسانی که با ظریف مقابله کردند و می‌کنند اکثراً کاسبان تحریم هستند، کسانی هستند که از تحریم و گسترش تحریم سود کلانی را به جیب می‌زدند. چون ظریف با تحریم مقابله کرد و در زمان روحانی زمینه را به قدری فراهم کرد که نزدیک بود تحریم ها برداشته شود، بالتبع جرم بزرگی است. هر کسی که کیسه آنها را پر و منافع کاسبان تحریم را تامین کند این آدم خوبی است اما هر کسی که به نفع ملت قدم بردارد و با مسائلی که منافع ملت را به خطر بیندازد مقابله کند فرد خوبی نیست و از دید آنها باید محاکمه و اعدام شود و این مزاحم از سر راه برداشته شود.
او افزود: جرم سوم ظریف هم این است که در انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری از آقای پزشکیان حمایت کرده است که جرم بسیار بزرگی برای این افراد بشمار می آید و چون ایثارگرانه و سخاوتمندانه وارد میدان شد و واقعا هم مردانگی کرد، شخصیتی که در سطح کشور این همه محبوبیت دارد پای آقای پزشکیان حیثیت خودش را قرار بدهد بزرگواری و ایثار فراوانی است که جرم بزرگی است. بنابراین، ظریف به خاطر این سه جرم بزرگ از دیدگاه کاسبکاران تحریم باید مواخذه شود و کنار برود. آنها فکر می کنند اگر او به هر نوعی در دولت باشد، ترس این را دارند دیدگاه ها و نظرات ظریف دکان کاسبان تحریم را تخته کند بنابراین با او مقابله می کنند.
رهامی در پایان خاطرنشان کرد: قانون دو تابعیتی روی افراد زوم کرده بود می‌خواستند تعدادی را بزنند که از جمله ظریف بود. الان هم فراتر از قانون می روند، قانون که نگفته بود که ظریف را محاکمه و اعدام کنند افراد کاسبکار و دکان دار چنین شعاری می دهند، قانون که نگفته بود در نمازهای جمعه علیه ظریف شعار بدهند. قانون گفته بود این افراد به کار گرفته نشوند اما اینها فراتر می روند چون هدف سیاسی و مادی دارند. خدا می داند در دوران تحریم چه تعدادی صاحب هزاران میلیارد سرمایه شدند، چه سرمایه‌های عظیمی از طریق تحریم و دور زدن تحریم به دست آوردند

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1048326/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

صیادمنش با گل غیبت شد!

امسال یکی از بدترین سال های فوتبالی استقلال بود

علیدوستی، پیشکسوت تیم ملی فوتبال: مطالعه میکنم، مینویسم و از فوتبال گذر کردم

صحبت رییس معاون ورزشی جزیره کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

صحبت های رییس سازمان منطقه آزاد کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

ضیایی، مدیر سابق آکادمی استقلال: تا آخر برج 3 با استقلال قرارداد دارم

اخراج مردی که آخرین حذف تراکتور را رقم زد!

انفجار دیرهنگام مهاجم مشهور فوتبال ایران!

جواد خیابانی استاد دانشگاه شد

تیم منتخب بوندسلیگا در تسخیر شاگردان کمپانی!

دانشجوی ایرانی پس از 40 روز بازداشت، تصمیم به ترک آمریکا گرفت

نماینده ترامپ: ایران نه می‌تواند غنی‌سازی کند، نه سانتریفیوژ داشته باشد

کاخ سفید: ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام «خلیج فارس» نگرفته است

از بلاتکلیفی سینماهای قدیمی تا یادآوری خلیج همیشه پارس در سینما

درخواست شلاق برای هانیه توسلی و ترانه علیدوستی توسط تهیه کننده معروف!

رضا بابک و بهرام شاه محمدلو به اکران یک فیلم آمدند

استوری بی نظیر محسن چاوشی درباره خلیج‌فارس

قطعه «گل سنگم» استاد انوشیروان روحانی با پیانوی سامان احتشامی

اجرای احساسی قطعه «اسکله» از محسن یگانه در کنسرت اروپا

بدون تعارف امشب با حاج علی ملائکه مداح و خادم حرم مطهر رضوی

جشن بزرگ امام رضایی ها در تهران

مریخ، ثبت شده توسط Curiosity

امواج گرانشی زیبا

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

این درخت کهن منم

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

طارمی برای مهار یامال تمرین کرده بود

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

حمایت بهتاش فریبا از جباری در صورت قهرمانی جام حذفی

مهدوی: حق تراکتور قهرمانی بود چون خداداد را داشت

پوکر قهرمانی 2 ستاره تیم ملی در کنار خلیج فارس!

بیرانوند، شجاع و حالا علی علیپور؛ کافی است!

برتری تیم هندبال ساحلی ایران مقابل اردن و صعود به دور بعد

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد

پرسپولیس با یک گلزن قرارداد بست!

توصیف ترامپ از سوی الیاس نادران؛ صادق‌ترین رئیس جمهور آمریکا

معرفی برگزیدگان جشنواره فیلم 100

خواستگاری بالاشهر اینجوریه؟

رونمایی فیلم «بی سر و صدا» از مهران غفوریان

مروری‌ بر حواشی کارگردانی که فیلم هایش درخشان است

موسیقی مقامی خراسان در موزیک ویدئوی «برج ولایت»

این لوازم آرایشی غیرمجاز اعلام شد

عدس گرانشی را ببینید

روایت اسماعیل آذر از عجیب‌ترین نامه بی نقطه ادبیات فارسی

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

بازی خیرخواهانه تیم ملی پیشکسوتان

رونمایی پوما از توپ رسمی ال‌کلاسیکو

پایان بزرگ‌ترین اضطراب پورموسوی در مس