راه ترقی

آخرين مطالب

ما با همه ی گروه ها در چهارچوب ارزش های دینی و قانونی مایل به تعامل وهمکاری هستیم معاونت امور زنان و خانواده

ما با همه ی گروه ها در چهارچوب ارزش های دینی و قانونی مایل به تعامل وهمکاری هستیم
  بزرگنمايي:

راه ترقی - نشست صمیمانه معاون امور زنان و خانواده دولت سیزدهم با فعالان و صاحب نظران اصولگرای حوزه زنان و خانواده برگزار شد.

نشست صمیمانه معاون امور زنان و خانواده دولت سیزدهم با فعالان و صاحب نظران اصولگرای حوزه زنان و خانواده برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده؛ در ابتدای جلسه خزعلی با اشاره به جلسات گذشته وهم فکری با همه ی گروه های فعال این حوزه اعلام نمود، ضمن بررسی وضع موجود خواستار ارائه راهکار و نظرات مشورتی و کاربردی از طرف شما جهت بهبود وضعیت موجود هستیم ما با همه ی گروه ها در چهارچوب ارزش های دینی و قانونی مایل به تعامل وهمکاری هستیم
وی افزود؛ درگام دوم انقلاب امیدواریم زنان اقدامات موثری را داشته باشند و سبک زندگی ایرانی اسلامی را در گام دوم پی بگیریم وبرای اجرایی شدن آن از نظرات تمامی فعالان و متخصصین بهره می گیریم.
خزعلی با اشاره به لزوم توجه به طلاق‌های صوری، گفت: طلاق صوری از مشکلات ما است. اینکه میزان طلاق زیاد گزارش می‌شود بخشی از دلیل آن به طلاق صوری و بخشی به کم شدن ازدواج باز می‌گردد. ما باید در صدد ارائه راهکارهای مفید برای حل این بحران باشیم .
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری در بخش دیگر سخنان خود تاکید کرد: ارتباط با مشاورین وزارا و استانداری‌ها از اولویت های نخست ما است و انشالله این مهم که صورت پذیرفت گزارش آن را ارائه خواهیم کرد. بحث فراقوه‌ای در خصوص زنان ابتر مانده و امیدواریم به نتیجه برسد. فرهنگ سازی اسمش ساده ولی رسم و اجرا آن دشوار است و نیازمند راهکار عملیاتی کف میدان دارد و معتقدم با نیروهای خالص و با انگیزه و جهادی می‌توانیم این کار را انجام دهیم.
خزعلی در خصوص قوانین موجود پیرامون عفاف و حجاب افزود: درباره عفاف و حجاب قانون کم نداریم و مشکل در اجرا است. سیاست‌های عفاف و حجاب زیاد است ، امیدواریم بازوان اجرایی در وزارتخانه ها داشته باشیم که بتوانند این سیاست ها را اجرا کنند.
وی در پایان سخنان خود افزود: فشاری که مردم در سالهای اخیر احساس کردند و تمام ان جی او ها را به این سمت کشانده ان است که مطالباتشان به سمت مسائل اقتصادی و معیشتی رفته و امیدواریم در کنار ان راه برای حرکت های فرهنگی باز شود و حرکت های فرهنگی بهتر انجام گیرد. کسی که اینجا نشسته خادم شماست. ما باید تربیت زنان هم تراز انقلاب اسلامی و پشتیبانی از زنان نخبه در هر عرصه ای را داشته آنها را به عنوان الگو به جهان معرفی کنیم. ظرفیت استخدامی ما مناسب نیست و بحث برون سپاری وجود دارد و استقبال می‌کنیم که برخی کارها را دوستان بر عهده گیرند.
در ادامه این نشست حجت الاسلام و المسلمین زیبایی نژاد که به صورت مجازی در این نشست حضور داشت با بیان اینکه ما گرفتار "کژ فهمی های" کسانی هستیم که معاونت امور زنان و خانواده را مطالعه و از آن مطالبه دارند، گفت: اگر در اتاق فکر مرکز امور زنان پاتوقی ایجاد کنیم که افراد مساله "نفر" و نه مسائل "راهبردی" داشته باشند، محفل زنانه ای راه انداخته ایم که شکوه های کنشی زنانه در آن مطرح و چیزی که از دل آن خارج می‌شود مسائل نظام نیست .
رئیس پژوهشکده زن و خانواده نیازهای اساسی زنان و خانواده که بعضا خود زنان و خانواده‌ها متوجه آن نیستند را محور دوم کار معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهوری دانست و افزود: محور دوم نیازهای اساسی زنان و خانواده است که خود زنان و خانواده به آن توجه ندارند اما برایشان لازم است. به آن توجه ندارند چراکه فرهنگشان متحول شده است .
سید کاظم فروتن، عضو هیات علمی دانشگاه شاهد و رییس کلینیک خانواده در این نشست عنوان کرد: بحث ساختار و تثبیت معاونت می‌تواند جزئی از توانمند شدن این معاونت باشد. همچنین با استناد به بیانات مقام معظم رهبری در دیدار 24 مرداد 98 که فرموده بودند: امروزه در حوزه خانواده تعداد زیادی اسناد بالادستی، دستگاه، تشکیلات، سخنرانی ها، سایت ها، فضای مجازی و ... وجود دارد، اما می‌بینیم که روز به روز آمار ازدواج کاهش پیدا کرده، آمار طلاق افزایش می‌یابد. همچنین استحکام خانواده‌ها پایین آمده و جمعیت کاهش پیدا می‌کند. از این رو؛ ایشان ضروری می‌دانند که در چهار محور از جمله؛ تشکیل و ازدواج، تحکیم و خانواده، توسعه و تعالی باید قوت پیدا کنیم. همچنین به صورت کلی؛ نیاز به یک مرکز اجرایی فعال و مومن در حوزه زنان و خانواده را لازم دانستند که نافذ و قانونی باشد و باید دید چطور می‌شود این مرکز اجرایی را فعال کرد. همچنین علاوه بر آن؛ نیاز به یک مرکز تجمع و همسان‌سازی داریم تا هماهنگی همسان سازی و جلوگیری از موازی کاری را برعهده داشته باشد.
بحث جمعیت، خانواده، طلاق، قانون گذاری...
از دیگر سخنرانان این نشست مهدیه مهدوی کنی از دانشگاه امام صادق(ع) بود وی در این نشست عنوان کرد: هر اتفاقی می‌افتد، همه می‌گویند باید فرهنگ سازی بشود؛ اما اینکه «چگونه» فرهنگ سازی بشود از مهمترین کار‌های مبنایی است که باید انجام دهیم. باید بدانیم تمام مسائل با این نگاه قابل حل نیست، از جمله نمونه‌های آن بحث حجاب است که ما با این روش موفق نشدیم. یعنی اینکه تصور کنیم صرف قانون گذاری و اجبار مانند؛ مثال کمربند، اتفاقی که باید نمی افتد. همچنین به نظرم موضوعات مختلف متفاوتند و در مسائل مختلف باید دید که از کجا شروع کنیم و کجا تاثیر دارد.
40 سال است که سعی کردیم بحث از مظلومیت زنان و خانواده را مطرح کنیم، طلاق را با این عنوان که زنان را از موقعیت‌هایی که در فشار هستند، نجات دهیم، راحت کردیم. ولی آیا این به نفع زنان بود؟ به نفع خانواده بود؟ به نفع جامعه بود؟ اگر نگاهمان را کلی نگرتر کنیم، قطعا نتایج متفاوتی از قانون گذاری ها، سیاست گذاری ها، اجرا و قضاوت‌ها خواهیم گرفت. حتی در بحث دادگاه و اینکه قضات چگونه به این مسائل جدایی اعضای خانواده نگاه کنند هم موثر است. این‌ها همه نیاز به فرهنگ سازی دارد؛ ولی «چگونه؟»؛ این راهی است که باید جدی‌تر دنبال و مشخص شود، چرا که هر کدام از مسائل باهم تفاوت می کنند و نمی‌توان نسخه واحد برای آن ها در نظر گرفت.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/303077/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یازده بازیکن برتر تاریخ ایران از نگاه خسرو حیدری

جوان‌ترین بازیکن تیم ملی: قرقیزستان با برزیل فرقی ندارد

ستاره سابق یونایتد: برمی‌گردم!

گلزن جدید استقلال از دفاع آمد

ویسی به یاد 9 بازیکن خوزستانی در تیم ملی

اورونوف، مهمترین اسلحه اوسمار برای انتقام

یک بازی لیگ برتر بدون تماشاگر شد

معاون سلامت و توانمندسازی اجتماعی  بنیاد شهید و امور ایثارگران با جمعی از جانباران قطع نخاعی دیدار کرد

یک بی‌احتیاطی و رویاهایی که بر باد رفت

پوچتینو: به شکست 5-0 نیاز داشتیم!

جای آزمون را یک ایرانی پُر می‌کند

تودور: با سری بالا از کوپا ایتالیا حذف شدیم

ناگفته‌های مربی سابق استقلال از دربی حذفی‌

مکان بازی مرگ و زندگی سپاهان مشخص شد

حیدری: تیم نکونام شخصیت قهرمانی دارد

ناگفته‌های خسرو حیدری از دربی جام حذفی

نمک سیاوش یزدانی بر زخم هواداران الهلال!

گل تماشایی سینا اسدبیگی در تمرین پرسپولیس

مشکلات ساپینتو و فتح‌الله‌زاده بر سر دفتر کمپ حجازی

روزگار بحرانی یاران صیادمنش؛ 9 بازی 3 امتیاز

سرنوشت تراکتور سرانجام تعیین شد

حریف سپاهان از هند نیروی کمکی گرفت!

دبیر جدید فدراسیون کبدی معرفى شد

خلاصه بازی آرسنال 5 - چلسی 0

گل اول یوونتوس توسط میلیک در دقیقه 82

خسرو: در زمان ساپینتو، چهار پنج مدیرعامل عوض کردیم

خلاصه بازی لاتزیو 2 - یوونتوس 1

واکنش شورای رقابت به افزایش 150 میلیونی قیمت پژو پارس

گل دوم آرسنال به چلسی توسط بن وایت دقیقه 52

گل سوم آرسنال به چلسی توسط کای هاورتز دقیقه 57

گل چهارم آرسنال به چلسی توسط کای هاورتز دقیقه 65

حیدری: در اولین بازی خوشه طلایی، فقط یازده بازیکن داشتم

خلاصه بازی الهلال 2 - العین 1

گل پنجم آرسنال به چلسی توسط بن وایت دقیقه 70

اولین کاپیتانی ترابی در پرسپولیس

ابتلای ستاره اتلتیکو به یک بیماری خطرناک

مربی تراکتور از تیم ملی می‌آید

کامبک الهلال ناقص ماند؛ صعود العین به فینال لیگ قهرمانان آسیا

بوسه‌ای که سانسور نشد

مورخ مشهور اسرائیلی: در یک قدمی شکست هستیم

چرا رئیس سازمان آمان استعفا کرد؟

توافقی که از دست رفت؛ پشت‌ پرده مذاکرات روسیه و اوکراین

گل اول آرسنال به چلسی توسط تروسار

حمایت ونگر از ژاوی؛ دوست دارم در بارسا بمانی

گل اول لاتزیو توسط کاستیانوس در دقیقه 12

خطای شدید جکسون روی پای تومیاسو که داور از نشان دادن کارت قرمز صرف نظر کرد

گل سالم الدوساری به العین

ستارگان تیم رویایی رئال مادرید اکنون کجا هستند؟

به اتهام تجاوز؛ دو فوتبالیست لیگ برتری دستگیر شدند

فقط این مربی می‌تواند یونایتد را قهرمان لیگ برتر کند