راه ترقی

آخرين مطالب

ریگی محو شد؛کارتال دشمن پست شش! ورزشی

ریگی محو شد؛کارتال دشمن پست شش!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 / مسعود ریگی که فصل قبل یکی از مهره‌های قابل‌اتکای پرسپولیس بود، حالا هشت بازی متوالی را از دست داده است.
 مسعود ریگی جزو بازیکنانی بود که برخلاف دوره گاریدو در مقطع سرمربی‌گری اسماعیل کارتال خیلی کم به کار گرفته شد، در صورتی که این هافبک کم‌حرف و باتجربه هم فصل قبل جزو خوب‌های تیمش بود هم در تیم پرمشکل گاریدو یکی از بازیکنان مؤثر به شمار می‌رفت.
ریگی در دوره گاریدو در تمام بازی‌ها غیر از دیدار مقابل نساجی به میدان رفت و در بازی‌های آسیایی هم حاضر بود اما در سه بازی لیگ برتری تحت هدایت کریم باقری به میدان نرفت. بعد از ورود کارتال، ریگی در ترکیب بود و حتی مقابل النصر و الهلال هم به میدان رفت اما آخرین باری که در لیگ برتر به میدان رفته مربوط به دیدار مقابل آلومینیوم در اراک است که 4 اسفند ماه در هفته بیستم برگزار شد. نکته عجیب‌تر اینجاست که این هافبک اهل سیستان در هشت مسابقه اخیر لیگ برتری‌اش هرگز به میدان نرفته و دو بار (مقابل استقلال و نساجی) حتی روی نیمکت هم حضور نداشته است.
کارتال در شرایطی ریگی را از ترکیب تیمش بیرون گذاشته که در بین هافبک‌های متعدد تیمش او تنها بازیکن متخصص پست شش یا تنها هافبک دفاعی واقعی تیمش به حساب می‌آمد. در عین حال این مربی ترکیه‌ای در ترکیب میانه زمین خود بعضاً از یک بازیکن پست 8 مثل سرلک، خدابنده‌لو یا حتی عنایت‌زاده جوان در کنار سروش رفیعی که بازیکن پست 10 به حساب می‌آید اما قابلیت بازی در پست 8 را هم دارد، استفاده کرده و به سعید مهری دیگر هافبکی که او هم یک بازو و مهره پست 8 به حساب می‌آید خیلی کم به عنوان بازیکن جانشین میدان داده است.
بیرون ماندن‌های متوالی ریگی از ترکیب پرسپولیس حالا باعث شده تا این بازیکن بی‌حاشیه یکی از گزینه‌های خروج از اسکواد پرسپولیس باشد اما جالب‌تر اینجاست که برای پست هافبک دفاعی و بازیکن پست شش هیچ گزینه نقل و انتقالاتی مطرح نشده و مدام صحبت از بازیکنانی در نقش وینگر، پست 10، مدافع کناری و حتی مهاجم به عنوان اهداف نقل و انتقالاتی می‌شود.
در واقع با چنین شرایطی به نظر می‌رسد کارتال می‌خواهد فصل آینده را بدون بازیکن متخصص در هافبک دفاعی شروع کند و از دو بازیکن پست 8 یا یک 8 و یک 10 کنار هم استفاده کند و همچنان یک مهاجم سایه را در پست مهاجم نوک تیمش به کار بگیرد.
از بین هافبک‌های میانی فعلی پرسپولیس جدا از سروش رفیعی که داستانش جداست، ظاهراً کارتال به میلاد سرلک و مدل بازی او علاقه خاصی دارد چرا که هر وقت این بازیکن مصدوم نبوده او را در ترکیب اصلی قرار داده است. در واقع به نظر می‌رسد خصوصیات تدافعی همراه با بازی‌سازی سرلک باعث شده تا مورد توجه کارتال قرار گیرد. همچنین عنایت‌زاده جوان که در دوره گاریدو طعم حضور در میدان را نچشیده بود دو سه باری در ترکیب اصلی قرار گرفته و می‌تواند جزو نیروهای مدنظر اسماعیل در مرکز زمین باشد. محمد خدابنده‌لو هم قبل از اخراج ناامیدکننده مقابل نساجی جزو بازیکنان مدنظر کارتال بود و احتمالاً با توجه به خصوصیات تهاجمی، سن و سال مناسب و نمایش‌های قابل دفاعش فصل بعد هم در برنامه‌های این مربی جای خواهد گرفت.

راه ترقی

بازار
در عین حال غیر از سروش رفیعی که قرارداد دارد و خواهد ماند وضعیت یاسین سلمانی به عنوان یکی دیگر از هافبک‌های میانی پرسپولیس تا حد زیادی مشخص است و او را باید جزو رفتنی‌ها دانست هر چند باید این نکته را هم در نظر داشت که کارتال تقریباً هیچ‌وقت از این بازیکن در پست تخصصی‌اش استفاده نکرد. سعید مهری یکی دیگر از هافبک‌های میانی پرسپولیس هم آینده مشخصی در تیم کارتال دارد چرا که خیلی کم مورد استفاده قرار گرفته اما این بازیکن یک فصل دیگر با پرسپولیس قرارداد دارد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1072957/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بورس انرژی ایران رکورد زد

تصاویر اختصاصی از عجیب‌ترین فوتبال در ایران

آرسنال ناامیدم کرد، این تیم جام نمی‌برد!

رای انضباطی بازی ملوان-سپاهان اعلام شد

یازده مبارز بارسلونا برای جهنم سن‌سیرو

باستونی: با 200 درصدمان بارسا را حذف می‌کنیم

ایوب العملود از بازی در لیگ مصر استقبال می‌‌کند

نگرانی فیفا؛ جام باشگاه‌های جهان بدون قهرمان اروپا!

فلیک می‌تواند موفقیت‌های پپ را تکرار کند

مورینیو، ژاوی و اینزاگی گزینه‌های هدایت الهلال

اینزاگی تایید کرد؛ شانس بالای طارمی مقابل بارسا

شوخی رئیس‌جمهور با پژمان‌فر، نماینده مجلس مشهد: بیا جلو بشین خبری نیست نمی گیرنت

عراقچی با شهباز شریف دیدار کرد

فراستی: فرهنگ کمدی نداریم!

کارگردان «رژه پنگوئن‌ها» داور بخش واقعیت مجازی کن شد

موزیک ویدئوی دلنشین «با من بمان» با صدای گرم محمد اصفهانی

آمار تولد نوزادان ایرانی به زیر یک میلیون رسید

آتش‌سوزی مجددا در بندر شهید رجایی مهار شد

گروگانگیری نوجوان 14 ساله‌ توسط 2 فرد ناشناس

کشف بیش از 200 هزار دلار قاچاق؛ قاچاقچیان دستگیر شدند

اثر شلیک بر مذاکرات

یک موشک و دو نشان

وام خرید مسکن افزایش یافت؛ محدودیت سن بنا برداشته شد

استقبال سرمایه‌گذاران از تابلو برق آزاد؛ بورس انرژی ایران رکورد زد

صعود علی پاکدامن در رده‌بندی فدراسیون جهانی

تغییر تاکتیک رئال مادرید در ال‌‌کلاسیکوی آخر

تاخیر در برگزاری دیدار فینال لیگ برتر بسکتبال بدلیل ازدحام جمعیت

رئال انتخاب کرد، زجر دادن هواداران!

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده شهید والامقام عسکر کبودی

علاقه عجیب و غریب صحرا اسداللهی به ماشین بازی

تیزر ترانه «نوازش» ناصر زینعلی را تماشا کنید

نگهداری اسلحه و اقلام مسروقه در واحد صنفی؛ فرد شرور بازداشت شد

بارش شدید باران و تگرگ در زنجان

امشب؛ آخرین مهلت انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد

مهار آتش‌سوزی کوچک در بندر شهید رجایی

«شنژو-20» نمونه‌های آزمایشی را به ایستگاه فضایی چین رساند

داستانک/ در مسیر اوج

صلیب مرگ در نمودار بیت کوین؛ کریپتو گوش‌به‌زنگ جلسه فدرال رزرو

ژوزه مورینیو در رادار الهلال!

فرستاپن: ردبول در سطح مک‌لارن نیست

انتقاد مفسر عربستانی از مثلث ویران کننده النصر!

مولر به رکورد تاریخی کروس رسید

بی‌پرده با مالک شمس‌آذر درباره حواشی بازی تراکتور

بازگشت برنال؛ بارسلونا جشن گرفت

جادوی فابرگاس؛ تلفیقی از پپ، کونته و هری پاتر!

رئیس‌جمهور به دیدار مادر شهید رئیسی رفت

توضیحات عراقچی پس از دیدار با وزیر خارجه پاکستان

چهره ها/ تصاویری از روناکِ سریال «نون خ» در دبی

استقبال از حضور بازیگران تاجیک در پروژه‌های ایرانی بعد از «پایتخت 7»

اجرای قدیمی قطعه «آیریلیق» توسط مهدی یغمایی و مرحوم ناصر چشم آذر