راه ترقی

آخرين مطالب

39 درصد جمعیت استان کرمانشاه زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند وزارت رفاه

39 درصد جمعیت استان کرمانشاه زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند
  بزرگنمايي:

راه ترقی - مدیرکل تامین اجتماعی کرمانشاه با اشاره به اینکه در استان کرمانشاه 257 هزار بیمه شده اصلی، 79 هزار نفر مستمری بگیر، 159 هزار بیمه شده اجباری تحت پوشش تامین اجتماعی هستند، گفت: در مجموع 39 درصد از جمعیت استان زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، «اسکندر کاکایی» بیمه کشاورزان و کارگران ساختمانی را موجب افزایش انگیزه و جلوگیری از مهاجرت معکوس به شهر دانست و افزود: کشاورزان و کارگران ساختمانی از پرداخت 20 درصد سهم دولت معاف هستند و تنها با پرداخت 10 درصد حق بیمه می توانند خود و خانواده هایشان را بیمه کنند.
وی با اشاره به اینکه در استان کرمانشاه 257 هزار بیمه شده اصلی، 79 هزار نفر مستمری بگیر، 159 هزار بیمه شده اجباری و در مجموع 39 درصد از جمعیت استان زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دارند، گفت: از دیگر سو پرداخت حقوق بازنشستگان هم اولویت اصلی سازمان تامین اجتماعی است و این مهم تا به امروز به صورت کامل انجام شده و تا پایان اسفند هم حقوق بازنشستگان و معوقات آنها به طور کامل پرداخت می شود.
مدیرکل تامین اجتماعی کرمانشاه از پرداخت 385 میلیارد تومان حقوق و مزایا، 2 هزار و 700 فقره وام 12 میلیون تومانی و 211 میلیارد تومان کمک هزینه های مختلف در 10 ماهه اول سال 1401 خبر داد و تصریح کرد: از دیگر سو توجه به اشتغال و رونق تولید هم یکی دیگر از اولویت های مهم سازمان تامین اجتماعی است و در این راستا 19 هزار کارگاه در قالب 38 صنف مختلف را در استان زیرپوشش بیمه تامین اجتماعی داریم.
3 هزار و 433 کرمانشاهی بیمه بیکاری دریافت می‌کنند
کاکایی یادآور شد: این سازمان هر ماه به طور متوسط 33 هزار میلیارد تومان حقوق مستمری بگیران را در استان پرداخت می‌کند که این موضوع کمک بزرگی به دولت است زیرا این سازمان از محل پرداخت حق بیمه و سرمایه‌گذاری ها حقوق را پرداخت می‌کند نه بودجه دولتی.
وی با اشاره به اینکه پرداخت بیمه بیکاری به بیمه شدگان تامین اجتماعی یکی از تعهدات این سازمان است که به شرطی که بیمه شده اشتغال مجدد نداشته باشد بین 6 تا 50 ماه می‌تواند از این کمک استفاده کند، افزود: شرط پرداخت بیمه بیکاری این است که بیمه شده، غیر ارادی از کار، بیکار شده باشد و کمک‌های کوتاه مدت (بیمه بیکاری) این سازمان در استان کرمانشاه در حال حاضر شامل سه هزار و 433 نفر شده است و این افراد ماهیانه مستمری بیمه بیکاری دریافت می‌کنند.
ارایه خدمات درمانی به صورت 100 درصد الکترونیکی
مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمانشاه در بخش دیگری از صحبت های خود همچنین از ارایه 100 درصدی الکترونیکی خدمات درمانی تامین اجتماعی کرمانشاه مانند نسخه نویسی و نسخه پیچی و پرونده درمانی الکترونیکی خبر داد و گفت: تمام خدمات درمانی اعم از پذیرش و تشکیل پرونده برای بیماران بستری و سرپایی در مراکز درمانی، ویزیت مطب های پزشکی طرف قرار داد و خارج از آن و دریافت دارو به صورت 100 درصد الکترونیکی برای بیمه شدگان تامین اجتماعی در کرمانشاه انجام می شود و دفترچه کاغذی برای اخذ خدمات درمانی این بیمه در استان کاملا حذف شده است.
سامانه 1420 تامین اجتماعی پاسخگو سولات بیمه شدگان است
مدیرکل بیمه تامین اجتماعی استان کرمانشاه همچنین یکی از مهمترین اقدامات سازمان تامین اجتماعی را راه اندازی سامانه 1420 عنوان کرد و بیان داشت: این سامانه 24 ساعته پاسخگوی سوالات بیمه شدگان و مراجعه کنندگان به بیمه تامین اجتماعی است.
کاکایی افزود: بیمه شدگان از طریق این سامانه با استفاده از گوشی همراه با شماره گیری #1420*4* کدملی خود را ارسال کنند و ظرف چندثانیه از سوابق بیمه، اعتبار بیمه درمانی و دیگر مزایای بیمه تامین اجتماعی خبردار شوند.
پرداخت حقوق و مستمری به بیش از 135 هزار نفر در استان
به گفته وی، تامین اجتماعی کرمانشاه 257 هزار بیمه شده اصلی و با احتساب افراد تحت تکفل حدود 767 هزار نفر از جمعیت 2 میلیون نفری استان را که معادل 39 درصد است، زیرپوشش دارد؛ همچنین تامین اجتماعی استان کرمانشاه 18 هزار و 250 کارگاه، فروشگاه و کارخانه بزرگ و کوچک را تحت حمایت دارد.
مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمانشاه همچنین بیان کرد: این سازمان ماهیانه به 79 هزار نفر مستمری بگیری اصلی با احتساب افراد تحت تکفل به بیش از 135 هزار نفر حقوق بازنشستگی پرداخت می کند.
وی گفت: سازمان تامین اجتماعی در راستای اصل 29 قانون اساسی اموراتی مانند پرداخت حق از کار افتادگی، بازنشستگی، هزینه کفن و دفن، بیمه بیکاری و پرداخت هزینه های درمانی، کمک هزینه های بارداری و دیگر خدمات را ارایه می دهد.
اداره کل تامین اجتماعی استان کرمانشاه 410 پرسنل، 18 شعبه، 6 کارگزاری و 2 شعبه اقماری دارد.
16 بهمن 1401 12:13
روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه |
کد خبر : 297,934
کلیدواژه ها: دهه فجر انقلاب اسلامی
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/389104/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پدران شهدا الگو های برتر صبوری، فداکاری و گنجینه ای از اسرار عشق و ایثارند

حواشی بازی آلومینیوم و ملوان

کارشناسی داوری بازی آلومینیوم و ملوان

درگیری حامد لک دروازه بان مس رفسنجان با مدافع خودی

حواشی بازی ذوب آهن و مس رفسنجان

حواشی بازی نفت آبادان و پیکان

حواشی بازی استقلال 0-0 چادرملو

پنالتی دادن به روش پت و مت!

کارشناسی داوری بازی استقلال و چادرملو

حواشی بازی فولاد و استقلال خوزستان

صحبت های تارتار درباره عملکرد کارتال و نقل و انتقالات پرسپولیس

صحبت های غلامحسین پیروانی درباره صعود فجر به لیگ برتر

ویدیو باشگاه استقلال برای پیوستن سیدورف

وضعیت استقلال با جباری از دیدگاه تارتار سرمربی گل گهر

کارشناسی داوری بازی فولاد و استقلال خوزستان

خلاصه بازی آتالانتا 2 - رم 1

اشک‌های پیمان یوسفی بعد از کادو جالب برنامه 1001

حواشی بازی گل گهر و شمس آذر

شعرخوانی جالب جناب‌خان برای پیمان یوسفی

کادوی جالب جناب خان برای پیمان یوسفی و شوخی با کلمات قصار او در گزارش‌ها

ویدیویی جالب از پیمان یوسفی بعد از دیدار با ولز در جام جهانی

آخرین اخبار از نقل و انتقالات استقلال و پرسپولیس

کارشناسی داوری بازی هوادار 1-1 سپاهان

حواشی بازی هوادار 1-1 سپاهان

حواشی جنجالی و باورنکردنی بازی خیبر و پرسپولیس

کارشناسی داوری بازی تراکتور و نساجی

سعید اخباری سرمربی چادرملو: هفت هشت بازیکن استقلال آرزوی هر سرمربی هستند

گل قیچی برگردون تماشایی و محشر سانتیاگو مونتیل در لیگ برتر آرژانتین

شوخی جناب‌ خان با تیپ و استایل پیمان یوسفی؛ سلطان کت ایران هستی!

مهدی تارتار سرمربی گل گهر: اگر نکونام می ماند وضعیت استقلال از این بهتر بود

گل نهم النصر به الاخدود توسط مارن

میثاقی: استقلال برای پست دفاع وسط با یک لژیونر و یک استقلالی شاغل در لیگ ایران صحبت کرده

میثاقی: «بیفوما» را فصل بعد باید در پیراهن پرسپولیس دید

گل دوم آتالانتا به رم توسط سولمانا در دقیقۀ 77

میثاقی: چرا شعار «از خوب به عالی» سپاهان عملی نشد؟

تیم منتخب دنیای فوتبال از نگاه پیمان یوسفی با حضور پر تعداد لیورپولی ها

کارشناسی داوری بازی خیبر و پرسپولیس

عصبانیت علی علیپور از تعویض شدن مقابل خیبر و لگد زدن به بطری آب معدنی

خاطره پیمان یوسفی از تجربه لغو شدن گزارش بازی به دلیل سرقت از خانه او!

مشکلات عجیب هواداران پیش از آغاز بازی خیبر و پرسپولیس

اظهارات خصمانه وزیرخارجه آمریکا علیه ایران

پلمب کارگاه تولید غیرمجاز سوسیس و کالباس با گوشت گراز!

نماینده سابق: ایران و آمریکا روی کلیات توافق کردند و وارد مسائل جزیی‌تر شده‌اند

لعنت بر پدر و مادر ناترازی

کالاهای اساسی یا لوکس؟

بازگشت به خانه اول؟

بلومبرگ گزارش داد: بازی استراتژیک بن‌سلمان در برابر ترامپ

راه نجات مسکن از دل واگذاری زمین می‌گذرد

پیش بینی متفاوت یک کارشناس از آینده قیمت طلا و ارز

ثبت یک رکورد در بورس تهران؛ آیا بازار سرمایه فردا هم مثبت خواهد ماند؟