راه ترقی

آخرين مطالب

دعوای علنی مبینا نعمت زاده و ناهید کیانی؛ برگزاری جلسه فوری انضباطی با حضور هادی ساعی ورزشی

دعوای علنی مبینا نعمت زاده و ناهید کیانی؛ برگزاری جلسه فوری انضباطی با حضور هادی ساعی
  بزرگنمايي:

راه ترقی - طرفداری /رییس فدراسیون تکواندو شخصا به موضوع اختلاف پیش آمده بین ناهید کیانی و مبینا نعمت زاده ورود می‌کند.
 شکست ناهید کیانی از مبینا نعمت زاده در مسابقات جام ریاست فدراسیون جهانی چین و دست ندادن به او باعث شد ارکان مختلف فدراسیون تکواندو به موضوع اختلاف این دو تکواندکار هم وزن ورود پیدا کنند. هرچند ناهید کیانی پس از شکست در جام ریاست فدراسیون جهانی بلافاصله با مبینا نعمت زاده دست نداد اما دقایقی بعد بیرون از شیاب جانگ، این دو تکواندوکار که هخردو در وزن 53- به مبارزه می‌پردازند، با یکدیگر دست دادند.
به نقل از روزنامه ابرار ورزشی، هادی ساعی در جلسه ای مشترک با ناهید کیانی و مبینا نعمت زاده تکلیف این دو ورزشکار را روشن می کند. بعد از حواشی ایجاد شده میان ناهید کیانی و مبینا نعمت زاده که رقابت رو در رو باعث شده دشمنی جایگزین رفاقت‌شان شود دبیر فدراسیون تکواندو از برپایی یک جلسه با حضور این دو ورزشکار و اتمام حجت با هر دوی آنها خبر داد.
رحیمی ظهر دیروز به خبرنگاران گفت:
 موضوعاتی پیش آمده است که اصال تعجب می کنم. در تاریخ تکواندو خود رقبای جدی مثل هادی ساعی، یوسف کرمی و مهدی بی باک را داشتیم که هم وزن بودند و همیشه به هم احترام گذاشتند. متاسفانه در بخش بانوان این مسئله به صورت الکی ایجاد شده است. این در حالی است که هنوز چند سال به المپیک بعدی زمان داریم و اصال شاید هر دوی این نفرات در المپیک ً نباشند. کیانی و نعمت زاده تنها مدال آوران المپیک دختران ما هستند و نه تنها باید برای دختران تکواندو بلکه باید برای تمامی دختران ورزش ما الگو باشند و این رفتار ها قابل تحمل نیست. نعمت زاده و کیانی باید در جلسه ای حاضر شوند تا ما سنگ های خود را با آنها وا بکنیم. این نفرات الگوی بقیه نفرات هستند و اگر این موضوع ادامه پیدا کند بدون تعارف هر دو را حذف و نفرات جدیدی را جایگزین خواهیم کرد. همیشه گفتیم رویکرد اخالقی و فرهنگی برای ما در درجه اول است و مدال آوری در درجه دوم است. چه فایده ای دارد این اتفاقات در فضای مجازی بیفتد و این مدال ها چه ارزشی دارد.
اما شنیدیم قرار است این جلسه با حضور هادی ساعی برگزار شود. برنامه قبلی این بود که هر دو ورزشکار به کمیته انضباطی فدراسیون احضار شوند، اما هادی ساعی که خودش در باالترین سطح ورزش حرفه ای مدال آور بوده قصد دارد به این اختالف ورود کند تا مشکالت ایجاد شده میان کیانی و نعمت زاده یک بار برای همیشه حل شود.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1072471/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

متهم ردیف اول کمبود روغن مشخص شد

بانک مرکزی: سرمایه بانک‌ها نباید کمتر از 20 هزار میلیارد تومان باشد

وزیر صمت: سالانه 7 درصد تقاضای مصرف برق کشور بالا می‌رود

رئال مادرید با شکست سلتاویگو در کورس قهرمانی ماند

اقدام سازمان لیگ برای جلوگیری از تبانی در مسابقات!

بهترین خبر به فلیک در تمرین امروز بارسلونا

تاج: باید وی‌ای‌آر را به خود باشگاه‌ها بسپاریم

جان مرشایمر: تجزیه ایران هدف نهایی اسرائیل است

نگرانی سخنگوی وزارت خارجه در تداوم حملات به اهداف غیرنظامی در سودان

ترامپ: توافق با ایران ساده است/ من نمی‌خواهم آن‌ها سلاح هسته‌ای داشته باشند

سومین نشست شورای طرح و برنامه شاهد و ایثارگر برگزار شد

گریه خانم بازیگر برای «ایران» اشک‌هایمان را درآورد

اجرای بدون میکروفون حجت اشرف زاده در کنسرت اصفهان

انفجار منزل مسکونی 3 کشته و زخمی بر جا گذاشت

اطلاعیه شماره 2 کمیته بررسی علل حادثه بندر شهید رجایی؛ یک مدیر دولتی بازداشت شد

آغاز ثبت نام کلاس اولی ها از فردا

غزل زیبای فروغی بسطامی

قالیباف و نقد حکمرانی از درون

پشت پرده ارسال پیامک‌های حجاب

سرباز وفادار ترامپ در سیاست خارجی

بیشترین مقاصد صادرات ایران چه کشورهایی هستند؟

گل سوم رئال مادرید توسط کیلین امباپه

گل اول منچستریونایتد به برنتفورد توسط میسون مانت

گل اول برنتفورد به منچستریونایتد توسط دامسگارد

گل اول سلتاویگو توسط رودریگوئز

گل دوم برنتفورد به منچستریونایتد توسط شیده

توسعه همکاری‌های فناورانه هسته‌ای ایران و ونزوئلا

امیر واحدی: نیروی هوایی خط مقدم پاسخ سریع به هر تهدیدی است

داوران جشنواره فیلم 100 اعلام شدند؛ از مصطفی زمانی تا احمدرضا درویش

ماجرای سانسور «پایتخت 7» که سیروس مقدم فاش کرد

«استیون اسپیلبرگ» بزرگ‌ترین فیلم آمریکایی تاریخ را معرفی کرد

آمادگی چند فیلم جشنواره فجر 43 برای اکران

اقدام هیجان‌انگیز آمریکا، عاشقان کی‌پاپ را سورپرایز کرد!

همدردی با مردم بندرعباس در کنسرت ارکستر «آلنام»

حذف تمام نمرات منفی خلافی امکان پذیر شد

قتل مسلحانه کارگر با انگیزه سرقت وسایل کشاورزی

ویژه‌های حوادث/ پدری که دخترش را در خیابان سلاخی کرد!

درمان قارچ ناخن با یک قطره نانو ساخت ایرانی

«شاعرالدین شاه» در نمایشگاه کتاب؛ از نازک‌خیالی بیدل تا زبان سعدی

رد آتش از بندر شهید رجایی پاک شد

تخلیه و بارگیری بیش از 3300 کامیون از گمرک رجایی طی 2 روز

گل اول رئال مادرید توسط آرداگولر

گل دوم رئال مادرید توسط کیلین امباپه

معمای بزرگ راموس در لحظه سرنوشت‌ساز

غرق ناراحتی؛ لشگر ماتم‌زده کمپانی در مونیخ

تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد

علی لاریجانی: برای ارزیابی در مورد مذاکرات زود است

ترانه بختیاری «مر جنگه» با صدای حسین نورشرق

تغییر در آمار تلفات حادثه بندرشهید رجایی؛ 46 فوتی و 11 مفقودی

قتل 3 فرزند به دلیل اختلافات خانوادگی؛ مرد جنایتکار دستگیر شد