راه ترقی

آخرين مطالب

اسلامی خبر داد: پیگیری مصوبات سفر رییس‌جمهور در استان مرکزی سياسي

اسلامی خبر داد: پیگیری مصوبات سفر رییس‌جمهور در استان مرکزی
  بزرگنمايي:

راه ترقی- محمد اسلامی در جریان سفر به استان مرکزی، ضمن تبریک فرارسیدن میلاد با سعادت منجی عالم بشریت، حضرت مهدی (عج)؛ درباره اهداف سفر به این استان اظهار کرد: در جریان سفر به استان مرکزی، مصوبات سفر رییس‌جمهور به استان پیگیری می‌شود و همچنین نسبت به تعیین طرح‌ها و پروژه‌های جدیدی با هدف توسعه بخش‌ها و حوزه‌های مختلف تصمیم‌گیری خواهد شد.

در حال دنبال کردن پروژه‌های توسعه‌ای هستیم

وی افزود: موضوع حائز اهمیت این است که استان مرکزی قطب صنعت کشور بوده و ظرفیت بسیار غنی و فاخری در اختیار دارد، همچنین سازمان انرژی اتمی ایران در گستره استان دارای تأسیسات بوده و نیز در حال دنبال کردن پروژه‌های توسعه‌ای هستیم.

رییس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به همکاری با 10 تا 15 موسسه و واحدهای صنعتی در استان مرکزی گفت: برای پیشبرد پروژه‌های سازمان انرژی اتمی ایران، تولید تجهیزاتی را به این مؤسسات و واحدهای صنعتی سفارش می‌دهیم که این مسئله نشان می‌دهد درجه اهمیت و ضرورت سرکشی مستمر و آگاهی از آخرین وضعیت میدانی پروژه‌ها تا چه اندازه مهم است و این روند باید افزایش یابد.

برداشته شدن گام‌های اجرایی سند راهبردی در افق 20 ساله ب

اسلامی با اشاره به برداشته شدن گام‌های اجرایی سند راهبردی در افق 20 ساله سازمان عنوان کرد: گام‌های اجرایی این سند برداشته شده و بیشترین سهم ما اکنون در توسعه زیرساخت‌های صنعتی با هدف توسعه نیروگاهی است و قطب صنعتی کشور در صنعت نیروگاهی می‌تواند دستاوردهای بزرگی داشته باشد.

وی با تأکید بر اینکه پیشران توسعه صنعتی کشور نیز این است که بتوان فناوری‌های نوین را در آن ظهور و بروز داد، بیان کرد: اکنون نیاز داریم تا قدرت طراحی مهندسی و قدرت فناوری سیستمی ما باید با فرایندهای صنعتی تلفیق شود تا بتوان از طریق ایجاد قابلیت طراحی مهندسی مشترک با شرکت‌های صنعتی استان مرکزی، موجبات پیشبرد برنامه‌های توسعه‌ای سازمان را تسهیل و تسریع کرد.

معاون رییس‌جمهور خاطرنشان کرد: باید با نگاه یکپارچه و فراگیر، فرایندها را دنبال کرد تا به یکپارچگی ساختار برنامه‌ها دست یابیم و به همین منظور برنامه ظرفیت‌سازی در استان مرکزی را دنبال می‌کنیم و یکی از اهداف مهم این سفر، اطمینان حاصل کردن از بستر مناسب برای ظهور و بروز رساندن قابلیت طراحی مهندسی است.

اسلامی با تشکر از همراهی‌ها و مساعدت‌های دکتر مخلص الائمه، استاندار استان مرکزی گفت: از استاندار استان مرکزی تشکر می‌کنیم زیرا ایشان از نخستین روزهای فعالیت خود در استان به این موضوع اهتمام داشته‌اند و امید است بتوان کمک کرد تا شرکت‌های بزرگ صنعتی در ریل پیشرفت و توسعه قرار گیرند و بدون دغدغه بتوانند کارهای خود را پیش ببرند.

وی اظهار کرد: امروز با اقدامات صورت گرفته، مشکل شرکت‌های صنعتی در زمینه عدم وجود سفارشات تولید، رفع شده و سفارش وجود دارد و باید در فرایند انطباق با قابلیت‌ها و استانداردها حرکت کنیم تا شاهد شکوفایی هرچه بیشتر این شرکت‌ها و صنایع باشیم.

گفتنی است معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران با همراهی برخی از معاونان سازمان، امروز شانزدهم اسفندماه به استان مرکزی سفر کرده و مصوبات سفر رییس‌جمهور به این استان را پیگیری کرده و از برخی پروژه‌ها بازدید می‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/462592/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پاداش 1700 دلاری فدراسیون به چوگان‌بازها

هشدار به بارسا و رئال؛ این داور شوخی ندارد!

واکنش مهدی مهدوی‌کیا از صعود هامبورگ به بوندسلیگا

شروع دلهره‌آور شاگردان عطایی در لیگ قهرمانان آسیا

دو پاس گل سینا تقدیم به گل‌محمدی

واکنش سوادکوهی به غیبت در جام تختی

برانکو: اسکوچیچ ذهنیت برنده دارد

ردای فرهاد، نکو و برانکو بر تن سرمربی باتجربه

شکایت باشگاه مس رفسنجان از نساجی بابت اظهارات حدادیان

سرمربی یووه بعد از جام باشگاه‌های جهان مشخص می‌شود

زمان مذاکرات امروز ایران و آمریکا مشخص شد

چهره ها/ عکس جذاب طاهره سریال «لحظه گرگ‌و‌میش»

کنایه مجری مشهور تلویزیون آمریکا به ادعای تغییر نام خلیج فارس

دوربین‌های دید در شب‌ به اندازه عینک می‌شوند

دکتر ظریف برای دیدار با مردم و جشن امضای کتابش به نمایشگاه کتاب می‌رود

فارن‌افرز: ایران از تاریخ آموخته به آمریکا اعتماد نکند

پیش‌پرده مذاکراتی ایران و آمریکا

سرمقاله آرمان ملی/ دولت از هجمه‌های مخالفان نترسد

کدام سکوها در صف رفع فیلترینگ هستند؟

تردید جدی؛ رونالدو مذاکره با النصر را متوقف کرد

دستگیری عامل تهدید؛ دی ماریا می‌تواند به آرژانتین برگردد

جذاب‌ترین تیم لیگ قهرمان شد

جدایی کورئا و آرناتوویچ از اینتر قطعی است

قائدرحمتی: در ذوب‌آهن به روزهای خوبم نزدیک شدم

دانیال یک‌تنه علیه شگفتی پس از قهرمانی تراکتور

نمایش درخشان ستاره ایرانی مقابل ببرها در بوندس‎‌لیگا

اعتراض فردین معصومی به مسابقه کشتی پسرش و زارع

قرارداد راموس در انتظار امضای تاج

ژابی با این چهار بازیکن رئال جدید را می‌سازد

حمایت نوبخت از تیم مذاکره کننده ایرانی در آستانه دور چهارم مذاکرات

منبع ایرانی: غنی‌سازی اورانیوم در خاک ایران خط قرمز قطعی تهران در مذاکرات است

واکنش واعظی به اقدام خلاف عرف گوگل درخصوص خلیج فارس

آهنگ «بهترین دقیقه ها» با صدای مهدی جهانی

در ساختار اداری و سیاستی کشور مسیری برای ترویج علم شکل نگرفته است

رونمایی از 2 کتاب در غرفه وزارت خارجه در نمایشگاه کتاب

گشتی در نمایشگاه کتاب تهران

سرمقاله هم میهن/ توسعه مفهوم کارگر

برقی‌سازی 20 هزار موتورسیکلت در تهران؛ هوا و سوخت نفس می‌کشند؟

جزئیات اجرای مرحله سوم کالابرگ؛ فعلا خبری نیست!

استقلالی‌ها به دنبال تشکیل کمیته پیشکسوتان

تنش روی سکوها؛ داستان تمام نشدنی در فوتبال ایران

ترکیب تیم ملی تنیس روی میز برای 2 رویداد

اسکوچیچ و بزرگ‌ترین پیش‌بینی این فصل لیگ برتر

سریع‎‌ترین هت‌تریک قرن لالیگا با پوکر تاریخی!

رونالدو، النصر را با بحران روبرو کرد

غیرمنتظره‌ترین حرکت نقل‌و‌انتقالاتی استقلال

جلالی‌زاده: اگر موضوع مذاکره به رفراندوم گذاشته شود حداقل 80 درصد مردم موافق هستند

ادای احترام سریال «ناریا» به بازیگر درگذشته‌اش

آهنگ جدید/ «دو نفره» با صدای پازل بند منتشر شد

هشدار به مصرف خودسرانه قرص "ریتالین" در دوران امتحانات