راه ترقی

آخرين مطالب

علی جباری: مدیریت استقلال ضعیف و پراشتباه بود ورزشی

علی جباری: مدیریت استقلال ضعیف و پراشتباه بود
  بزرگنمايي:

راه ترقی - مهر /پیشکسوت باشگاه استقلال با بیان اینکه باید هر چه زودتر یک سرمربی بزرگ جذب استقلال شود گفت: مسئولان تیم زمان را از دست ندهند و هر چه زودتر اقدامات لازم را برای موفقیت استقلال انجام دهند.
علی جباری در خصوص پیروزی استقلال برابر پیکان در جام حذفی گفت: استقلال پس از اینکه با بوژوویچ 9 بازی را با شکست یا تساوی به پایان رساند سرانجام توانست با مجتبی جباری که یک مربی جوان است پیکان را شکست داده تا هم استقلال به اولین برد خود دست پیدا کند و هم آبی پوشان به مرحله نیمه نهایی جام حذفی برسند. متاسفانه اشتباه مدیریتی در به خدمت گرفتن بوژوویچ که می خواستند از او یک برانکو بسازند باعث شد تا استقلال امتیازات زیادی را در لیگ برتر از دست بدهد و در جایگاهی قرار بگیرد که در شأن و نام استقلال هرگز نبوده است.
وی افزود: جباری معجزه نکرد اما توانست از تجربیات حضورش در استقلال استفاده کرده و تیم را از لحاظ روحی و روانی آماده دیدار برابر پیکان کند. او با دو جلسه تمرین نمی توانست تغییرات تاکتیکی در استقلال به وجود بیاورد ولی توانست بازیکنان را آ ماده این دیدار کند و آنها هم با بازی خوب و نتیجه ای که به دست آوردند هم دلش هواداران را شاد کرده و هم یک گام به قهرمانی در جام حذفی نزدیک شوند.
پیشکسوت استقلال با انتقاد از مدیریت ضعیف مسئولان باشگاه استقلال در خصوص جذب بازیکن و سرمربی گفت: متاسفانه یکی از دلایل تضعیف استقلال در این فصل مدیریت ضعیف و پراشتباه بود. هر مدیری که آمد یک اشتباه بزرگتر را نسبت به مدیر قبل انجام داد و همه اینها دست به دست هم دادند و استقلال در بدترین شرایط تاریخ دوران خود قرار بگیرد. آخرین اشتباه را هم مدیران فعلی استقلال انجام دادند که سهراب بختیاری زاده را کنار گذاشته و بوژوویچ را به خدمت گرفتند و در پایان هم دیدیم که این سرمربی کاملا ناموفق پایین ترین نتایج را گرفت که در تاریخ باشگاه استقلال بی سابقه بود و استقلال فقط باید تمام تلاش خود را در سه بازی آینده خود انجام دهد تا بتواند به رده هشتم یا هفتم جدول برسد.
وی در ادامه تاکید کرد: مدیران استقلال باید برای جذب سرمربی و بازیکنان جدید هر چه زودتر اقدام کرده و زمان را از دست ندهند. آنها باید تجربه این فصل را سرمشق خود قرار دهند و اجازه ندهند دوباره اتفاقاتی تلخ برای استقلال رخ دهد. پیشکسوتان و هواداران فصل بسیار سخت و ناراحت کننده ای را در اینجا پشت سر گذاشته اند و باید این ناراحتی ها هر چه زودتر تمام شود و این وظیفه مسئولان استقلال است که به وعده های خود عمل کنند تا صاحب یک استقلال پرقدرت در فصل آینده باشیم.
جباری در خصوص دیدار روز جمعه استقلال برابر آلومینیوم اراک هم گفت: استقلال تنها تلاش می کند تا بتواند خود را تا حدودی به اواسط جدول برساند و دیگر هیچ انگیزه ای برای ادامه لیگ ندارد و شاید بازیکنان و با بردی که برابر پیکان به دست آورده اند تلاش خود را مضاعف کنند تا بتوانند موقعیت تیم خود را در جدول بهبود ببخشند اما تنها نکته این دیدار جدال دو مربی جوان یعنی مجتبی جباری و مجتبی حسینی است که تلاش می کنند برنده از زمین خارج شوند. اگر مجتبی جباری بتواند این دیدار را هم با برد به پایان برساند نشان داده که نقش تعیین کننده ای در استقلال طی این چند روز داشته است البته هواداران هم باید به ورزشگاه آمده و از تیم خود حمایت کنند و بازیکنان با روحیه بهتر برای برد برابر آلومینیوم تلاش کنند.
بازار
پیشکسوت باشگاه استقلال تهران در پایان خاطرنشان کرد: جذب بازیکن، سرمربی و کنار گذاشتن برخی بازیکنان که متاسفانه در حد و اندازه های استقلال نبودند از اولویت های اصلی مدیران استقلال است. ضمن اینکه نظری جویباری باید با هواداران صادق باشد. وعده های غیرعملی ندهد و حکایت ماتزاری را دوباره تکرار نکند. او باید با هواداران شفاف باشد، صداقت باعث خواهد شد تا هواداران از او حمایت کنند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1070349/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دامداران: نرخ شیر بوی زیان می‌دهد

سازمان هواپیمایی کشوری با افزایش غیرمنطقی نرخ بلیت در ایام مناسبتی برخورد می‌کند

گل‌گهر هم صاحب VAR اختصاصی شد

ترکیب برنده فلیک؛ بارسایی که می‌ترساند

ماموریت سفرای قلعه‌نویی در قطر انجام شد

تن‌هاخ در اولویت لورکوزن قرار گرفت

آنالیزور سابق استقلال راهی الاهلی خواهد شد

اینتر با خط هافبک رویایی مقابل بارسلونا

پرسپولیس تمرین کرد و راهی فرودگاه شد

ماموریت حساس برای زنان قائمشهری

قهرمانی تکواندوکاران دختر ایران در آسیا

گران‌ترین والیبالیست دنیا در آستانه تاریخ‌سازی

پیام نخست‌وزیر ارمنستان به رهبر انقلاب

بهشتی پور: اگر عضو FATF نشویم برای همین کشورهای دوست خودمان هم مشکل ایجاد می‌کنیم

سفر رئیس‌جمهور به استان زنجان در آینده نزدیک

آیت‌الله جنتی: متولیان امر بدون اغماض با هرگونه قصور درخصوص حادثه بندر شهید رجایی برخورد کنند

داستانِ جواد عزتی در «وحشی» به تکان‌دهنده‌ترین لحظه خود رسید!

طی هفته اخیر این فیلم مشهور ایرانی دوباره پربیننده شد

روایت تکان دهنده حسین معززی نیا از بیماری سرطانش

آهنگ جدید/ «جواهر» با صدای علی اکبر قلیچ

مردی که به عروسی دعوت نشد خون به پا کرد

آتش‌نشانی که یک روز بعد از بازنشستگی، داوطلبانه برای کمک به بندر شهید رجایی رفت

30 درصد از کدهای «مایکروسافت» نوشته هوش مصنوعی هستند

نسل چهارم الکترودهای سخت‌پوشی نانوساختار در اختیار صنایع کشور قرار گرفت

داستانک/ ماشین سرنوشت

آیا جنگی بزرگ در پیش است؟

پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری سرعت گرفت

توضیحات پاک‌نژاد درباره قیمت بنزین سوپر وارداتی

وزیر جهاد کشاورزی: کالاهای اساسی در حادثه بندرعباس آسیب چندانی ندید

کارنامه ضعیف تحقق درآمدهای مولدسازی در سال 1403

آشتی‌کنان مهدی تاج و خداداد عزیزی در مشهد

ایران-کره شمالی با حضور بانوان در مشهد

آخرین وضعیت نقل‌ و‌ انتقالاتی سپاهان

انتقاد خداداد عزیزی از عدم حضور تیم‌های مشهدی در لیگ برتر

علی قلی‌‎زاده در مونیخ چه می‌کند

پورعلی‌گنجی: با من برای تمدید قرارداد صحبتی نشده است

واکنش چادرملو به برگشت امتیاز: حق به حقدار رسید

محسن فروزان آماده جدال انتقامی مقابل تراکتور

بابک در مرخصی؛ حکم اعدام زنجانی پس از رد مال به 20 سال حبس تبدیل شد

شرکت کروز از رسایی شکایت کرد

نشست سخنگوی قوه‌ قضائیه؛ حکم پرونده باغ ازگل صادر شد

معلم معمار دانایی، بوستان دانش و میراثی گرانبها در جامعه است

انتصاب سرپرست اداره‌کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اصفهان

13 فیلم هیجان‌انگیز که نفس‌تان را بند می‌آورد!

تغییرات دیدنی بازیگران سریال «دردسر والدین» بعد از 23 سال

هفت سریال برتر تلویزیونی سال 2025 تاکنون

موزیک ویدئوی "چکامه ای برای آدلین" با اجرای ریچارد کلایدرمن

وعده‌های نمایندگان مجلس در هفته کارگر

وزیر گردشگری: یک کشتی تفریحی کروز خریداری شده و در حال انتقال به جنوب است

زنده‌گیری یک کروکدیل در فلوریدا