راه ترقی

آخرين مطالب

«فارس» در صدر مصدومان ترافیکی نوروز امسال اجتماعی

«فارس» در صدر مصدومان ترافیکی نوروز امسال
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت با بیان اینکه در پویش ملی «نه به تصادف» استان‌های کشور براساس «تعداد مصدومان» و «میزان مرگ و میر ناشی از حوادث ترافیکی» رنگ‌بندی شده‌اند، گفت: در زمان اجرای این پویش، استان فارس با 10 هزار و 813 مصدوم در صدر آمار مصدومان ترافیکی قرار دارد و تنها استان «قرمز تیره» در زمینه مصدومان ترافیکی است.
دکتر حسین کرمان‌پور با بیان اینکه بر اساس پویش ملی «نه به تصادف» که تا 15 فروردین ماه اجرا شد، استان‌های کشور را رنگ‌بندی کرده‌ایم، اظهار کرد: پلیس راهور و دانشگاه‌های علوم‌پزشکی، اطلاعاتی درباره وضعیت 3 مولفه «آمار تصادف»، «میزان مرگ و میر سر صحنه» و «میزان مرگ و میر بیمارستانی ناشی از حوادث ترافیکی» استان‌های کشور در اختیار وزارت بهداشت قرار داده‌اند. استان‌ها براساس اطلاعات به دست آمده و برمبنای جمعیت خود طبقه‌بندی شده‌اند.
معاون اجرایی پویش ملی «نه به تصادف» ادامه داد: استان‌ها براساس اطلاعت طبقه‌بندی شده از «قرمز تیره» تا «سفید» دسته‌بندی شده‌اند. پلیس راهور، اطلاعات مربوط به میزان تصادف‌ها و میزان مرگ‌ومیر سر صحنه و همچنین دانشگاه‌های علوم‌پزشکی نیز میزان مرگ‌ومیر بیمارستانی ناشی از حوادث ترافیکی را در اختیار وزارت بهداشت قرار داده‌اند.
بازار
چگونگی رنگ‌بندی استان‌ها در پویش ملی «نه به تصادف»
وی با بیان اینکه هیچ استانی در کشور نتوانسته است رنگ «سفید» را از آن خود کند، گفت: متاسفانه تصادف و مرگ‌ومیر ناشی از حوادث ترافیکی در تمام استان‌های کشور طی تعطیلات نوروزی گزارش شده و به همین دلیل هیچ استانی نتوانسته است رنگ سفید را از آن خود کند. استان‌های کشور برای مولفه‌های «تعداد مصدومان» و «میزان مرگ و میر ناشی از حوادث ترافیکی» به صورت مجزا رنگ‌بندی شده‌اند؛ یعنی برای هرکدام از این مولفه‌ها رنگ‌بندی مجزا در نظر گرفته‌ایم.
استان فارس در صدر جدول تعداد مصدومان
معاون اجرایی پویش ملی «نه به تصادف» درباره سهم استان‌ها از میزان مصدومان ترافیکی توضیح داد: براساس اطلاعاتی که از 25 اسفند ماه تا 15 فروردین ماه دریافت کرده‌ایم، استان فارس با 10 هزار و 813 نفر در صدر تعداد مصدومان ترافیکی قرار دارد و تنها استان کشور با رنگ «قرمز تیره» به حساب می‌آید.
وی گفت: پس از استان‌ فارس، استان‌های خراسان رضوی و تهران در جایگاه بعدی قرار دارند. دو استان اصفهان و خوزستان در جایگاه بعدی بیشترین میزان مصدومان ترافیکی قرار دارند و سپس استان‌های کرمان، یزد، لرستان و زنجان نیز در جایگاه بعدی حضور دارند. 
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت گفت: هرچه آمار و ارقام یک مولفه در یک استان بیشتر باشد، رنگ تیره‌تر برای آن استان درنظر گرفته می‌شود و هرچه تعداد مصدومان یا میزان مرگ‌ومیرها کمتر باشد؛ رنگ آن استان در طیف رنگ قرمز کم‌رنگ‌تر می‌شود. بازهم تاکید می‌کنم که بیشترین تعداد مصدومان حوادث ترافیکی در سفرهای نوروزی برای استان فارس است.
بیشترین فوتی‌ها در سیستان و بلوچستان
کرمان‌پور اظهار کرد: استان‌های کشور همچنین بر مبنای میزان مرگ‌ومیر ناشی از حوادث ترافیکی طی 25 اسفند تا 15 فررودین ماه و در قالب پویش ملی «نه به تصادف» رنگ‌بندی شده‌اند. آمار و اطلاعات بیانگر این است که استان‌های فارس، کرمان و سیستان‌ و بلوچستان بیشترین میزان مرگ‌ومیر ناشی از حوادث ترافیکی در محل حادثه را داشته‌اند. استان سیستان‌ و بلوچستان طی نوروز در صدر جدول میزان مرگ‌ومیر ناشی از حوادث ترافیکی در محل حادثه قرار دارد. 
وی افزود: تهران و مرکزی پس از استان‌های فارس، کرمان و سیستان‌ و بلوچستان در جایگاه بعدی میزان مرگ‌ومیر در محل حادثه قرار دارند و جزو استان‌های پررنگ محسوب می‌شوند. استان‌های خوزستان، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و هرمزگان پس از 5 استان فارس، کرمان و سیستان‌ و بلوچستان، تهران و مرکزی در جایگاه بعدی حضور دارند.
توجه به استان‌های پر حادثه در مرحله دوم پویش نه به تصادف
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت درباره ماموریت‌های محوله دانشگاه‌های علوم‌پزشکی در زمینه کاهش حوادث ترافیکی گفت: اجلاس روسای دانشگاه‌های علوم‌پزشکی در روزهای 28 و 29 فروردین ماه برگزار شد و موضوع کاهش حوادث ترافیکی و ماموریت‌های دانشگاه‌های علوم‌پزشکی در این زمینه مطرح شد. وزارت بهداشت، استان‌هایی که بیشترین میزان مصدومان و مرگ و میر ناشی از حوادث ترافیکی را داشته‌اند. در مرحله دوم پویش نه به تصادف که یک مرحله میان‌مدت این پویش به حساب می‌آید، بیشتر در کانون توجه قرار می‌دهد.
کرمان‌پور ادامه داد: دانشگاه‌های علوم‌پزشکی به تنهایی نمی‌توانند حوادث ترافیکی را مدیریت کنند، اما اگر دانشگاه‌های علوم‌پزشکی استان‌هایی که بیشترین میزان مرگ‌ومیر و تعداد مصدومان داشته‌اند شرایط را به کمک فرمانداران، استانداران و نیروهای انتظامی مدیریت کنند، بخش قابل توجهی از مرگ‌ومیر ناشی از حوادث ترافیکی در موج دوم سفرها یعنی در فصل تابستان کاهش می‌یابد. 
تاثیر حوادث ترافیکی در اعتباربخشی استان‌ها
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت در پاسخ به پرسش «آیا امتیاز ویژه‌ای برای دانشگاه‌هایی که کمترین مصدوم و مرگ‌ومیر را در سفرهای نوروزی از آن خود کرده‌اند در اعتباربخشی‌ها درنظر گرفته می‌شود؟» گفت: میزان مرگ‌ومیر و تعداد مصدومان ناشی از حوادث ترافیکی یک موضوع استانی است و تمام مجموعه‌های یک استان در این موضوع نقش دارند. با توجه به نقش تمام مجموعه‌ها در بروز حوادث ترافیکی و عوارض ناشی از آن بر اساس جمعیت هر استان، بنابر اعلام دکتر قائم‌پناه - معاون اجرایی رئیس‌جمهور، در اعتباربخشی استانی لحاظ می‌شود. 

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1064831/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رد ادعاها درباره هندوانه صادراتی ایران به روسیه

افتتاح مرکز تجاری ازبکستان در ایران

بورس روی موج نوسان

پایان بحث؛ بهترین دروازه‌بان حال حاضر جهان!

خداحافظی مسی با اینترمیامی،‌ خیلی دور،‌ خیلی نزدیک!

تقدیر ستاره تراکتور از مجیدی؛ مدیون او هستم

مدیر رسانه هوادار از زد و خورد جنجالی گفت

ربیعی هم‌نشین علیرضا دبیر شد

اریک گارسیا حق را به فلیک داد

تمجید عجیب و غریب کروس از همبازی طارمی

مهاجرانی: ترامپ می‌میرد، اما خلیج فارس همیشه خلیج فارس می‌ماند

پیشنهاد ویژه بهزاد نبوی درباره مذاکره ایران و آمریکا

پرداخت خسارت بیمه دی به خودروهای آسیب دیده در بندر شهید رجائی

شیرین به امیر گفت: دوستت دارم

«رای‌های پاک و بی‌آلایش» شعار جشن منتقدان سینمایی

فیلم آوای «هدیه» با صدای شهاب مظفری

وام ودیعه مسکن به مجردها هم تعلق گرفت

خرید تضمینی گندم از 1.5 میلیون تن گذشت؛ پیش‌بینی تولید 12 میلیون تن

مأمور مهار یامال در ال‌کلاسیکو مشخص شد

پرونده «تبرکِشی» یزدی‌ها روی میز کمیته انضباطی فدراسیون

دو بازی حساس هفته سی‌ و سوم لیگ یک با VAR

هزینه ژابی برای رئال مادرید مشخص شد

مشعل بازی‌های یونیورسیاد وارد آلمان شد

اینزاگی منتظر تعیین تکلیف طارمی است

سیدورف بین گزینه‌های مدیریت ورزشی استقلال

زواری: برابر پرسپولیس با تمام وجود بازی خواهیم کرد

واکنش کمدین معروف آمریکایی به صحبت‌های ترامپ در خصوص تغییر نام خلیج فارس

پیش‌بینی غضنفری از آینده مذاکرات

علی مطهری: مخالفان داخلی برجام پاسخ دهند که چرا با ترامپ در انهدام برجام شریک شدند؟

بروجردی: ویتکاف پیشنهادی مطرح نکند که زحمات آمریکا بر باد رود

«علیرام» به چه معناست؟

واکنش حامد آهنگی به تماس مادرش در برنامه زنده

اخبار بد زندگی «همسران» را بهم می ریزد!

داریوش ارجمند چند فرزند دارد؟

نسخه جدید آهنگ «وقت پرواز» با صدای پازل بند

نگاهی به زندگی عبدالله دوامی موسیقی‏‌دان و استاد برجسته موسیقی سنتی

فروش دیپلم کاملا قانونی!

امکان دورکاری برای این دسته از کارمندان

اشیای 5 هزار ساله در داراب فارس کشف شد

حضور سرپرست حجاج ایرانی در جمع مسافران پرواز تهران-مدینه

آمار هولناک فوتی‌ها و مسمومان با قارچ سمی در سال جاری

هوش مصنوعی؛ موتور محرک تحول در نظام آموزشی دانشگاه آزاد است

دوئل تسلیحات چینی و غربی در میدان جنگی پاکستان و هند

سرمقاله سازندگی/ تاملی در پسامذاکرات

رئیس جمهور: هر برنامه‌ای برای توسعه باید به قید پایدار مقید شود

زمان برگزاری حراج شمش طلا اعلام شد

رشد 25 درصدی مصرف برق در اردیبهشت

گل عجیب خیبر با جروبحث گولسیانی و فرجی

امیرحسین حسین‌زاده: مدیون فرهاد مجیدی هستم، برای من پدر و برادر است!

احمدی: حدادی‌فر می‌تواند نویدکیای ذوب‌آهن شد