راه ترقی

آخرين مطالب

آغازی بر محرومیت‌های سنگین در فوتبال ایران ورزشی

آغازی بر محرومیت‌های سنگین در فوتبال ایران
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /در ساعات اول صبح روز دوشنبه مدیران عامل باشگاه که از سوی وزیر ورزش برای یک جلسه مهم فراخوانده شده بودند، پای به ساختمان وزارتخانه ورزش و جوانان گذاشتند تا در حضور مقام عالی ورزش ایران، در جریان مواضع تازه احمد دنیامالی را که یک چهره سرشناس از بدنه فوتبال است، قرار بگیرند.
این نشست در حالی با حضور مقامات فرهنگی موردنظر وزارت ورزش برگزار شد که فوتبال ایران یک فصل پرتنش و جنجالی را پشت سر گذاشته که به زعم بسیاری در مقاطع مختلف، اوضاعش از دست برگزارکنندگان و تصمیم‌گیران نیز خارج و وارد یک موقعیت جدید شده است: موقعیتی همراه با درگیری‌های لفظی شدید و البته عاری از هرگونه احترام و رواداری نسبت به یکدیگر.
بازار
در این جلسه وزیر ورزش و جوانان، راهکارهایی برای مقابله با رفتارهای هنجارشکنانه در ورزشگاه‌ها بررسی شد. دنیامالی با انتقاد از وضعیت موجود تأکید کرد که فضای فعلی استادیوم‌ها در شأن مردم ایران نیست و نیاز به تغییرات اساسی در ساختار فرهنگی فوتبال احساس می‌شود. این بیش از آن که یک پیام فرهنگی باشد، پیغام آغاز برخوردهای شدیدتر را برای در کنترل گرفتن اوضاع را به باشگاه‌ها مخابره می‌کند.
وزیر ورزش در بخش دیگری از صحبتهایش، از رفتارهای تحریک‌کننده برخی مسئولان برگزاری مسابقات و ضعف‌های موجود در اجرای استانداردهای بین‌المللی، مانند سیستم VAR، انتقاد کرد که نشان می‌دهد او بیش از آنکه مسئولیت را متوجه مردم و تماشاگران کند، نوک پیکان انتقادش را به گروه برگزار کننده، تصمیم گیر و البته باشگاه‌ها می‌کند.
دنیامالی همچنین به شدت از حمایت برخی باشگاه‌ها از رفتارهای ناپسند بازیکنان‌شان انتقاد و اعلام کرد که کمیته اخلاق در ورزش فعال‌تر خواهد شد تا با این ناهنجاری‌ها برخورد شود.همین موضوع نشان می‌دهد که احتمالا در فصل جدید فوتبال ایران محل احکام قضایی تندتری خواهد بود، به امید احیای بازدارندگی.
احتمالا در این بین مدیران باشگاه‌ها (سرپرست‌ها) و مدیران عامل پیش‌قراول برخوردها خواهند بود و احتمالا آنها به سادگی گذشته نمی‌توانند از الفاظ تند در مصاحبه‌های خود استفاده کنند و البته اگر موفق به کنترل بازیکنان و کارمندان باشگاه نشوند، مسئولیت محرومیت آنها را هم به جان خواهند خرید.
البته فوتبال ایران در تمام این سالها محل برپایی نشست‌ها و جلسات مشابه بوده که نتیجه خاصی در بر نداشته و ناگفته، نتایجش در وضعیت فعلی فوتبال ایران پیداست. اما با حضور یک چهره قاطع و پرانگیزه نظیر دنیامالی، این امید به وجود آمده که شاید این بار در بر پاشنه دیگری بچرخد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1069677/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

افشاگری مدیر برنامه اسکوچیچ: رفیعی با اسکو مذاکره کرد و حرف های خوبی هم نزد!

واکنش رفیعی به لو رفتن ترکیب پرسپولیس؛ یک همبازی داشتم که دو فن پیج با اسم خودش داشت!

رفیعی: آقایی که کاپیتان پرسپولیس بودی و در پیجت مطلب نوشتی، هر چیزی در مورد من می دانی بگو!

کنایه میثاقی به مدیران استقلال؛ آیا دغدغه شما الان انتخاب سخنگو بود؟

رفیعی:گذر زمان ثابت می کند حرف من در مورد کارتال درست است یا خیر؟

کارشناسی داوری استقلال - آلومینیوم

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پرسپولیس

انتقاد میثاقی از بی‌سلیقگی مسئولان ورزشگاه آزادی در پوشاندن نمای زشت سکوهای در دست بازسازی

سروش رفیعی: من مافیا باز هستم! اگر باندباز هستم نفرات دوم و سوم و چهارم این باند چه کسانی هستند؟

سروش رفیعی: بعد از سرمربیگری اوسمار اشتباه کردم یک پست را منتشر کردم

خشن‌ترین تکل تاریخ فوتبال: فراتر از MMA

سروش رفیعی: فکر می‌کنند من برای کنار زدن امید و وحید برای کاپیتانی نقشه دارم!

سروش رفیعی: آیا برای آقای افشین پیروانی و کریم باقری من مهم تر از پرسپولیس هستم؟

جوانان ایران با 24 مدال بر بام وزنه‌برداری جهان

سروش رفیعی: بعد از بازی با سپاهان از حسین کنعانی دلخورم ولی نمی گذارم در کار تیم تداخلی ایجاد کند!

سروش رفیعی: فوتبال ما آماتور است، چه انتظاری دارید؟

لحظه اهدای مدال به قوی‌ترین وزنه‌بردار جوان جهان

قهرمانی سریع‌ترین مرد ایران در رشت

سروش رفیعی: دلایل حواشی اخیر، آسیب و حسادت به پرسپولیس است

چرا سروش رفیعی کاپیتان پرسپولیس شد؟

سروش رفیعی: مسخره است که هوادار متمول برای تیم تصمیم بگیرد

جنوا 1-2 میلان؛ موتور روسونری تازه روشن شده!

جولان خفت‌گیرها

دبیر: به‌خاطر پرسپولیس دعوا هم کردم

دبیر: از رانت قانونی استفاده کردم

علیرضا دبیر: سریال یاغی را دنبال می‌کردم

علیرضا دبیر: قالیباف، مشاور من بود

علیرضا دبیر: اصلا اهل ریاکاری نیستم

واکنش دبیر به ویدئو منتشرشده از نماز خواندنش

کسب مدال طلای جوانان جهان توسط حمیدرضا محمدی

توضیح سروش رفیعی در مورد کامنت عجیب هوادار پرسپولیس

دلایل قهرمانی پرسپولیس در سال های اخیر از زبان سروش رفیعی

بازی تهران و ترامپ عوض می‌شود؟

خلاصه و حواشی بازی شمس آذر 0-4 تراکتور

انتظار 55 ساله تراکتور برای قهرمانی در لیگ برتر

گل اول جنوا توسط ویتور اولیویرا در دقیقه 61

رفیعی: یک جوان در اینستاگرام دایرکت داد که از پرسپولیس برو!

واکنش بی‌پرده رفیعی به هوادار متمول پرسپولیس

گل اول میلان توسط لیائو در دقیقه 76

گل دوم میلان با گل به خودی فرندراپ در دقیقه 77

حقوق کشتی‌گیران به 300 میلیون رسید

دبیر: به من بگید «حاج علی»

دبیر: همه زندگی‌ام فوتبال بود

گزینه‌‏های سخت

مشاور امنیت ملیِ جدید ترامپ کیست؟

مورینیو: ماندن یا اخراجم بستگی به نظر رئیس دارد

برخلاف میل انریکه؛ مدیر پی‌اس‌جی جدا می‌شود!

کارشناسی داوری بازی شمس آذر - تراکتور

شاید ستاره‌های انگلیس در جام باشگاه‌های جهان نباشند

وقتی علیرضا بیرانوند مقابل شمس آذر از ریکاردو آلوز خواست او پنالتی بزند