راه ترقی

آخرين مطالب

سهمیه آسیایی، عامل جدایی رونالدو از النصر! ورزشی

سهمیه آسیایی، عامل جدایی رونالدو از النصر!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ورزش 3 /روزنامه الشرق الاوسط در گزارشی مفصل به احتمالات کسب سهمیه‌های آسیایی تیم‌های عربستانی پرداخته و نوشته است که اگر النصر موفق به حضور در لیگ نخبگان نشود، احتمال جدایی رونالدو وجود دارد. در این گزارش آمده است: لیگ حرفه‌ای فوتبال عربستان در حالی به مراحل پایانی خود نزدیک می‌شود که رقابت این بار نه فقط برای قهرمانی، بلکه برای کسب آخرین سهمیه لیگ قهرمانان آسیا در سطح نخبگان، میان دو قطب فوتبال این کشور یعنی الهلال و النصر، به‌شدت داغ شده است. این در حالی است که تیم الاهلی پیش‌تر با قهرمانی در رقابت‌های آسیایی، صعود خود را به‌عنوان نخستین نماینده عربستان در نسخه بعدی این تورنمنت قطعی کرده است.
بر اساس سناریوهای ممکن، اگر تیم الاتحاد موفق به قهرمانی در لیگ شود، آنگاه این تیم به همراه تیم دوم جدول و الاهلی، راهی لیگ نخبگان آسیا خواهند شد. در این حالت، تیم قهرمان جام حذفی (جام خادم الحرمین الشریفین) به رقابت‌های «سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا» راه پیدا می‌کند، که سطح پایین‌تری نسبت به لیگ نخبگان دارد. اما اگر الاتحاد هر دو جام لیگ و جام حذفی را تصاحب کند، تیم دوم جدول و الاهلی به لیگ نخبگان می‌روند و تیم سوم جدول سهمیه سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا را به دست می‌آورد. در این میان، الهلال و النصر با شرایطی پیچیده و دشوار روبه‌رو هستند. در صورتی که تیم القادسیه موفق شود به رتبه دوم لیگ برسد، ممکن است هر دو غول فوتبال عربستان از حضور در لیگ نخبگان آسیا بازبمانند.

راه ترقی

در حال حاضر، الاهلی با کسب عنوان قهرمانی قاره‌ای، سهمیه‌اش را تثبیت کرده و الاتحاد از نظر محاسباتی نزدیک‌ترین گزینه برای پیوستن به اوست. الاتحاد با 6 امتیاز برتری نسبت به الهلال در صدر جدول قرار دارد و با توجه به برتری در بازی رودررو، در صورت تساوی امتیازی نیز بالاتر خواهد بود. بنابراین، تنها به سه پیروزی از پنج بازی باقی‌مانده نیاز دارد تا قهرمانی خود را قطعی کند. دیدار حساس هفته آینده میان النصر و الاتحاد (که چهارشنبه برگزار می‌شود) می‌تواند سرنوشت‌ساز باشد. اگر الاتحاد در این مسابقه پیروز شود، النصر دیگر شانسی برای کسب رتبه اول یا دوم نخواهد داشت، به‌ویژه اگر الهلال نیز در همان شب موفق به شکست دادن الرائد شود؛ در این حالت، فاصله امتیازی بین الاتحاد و النصر به عدد 11 خواهد رسید و تنها چهار هفته تا پایان باقی می‌ماند.
این دیدار برای هر دو تیم نگرانی‌های جدی ایجاد کرده است. از یک‌سو، شکست احتمالی النصر به‌معنای حذف تقریبی از کورس قهرمانی و حتی کاهش شانس رسیدن به جایگاه دوم خواهد بود. از سوی دیگر، اگر الاتحاد بازنده این مسابقه باشد، صدرنشینی‌اش با تهدید مواجه می‌شود و ممکن است وارد فاز شک و تزلزل شود. نتیجه این بازی، به‌شدت وابسته به نتیجه دیدار همزمان الهلال و الرائد است؛ تیمی که برای فرار از سقوط با تمام توان خواهد جنگید. در این میان، الاهلی بدون فشار برای بهبود رتبه خود در جدول، فقط به حفظ فرم خود ادامه می‌دهد، چرا که سهمیه آسیایی‌اش تضمین شده است.
از سوی دیگر، شانس القادسیه برای صعود به رتبه دوم جدول نیز همچنان حفظ شده است. برای تحقق این سناریو، آن‌ها باید در هر چهار بازی باقی‌مانده پیروز شوند (از جمله مقابل الهلال در ریاض) و همزمان منتظر لغزش رقبا باشند. البته این سناریو از نظر احتمالاتی بسیار ضعیف است.
بازار


در مورد الهلال و النصر، شرایط حساس‌تری وجود دارد. اگر الهلال و النصر در پایان فصل امتیاز مساوی کسب کنند، الهلال به دلیل معیارهای دیگر، فرصت نایب‌قهرمانی و سهمیه آسیایی را از دست می‌دهد. با این حال، الهلال اکنون در رتبه دوم قرار دارد و اگر در هر پنج بازی آینده‌اش پیروز شود، صعودش به لیگ نخبگان آسیا قطعی خواهد بود. این موضوع برای النصر نیز صادق است، مشروط به کسب پیروزی در همه دیدارهای باقی‌مانده. نکته مهم اینجاست که هر دو تیم الهلال و النصر در فصل جاری از لیگ نخبگان آسیا در مرحله نیمه‌نهایی حذف شدند؛ اتفاقی که برای هواداران آن‌ها شوک بزرگی بود، چرا که کسب عنوان قهرمانی این تورنمنت، هدف اصلی هر دو باشگاه محسوب می‌شد.


عواقب عدم صعود به لیگ نخبگان آسیا، بسیار سنگین خواهد بود. این رقابت‌ها قرار است با حضور بهترین‌های قاره برگزار شود و فینال آن نیز در خاک عربستان خواهد بود. از همین رو، حذف از این تورنمنت، به‌ویژه برای الهلال، می‌تواند تبعاتی «فاجعه‌بار» داشته باشد. باشگاهی که نه‌تنها حضور در رقابت‌های خارجی را از دست خواهد داد، بلکه باید سریعاً برای فصل بعد آماده شود؛ فصلی که در آن، الهلال باید در جام جهانی باشگاه‌ها 2025 در آمریکا شرکت کند. این یعنی جذب بازیکنان بزرگ به‌صورت موقت و به‌کارگیری یک کادر فنی در سطح جهانی، از اولویت‌های فوری این باشگاه خواهد بود.
در سمت دیگر، اگر النصر موفق به کسب سهمیه لیگ نخبگان نشود، بسیاری از آرزوهای هوادارانش نقش بر آب خواهد شد، از جمله رؤیای فتح آسیا. از نظر تغییرات فنی نیز احتمال زیادی وجود دارد که استفانو پیولی، سرمربی ایتالیایی، از النصر جدا شود. حتی گمانه‌زنی‌هایی درباره جدایی کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی تیم، مطرح شده است؛ چرا که گفته می‌شود در صورت عدم صعود تیم به رقابت‌های آسیایی، او ممکن است تصمیم به ترک تیم بگیرد، هرچند هنوز تصمیم نهایی خود را اعلام نکرده است.
در پایان، برنامه مسابقات دو تیم نیز بسیار تعیین‌کننده است. الهلال در پنج بازی باقی‌مانده به مصاف تیم‌های الرائد، العروبه، الفتح، الوحده و القادسیه خواهد رفت؛ چهار تیم اول درگیر مبارزه برای بقا هستند و بازی پایانی برابر القادسیه که در دور رفت نیز موفق به شکست الهلال شده بود، ممکن است تعیین‌کننده‌ترین باشد. النصر نیز باید به ترتیب مقابل الاتحاد، الأخدود، التعاون، الخلیج و الفتح قرار بگیرد. از میان این رقبا، سه تیم (به‌جز التعاون) برای بقا می‌جنگند و التعاون نیز تیمی است که سابقه ایجاد دردسرهای جدی برای النصر را دارد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1073339/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اقساط وام مسکن چقدر است؟

هوشمندسازی آرد و نان چرا به تخلف و قاچاق پایان نداد؟

پیش‌ بینی بورس سه شنبه 16 اردیبهشت 1404

گل سوم ایران به پرتغال توسط محمدعلی مختاری

گل هفتم پرتغال به ایران توسط میگل پینتادو

گل چهارم ایران به پرتغال توسط رضا امیری

گل پنجم ایران به پرتغال توسط موحد محمدپور

خاطره باخت پرسپولیس بعد از چهل سال زنده شد!

سال آینده چمپیونزلیگ مال لیورپول است

اولمو: دو جام بردیم، دو جام دیگر را هم می‌خواهم

آخر هفته لیگ ایران مهمان فوتبال پاک

فلیک: لواندوفسکی فردا روی نیمکت می‌نشیند

چهارمین قهرمانی گرگانی‌ها در لیگ برتر بسکتبال

شکست تیم ملی فوتبال ساحلی ایران مقابل پرتغال؛ مسیر تا فینال هموار شد

پزشکیان: اگر مسلمانان باهم وحدت داشته باشند مگر اسرائیل میتواند با دو سه میلیون جمعیت این جنایات‌ها را بکند؟

شرط امیرحسین ثابتی برای رأی دادن به وزیر اقتصاد جدید

بین مادر شهید جمهور با رئیس‌جمهور چه حرف‌هایی گذشت؟

سوتی جالب بازیکن سابق پرسپولیس جلوی محمدرضا گلزار!

روایت عشق به امام رضا(ع) در قاب آی‌فیلم

نماهنگ «هر چی آرزوی خوبه مال تو» از احسان خواجه امیری

اجرای پیانوی «دلم میخواد به اصفهان برگردم» توسط سامان احتشامی

برنامه‌ریزی برای اعزام یک میلیون زائر به سرزمین وحی و عتبات عالیات

یک پیشرفت بزرگ در درک «خودآگاهی»

از اسب چوبی تا پیراهن گلدار؛ تجربه‌ای زنانه در مجموعه غزل «سی»

مشترک مورد نظر اجازه صحبت ندارد

تهران پایین می‌‏رود؟

از شریان تا حلقه جلیلی؛ تهران شهر بی‌دفاع

مصرف برق در تابستان از 85 هزار مگاوات عبور خواهد کرد

بحران به یک قدمی صندوق‎‌های خالی بازنشستگی رسید

گل اول پرتغال به ایران توسط لورنکو

گل دوم ساحلی بازان ایران به پرتغال توسط امیری

گل دوم پرتغال به ایران

گل سوم ساحلی بازان پرتغال به ایران

گل چهارم ساحلی بازان پرتغال به ایران

گل پنجم ساحلی بازان پرتغال به ایران توسط مارتینز

گزارش زنده؛ ایران 3-6 پرتغال

عراقچی در گفت‌و‌گو با کالاس: آماده ورود به گفت‌و‌گو‌های سیاسی با اتحادیه اروپا هستیم

فراستی: جامعه فرهنگ کمدی نداره!

فرزاد حسنی: کاش می‌شد همه مملکت را مثل رادیو اداره کرد

خواستگاری به سبک جواد عزتی!

آخرین وضعیت بندر شهید رجایی 9 روز پس از حادثه

رقم قابل توجه حجم کل معاملات بازار ارز تجاری

پیش بینی قیمت دلار 16 اردیبهشت 1404، دلار به امید مذاکرات، عقب نشست

پیش بینی قیمت طلا و سکه 16 اردیبهشت 1404

تاریخ امضای آرنولد با رئال مشخص شد

داور آرسنال-پی‌اس‌جی؛ همه از این انتخاب راضی‌اند

انتقاد از مورینیو، تمجید از کارتال؛ گناه او ترک بودن است!

تراکتور - نساجی؛ بدون تماشاگر یا 50 درصد ظرفیت!

مدافع باتجربه فقط با سپاهان تمرین می‌کند!

مصاحبه جنجالی ترنت؛ عشق من، بارسلونا‌!