راه ترقی

آخرين مطالب

اکران آثار برگزیده در پرتال‌های شهری و مترو شهرداری تهران

اکران آثار برگزیده در پرتال‌های شهری و مترو
  بزرگنمايي:

راه ترقی - مراسم اختتامیه اولین مسابقه بین المللی کارتون چهل خونه برگزار شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش‌های شهروندی شهرداری تهران مراسم اختتامیه اولین مسابقه بین المللی کارتون چهل خونه با موضوع فرهنگ آپارتمان نشینی و همسایه خوب با حضور علیرضا نادعلی عضو و دبیر کمیته هنری شورای اسلامی شهر تهران، امیری، مدیرکل آموزش های شهروندی شهرداری تهران، جمعی از مدیران ارشد شهری، هنرمندان و تسهیلگران محلات نمونه طرح ارتقای فرهنگ آپارتمان نشینی در کوشک باغ هنر برگزار شد.
علیرضا نادعلی، دبیر کمیته هنری شورای اسلامی شهر تهران، ضمن رونمایی از کتاب آثار برگزیده این جشنواره گفت: بخشی از بی نظمی های زیست شهری ناشی از خالی بودن جای کار هنری در مباحث آموزشی است.
وی با ابراز خرسندی از برگزاری چنین رویدادی با حضور اساتید برجسته هنر کارتون در شهرداری تهران افزود: گفت و گوی بین المللی و جهانی در خصوص زیست شهری و کنار هم زندگی کردن، اساسا اتفاق مطلوبی است و آموزه های شرقی، ایرانی و اسلامی یا همان سبک زندگی ایرانی اسلامی در این موضوع حرفهای بسیاری برای گفتن دارد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به زیست محله‌ای در تهران، برهم افزایی و مشارکت در حل مشکلات محله‌ها، از طریق رویدادهای کوچک با موضوعات همسایگی تاکید کرد و گفت: تهران به عنوان پایتخت جمهوری اسلامی ایران می تواند در این موضوع الگوی خوبی برای سایر کلان شهرها باشد .
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که این جشنواره در سالهای آینده نیز تداوم داشته باشد.
بهرام عظیمی رئیس هیات داوران این مسابقه بین المللی ضمن ابراز خوشحالی از ابتکار شهرداری تهران در برگزاری رویدادهای این چنینی تاکید کرد این جشنواره تمامی استانداردهای لازم را دارا بود.
مهدی امیری مدیرکل آموزش های شهروندی شهرداری تهران و رئیس اولین جشنواره بین المللی کارتون چهل خونه در سخنان خود گفت: این جشنواره ذیل مجموعه جشنواره های مردمی آرمان برگزار شد.
وی تاکید کرد رسالت ما پرداختن به شهروند متعالی است شهروندی که هم به حقوق شهروندی توجه دارد و هم تکالیف دینی را به درستی انجام می دهد. امیری با اشاره به چشم انداز شهردار محترم تهران مبنی بر " تهران، کلان شهر الگوی جهان اسلام" بیان داشت : لازمه الگوبودن علاوه بر وجود زیرساخت های عالی در شهر، وجود شهروندانی متعالی است.
امیری افزود: از زمان اعلام فراخوان در بهمن 1401 ، 634 اثر از 47 کشور دنیا به دبیرخانه جشنواره رسید که پس از انجام فرآیند داوری 21 اثر از کشورهای مختلف مورد تقدیر قرار گرفتند. کشورهای چین، ترکیه رومانی، اندونزی، روسیه، هند، برزیل، اوکراین و لهستان دارای بیشترین هنرمند شرکت کننده در این جشنواره بعد از کشورمان، بودند. وی از اکران آثار در قالب مجموعه نمایشگاهی در زیرگذر حضرت ولی عصر(عج ) و پرتابل های شهری خبر داد.
همچنین برندگان اصلی بخش حرفه ای از کشورهای چین، اکراین و ایران موفق به دریافت تندیس جشنواره و 500 دلار شدند در بخش حرفه ای ده نفر از هنرمندان کشورمان با دریافت لوح تقدیر و 50میلیون ریال جایزه نقدی با جشنواره خداحافظی کردند. در بخش آماتور ویژه شهر تهران سه نفر از شهروندان تهرانی موفق به دریافت لوح تقدیر و 30میلیون ریال جایزه نقدی شدند. رونمایی از کتاب مجموعه آثار برگزیده و اجرای برنامه‌های هنری از بخش های مختلف مراسم اختتامیه بود. این جشنواره برای اولین بار توسط اداره کل آموزش های شهروندی شهرداری تهران در سطح بین المللی برگزار شد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/493654/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کمیسیون صنایع به درخواست اپراتورها برای افزایش تعرفه اینترنت ورود می‌کند

فلیک: شاید درباره این 4 ال‌کلاسیکو کتاب نوشتم!

ژابی آلونسو با مربی معتمد آنچلوتی همکاری نمی‌کند

نصب سکوی VAR، اسلامشهر به تکاپو افتاد

راست محبوب خمس و یک تصمیم جاه‌طلبانه

تلخ‌ترین برد تاریخ پرسپولیس با گلزنی رامین رضاییان!

ترامپ: امیدوارم ایران تصمیم درستی بگیرد

واکنش واشنگتن پست به جمله ترامپ درباره ایران که گفته «آمریکا دشمن دائمی ندارد»

این اعتماد به نفسش همه رو کشته!

تجلیل از عوامل ساخت پایتخت 7 با حضور رئیس سازمان صداوسیما

ترانه زیبای «ای عشق» از فریدون آسرایی

فوق‌العاده ویژه و خاص شامل معلمان و سرایداران مدارس می‌شود

پیچیدگی‌های بیمه کارگران ساختمانی

داغ خا‌موشی؛ روایت سیستانی‌ها‌ ‌از برقی که هر روز می‌رود

رقیب جدید برای طارمی؛ علاقه اینتر به ستاره یونایتد

شاید بزرگ‌ترین انتقال تابستانی پرسپولیس!

13 سال از گل خاطره‌انگیز آگوئرو گذشت

آنالیز ملی‌پوشان پیوند اعضا برای حضور در رقابت‌های جهانی آلمان

دستیار اول جباری هم برابر سپاهان غایب است

پایان جدول مقدماتی تور جهانی تنیس مردان

حکم نهایی دادگاه داوری ورزش علیه داروین نونیز

خداحافظی احساسی سیمئونه با آنچلوتی

دیدار دوباره وینیسیوس و کارلو آنچلوتی در تیم ملی به روایت انیمیشن

بازیکنان رکورددار بیشترین کارت قرمز در تاریخ فوتبال

اطلاعیه رسمی برای اردوی تابستانه پرسپولیس

جزئیات برگزاری مجمع گفتگوی تهران اعلام شد

وزیر خارجه عربستان: به پیشرفت در مذاکرات آمریکا و ایران امیدواریم

خطیب نماز جمعه این هفته تهران مشخص شد

کواکبیان: صرف مذاکره کافی نیست؛ باید به دنبال دستاورد واقعی باشیم

گزارش صداوسیما از سفر آیت الله جوادی آملی به عراق

اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟

با تواضع و فروتنی به جامعه ایثارگری خدمت کنیم

انتقاد تند شهره سلطانی از برنامه «عشق ابدی»؛ خجالت نمی‌کشید؟

سکانسی از «وحشی» که حرص‌مان را حسابی درآورد!

خاطره شنیدنیِ عروس محمدعلی فردین از او

انهدام باند شرارت و تیراندازی در فشافویه؛ تصاویری از بازسازی صحنه جرم

انهدام سرشبکه‌های خارج‌نشین قاچاق سوخت در هرمزگان

قتل به خاطر دختر عمو

یک آزمایش، راز آلزایمر را فاش کرد

شهرام شاهرختاش درگذشت

سرمقاله اطلاعات/ گشت‌وگذاری در نمایشگاه کتاب

کابوس دنیای ماگا برای بی‌بی

وزیر جهاد کشاورزی: کالاهایی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند با قیمت مصوب باید توزیع شوند

تصمیم نهایی فیرمینو: وقت ترک عربستان است

مدیر اجرایی شورای المپیک آسیا: کبدی روزی المپیکی خواهد شد

دردسر جدید یونایتد و تاتنهام برای فینال پرحاشیه

رییس سابق اینتر: فکر نمی‌کردم اینزاگی به درد اینتر بخورد!

پیشنهاد خیالی از عربستان برای وینیسیوس!

گلایه قایقران المپیکی و قهرمان آسیا از تقسیم بورسیه‌های المپیک

تلخ‌ترین اتفاق ممکن درباره فوتبال تهران!