راه ترقی

آخرين مطالب

تزریقی که می‌تواند از نارسایی قلبی جلوگیری کند دانش

تزریقی که می‌تواند از نارسایی قلبی جلوگیری کند
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا /تحقیقات جدید نشان می‌دهد که یک تزریق پلیمری می‌تواند با هدف قرار دادن التهاب در سطح مولکولی، به بهبود قلب پس از حمله کمک کند.
حملات قلبی یک نگرانی مهم در مورد سلامت در ایالات متحده و سراسر جهان به شمار می‌روند. طبق گزارش مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC)، تقریبا 805 هزار آمریکایی هر ساله دچار حمله قلبی می‌شوند.
به نقل از آی‌ای، بیماری قلبی شامل حملات قلبی، علت اصلی مرگ و میر در ایالات متحده است و حدود یک مورد از هر 5 مرگ را تشکیل می‌دهد.
با وجود پیشرفت در مراقبت‌ از بیماران مبتلا به مشکلات حاد، بسیاری از بازماندگان حمله قلبی با خطر افزایش یافته ابتلا به نارسایی قلبی که یک بیماری مزمن است که در آن قلب نمی‌تواند خون را به طور مؤثر پمپ کند، مواجه هستند.
در همین راستا، محققان دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو و دانشگاه نورث وسترن، یک درمان داخل وریدی جدید را توسعه داده‌اند که برای تجویز در مدت کوتاهی پس از حمله قلبی طراحی شده است. این درمان با هدف بهبود و کاهش قابل توجه خطر نارسایی قلبی انجام می‌شود. در آزمایش‌های اولیه روی حیوانات، این درمان تزریقی نتایج قوی در بهبود عملکرد قلب و ترمیم بافت، حتی چند هفته پس از حمله اولیه نشان داده است.
رویکردی جدید برای ترمیم قلب‌های آسیب‌دیده
این درمان با هدف قرار دادن یک فرآیند مولکولی کلیدی که التهاب پس از حمله قلبی را بدتر می‌کند، عمل می‌کند. در شرایط استرس‌زای طبیعی، بدن یک پروتئین محافظ به نام Nrf2 را فعال می‌کند که به سلول‌ها کمک می‌کند تا در برابر آسیب ناشی از التهاب مقاومت کنند.
با این حال، یک پروتئین دوم یعنی KEAP1، به Nrf2 متصل می‌شود و آن را تجزیه می‌کند و این اثر محافظتی را تضعیف می‌کند.
این درمان تزریقی از یک پلیمر پروتئین مانند استفاده می‌کند که پروتئین Nrf2 را شبیه‌سازی می‌کند. هنگامی که پلیمر در جریان خون قرار می‌گیرد، به دنبال پروتئین KEAP1 می‌گردد و به آن متصل می‌شود و مانع از تخریب Nrf2 توسط آن می‌شود. این امر از عضله قلب محافظت می‌کند و به بافت کمک می‌کند تا به طور مؤثرتری بهبود یابد.
درمان قابل توجهی در آزمایشات حیوانی مشاهده شد
برای آزمایش تأثیر این درمان، محققان یک مطالعه بر روی موش‌هایی که حملات قلبی را تجربه کرده بودند، انجام دادند.
یک گروه از موش‌ها درمان پلیمری را از طریق تزریق داخل وریدی دریافت کردند، در حالی که گروه شاهد محلول نمکی دریافت کردند. پنج هفته بعد، همه حیوانات تحت اسکن ام‌آرآی MRI قرار گرفتند.
نتایج قابل توجه بود. موش‌های درمان‌شده با این پلیمر، عملکرد قلبی بهبودیافته و بهبودی گسترده‌تری را در بافت قلب خود در مقایسه با گروه کنترل نشان دادند. آزمایش‌های بیشتر، افزایش بیان ژن‌های مرتبط با ترمیم بافت را تایید کرد. محققان قصد دارند قبل از انجام آزمایش‌ها روی حیوانات بزرگ‌تر، طراحی این پلیمر و دوز آن را اصلاح کنند.
پتانسیل گسترده‌تر
در حالی که این رویکرد درمانی برای مقابله با آسیب‌های قلبی توسعه یافته است، می‌تواند به سایر بیماری‌های دیگر نیز گسترش یابد.
ناتان جیانشی (Nathan Gianneschi)، استاد شیمی در دانشگاه نورث وسترن، یکی از نویسندگان این مقاله، کاربردهای بالقوه‌ این درمان را از تباهی لکه زرد گرفته تا بیماری کلیوی در نظر دارد. جیانشی می‌گوید: این درمان پتانسیل فوق‌العاده‌ای برای چندین بیماری از جمله تباهی لکه زرد، ام‌اس و بیماری کلیوی دارد.
مقابله با بیماری در سطح مولکولی
این درمان همچنین یک استراتژی جدید برای غلبه بر یکی از سخت‌ترین موانع در توسعه دارو ارائه می‌دهد و آن اختلال در تعاملات پروتئینی مرتبط با بیماری در داخل سلول‌ها است. پروتئین‌ها ماشین‌های مولکولی هستند که تمام عملکردهای ضروری سلولی را هدایت می‌کنند و برهمکنش‌های نامنظم پروتئین-پروتئین درون سلولی، علت بسیاری از بیماری‌های انسانی هستند.
روش‌های دارویی موجود یا قادر به نفوذ به سلول‌ها نیستند یا نمی‌توانند به طور مؤثر با این دامنه‌های هدف بزرگ بیماری درگیر شوند. ما از دریچه جدیدی به این چالش‌ها نگاه می‌کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1068198/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خبر خوش از تحویل واحدهای نهضت ملی مسکن؛ زمان تحویل واحدها اعلام شد

رئیس سازمان بورس: تامین مالی کوتاه‌مدت بر عهده نظام بانکی و بلند مدت بر عهده بازار سرمایه است

اولین تجربه نیمه‌نهایی برای 10ستاره النصر

مارادونا باید به خاطر ترک اعتیاد بستری می‌شد!

تاج: برگزاری یک مسابقه فوتبال در مشهد کار سختی نیست

پیام تسلیت بازیکنان مس رفسنجان به مردم بندرعباس با گویش محلی

دلار عربستان راه آنچلوتی به برزیل را بست

اینتر سخت‌ترین حریف ممکن برای بارسا بود

محرومیت عادل مجللی و 2 دختر پاورلیفتینگ به خاطر دوپینگ

انتصاب سرمربی تیم ملی بوچیا

توجیه عجیب فدراسیون فوتبال برای سفر بازیکنان خط خورده به چین

ماموریت پزشکیان به وزیر کار درپی حادثه بندر شهید رجایی؛ به خانواده جانباختگان از هر نظر رسیدگی خواهیم کرد

واکنش عارف به فعال شدن سفارتخانه‌های ایران و سودان

پزشکیان: شناسایی علت وقوع حادثه بندر شهید رجایی مقدم بر شناسایی مقصر حادثه است

واکنش سخنگوی دولت به خبر استیضاح وزیر راه

مهاجرانی: این هفته، هفته آخر بررسی لوایح پالرمو و CFT در مجمع خواهد بود

گشایش دفتر یادبود قربانیان حادثه بندر شهید رجایی در پایتخت پاکستان

خط درست سیاسی در سیاست خارجی ایران به روایت معاون سیاسی سپاه

بابک در مرخصی/ سخنگوی قوه قضائیه: فعالیت‌های اقتصادی زنجانی منع قانونی ندارد

خیلی سخت زندگی می‌کنیم ولی باید امیدوار باشیم!

بازیگر سوری: کارگردان‌های ایرانی در تولیدات جهانی دغدغه‌مند هستند

توضیحات جبلی درباره اهانت جنجالی به اهل سنت

پیام تسلیت داوود میرباقری به مردم بندرعباس

پخش ویژه‌برنامه «پناه» از حرم مطهر رضوی در دهه کرامت

خاطره سازی گرشا رضایی با اجرای آهنگ معروف ترکی در کنسرت تبریز

جزئیات پرونده «تتلو» از زبان سخنگو قوه قضائیه

طواف کعبه در دومین روز ذی‌القعده

تسلیم مردی که با پتک همسرش را کشت

الیاس حضرتی: اطلاع‌رسانی حادثه بندر شهید رجایی بسیار مطلوب بود

روایت تلخ یک شهروند از جان باختن زوج مشهدی در انفجار بندر شهید رجایی

سوال خبرنگار آخرین خبر از معاون رئیس‌جمهور: نام مادر وارد کارت ملی می‌شود؟

جزئیات جدید از حادثه انفجار بندر شهید رجایی

ساعت کاری کارمندان از 15 خرداد اعلام شد

انجام اولین آزمون چسبندگی پروبیوتیک‌ها به سلول‌های هدف در کشور

دانشمندان یک خانه مریخی را منفجر کردند

هوش مصنوعی بومی به وزیر راه و شهرسازی مشورت می‌دهد

برگزاری روز جهانی نجوم در آسمان‌نمای «گنبد مینا»

آغاز فعالیت‌های بخش مجازی نمایشگاه کتاب

بخشی از کتاب/ ماموریتی برای زندگی

سرمقاله وطن امروز/ دختران، تجرد و آینده

بازار طلا و سکه آرام گرفت؛ دلار در کانال 81 هزار تومان

بورس باز هم رکورد زد

مدیر گل‌گهر: گلر ملوان قطعا محروم است!

اعلام زمان نشست خبری سرمربیان استقلال و آلومینیوم اراک

راهیابی بنیامین فرجی به مرحله حذفی کانتندر تایلند

بازگشت مربیان خارجی بسکتبال به ایران

بازی اصیل ایرانی در پایتخت عربستان

عجیب‌ترین تمدید قرارداد سال در یوونتوس!

خداداد عزیزی: دم کمیته استیناف گرم که بیخیال آن همه فحاشی شد

متحدان ترامپ: 2 گروه می‌خواهند مذاکرات با ایران را از ریل خارج کنند