راه ترقی

آخرين مطالب

با حضور معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران؛

سومین نشست شورای طرح و برنامه شاهد و ایثارگر برگزار شد بنیاد شهید و امور ایثارگران

سومین نشست شورای طرح و برنامه شاهد و ایثارگر برگزار شد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - سومین نشست کمیسیون تخصصی طرح و برنامه شاهد و ایثارگر با حضور معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران و نمایندگان 17 دستگاه‌ عضو این طرح، با هدف بررسی برنامه‌های سال جدید، روز یکشنبه چهاردهم اردیبهشت ماه در سالن اجتماعات برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت‌گرفته در مسیر خدمت به جامعه ایثارگری، اظهار کرد: جامعه ایثارگری، متشکل از افرادی است که نقش‌آفرینان واقعی در مسیر پیشرفت و امنیت کشور بوده و آینده‌سازان نظام جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌شوند. حضور فعال و مؤثر این عزیزان در عرصه‌های مختلف، سرمایه‌ای ارزشمند برای نظام است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به برگزاری مراسم سومین جایزه ملی سردار سلیمانی در روز گذشته گفت: این رویداد به کوشش وزارت علوم و با هدف تجلیل از دانشجوبان برگزیده عرصه ایثار، مقاومت و خدمت برگزار شد. چنین برنامه‌هایی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در فضای علمی و دانشگاهی کشور است.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امورایثارگران ادامه داد: در این هفته، برنامه‌های متعددی با هدف پاسداشت مقام شهدا و انتقال ارزش‌های ایثار و فداکاری به نسل جوان اجرا شد که دستاوردهای ارزشمندی در حوزه فرهنگی و اجتماعی داشت.
وی با اشاره به در پیش بودن نخستین سالگرد شهدای خدمت، تأکید کرد: امسال مسئولیت برگزاری این مناسبت مهم به بنیاد شهید و امور ایثارگران واگذار شده است و طی هفته‌های اخیر، با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای مختلف، هماهنگی‌ها و هم‌افزایی‌های خوبی صورت گرفته و اقدامات جهادی و منسجمی در حال انجام است. بی‌شک وحدت و همدلی بین دستگاه‌ها، یکی از مهم‌ترین عوامل تحقق موفق برنامه‌های این حوزه خواهد بود.
سلیمانی به ضرورت شکل‌گیری گفتمان فراگیر ایثارگری در سطح جامعه اشاره کرد و افزود: با هماهنگی‌هایی که با ریاست محترم جمهور، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و نماینده محترم ولی فقیه انجام شده، بستر لازم برای ارتقای گفتمان ایثار در سطح ملی فراهم شده است.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین به اقدامات انجام‌شده در حوزه آموزش و تربیت دانش‌آموزان و دانشجویان شاهد و ایثارگر اشاره و بیان کرد: در سال گذشته با همکاری وزارت آموزش و پرورش، برنامه‌های موثری برای توسعه ظرفیت‌های علمی و آموزشی این قشر اجرا شد که نتایج قابل توجهی در پی داشت. اما با وجود این اقدامات، همچنان نیاز به توجه و اهتمام بیشتر به جامعه جوانان ایثارگر احساس می‌شود.
احسان قاسمی، مدیرکل دبیرخانه شورای عالی طرح و برنامه و دبیر ستاد برنامه‌ریزی شاهد و ایثارگر نیز در ابتدای این نشست گفت: در آستانه اولین سالگرد عروج شهدای خدمت ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا به خصوص رییس‌جمهور شهید و همراهانش کمیسیون تخصصی طرح و برنامه شاهد و ایثارگر را برگزار کردیم.
وی با اشاره به اینکه کمیسیون تخصصی طرح و برنامه شاهد و ایثارگر متشکل از 17 عضو از نهادهای آموزشی و فرهنگی کشور، است، اضافه کرد: این کمیسیون در راستای اجرای فرامین امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و طبق وظایف تعیین شده در اساسنامه طرح شاهد و ایثارگر، با هدف هماهنگی و برنامه‌ریزی امور فرهنگی و آموزشی جامعه تحصیلی و نخبگانی شاهد و ایثارگر و تعیین دستور جلسات ستاد برنامه ریزی و شورای عالی طرح و برنامه شاهد و ایثارگر تشکیل شده است.
در ادامه این نشست نیز تعدادی از مدیران فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران و اعضای نهادهای فرهنگی و آموزشی کشور به بیان دیدگاه‌ها و اقدامات خود پرداختند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1072726/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دانیال و داستان پشیمانی پرسپولیس و سپاهان!

اینفانتینو علیه بارسا؛ امیدوارم اینتر به فینال برود!

عذرخواهی وزیر دادگستری فرانسه از هواداران لیورپول!

اخراج سرمربی وولفسبورگ بعد از تحقیر برابر دورتموند!

قدرت نادیده گرفته شده روسیه

شرط بن سلمان برای سفر ترامپ به ریاض

غیبت در دورهمی قهرمانی؛ نویر با آشپزی جشن گرفت!

حمایت قاطع رئیس هیئت مدیره استقلال از اندونگ

محبی برگشت، بازی مساوی شد

نایب قهرمانی یاران حاج‌صفی پَر شد!

R2 آنتونی، گل بتیس به اسپانیول

درگیری گاسپرینی با یک خبرنگار؛ عجب الاغی هستی!

بولونیا 1-1 یووه؛ جنگ سهمیه هیجان‌انگیزتر شد!

بیانیه استقلال پس از انتشار ویس جنجالی

انگیزه بالا برای شکستن رکورد پرسپولیس

سرمربی جوان 2 سال دیگر تمدید کرد

ایران _ پرتغال؛ شکست شود سبب خیر

هواداران رم اشک ستاره سابق را درآوردند!

توضیح فرزین درباره ناترازی نظام بانکی؛ بانک‌ها ورشکسته نیستند

واکنش انگلیسی‌ها به اولین جام کین؛ احمق‌ها خفه شدند!

گل اول آاس رم به فیورنتینا توسط دووبیک

گل اول بولونیا به یوونتوس

رایزنی فؤاد حسین و فیصل بن فرحان درباره مذاکرات ایران و آمریکا

انتقاد شریعتمداری از صرافی‌هایی که ارز را با کانال تلگرامی نرخ گذاری می‌کنند؛

بحران مسکن در ایران با واگذاری صحیح زمین حل خواهد شد

سرعت تغییر قیمت خودرو تند شد

چطور قسطی صاحب‌خانه شویم؟؛ متقاضیان خرید مسکن حتما بخوانند

داوران لیگ‌برتری در لیگ یک سوت می‌زنند

کیه‌زا شانس آورد؛ 8 دقیقه بازی برای گرفتن مدال!

تبریک ناگلزمان به بایرن؛ سیزدهمین جام مولر مبارک!‏

خلاصه بازی امپولی 0 - لاتزیو 1

گل اول یوونتوس به بولونیا

یونایتد محمد صلاحش را راحت از دست داد!

ادعای مورینیو؛ می‌خواهند تیم خاص را قهرمان کنند!

فلیک بزرگ‌ترین درسش را از مربی سابق بارسا یاد گرفت!

اکبر اوتی بالاخره سقوط کرد!

شگفتانه ایران برای سامانه‌های پدافندی آمریکایی؛ موشکی که از تاد عبور می‌کند

نگاهی به موسیقی سریال‌های در حال پخش شبکه خانگی

روایت یک «ویرانی» در نمایش خانگی با بازی تام هاردی

بازیگران خانمی که به فرش قرمز 2000 نفری سریال «یزدان» رفتند

مسعود فراستی: «جان سخت» از آبان و تاسیان بهتر است

حضور پژمان بازغی با کت و شلواری شیک در اکران یک سریال جدید

پیانونوازی جذاب با ترکیب نور و رنگ

پر کردن باک خودرو به قیمت خالی کردن حساب بانکی

این ربات از پله‌ها بالا می‌رود و 85 کیلو بار را بلند می‌کند

ناشی‌ها

مذاکره در سایه هیاهو

آینده احزاب اپوزیسیون کُرد ایرانی در اقلیم کردستان عراق

کارگران فاقد مسکن کی صاحبخانه می‌شوند؟

سایپا هم در لیست واگذاری‌ها قرار گرفت