راه ترقی

آخرين مطالب

ضعف فدراسیون دانشگاهی در برخورد با تیم‌ملی غیرقانونی؛ صدور یک بیانیه و خلاص! ورزشی

ضعف فدراسیون دانشگاهی در برخورد با تیم‌ملی غیرقانونی؛ صدور یک بیانیه و خلاص!
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ایسنا / ماجرای تشکیل تیمی تحت عنوان تیم ملی فوتبال دانشجویان به امروز و دیروز بر نمی‌گردد و رد پای برخی افراد از جمله بهرام قدیمی (رییس فدراسیون هاکی) در تشکیل و اعزام چنین تیمی به مسابقات برون مرزی همواره مشاهده شده است و همواره این مسئله با واکنش فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی در حد یک بیانیه و واکنش رسانه‌ای که بیشتر به رفع تکلیف می‌ماند، مواجه شده و در نهایت هم تیم مذکور به مسابقات خارج از کشور اعزام شده و هیچ برخوردی نیز از سوی این فدراسیون، فدراسیون فوتبال، وزارت علوم تحقیقات و فناوری و همچنین وزارت ورزش و جوانان و سایر نهادهای نظارتی، صورت نگرفته است.
سال 1399 بود که تیمی تحت عنوان «تیم فوتبال منتخب دانشجویان ایران» اقدام به تست گیری از دانشجویان جهت شرکت در مسابقات جهانی بلژیک کرد و فهرستی را نیز مبنی بر اعلام نفرات راه یافته به مرحله اول اردوی این تیم منتشر کرد که برخی از آن ها بازیکنان لیگ برتری بودند!
آن زمان پس از تشکیل این تیم به سراغ فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی رفتیم تا با سرپرست این فدراسیون در مورد فعالیت قانونی یا غیرقانونی تیمی تحت عنوان «تیم منتخب دانشجویان» گفت و گو کنیم.
محمدحسین علیزاده- سرپرست وقت فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی در گفت و گو با ایسنا و در رابطه با فعالیت تیمی تحت این عنوان، اظهار کرد: صراحتا در حال حاضر تیمی تحت عنوان «تیم ملی دانشجویان فوتبال ایران» وجود ندارد و تیمی نیز که تحت عنوان «تیم فوتبال منتخب دانشجویان ایران» در حال فعالیت است از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی به رسمیت شناخته نمی شود.
وی همچنین در پاسخ به اینکه آیا تیمی تحت عنوان «تیم فوتبال منتخب دانشجویان ایران» می تواند زیر نظر فدراسیون فوتبال فعالیت کند؟ تصریح کرد: این مسئله صراحتا کذب است و تنها مرجعی شناخته شده در این بخش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.
هادی بشیریان رییس وقت فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی نیز 30 خرداد ماه سال 1402 در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، از انحلال تیم‌ملی فوتبال دانشجویان خبر داد و اعلام کرد که دیگر تیمی تحت عنوان تیم‌ملی فوتبال دانشجویان نخواهیم داشت و جامعه دانشگاهی به صورت دانشگاه‌محور در رشته فوتبال به مسابقات برون‌مرزی اعزام خواهد داشت.
با این وجود ابتدای سال 1404 بود که در کمال تعجب، اعلام شد تیم فوتبال ایران برای اعزام به مسابقات ورزش بین دانشگاهی جهان 2025 در آنتورپ بلژیک تشکیل شده و در کهریزک (شهر ری) اردو زده است و بهنام طاهرزاده به عنوان سرمربی و بهزاد داداش زاده به عنوان مدیرفنی این تیم فعالیت می‌کنند. گفتنی است بهزاد داداش زاده در گفت و گویی اعلام کرد که این تیم توسط بهرام قدیمی (رییس فدراسیون هاکی) تشکیل شده است!
در نهایت 27 فروردین ماه امسال بود که بالاخره فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی نسبت به تشکیل و اعزام این تیم به مسابقات بین دانشگاهی جهان 2025 واکنش نشان داد و مصطفی افشاری، سرپرست فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی در واکنش به این اعزام، اظهار کرد: فدراسیون آسیایی و جهانی ورزش‌های دانشگاهی در سال جاری تاکنون برنامه‌ای جهت برگزاری رویداد ارائه نداده و اخبار و اطلاعات مربوط به تیم ملی فوتبال دانشجویان کشور به هیچ عنوان معتبر نیست.
وی افزود: تیمی که در حال حاضر تحت عنوان تیم ملی فوتبال دانشجویان برای اعزام به بلژیک فعالیت می‌کند غیر رسمی است و نمی‌توان آن را تیم ملی محسوب کرد و اخبار منتشر شده پیرامون اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان نادرست بوده و به نوعی ممکن است باعث گمراهی دانشجویان، ورزشکاران و هواداران شود.
نکته قابل تامل اینکه ماجرای برخورد با تشکیل غیرقانونی تیمی تحت عنوان تیم ملی فوتبال دانشجویان و جلوگیری از اعزام این تیم به مسابقات بلژیک صرفا به یک بیانیه خلاصه شد و نه تنها این تیم منحل نشد بلکه یکم اردیبهشت ماه به بلژیک رفت و در مسابقات هم شرکت کرد!
این در حالی است که سال 99 نیز سرپرست وقت فدراسیون ملی ورزش های دانشگاهی در گفت و گویی اعلام کرده بود که مراتب مربوط به فعالیت تیمی تحت عنوان «تیم فوتبال منتخب دانشجویان ایران» به مراجع ذی صلاح از جمله حراست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گزارش شده است و پیگیری این مسئله در دستور کار قرار دارد و به زودی نتایج آن اعلام می شود؛ نتایجی که هرگز اعلام نشد و پرونده پیگیری آن به تاریخ پیوست!

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/1078277/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یوان، روبل و روپیه؛ کدامیک جانشین دلار خواهند شد؟

حذف 4 صفر از پول ملی، دردی از تورم دوا می‌کند؟

قیمت جهانی طلا امروز چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404

بازار خودرو همچنان آرام؛ کاهش محدود قیمت دو مدل ایران‌خودرو

صلاح مثل رونالدو است،‌ رکوردها به‌دنبالش می‌آیند

قطعی؛ ستاره تاتنهام فینال لیگ اروپا را از دست داد

آموریم: با استعفا از یونایتد خیلی فاصله دارم

کاظمی: جوانگرایی یعنی کاری که ما می‌کنیم

سناریوی دیوانه‌وار؛ 10 تیم انگلیسی در اروپا

دقیقی: می‌توانیم تک‌رقمی شویم

کارترون: بازی با استقلال برای ما یک فینال است؛ انگیزه لازم را برای صعود به آسیا داریم

مسی، سوارز و پیکه مانع انتقال نیمار به رئال شدند!

حریف پرسپولیس: سقوط را باور نداریم و می‌جنگیم!

حریف اینتر فقط یوونتوس است، میلان حریف نیست!‏

کارتال:از وقتی آمدم بیشترین امتیاز را ما و قهرمان لیگ گرفتیم

اعلام لیست تیم ملی والیبال برای حضور در لیگ ملت‌های 2025

طرح یاسمن انصاری، نماینده ایرانی تبار کنگره آمریکا علیه ترامپ درباره تغییر نام خلیج فارس

قالیباف: اسرائیل هیچگاه خیر مسلمانان را نخواسته است

پوستر فیلم سینمایی تا هشت صبح رونمایی شد

پشت صحنه پیانو زدن سامان احتشامی در «پایتخت 7»

چهره‌ها/ استوری جدید نفس بازغی در آغوش پدر!

چهره‌ها/ تصاویری جذاب از خواستگار سرسخت سریال تاسیان!

آیا فصل هشتم پایتخت ساخته خواهد شد؟

شنونده ترانه «سلامت کردم» از کسری زاهدی باشید

سفر ابدی طلبه فداکار به بیماران زندگی دوباره بخشید

عملیات زنده‌گیری خرس قهوه‌ای در مشگین شهر

اختلاف دمای سردترین و گرمترین نقاط کشور به 39 درجه رسید

پاکت سیگار، راز 50 ساله قتل زن جوان را فاش کرد

امسال نمایشگاه کتاب برای خرید نیست، برای ماندن با کتاب است

تعویق انتخابات بهشت اصولگرایان

انفجار بندرعباس؛ مردم زودتر رسیدند

وزیر کشور: امکان ندارد با این توسعه شهرنشینی آب شرب کل کشور را تامین کنیم

معاملات اوراق مالی اسلامی از مالیات معاف شد

جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا

دردسر تازه مستأجران؛ خدمات بانکی فقط با ثبت در سامانه املاک

کارتال: بازی هوادار را آنالیز کردیم و با خودم فکر کردم هوادار واقعا سقوط کرده؟

واکنش کارتال به شایعه حضور یا عدم حضور عالیشاه در پرسپولیس فصل آینده

کارتال: جایی که من کار کنم هیچکس نمی تواند باند درست کند

نظر کارتال در مورد تماس با بیفوما برای حضور در پرسپولیس

سرمربی پرسپولیس: اصلا کاری به استقلال یا سپاهان نداریم

کارتال: به دنبال دوم شدن هستیم و به استقلال و سپاهان کاری نداریم

کارتال: باشگاه و هیات مدیره باید در جذب بازیکنان دقت کنند

سرمربی پرسپولیس: اگر تیم ما درگیر بیماری نمی شد شاید فردا برای قهرمانی می جنگیدیم

واکنش کارتال به شایعه بازگشت به فنرباغچه: یک سال دیگر با پرسپولیس قرارداد دارم

کارتال: با همه سختی ها در نقطه خوبی قرار گرفتیم

رئیس‌جمهور وارد کرمانشاه شد

واکنش علی مطهری به اعلام تصویب «پالرمو» در مجمع تشخیص

اسلامی: هیچ فعالیت و سایت اعلام نشده‌ای به آژانس اتمی وجود ندارد

برنامه نصب المان شهید خوشنام در مجتمع فرهنگی ایثار/ لزوم توجه به اقبال عمومی در انتخاب مکان تدفین

کاروان جانبازان حامل پیام عزت، فداکاری و مظلومیت ملت بزرگ ایران است