راه ترقی

آخرين مطالب

معجزه گواردیولا؛ از دل بحران به سوی چمپیونزلیگ ورزشی

معجزه گواردیولا؛ از دل بحران به سوی چمپیونزلیگ
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /این فصل برای تیم‌های به اصطلاح "بیگ سیکس" لیگ برتر چندان موفق نبوده است. در حال حاضر، تنها دو تیم از این شش غول، حضور خود را در رقابت‌های اروپایی فصل بعد قطعی کرده‌اند و تیم سوم جدول نیز عملاً در آستانه این موفقیت است. لیورپول که قهرمان لیگ انگلیس خواهد شد و آرسنال که با 5 امتیاز اختلاف در رده دوم قرار دارد، سهمیه خود را قطعی کرده‌اند. منچسترسیتی با 61 امتیاز در رده سوم قرار دارد و با توجه به رقابت گسترده تیم‌های پایین‌تر، جایگاه خوبی برای صعود دارد.
اما سه غول دیگر یعنی چلسی، منچستریونایتد و تاتنهام، شانس کمتری برای حضور در رقابت‌های اروپایی فصل بعد دارند.
چلسی با 57 امتیاز در رده ششم، بهترین وضعیت را در میان این سه تیم دارد اما با 5 بازی باقی‌مانده، هنوز چیزی قطعی نیست. این تیم همچنین شانس قهرمانی در لیگ کنفرانس اروپا را دارد.
تاتنهام و منچستریونایتد اما در جدول شانس کمی برای کسب سهمیه دارند و تنها امیدشان به قهرمانی در لیگ اروپاست، جایی که هر دو به نیمه‌نهایی رسیده‌اند. تیم گواردیولا که فصل درخشانی را پشت سر نگذاشته و پس از شکست مقابل رئال مادرید در مرحله پلی‌آف از لیگ قهرمانان حذف شد، روز سه‌شنبه با پیروزی 2-1 مقابل استون ویلا امیدهای خود را برای کسب سهمیه زنده نگه داشت. سیتی با گل زودهنگام برناردو سیلوا (دقیقه 7) پیش افتاد، استون ویلا با پنالتی مارکوس رشفورد (دقیقه 18) بازی را به تساوی کشاند و در نهایت ماتئوس نونس (دقیقه 94) گل پیروزی را به ثمر رساند.

راه ترقی

در جدول، رقابت برای کسب سهمیه‌های اروپایی بسیار فشرده است. پس از منچسترسیتی که با 69 امتیاز سوم است، ناتینگهام فارست با 60 امتیاز در رده چهارم و نیوکسل یونایتد با 59 امتیاز در رده پنجم قرار دارند. چلسی و استون ویلا هر دو با 57 امتیاز در رده‌های ششم و هفتم هستند.
بازار
بورنموث با 49 امتیاز (هشتم)، فولام و برایتون با 48 امتیاز (نهم و دهم) برای رسیدن به رتبه‌های بالاتر باید تلاش زیادی کنند. لیگ برتر به لطف عملکرد خوب تیم‌هایش، همراه با لالیگا، دو سهمیه اضافی برای لیگ قهرمانان دریافت کرده و این یعنی تیم پنجم جدول هم به این رقابت‌ها راه می‌یابد، موضوعی که شانس چلسی را افزایش می‌دهد.
برای تاتنهام و منچستریونایتد، شرایط پیچیده‌تر است. تاتنهام در رده شانزدهم جدول قرار دارد و خطر سقوط را حس نمی‌کند، اما فصل ضعیفی را پشت سر گذاشته است. منچستریونایتد نیز در رده چهاردهم در میانه جدول است. با این حال، هر دو تیم در نیمه‌نهایی لیگ اروپا حضور دارند؛ تاتنهام مقابل بودو گلیمت و یونایتد برابر اتلتیک بیلبائو.
جام قهرمانی در این رقابت، سهمیه لیگ قهرمانان را برای برنده به ارمغان می‌آورد و این انگیزه‌ای فراتر از جام برای نجات فصل و حضور در جمع بهترین‌ها در فصل آینده است.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1067354/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایزد سیف‌الله‌پور: همه می دانند که در این دوره از مسابقات مظلوم ترین تیم باشگاه نساجی بود، ولی بحث ما چیز دیگری است

امیرمهدی علوی: بازی ایران - کره شمالی در مشهد با حضور بانوان برگزار می شود

آمار جالب پنالتی ها در لیگ بیست و چهارم

جملات قصار و عجیب و باورنکردنی جالب محمد فنایی داور بازنشسته درباره var

مربی استقلال در ایستگاه صلواتی

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ جنگ صدرنشینی ایران و ویتنام

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

ضیایی: ابطال مجوز استقلال به من ربطی ندارد

ایزد سیف‌الله‌پور: شرکت هواپیمایی وارش برای همه تیم ها بلیط می گیرد و همه هم پولش را پرداخت می کنند

محمد مومنی: اینکه حرف واهی در رسانه ملی بزنی، برای ما جایگاهی ندارد، سند ما قوه قضاییه است

کارشناسی داوری استقلال - چادرملو اردکان

میکروفن رو به سردار بدهید: بالا بالا بالا!

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

سیاست مذاکراتی جدید آمریکا؛ به مرگ بگیر تا به تب راضی شود/ صحبت‌های ویتکاف جنجالی شد

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

مومنی: به ارکان قضایی پاسخگو هستیم نه باشگاه نساجی

سیف‌الله‌پور: چون یک سال گذشته مس نباید مجازات شود؟

قلعه‌نویی: به‌عنوان سرگروه صعود کنیم تا در سید 2 باشیم

نساجی هنوز زنده‌ است!

توتونچی: دنبال‌ چه هستید که استقلال نتیجه نمی‌گیرد؟

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

گزارشی از پیام رهبر انقلاب به همایش یکصدمین سالگرد تاسیس حوزه علمیه

عمان: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا یکشنبه در مسقط برگزار می شود

ویتکاف: موضع ما درباره ایران نداشتن غنی‌سازی است

سقوط 8 تن از اعضای یک خانواده در چاه کشاورزی؛ 7 نفر جان باختند

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

صیادمنش با گل غیبت شد!

امسال یکی از بدترین سال های فوتبالی استقلال بود

علیدوستی، پیشکسوت تیم ملی فوتبال: مطالعه میکنم، مینویسم و از فوتبال گذر کردم

صحبت رییس معاون ورزشی جزیره کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

صحبت های رییس سازمان منطقه آزاد کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

ضیایی، مدیر سابق آکادمی استقلال: تا آخر برج 3 با استقلال قرارداد دارم

اخراج مردی که آخرین حذف تراکتور را رقم زد!

انفجار دیرهنگام مهاجم مشهور فوتبال ایران!

جواد خیابانی استاد دانشگاه شد

تیم منتخب بوندسلیگا در تسخیر شاگردان کمپانی!

دانشجوی ایرانی پس از 40 روز بازداشت، تصمیم به ترک آمریکا گرفت

نماینده ترامپ: ایران نه می‌تواند غنی‌سازی کند، نه سانتریفیوژ داشته باشد

کاخ سفید: ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام «خلیج فارس» نگرفته است

از بلاتکلیفی سینماهای قدیمی تا یادآوری خلیج همیشه پارس در سینما

درخواست شلاق برای هانیه توسلی و ترانه علیدوستی توسط تهیه کننده معروف!

رضا بابک و بهرام شاه محمدلو به اکران یک فیلم آمدند

استوری بی نظیر محسن چاوشی درباره خلیج‌فارس

قطعه «گل سنگم» استاد انوشیروان روحانی با پیانوی سامان احتشامی

اجرای احساسی قطعه «اسکله» از محسن یگانه در کنسرت اروپا