راه ترقی

آخرين مطالب

چهره‌ها در ویترین آثار نمایشی؛ از سارا بهرامی تا آزاده صمدی و صابر ابر فرهنگ و هنر

چهره‌ها در ویترین آثار نمایشی؛ از سارا بهرامی تا آزاده صمدی و صابر ابر
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایرنا / آزاده صمدی، بهاره رهنما، السا فیروزآذر، صابر ابر، الهام کردا، سام درخشانی، شبنم مقدمی، کمند امیرسلیمانی، شهره ‌سلطانی، رویا افشار، بهنام تشکر، مجتبی پیرزاده، سارا بهرامی، رضا یزدانی، الیکا عبدالرزاقی از جمله بازیگران شناخته شده سینما و تلویزیون هستند که این روزها روی صحنه تئاتر ایفای نقش می‌کنند.
 بازیگران حرفه‌ای، تئاتر را خانه اصلی‌شان می‌دانند و فرصت بازیگری روی صحنه را از دست نمی‌دهند. ارتباط زنده و نفس به نفس با مخاطب برای بازیگران تجربه‌ای جذاب محسوب می‌شود که در سینما و تلویزیون دست‌یافتنی نیست. مخاطبان نیز از حضور بازیگران چهره در عرصه تئاتر استقبال می‌کنند و بعضا بر اساس ویترین اثر و ترکیب تیم بازیگری دست به انتخاب می‌زنند. البته این روند نباید موجب لطمه‌خوردن به آثار ارزشمندی شود که از بازیگران چهره استفاده نکرده‌اند.
در این گزارش فهرست نمایش‌هایی را مرور کرده‌ایم که به سراغ بازیگران چهره و شناخته‌شده رفته‌اند. یادآوری این نکته ضروری است که برخی نمایش‌ها هم‌ اکنون روی صحنه‌اند و اجرای برخی دیگر از چند روز آینده آغاز می‌شود.
آزاده صمدی
نمایش «عزادار» نوشته‌ امیر نجفی و عرفان غفوری و به کارگردانی امیر نجفی، با بازی آزاده صمدی، عباس جمالی، فراز سرابی، آنالی شکوری، نیما خطیب شاد، کوروش دانشور، رضا محمد خانی از 24 اردیبهشت ساعت 18:45 اجراهای خود را در تماشاخانه ایران‌شهر آغاز می‌کند.
بازار
به تازگی فیلم «عزیز» ساخته مجید توکلی با بازی آزاده صمدی اکران شد. صمدی در فیلم «صددام» به کارگردانی پدرام پورامیری نیز بازی کرده که این فیلم به زودی اکران خواهد شد.
بهاره رهنما و السا فیروزآذر
«دورهمی بانوی اول» به نویسندگی و گارگردانی بهاره رهنما از دهم اردیبهشت ماه ساعت 19، در تالار حافظ روی صحنه رفته است.
بهاره رهنما، السا فیروزآذر و هدیه محقق بازیگران این نمایش هستند و رضا کیانیان، هومن حاجی عبداللهی، ایوب آقاخانی و علی اوجی به عنوان صداپیشه، گروه را همراهی می‌کنند.
«دورهمی بانوی اول» داستان مستندگونه زندگی زنان سه دیکتاتور جهانی شامل هیتلر، موسلینی و بن لادن است.
صابر ابر و الهام کردا
اجراهای نمایش «به صرف بورش بدون خون به میزبانی نازنین» به کارگردانی صابر ابر از 7 اردیبهشت در پردیس تئاتر و موسیقی دِکُر (باغ کتاب) آغاز شده است.
این نمایش دومین روایت از روایت سه‌گانه «به صرف بورش و خون» است که صابر ابر در مقام کارگردان و بازیگر اجرای آن را از 7 اردیبهشت در بلک‌باکس پردیس تئاتر و موسیقی دِکُر (باغ کتاب) آغاز کرد.
نمایش «به صرف بورش بدون خون به میزبانی نازنین» با حضور صابر ابر در مقام بازیگر، طراح و کارگردان با همراهی الهام کردا به عنوان بازیگر، مهدی یزدانی‌خرم در مقام نویسنده و امیرسپهر تقی‌لو به عنوان مجری طرح اجرا می‌شود.
«به صرف بورش بدون خون به میزبانی نازنین» در 2 نوبت 19 و 21 به صحنه می‌رود.
سام درخشانی و شبنم مقدمی
نمایش «فردریک» نوشته اریک امانوئل اشمیت، ترجمه شهلا حائری و کارگردانی حمیدرضا نعیمی با حضور بازیگران شناخته شده سینما و تئاتر ایران از 15 اردیبهشت در تالار وحدت به صحنه می‌رود.
سام درخشانی، شبنم مقدمی و مهدی حسینی‌نیا در نمایش «فردریک» به کارگردانی حمیدرضا نعیمی به ایفای نقش می‌پردازند.
در این اثر نمایشی شبنم مقدمی به عنوان یکی از چهره‌های شناخته‌شده تئاتر، سینما و تلویزیون بعد از شش‌سال روی صحنه تئاتر حضور پیدا می‌کند و به ایفای نقش می‌پردازد.
نمایش «فردریک» سرگذشت ستاره‌ بازیگری تئاتر بولوار در پاریس و فرانسه‌ قرنِ نوزدهم است. فردریک لومتر، بازیگری افسانه‌ای است که تمام نقش‌ها و ژانرها را آزموده است. وی میلی سیری‌ناپذیر برای بازیگری دارد. از لذات زندگی چیزی نیست که تجربه نکرده باشد اما چند ماهی است که در میان تماشاگران متوجه 2 چشم میشی‌رنگ می‌شود که در تاریکی فضای سالن نمایش همچون چشمان گربه می‌درخشند و...
کمند امیرسلیمانی و شهره ‌سلطانی
کمند امیرسلیمانی در نمایش «آشپزخانه و متعلقات» نقش شارلوت را بازی می‌کند. شارلوت زنی به ظاهر بسیار موفق و خوشبخت است که شبی را مهمان دوستانش شده ولی در طول مسیر شاهد وجوه جدیدی از زندگی او هستیم. زندگی که شاید دیگران به نوعی در حسرت آن باشند اما واقعیت این است که آنچه نشان می‌دهد؛ نیست.
نمایش «آشپزخانه و متعلقات» با تهیه کنندگی و کارگردانی شهره سلطانی اجراهای خود را از 21فروردین ماه در تماشاخانه ایرانشهر آغاز کرده است.
این نمایشنامه به نویسندگی انیس ژاوی، ژان پیر بکری و ترجمه نگار یونس زاده یک درام کمدی است. بازیگران به ترتیب ورود به صحنه بهروز پناهنده، مهرداد ضیایی، کمند امیرسلیمانی، شهره سلطانی، شهروز دل‌افکار هستند.
در خلاصه داستان نمایش «آشپزخانه و متعلقات» آمده است: «یک مهمانی دوستانه همراه با چالش‌های روانشناسانه…»
این نمایش به چالش‌های روانشناسانه و تعاملات انسانی می‌پردازد و از طریق شخصیت‌ها و موقعیت‌های مختلف، مسائل فلسفی و اجتماعی را بررسی می‌کند. از جمله موضوعاتی که در این نمایش مطرح می‌شود، می‌توان به پیچیدگی‌های روابط انسانی، تأثیرات اجتماعی بر رفتار فردی، و نقش هویت در تعاملات اجتماعی اشاره کرد. سبک کمدی درام این اثر، به مخاطب اجازه می‌دهد تا با نگاهی طنزآمیز و در عین حال عمیق، به این مسائل فکر کند.
شهره ‌سلطانی در این نمایش هم کارگردان است و هم نقش مارتین، زن صاحبخانه را بازی می‌کند.
رویا افشار و بهنام تشکر
نمایش «شک» نوشته جان پاتریک شنلی و کار کورش سلیمانی هر شب ساعت 21 در تالار استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه می‌رود.
رویا افشار و بهنام تشکر بازیگران اصلی این نمایش هستند. رویا افشار در جشنواره فیلم فجر سی و نهم برای بازی در فیلم «مامان» برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر زن سینمای ایران شد. او از جمله بازیگران محبوب دهه شصت و هفتاد بوده که در سریال آیینه و در خانه و فیلم شاید وقتی دیگر خوش درخشید و به شهرت رسید. بهنام تشکر نیز بازیگر سینما و تئاتر، گوینده رادیو و صداپیشه است. او در آثار بسیاری از جمله فیلم های سینمایی استرداد، بچگیتو فراموش نکن، به امید دیدار، روز رستاخیز و مجموعه های تلویزیونی گمشدگان، لیسانسه ها، دودکش 2 و هفت سنگ نقش آفرینی داشته است.
‎نمایشنامه «شکّ، یک تمثیل»، نخستین بار از 31 مارس 2005 تا 2 ژوئیه 2006 در برادوی اجرا شد و رومن پولانسکی، کارگردان نام‌آور سینما هم آن را اواخر سال 2006 در پاریس و بعد در آوریل 2007 در ورشو به صحنه برد. ‎
مجتبی پیرزاده و سارا بهرامی
مجتبی پیرزاده و سارا بهرامی دو بازیگری هستند که مخاطب را ترغیب به تماشای نمایش «یخ‌بستگی» می‌کنند.
این نمایش با نویسندگی و کارگردانی احمد سلگی، تهیه‌کنندگی فیدیبو از 18 فروردین در تماشاخانه ایرانشهر، سالن ناظرزاده کرمانی روی صحنه رفته است.
در خلاصه داستان این نمایش آمده است: به همدیگه قول داده بودیم که فصل آخرش رو با هم می‌سازیم؛ پس اگه اینجا فصل آخره، در رو باز کن و بیا تو…
سوسن پرور و امیر غفارمنش
نمایش «مهمانی شام» به کارگردانی حسام انوری از 10 فروردین در پردیس تئاتر شهرزاد در حال اجراست. سوسن پرور و امیر غفارمنش بازیگران نمایش «مهمانی شام» به کارگردانی حسام انوری هستند.
نمایش «مهمانی شام» به نویسندگی نیل سایمون و تهیه‌کنندگی و کارگردانی حسام انوری در سالن شماره 2 پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه رفته است.
سوسن پرور این روزها با حضور در برنامه «جوکر» در شبکه نمایش خانگی مورد توجه قرار گرفته است. امیرغفارمنش نیز در کنار «مهمانی شام» بازیگر نمایش ایرج، زهره، منوچهر در سالن 2 پردیس تئاتر شهرزاد است.
رضا یزدانی و الیکا عبدالرزاقی
زمان اجرای نمایش شاه لیر «روایتی آهنگین» از تاریخ 21 اردیبهشت تا 23 خرداد ماه در سالن اصلی تئاتر شهر اعلام شده است.
این نمایش با ترکیب موسیقی زنده و حرکت، روایتی تازه از تراژدی جاودانه‌ ویلیام شکسپیر است که الیکا عبدالرزاقی بعد از 6 ماه تمرین با گروه موسیقی رضا یزدانی آن را آماده اجرا کرده است.
الیکا عبدالرزاقی، که در بازیگری تئاتر و سینما تجربه‌های زیادی دارد، این‌بار در مقام کارگردان با نگاهی متفاوت به سراغ متنی کلاسیک رفته است.
احمد ساعتچیان، رضا یزدانی، الیکا عبدالرزاقی، پاشا رستمی و الهام اخوان از جمله بازیگران این نمایش هستند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1073143/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صلیب مرگ در نمودار بیت کوین؛ کریپتو گوش‌به‌زنگ جلسه فدرال رزرو

ژوزه مورینیو در رادار الهلال!

فرستاپن: ردبول در سطح مک‌لارن نیست

انتقاد مفسر عربستانی از مثلث ویران کننده النصر!

مولر به رکورد تاریخی کروس رسید

بی‌پرده با مالک شمس‌آذر درباره حواشی بازی تراکتور

بازگشت برنال؛ بارسلونا جشن گرفت

جادوی فابرگاس؛ تلفیقی از پپ، کونته و هری پاتر!

رئیس‌جمهور به دیدار مادر شهید رئیسی رفت

توضیحات عراقچی پس از دیدار با وزیر خارجه پاکستان

چهره ها/ تصاویری از روناکِ سریال «نون خ» در دبی

استقبال از حضور بازیگران تاجیک در پروژه‌های ایرانی بعد از «پایتخت 7»

اجرای قدیمی قطعه «آیریلیق» توسط مهدی یغمایی و مرحوم ناصر چشم آذر

طوفان در مسیر 5 استان؛ آماده‌باش نیروهای امدادی و هلال احمر

پیگیری پرونده 200 نفر از مصدومان حادثه بندر شهید رجایی

آمار ولادت در سال گذشته اعلام شد

رفع ناترازی با هوشمندسازی؛ هوش مصنوعی چگونه مصرف برق را کم می‌کند

«قاسم» کامل‌ترین زندگی‌نامه شهید حاج قاسم سلیمانی در نمایشگاه کتاب

فایننشال تایمز: خودزنی آمریکا یورو را ارز جهانی می‌کند

بازار آمریکا قرمزپوش شد

اولین جدایی از استقلال با احتمال بسیار زیاد!

مورد عجیب پدیده عراقی بارسلونا

اینتر علیه روز درخشان تاریخ بارسلونا

اینتر-بارسلونا؛ گران‌ترین بازی تاریخ فوتبال ایتالیا!

رییس‌جمهور وارد مشهد شد

المیادین: دور چهارم گفت‌وگوهای میان تهران و واشنگتن «به‌زودی» برگزار خواهد شد

وزارت خارجه پاکستان: تهران و اسلام‌آباد به تقویت روابط راهبردی ادامه می‌دهند

عراقچی: دیپلماسی تنها راه توافق است

تمرین خوانندگی محسن تنابنده در پشت صحنه سریال «شاهگوش»

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس: افزایش قیمت دارو پرداخت از جیب بیماران را بالا برده است

گوهری قبل از یحیی 11 گرفت

آتش زدن پیراهن آرنولد توسط یک هوادار لیورپول!

صفایی‌فرد: پیشنهاد داریم، اما این تازه شروع کار است

پزشکیان عازم مشهد شد

چهره ها/ الناز حبیبی با موی 2 رنگ در پوستر یک فیلم

دغدغه عجیب و جالب «فلامک جنیدی» در لندن!

راز چهره‌های عجیب عروسک‌های صداوسیما!

صحبت کردن صحرا اسداللهی با گویش روستایش

«خسته‌دل» در جست‌وجوی دارالشفاء خراسان

اجرای ترانه «کجایی» از احسان خواجه امیری همراه با پیانونوازی

زمان ثبت نام اربعین اعلام شد

تولید پتوی آنتی‌باکتریال با فناوری نانو برای خطوط هوایی کشور

داستان ضرب المثل "کاهی که کمر شتر را هم می‌شکند"

سرمقاله اطلاعات/ استقامت و مداومت

رشد دوباره قیمت جهانی طلا

وعده‌ای جدید برای قطار تهران - مشهد 6 ساعته!

عارف: برای حل بحران آب ‌همه نهادهای حاکمیتی باید کمک کنند

هزینه 270 میلیونی دریافت وام جدید خرید مسکن

اسطوره آلمان کروس بعدی را به رئال نشان داد

تیزر مسابقات کشتی آزاد جام تختی در اصفهان