راه ترقی

آخرين مطالب

عباس عبدی: مذاکره برای مذاکره به زیان ایران است گفتگو

عباس عبدی: مذاکره برای مذاکره به زیان ایران است
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایرنا / عباس عبدی با تاکید بر اینکه مذاکره برای مذاکره به زیان ایران است، گفت: توافق تاکتیکی نیز قطعا با شکست مواجه خواهد شد و بیش از آنکه مشکلات ایران را حل کند، به نفع ترامپ است.
«عباس عبدی» فعال سیاسی در گفت‌وگو با ایرنا با اشاره به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در مسقط پایتخت عمان، اظهار داشت: اعتقاد دارم که دیر یا زود باید تصمیم مقتضی، اتخاذ و گفت‌وگوهای میان دو کشور آغاز می‌شد.
وی با تاکید بر اینکه هیچ جامعه‌ای نمی‌تواند از یک سو درگیر تنش باشد و از سوی دیگر رشد و توسعه قابل قبولی داشته باشد، گفت: سال هاست که کشور با مشکلاتی در حوزه های مختلف مواجه است و معیشت و رفاه مردم نیز تحت تاثیر این اختلافات قرار گرفته است.
بازار
عبدی افزود: شواهد نشان می‌دهد که اراده طرفین، حل و فصل اختلافات و کاهش تنش است؛ در این میان فقط برخی عوامل داخلی و یا خارجی می‌تواند روند مذاکرات را مختل کند و برخی تندروها در داخل کشور از یک سو و رژیم صهیونیستی از سوی دیگر مترصد ایجاد اختلال در روند مذاکرات هستند.
این فعال سیاسی دور اول مذاکرات میان ایران و آمریکا را مهم ارزیابی و تاکید کرد: به نظر می‌رسد که به نوعی توافق درباره دستور ادامه مذاکرات دست پیدا کرده ایم که اگر این تحلیل درست باشد، برداشتن گام‌های بعدی ساده‌تر خواهد بود.
وی بیان داشت: با مذاکره غیر مستقیم برای دستیابی به توافق درباره چارچوب بحث مخالف نیستم و برداشت من از منع گفت‌وگوی مستقیم از جانب ایران نیز شامل بخش اول و رسیدن به توافق درباره چارچوب و موضوعات گفت‌وگو است.
عبدی کوتاه شدن زمان مذاکرات را پیشنهاد و تاکید کرد: مذاکره برای مذاکره به زیان ایران است. بعلاوه توافق تاکتیکی نیز قطعا با شکست مواجه خواهد شد؛ توافق تاکتیکی دردی از ایران درمان نمی‌کند و بیشتر به نفع ترامپ است.
این فعال سیاسی در پایان پیش بینی کرد که اگر درباره چارچوب گفت‌وگوها، توافق حاصل شود بدون تردید گفت‌وگوها به طرق دیگر ادامه خواهد یافت.
به گزارش ایرنا، دور اول مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا روز شنبه 23 فروردین 1404 به میزبانی مسقط پایتخت عمان برگزار شد.
پس از پایان دور اول مذاکرات، وزارت خارجه ایران در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که این گفت‌وگوها در فضایی سازنده و مبتنی بر احترام متقابل و حول دو محور برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران و رفع تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران انجام شد و طرفین موافقت کردند که این گفتگوها شنبه آینده 19 آوریل 2025 (30 فروردین 1404) ادامه یابد.
وزارت خارجه عمان نیز بر بیانیه وزارت خارجه ایران صحه گذاشت و تاکید کرد: گفتگوها در فضایی دوستانه و مناسب برای نزدیک‌سازی دیدگاه‌ها و در نهایت دستیابی به صلح، امنیت و ثبات منطقه‌ای و جهانی انجام شد و ادامه خواهد داشت.
استیو ویتکاف نماینده ویژه ترامپ در امور خاورمیانه نیز پس از این مذاکرات تصریح کرد، مذاکرات با ایران در 19 آوریل 2025 (30 فروردین 1404) ادامه خواهد یافت.
اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت خارجه شب گذشته (دوشنبه شب) در پاسخ به پرسش ایرنا درباره محل برگزاری دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا از میزبانی دوباره مسقط برای این دور از گفت و گوها خبر داد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1061293/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بانک جهانی: قیمت انرژی و مواد غذایی کاهش می‌یابد

اظهارات نصیری اقدم درخصوص دستمزدها

کود اضافه داری؟ ابزارآلات کشاورزیت بلااستفاده‌ست؟ تو باغبون مشتریش منتظرته

چراغ قوه 8 کاره، پاور بانک، چراغ قوه، شیشه شکن و ...

واکنش کاپیتان تیم ملی فوتسال زنان به خداحافظی

رئال در 24 ساعت فلج شد!

پاسخ صادق ورمزیار به علل چند دستگی بین پیشکسوتان استقلال

دلایل حواشی و مشکلات عجیب آکادمی استقلال از زبان صادق ورمزیار

کلیپ جذاب باشگاه اینتر برای تقابل امشب با بارسلونا

طرح موزاییکی زیبای هواداران الاهلی برای بازی با الهلال

مبارزه نمادین سعید اسماعیلی با فرد مبتلا به سندرم داون

تاییدیه پرداخت ارزی پرسپولیس برای جذب هافبک تیم ملی ایران

رویارویی نوستالژیک بارسا و اینتر

انتقاد صباغیان از قالیباف با خواندن شعر

پشتیبان عملیاتی و فنی ترور شهید صیادخدایی به دار مجازات آویخته شد

حضور خادمان حرم حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها) در حیاط دولت به مناسبت دهه کرامت

تاکید بر همکاری ‌های دو جانبه بنیاد مازندران با دانشگاه علوم کشاورزی

عکس تازه سلنا گومز با نامزدش پربازدید شد

تهیه‌کننده باسابقه: این جنس نظارت بر سریال‌های خانگی در آینده ممکن نیست

موزیک ویدئوی «خیال خوش» با آواز علیرضا قربانی

آغاز طوفان در پایتخت؛ تهرانی‌ها مراقب باشند

تصاویری از موج انفجار حادثه بندر شهید رجایی

طوفان شدید و گرد و غبار در جنوب عراق

چرا عملیات اطفای حریق در بندر شهید رجایی زمان‌بر است؟

مرگبارترین تونل تهران کجاست؟

ارتباط پنهانی زن متأهل با راننده شوهرش به جنایت ختم شد

لبخند آسمان بر فراز مکزیک

خوابی که یک شراب‌خوار را راهی سفر حج کرد

سرمقاله هم میهن/ ریشه ناکارآمدی اداری

اصرار عجیب برای وجاهت بخشیدن به کارگروه مافیایی FATF

با دروغ سرمایه‌گذاری هزار میلیاردی، آمریکا را کعبه آمال جا نزنید!

پایان مهلت 50 روزه صمت درباره مجوز سامانه‌های فروش برخط طلا

دریافت 35 هزار میلیارد تومان مالیات از خودرو در 1403

رضایت کادر فنی استقلال از عملکرد یک بازیکن

مصوبه هیئت مدیره، تصمیم چند بازیکن پرسپولیس را تغییر داد

رد اعتراض پرسپولیس و تراکتور در کمیته استیناف

آرتتا: باید در پاریس کار خاصی انجام دهیم

پیام سرمربی استقلال برای هواداران پس از نخستین پیروزی

شگفتانه فرمانده نیروی دریایی سپاه؛ شناور موشک‌اندازی ساخته‌ایم که 116 نات سرعت دارد

هدیه‌ای که شهید رئیسی به مناسب روز دختر به نوجوان فلسطینی داد

مدیر ارشاد مازندران: سریال «پایتخت» برای فرهنگ مازندران زجرآور است

تحصیل 700 هزار دانش‌آموز مهاجر در ایران

تحقیق جدید جهانی؛ واکسن کرونا بی‌خطر است یا خطرناک؟

جت‌های تجاری می‌توانند به‌زودی زمین را خنک کنند

این را به کسی گو که تو را نشناسد

ترامپ برای مقابله با ایران نقش «پلیس بد» را به اروپا سپرده است

سرمقاله آرمان ملی/ اروپا و ورود به مذاکرات مسقط

قالیباف: کارگران افسران خستگی ناپذیر جنگ اقتصادی دشمن هستند

طلای جهانی به کُما رفت

دلیل عدم جمع بندی در مورد واردات بنزین سوپر مشخص شد