راه ترقی

آخرين مطالب

رئال و آنچلوتی به اختلاف خوردند؛ توافق با برزیلی‌ها روی هوا! ورزشی

رئال و آنچلوتی به اختلاف خوردند؛ توافق با برزیلی‌ها روی هوا!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - تسنیم /باشگاه رئال مادرید و سرمربی ایتالیایی کهکشانی‌ها بر سر نحوه خروج این مربی ایتالیایی از این تیم به مشکل خورده‌اند.
در حالی که در روزهای اخیر رسانه‌های معتبر اسپانیایی خبر داده بودند که باشگاه رئال مادرید و کارلو آنچلوتی پس از پایان مسابقات لالیگا به شکلی دوستانه به همکاری با یکدیگر پایان خواهند داد و این باشگاه اسپانیایی ضمن پرداخت کامل دستمزد سال آینده‌ این مربی ایتالیایی، مراسم خداحافظی باشکوهی هم در پایان فصل جاری برای او ترتیب خواهد داد، حالا خبر می‌رسد که اوضاع به هم ریخته و فدراسیون فوتبال برزیل هم که به دنبال استخدام هر چه سریع‌تر کارلتو است، در وضعیتی مبهم به سر می‌برد.
فابریتزیو رومانو خبرنگار سرشناس ایتالیایی و کارشناس نقل‌وانتقالات فوتبال اروپا خبر داد؛ رئال مادرید نمی‌خواهند مبلغ دستمزد سال پایانی آنچلوتی را به خاطر خروج زود هنگام او از باشگاه پرداخت کند. مدیران فدراسیون فوتبال برزیل که هفته‌ها روی گرفتن جواب مثبت از سرمربی کهکشانی‌ها کار کرده بودند، حالا که مذاکرات به بن‌بست خورده، نمی‌خواهند خیلی منتظر رئال مادرید و کارلتو بمانند.
طبق گزارش‌های منتشرشده؛ فلورنتینو پرس رئیس باشگاه رئال مادرید مسئول سنگ‌اندازی در مذاکرات آنچلوتی و فدراسیون فوتبال برزیل بوده است. از آنجایی که رئال مادرید در حالی که کارلتو تا پایان ماه ژوئن 2026 قرارداد دارد به دنبال پایان همکاری زود هنگام با اوست؛ این مربی ایتالیایی از باشگاه خواسته بود تا دستمزد سال پایانی‌اش را هم پرداخت کنند اما پرس به محض مطلع شدن از توافق آنچلوتی با فدراسیون فوتبال برزیل؛ از پرداخت هرگونه غرامت به او سر باز زده است.
آنچلوتی و رئال مادرید همچنان می‌خواهند به همکاری با یکدیگر پایان دهند اما هر دو طرف باید بر سر شرایط جدایی با هم به توافق برسند. گفته می‌شود ژابی آلونسو سرمربی فعلی بایرلورکوزن اصلی‌ترین گزینه جانشینی کارلتو در رئال مادرید است.
نشریه «مارکا» اسپانیا هم خبر داد که کارلو آنچلوتی روز گذشته (سه‌شنبه) برای امضای توافقنامه با فدراسیون فوتبال برزیل برای قبول سرمربیگری تیم ملی فوتبال برزیل به شهر لندن سفر کرده بود، اما در نهایت به آنها پاسخ منفی داد و بدون امضای قرارداد به مادرید بازگشت.
بازار
روزنامه «آاِس» چاپ مادرید هم دلیل به بن‌بست خوردن مذاکرات بین آنچلوتی و فدراسیون فوتبال برزیل را دلایل مالی نامشخص عنوان کرده است. ظاهراً طرفین بر سر مسائل مالی این معامله اختلافاتی داشتند.
رسانه «رلوو» هم خبر داد که رئال مادرید تمایل دارد تا کارلتو تا پایان مسابقات جام جهانی باشگاه‌ها روی نیمکت این تیم بماند و وقتی این مربی ایتالیایی به برزیلی‌ها گفته که نمی‌تواند در ماه ژوئن هدایت سلسائو را بر عهده بگیرد، این نیز یکی از موارد اختلاف طرفین بوده و برزیلی‌ها گفته‌اند که نمی‌توانند تا پایان مسابقات جام جهانی باشگاه‌ها منتظر او بمانند.
در سوی دیگر رسانه‌های برزیلی خبر می‌دهند که فدراسیون فوتبال برزیل دیگر قید استخدام کارلو آنچلوتی را زده و حالا سراغ جذب ژرژ ژسوس سرمربی فعلی الهلال عربستان رفته‌ است. برنامه تلویزیونی «ال‌چیرینگیتو» اسپانیا هم خبر داد که سرمربی جدید تیم ملی برزیل، 90 درصد ژرژ ژسوس خواهد بود.
رئال مادرید پس از حذف از لیگ قهرمانان اروپا، در فینال جام حذفی اسپانیا هم با قبول شکست 3 بر 2 مقابل بارسلونا، دومین جام فصل را از دست داد و همین باعث شد تا جایگاه آنچلوتی متزلزل شود. گفته می‌شود که باشگاه الهلال حالا به آنچلوتی پیشنهادی با دستمزد سالیانه 50 میلیون یورو ارائه کرده است.
آنچلوتی 65 ساله که سابقه هدایت تیم‌های بزرگی از جمله یوونتوس، میلان، چلسی، پاری‌سن‌ژرمن، بایرن مونیخ و ناپولی را در کارنامه دارد، در سال 2021 برای دومین بار هدایت رئال مادرید را برعهده گرفت. او تاکنون 15 جام مختلف از جمله دو قهرمانی در لالیگا و سه قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را برای رئال مادرید به ارمغان آورده است.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1070443/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیا سود معاملات رمزارز مشمول قابل مالیات‌ستانی می‌شود؟

چرا مردم دائم دنبال خرید سکه و دلار هستند؟

حکمرانی روند کاهشی بر بازار طلا؛ دلار ثابت ماند

45 درصد از جمعیت ایران در فقر و زیر خط فقر!

چرا دلار کمتر از 70 هزار تومان نمی‌شود؟

مرادمند در جام حذفی باز می‌گردد

شهرداری گرگان؛ فاتح نخستین بازی فینال بسکتبال

دیدار وزیر ورزش با اسطوره پرسپولیسی‌ها

فرمول بردن بارسا؛ درس‌های مورینیو از پیروزی مقابل پپ!

در سپاهان اثری از ناامیدی نیست

قابل توجه یامال؛ مسی با عینک رنگی جشن نگرفت!‏

پایان بوکس نوجوانان آسیا با کسب 7 مدال توسط ایران

شکاری جورجینیو را لعنت می‌کند!

بوژوویچ: سرقت نکردم، اجازه خداحافظی می‌دادید!

اتفاق عجیب؛ الهلال فکر پرواز برگشت را نکرده بود!

پیام تسلیت وزیر امور خارجه صربستان به «عراقچی»

بقائی: روز ملی خلیج فارس فرصتی برای بازخوانی تاریخ مشترک مردمان منطقه است

الهه کولایی: رابطه متوازنی با روس‌ها در همه وجوه نداریم

دبیر شورای عالی امنیت ملی: سلاح اتمی در دکترین دفاعی ایران هیچ جایگاهی ندارد

تد کروز دعوت موسویان برای مناظره عمومی را رد کرد؛ تنها مناظره‌ای که باید داشته باشید، با مأموران وزارت امنیت داخلی آمریکا است

پشت صحنه دیده نشده از یک سریال خاطره‌انگیز دهه 80

نمایش فیلم‌هایی درباره پابلو پیکاسو

حسین معززی از نحوه شروع به کار خود به عنوان منتقد سینمایی می‌گوید

ترانه «دلتنگ توام» با صدای حجت اشرف زاده

تمهیدات سازمان سنجش برای به صفر رساندن تقلب در کنکور

مرگ تلخ زن جوان در نهر

جستجو برای یافتن مفقودان حادثه بندر شهید رجایی آغاز شد

هواشناسی هشدار داد؛ رگبار و رعد و برق در 23 استان

امشب مشتری به ماه سلام می‌کند / درخشش دو غول آسمانی

شاعرانه/ از تلخی جان کندنم، از عاشقی واسوختند

زیباکلام: تنها کسی که سعی کرد مانند فرد دوم نظام عمل کند احمدی‌نژاد بود

جنگ روایت‌ها در میانه آتش

استاد دانشگاه تهران: نهادهای موازی در حال از بین بردن قدرت دولت هستند

ابهامات انفجار بندر

رکورد عجیب عربستان همه را غافلگیر کرد!

با حقوق یک سال یک کارگر چه چیزهایی می‌توان خرید؟

45 درصد از جمعیت ایران در فقر یا حتی زیر خط فقر زندگی می‌کنند

یک ایرانی رئیس کمیته کنترل والیبال قهرمانی جهان شد

ماتزاری و استقلال، ماراتن دوباره آغاز شد!

کارواخال را محروم کنید یا بروید دنبال زندگی‌تان!‏

فردا برای دل مردم خوزستان می‌جنگیم

پرونده بیرانوند در کمیته استیناف خاک خورد!

خیال بارسا راحت شد؛ همه ستاره‌ها به فینال می‌رسند

عطایی برکنار و بابایی سرپرست چادرملو شد

بدرقه: امیدوارم دیدار برابر استقلال بهترین روز ما باشد

محرومان هفته بیست‌وهشتم لیگ برتر فوتبال

سخنگوی دولت: درباره پیامک‌های حجاب بی‌اطلاع هستم

غریب‌آبادی در دیوان بین‌المللی دادگستری: جنایت‌های رژیم صهیونیستی مصداق بارز نسل‌کشی است

سفارت روسیه: روز خلیج فارس بر تمام ایرانیان مبارک!

شهرداری گرگان و بنیاد شهید گلستان برای خدمت به ایثارگران هم‌عهد شدند