راه ترقی

آخرين مطالب

ششمین نشست مرکز منطقه‌ای رامسر با حضور معاون سازمان محیط زیست برگزار شد سازمان حفاظت محیط زیست

ششمین نشست مرکز منطقه‌ای رامسر با حضور معاون سازمان محیط زیست برگزار شد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - ششمین نشست مرکز منطقه ای رامسر درتاریخ 12 آذرماه 99 برابر با دوم دسامبر 2020 در سالن جلسات سازمان حفاظت محیط زیست با حضور احمد رضا لاهیجان زاده معاون سازمان حفاظت محیط زیست به صورت وبینار برگزار شد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست،در این جلسه نمایندگان دبیرخانه کنوانسیون رامسر از ژنو،برنامه توسعه سازمان ملل متحد،کمسیون ملی یونسکو،وزارت امور خارجه،سازمان حفاظت محیط زیست ،مرکز منطقه ای رامسر در مرکز و غرب آسیا به صورت برخط شرکت کردند. 
در ابتدای جلسه احمد رضا لاهیجان زاده معاون محیط زیست دریایی و تالابها و مدیر بورد مدیریتی مرکز منطقه ایی رامسر فعالیت های انجام شده برای اجرای مفاد کنوانسیون رامسر در کشور را مطرح کرد.
وی ادامه داد : مراسم پنجاهمین سالگرد تصویب کنوانسیون رامسر در شهر رامسر با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی بصورت ویدئو کنفرانس به منظور احیای نام کشورمان و شهر رامسر که در سال 1349 محل تصویب کنوانسیون حفاظت از تالاب ها و مسیر پرندگان مهاجر برگزار شد. 
لاهیجان زاده برای اجرای مفاد کنوانسیون رامسر، موافقت نامه همکاری با تحادیه اورپا به منظور اجرای طرح ملی احیای تالاب بین المللی دریاچه هامون در سال 2020 میلادی منعقد شده است .
وی ادامه داد : این طرح با کمک 10 میلیون یوریی اتحادیه اورپا از حدود شش ماه پیش شروع شده است. 
معاون سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: بر اساس توافق بین سازمان حفاظت محیط زیست و مرکز منطقه‌ای رامسر در مرکز و غرب آسیا به منظور اجرای طرح ارتباط ،ظرفیت سازی،آموزش ومشارکت(CEPA) مبلغ 100 هزار دلار اعتبار در سال 2020 میلادی در نظر گرفته شده است.
لاهیجان زاده در ادامه به عقد موافقت نامه همکاری فی مابین دولت ژآپن و سازمان حفاظت محیط زیست به مبلغ یک میلیون دلار برای توسعه کشاورزی پایدار در محدوده تالابهای اقماری دریاچه اورمیه اشاره کرد و گفت: شبکه ژئوپروتال تالاب های کشور ایران در سال 2020 راه اندازی شده است و این شبکه تا انتهای سال 2020 با زبان انگلیسی نیز راه اندازه می شود و مقر است در روزجهانی تالابها رونمایی شود. 
این شبکه امکان توسعه به کشور های تحت پوشش مرکزمنطقه ایی رامسر در مرکزو غرب آسیا دارد. 
معاون سازمان حفاظت محیط زیست افزود: استفاده از دانش سنجش از راه دور تالاب های کشور در انتهای مراحل پایانی پوشش تالاب های کشور است.
این شبکه در نهایت به وب سایت مرکز منطقه ایی رامسر در مرکز و غرب آسیا متصل شده تا قابل استفاده برای کشورهای تحت پوشش مرکز مورد نظر نیز باشد .
این گزارش می افزاید: شهرام فداکار، مدیر مرکز منطقه ایی رامسر در مرکز و غرب آسیا گزارش سالانه سال 2020 را ارائه و برنامه هاو اقدامات تهیه شده برای سال 2021 را نیز به اطلاع اعضا حاضر در جلسه رسانید .
بنابر این گزارش، خانم ریکو ایتسوکا مشاور ارشد دبیرخانه رامسر در آسیا و اقیانوسیه نیز با اعلام خرسندی از اقدامات انجام شده توسط مرکز منطقه ایی رامسر و معاونت محیط زیست دریایی و تالاب های کشور در زمینه اجرای مفاد کنوانسیون رامسر و حفاظت و احیای تالاب ها در کشور و منطقه ،پیشنهاداتی را برای افزایش همکاری‌های بین مرکز منطقه‌ای رامسر در مرکز وغرب آسیا، سازمان حفاظت محیط زیست،دبیرخانه کنوانسیون رامسر و کشورهای منطقه ارائه کرد.
این گزارش می افزاید: نظری دوست نماینده برنامه توسعه سازمان ملل متحد در ایران با اعلام همکاری در زمینه اجرای مفاد کنوانسیون رامسر با مرکز منطقه ای رامسر، پیشنهادات و نحوه توسعه روابط را تشریح کرد.
گفتنی است ، اعضای شرکت کننده سوالات و پیشنهادات خود را در جلسه مطرح کردند.
لازم به ذکر است، توسعه روابط کشورهای تحت پوشش مرکز منطقه ایی رامسر با مرکز مورد نظر،ارسال گزارشات دوره ای از وضعیت اجرای مفاد کنوانسیون رامسر به مرکز منطقه ایی رامسر به منظور درج در وب سایت رسمی مرکز منطقه ایی مورد نظر ،تایید چارت سازمانی پیشنهادی از طرف مرکز منطقه ای رامسر در مرکز و غرب آسیا ،تایید شهرام فداکار به منظور مدیر مرکز منطقه ایی رامسر در مرکز و غرب آسیا برای سال 2021،معرفی نمایندگان ملی کشورهای تحت پوشش مرکز منطقه ایی رامسر در مرکز و غرب آسیا به مرکز مورد نظر برای توسعه همکاری ها در انتهای جلسه ، به تصویب اعضا رسید .

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/200167/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رژه کامیون‌داران بندرعباس به یاد جانباختگان حادثه بندر شهید رجایی

حادثه برای سرویس مدرسه در استان فارس؛ 15 دانش آموز مصدوم شدند

وسعت گودال در نقطهٔ کانونی انفجار در بندر شهید رجایی

باران شدید در حیاط دولت

آتش‌سوزی عظیم در بازاری در مرکز تفلیس گرجستان

کشف 10 میلیارد تومانی لوازم یدکی قاچاق

آتش‌سوزی در هتلی در کلکته هند 14 کشته برجای گذاشت

درخشش دو غول آسمانی؛ مقارنه ماه و سیاره مشتری در شامگاه امروز

بخشی از کتاب/ ورود به ناخودآگاه ذهن با دویدن

سرمقاله اعتماد/ اهداف انقلاب اسلامی از نگاه بنیان‌گذار (12)

پیدا و پنهان مذاکرات هسته‌ای

سرمقاله ایران/ جایگاه نام خلیج فارس در فرهنگ عمومی

بانک جهانی: قیمت انرژی و مواد غذایی کاهش می‌یابد

اظهارات نصیری اقدم درخصوص دستمزدها

کود اضافه داری؟ ابزارآلات کشاورزیت بلااستفاده‌ست؟ تو باغبون مشتریش منتظرته

چراغ قوه 8 کاره، پاور بانک، چراغ قوه، شیشه شکن و ...

واکنش کاپیتان تیم ملی فوتسال زنان به خداحافظی

رئال در 24 ساعت فلج شد!

پاسخ صادق ورمزیار به علل چند دستگی بین پیشکسوتان استقلال

دلایل حواشی و مشکلات عجیب آکادمی استقلال از زبان صادق ورمزیار

کلیپ جذاب باشگاه اینتر برای تقابل امشب با بارسلونا

طرح موزاییکی زیبای هواداران الاهلی برای بازی با الهلال

مبارزه نمادین سعید اسماعیلی با فرد مبتلا به سندرم داون

تاییدیه پرداخت ارزی پرسپولیس برای جذب هافبک تیم ملی ایران

رویارویی نوستالژیک بارسا و اینتر

انتقاد صباغیان از قالیباف با خواندن شعر

پشتیبان عملیاتی و فنی ترور شهید صیادخدایی به دار مجازات آویخته شد

حضور خادمان حرم حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها) در حیاط دولت به مناسبت دهه کرامت

تاکید بر همکاری ‌های دو جانبه بنیاد مازندران با دانشگاه علوم کشاورزی

عکس تازه سلنا گومز با نامزدش پربازدید شد

تهیه‌کننده باسابقه: این جنس نظارت بر سریال‌های خانگی در آینده ممکن نیست

موزیک ویدئوی «خیال خوش» با آواز علیرضا قربانی

آغاز طوفان در پایتخت؛ تهرانی‌ها مراقب باشند

تصاویری از موج انفجار حادثه بندر شهید رجایی

طوفان شدید و گرد و غبار در جنوب عراق

چرا عملیات اطفای حریق در بندر شهید رجایی زمان‌بر است؟

مرگبارترین تونل تهران کجاست؟

ارتباط پنهانی زن متأهل با راننده شوهرش به جنایت ختم شد

لبخند آسمان بر فراز مکزیک

خوابی که یک شراب‌خوار را راهی سفر حج کرد

سرمقاله هم میهن/ ریشه ناکارآمدی اداری

اصرار عجیب برای وجاهت بخشیدن به کارگروه مافیایی FATF

با دروغ سرمایه‌گذاری هزار میلیاردی، آمریکا را کعبه آمال جا نزنید!

پایان مهلت 50 روزه صمت درباره مجوز سامانه‌های فروش برخط طلا

دریافت 35 هزار میلیارد تومان مالیات از خودرو در 1403

رضایت کادر فنی استقلال از عملکرد یک بازیکن

مصوبه هیئت مدیره، تصمیم چند بازیکن پرسپولیس را تغییر داد

رد اعتراض پرسپولیس و تراکتور در کمیته استیناف

آرتتا: باید در پاریس کار خاصی انجام دهیم

پیام سرمربی استقلال برای هواداران پس از نخستین پیروزی