راه ترقی

آخرين مطالب

آمریکا: ارتباطی میان آتش‌بس با یمن و گفت‌وگوها با ایران وجود ندارد سياسي

آمریکا: ارتباطی میان آتش‌بس با یمن و گفت‌وگوها با ایران وجود ندارد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا هرگونه ارتباط میان آتش‌بس واشنگتن با ارتش یمن و گفت‌وگوهای دیپلماتیک با ایران را رد و تاکید کرد که «اتفاقات تنها به صورت همزمان رخ می‌دهند».
«تمی بروس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در نشست خبری بامداد چهارشنبه و خود در پاسخ به این سوال که آیا مقامات ایالات متحده یک‌شنبه آینده با ایرانی‌ها دیدار خواهند کرد؟ اظهار داشت: من در حال حاضر هیچ اطلاعات دقیقی در مورد آنچه در حال رخ دادن است، ندارم و نمی‌توانم تأیید کنم که چه اتفاقی خواهد افتاد، اما به محض اینکه این اتفاق بیفتد و اگر بیفتد، شما آن را به‌طور مستقیم از همین تریبون خواهید شنید.
او در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا ارتباطی میان آتش‌بس با ارتش یمن و تعامل دیپلماتیک واشنگتن با تهران وجود دارد؟ گفت: این، نتیجه پویایی حوثی‌ها (انصارالله) و سایر چیزهایی است که در حال آشکار شدن است. ما در حال حاضر نتایج چیزهایی را شاهد هستیم که هفته‌ها و ماه‌ها روی آن‌ها کار شده و اکنون در حال به ثمر رسیدن هستند. همچنین، علاقه رئیس‌جمهور به مشارکت و تعهد شخصی او برای حل و فصل مسائل، آن چیزی است که باعث می‌شود کارها سریع‌تر پیش بروند. هر کاری که دولت او انجام می‌دهد، به سرعت در حال پیشروی است.
بازار
بروس ادامه داد: بنابراین، به نظر من باید در این مورد محتاط بود که ما به دنبال توسعه چیزهایی هستیم که مهم بوده و مدت زیادی است که در حال انجام هستند و به یک تحول خاص یا یک چیز خاص مرتبط نیستند. وقتی در یک منطقه واحد، چندین مسئله در حال وقوع، چندین مذاکره، چندین تلاش برای آتش‌بس دارید، اتفاقاتی به‌طور همزمان رخ خواهد داد. در واقع، اتفاقات به‌طور ناگزیر همزمان رخ می‌دهند. این، نتیجه کاری است که ما هفته‌هاست درگیر آن هستیم. و این، تمام چیزی است که می‌توانم در مورد آن بگویم.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی آمریکا در بخش دیگری از این نشست خبری ادعا کرد که آمدن ایران پای میز مذاکره دستاورد عظیمی برای نمایندگان ایالات متحده و سیاست خارجی رئیس‌جمهور ترامپ بوده است.
تمی بروس در پاسخ به سوالی درباره اینکه رژیم صهیونیستی در حال فراخواندن نیروهای ذخیره بیشتر برای گسترش احتمالی حملات در غزه است و اینکه این موضوع تا آنجا که به پتانسیل گسترش جنگ و درگیری در غزه مربوط می‌شود، آیا جای نگرانی دارد؟ مدعی شد که دولت ایالات متحده برای تغییر تمام درگیری‌ها، مهار آنها، متوقف کردن آنها و بهبود زندگی مردم تلاش می‌کند.
او در ادعاهای خود افزود: اما من فکر می‌کنم وقتی صحبت از دفاع اسرائیل از خود، حمایت ما از اسرائیل و ماهیت تعهد ما برای صلح در آن منطقه می‌شود، ایران مطمئناً در آن چارچوب قرار دارد و ما سفیران فوق‌العاده‌ای مانند «استیو ویتکاف» داریم که در آنجا، درباره آنچه که باید برای کشور، منطقه و جهان اتفاق بیفتد، صحبت می‌کنند.
دیپلمات ارشد آمریکایی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه عراق به‌رغم تمدید نشدن معافیت این کشور از تحریم‌های ایران همچنان از تهران برق خریداری می‌کند، گفت: معافیت عراق به‌عنوان بخشی از کارزار فشار حداکثری علیه ایران در ماه گذشته، یعنی مارس 2025 تمدید نشد. دولت عراق در حال انجام اقداماتی برای تأمین منابع جایگزین، از جمله از طریق گسترش جذب گاز و افزایش واردات برق از سایر کشورهای همسایه است.
وی در ادامه رویکرد خصمانه واشنگتن درقبال ایران گفت: برخی از این تلاش‌ها به‌طور مستقیم به نفع شرکت‌های آمریکایی است و البته، ما همچنان از تمام تلاش‌ عراقی‌ها برای پایان دادن به وابستگی انرژی خود به ایران حمایت می‌کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1074429/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خوراکچی: می‌توانیم باخت‌های قبلی مقابل مراکش را تلافی کنیم

تحقیر مسی در آمریکا

مولر: دلم برای گلزنی در آلیانتس آره‌نا تنگ خواهد شد

سرپرست استقلال خوزستان: برای بازی با تراکتور در اهواز هتل رزرو کردیم

احتمال معاوضه بازیکن میان لیورپول و آتالانتا

طارمی روی جلد روزنامه مشهور ایتالیایی

مصاف آزادکاران جوان با حریفان قدرتمند خارجی

فرمانده ارتش: نهادهای بین‌المللی به تکالیف خود برای مقابله با رژیم صهیونی عمل کنند

این سه بانوی نماینده کاندیدای انتخابات هیأت رئیسه مجلس می‌شوند؟

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

«فرهاد قائمیان» بازپرس سریال «استخوان سوز» 10 زندانی را آزاد کرد

بازیگر فیلم «اسفند»: این فیلم مناسب نسل زد است

ساخت نخستین آهنگ جهان با هوش مصنوعی مولد کوانتومی

افزایش 2 درصدی کرونا در کشور؛ سویه جدیدی در جریان است؟

سرمقاله اعتماد/ ظرف و مظروف آموزش

بی‌اعتبار

پاداش 1700 دلاری فدراسیون به چوگان‌بازها

هشدار به بارسا و رئال؛ این داور شوخی ندارد!

واکنش مهدی مهدوی‌کیا از صعود هامبورگ به بوندسلیگا

شروع دلهره‌آور شاگردان عطایی در لیگ قهرمانان آسیا

دو پاس گل سینا تقدیم به گل‌محمدی

واکنش سوادکوهی به غیبت در جام تختی

برانکو: اسکوچیچ ذهنیت برنده دارد

ردای فرهاد، نکو و برانکو بر تن سرمربی باتجربه

شکایت باشگاه مس رفسنجان از نساجی بابت اظهارات حدادیان

سرمربی یووه بعد از جام باشگاه‌های جهان مشخص می‌شود

زمان مذاکرات امروز ایران و آمریکا مشخص شد

چهره ها/ عکس جذاب طاهره سریال «لحظه گرگ‌و‌میش»

کنایه مجری مشهور تلویزیون آمریکا به ادعای تغییر نام خلیج فارس

دوربین‌های دید در شب‌ به اندازه عینک می‌شوند

دکتر ظریف برای دیدار با مردم و جشن امضای کتابش به نمایشگاه کتاب می‌رود

فارن‌افرز: ایران از تاریخ آموخته به آمریکا اعتماد نکند

پیش‌پرده مذاکراتی ایران و آمریکا

سرمقاله آرمان ملی/ دولت از هجمه‌های مخالفان نترسد

کدام سکوها در صف رفع فیلترینگ هستند؟

تردید جدی؛ رونالدو مذاکره با النصر را متوقف کرد

دستگیری عامل تهدید؛ دی ماریا می‌تواند به آرژانتین برگردد

جذاب‌ترین تیم لیگ قهرمان شد

جدایی کورئا و آرناتوویچ از اینتر قطعی است

قائدرحمتی: در ذوب‌آهن به روزهای خوبم نزدیک شدم

دانیال یک‌تنه علیه شگفتی پس از قهرمانی تراکتور

نمایش درخشان ستاره ایرانی مقابل ببرها در بوندس‎‌لیگا

اعتراض فردین معصومی به مسابقه کشتی پسرش و زارع

قرارداد راموس در انتظار امضای تاج

ژابی با این چهار بازیکن رئال جدید را می‌سازد

حمایت نوبخت از تیم مذاکره کننده ایرانی در آستانه دور چهارم مذاکرات

منبع ایرانی: غنی‌سازی اورانیوم در خاک ایران خط قرمز قطعی تهران در مذاکرات است

واکنش واعظی به اقدام خلاف عرف گوگل درخصوص خلیج فارس

آهنگ «بهترین دقیقه ها» با صدای مهدی جهانی