راه ترقی

آخرين مطالب

هیچ اجباری در اکران نوروزی فیلمی وجود نداشت فرهنگ و هنر

هیچ اجباری در اکران نوروزی فیلمی وجود نداشت
  بزرگنمايي:

راه ترقی - صبا / حبیب اسماعیلی پخش‌کننده و تهیه‌کننده سینما به تحلیل اکران نوروز 1402 در سینماها پرداخت و بار دیگر بر ضرورت حمایت صداوسیما و شهرداری و دولت در بخش تبلیغات و اکران فیلم‌های ایرانی تأکید کرد.
حبیب اسماعیلی در مورد اکران نوروزی گفت: تفاوت اکران نوروزی با دیگر اکران‌ها در این است که چینش آن با وزارت ارشاد و شورای صنفی است.
او ادامه داد: به طور مثال در نوروز امسال، شورای صنفی از فیلم‌هایی مانند «بخارست»، «جزیره فضایی/تورناردو2» و «ملاقات خصوصی» که در شرایط بحرانی سال گذشته به نمایش درآمده بودند، حمایت کرد و تصمیم گرفت که اکران آن‌ها در کنار چهار فیلم نوروز امسال ادامه داشته باشد که خوشبختانه فیلم‌های خوبی هستند و هنوز هم فروش خوبی دارند.
اسماعیلی در خصوص ارتباط بین بازخورد ضعیف «بچه‌های طوفان» با دیر اعلام شدن اکران نوروزی آن گفت: دیر و زود ندارد. اعلام اکران همه فیلم‌ها تقریبا با یک یا دو روز فاصله بوده است. برخی فیلم‌ها برای عید نیستند. بعضی از تهیه‌کننده‌ها فکر می‌کنند اگر در این ایام فیلم‌شان را اکران کنند، فروش خوبی خواهند داشت و این باور اشتباهی است. اصلا این گونه نیست که هر فیلمی در نوروز اکران شود فروش بالایی داشته باشد. صاحبان فیلمی که قبلا تبلیغ نشده، هیچ آنونسی از آن پخش نشده و بازیگر آنچنانی هم ندارد، خودشان نباید فیلم‌شان را اکران کنند. بهتر است کار تبلیغات فیلم‌شان را انجام بدهند، بعد در زمان‌های دیگری مثل تابستان اکران داشته باشند.
بازار

راه ترقی


هیچ اجباری به صاحبان آثار در کار نبوده که حتما باید فیلم‌تان را اکران کنید
عضو کارشناس شوراهای صنفی نمایش و کانون پخش‌کنندگان در ادوار مختلف، تأکید کرد: هیچ اجباری به صاحبان آثار در کار نبوده که حتما باید الان اکران کنید. نه از طریق شورای صنفی نه از طریق وزارت ارشاد. این فیلم‌ها کاندیدای اکران بودند، انتخاب شدند و برای اکران به آنها ‌پیشنهاد شد و قرار گرفتن در این وضعیت را پذیرفتند. اگر صاحبان آثار آمادگی نداشتند، نباید فیلم‌شان را اکران می‌کردند. گاهی پیش آمده که کارگردان و تهیه‌کننده‌ای مشتاق نبوده‌اند که در این زمان اکران کنند و نپذیرفته‌اند. احتمالا کارگردان و تهیه‌کننده «بچه‌های طوفان» احساس کرده‌اند که چون اکران نوروزی است، فیلم‌شان فروش خوبی خواهد داشت. البته اگر فرصت داشتند و کارهای تبلیغات فیلم را انجام می‌دادند، قطعا اتفاق بهتری برای این فیلم می‌افتاد.
این بازیگر و سینمادار در ادامه در مورد احتمال جایگزین شدن فیلمی دیگر، به جای «بچه‌های طوفان» گفت: بعید می‌دانم فیلم دیگری جایگزین «بچه‌های طوفان» شود. اگر هم جایگزین کردنی اتفاق بیفتد، توسط سینماداران انجام می‌شود. به هرحال سینمادار با توجه به هزینه‌هایی که دارد به فیلمی که از آن استقبال نمی‌شود، سانسی اختصاص نمی‌دهد. البته فقط چند روز از شروع سال جدید گذشته و غالبا روزهای اول سال مردم درحال دید و بازدید هستند. امیدوارم که سازندگان «بچه‌های طوفان» در روزهای آینده تبلیغاتی برای فیلم‌شان انجام دهند تا این فیلم هم بتواند بین مردم جا باز کند.
«غریب» تا به امروز اکران خوبی داشته است
او در خصوص این‌ که با توجه به فروش بالای «فسیل»، آیا «غریب» مورد بی‌اعتنایی مخاطبان در اکران نوروز 1402 قرار گرفته یا نه، گفت: اتفاقا «غریب» تا به امروز اکران خوبی داشته است. بهتر است با خط‌کشی سراغ فیلم‌ها نرویم. سینما آزاد است و فقط فیلم را اکران می‌کند. در هیچ سینمایی جلوی تماشاگران را نمی‌گیرند که بعضی فیلم‌ها را نبینند. یا آن‌ها را مجبور به تماشای فیلم‌های مشخصی نمی‌کنند. سینما محل عرضه و تقاضا است. تماشاگر به سینما می‌آید و خودش فیلم را انتخاب می‌کند. فیلم اگر جذاب باشد مخاطب از آن استقبال می‌کند. فردی که به یک فروشگاه می‌رود، اجناسی را که نیاز داشته باشد می‌خرد، اجناسی را هم اصلا برنمی‌دارد. تماشای فیلم هم به همین شکل است. سال گذشته فیلم «موقعیت مهدی» اکران شد و خیلی هم مورد استقبال قرار گرفت. هیچ تماشاگری را هم مجبور به تماشای آن فیلم نکرده بودند.
اسماعیلی در ادامه گفت: درحال حاضر «غریب» فروش نسبتا خوبی داشته است. اگر هم‌پای فیلم‌های کمدی فروش نمی‌کند، دیگر دست مخاطب است. در موقعیتی که مردم با دشواری‌های کلان خصوصا در مسائل مربوط به تورم دست و پنجه نرم می‌کنند، اگر بخواهند جایی را برای رفتن به انتخاب کنند، معمولا انتخابشان فضایی فارغ از این مسائل است و طبیعی است که در سالن سینما، تماشای فیلم کمدی را انتخاب کنند. البته باید به این نکته اشاره کرد که در اکران، همه چیز فقط به نفع فیلم کمدی نیست. به عنوان نمونه فیلم «ملاقات خصوصی» یک فیلم جدی است و مخاطب دارد. فیلم‌های کمدی زیادی هم ساخته شده که مخاطبان از آن کارها استقبال نکرده‌اند. مردم ما آگاه و هوشیار هستند. خوب و بد را از هم تمییز می‌دهند. هر فیلمی که صرفا کمدی باشد فروش ندارد. اگر به اکران سال‌های گذشته رجوع کنید خیلی از فیلم‌ها بوده‌اند که چندین میلیارد فروش داشته‌اند، فیلم‌هایی هم بوده‌اند که فقط با چند میلیون پرونده‌شان بسته شده است.
از فیلم‌های اجتماعی حمایت شود تا همه به سمت کمدی نروند
مدیر رسانه فیلمسازان مولود با اشاره به گرایش تهیه‌کنندگان به ساخت فیلم‌های کمدی گفت: دست اندرکاران و مسئولین دولتی باید از فیلم‌های خوب حمایت کنند. از سازمان صداوسیما بخواهند که برای همه فیلم‌ها تیزر پخش شود. مثلا فیلم «برادران لیلا» که به ممیزی خورد. با این‌که خیلی مشتاق به اکران آن بودند، آنقدر این فیلم را نگه داشتند تا در نهایت به دلیل برخی سهل‌انگاری‌ها، سر از شبکه قاچاق درآورد. وقتی این بلاها بر سر فیلم‌های جدی می‌آید و از آن طرف فیلم‌های کمدی فروش خوبی می‌کنند، آرام آرام تهیه‌کننده‌ها به سمت ساخت فیلم‌های کمدی، سوق پیدا می‌کنند. از این جهت مسئولان هم مقصر هستند. حالا بی وجدانی کسی که این فیلم را قاچاق کرده مسئله دیگری است. مردم باید به این فکر کنند که برای ساخت فیلم‌ها سرمایه‌گذاری شده و فیلم‌های قاچاق را تماشا نکنند.
اسماعیلی در پایان گفت: تقاضای ما این است که صدا و سیما و شهرداری از اکران سینماها و سینماداران حمایت کنند. تیزر فیلم‌ها را پخش کند. بیلبورد در سطح شهر قرار دهند تا مردم از فیلم‌هایی که در حال اکران هستند آگاهی پیدا کنند. من همه فیلم‌ها را به چشم سینمای ایران می‌بینم و فکر می‌کنم که سینمای ایران در زمینه پخش و اکران نیاز به حمایت دولت دارد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/561425/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

حواشی بازی آلومینیوم و ملوان

کارشناسی داوری بازی آلومینیوم و ملوان

درگیری حامد لک دروازه بان مس رفسنجان با مدافع خودی

حواشی بازی ذوب آهن و مس رفسنجان

حواشی بازی نفت آبادان و پیکان

حواشی بازی استقلال 0-0 چادرملو

پنالتی دادن به روش پت و مت!

کارشناسی داوری بازی استقلال و چادرملو

حواشی بازی فولاد و استقلال خوزستان

صحبت های تارتار درباره عملکرد کارتال و نقل و انتقالات پرسپولیس

صحبت های غلامحسین پیروانی درباره صعود فجر به لیگ برتر

ویدیو باشگاه استقلال برای پیوستن سیدورف

وضعیت استقلال با جباری از دیدگاه تارتار سرمربی گل گهر

کارشناسی داوری بازی فولاد و استقلال خوزستان

خلاصه بازی آتالانتا 2 - رم 1

اشک‌های پیمان یوسفی بعد از کادو جالب برنامه 1001

حواشی بازی گل گهر و شمس آذر

شعرخوانی جالب جناب‌خان برای پیمان یوسفی

کادوی جالب جناب خان برای پیمان یوسفی و شوخی با کلمات قصار او در گزارش‌ها

ویدیویی جالب از پیمان یوسفی بعد از دیدار با ولز در جام جهانی

آخرین اخبار از نقل و انتقالات استقلال و پرسپولیس

کارشناسی داوری بازی هوادار 1-1 سپاهان

حواشی بازی هوادار 1-1 سپاهان

حواشی جنجالی و باورنکردنی بازی خیبر و پرسپولیس

کارشناسی داوری بازی تراکتور و نساجی

سعید اخباری سرمربی چادرملو: هفت هشت بازیکن استقلال آرزوی هر سرمربی هستند

گل قیچی برگردون تماشایی و محشر سانتیاگو مونتیل در لیگ برتر آرژانتین

شوخی جناب‌ خان با تیپ و استایل پیمان یوسفی؛ سلطان کت ایران هستی!

مهدی تارتار سرمربی گل گهر: اگر نکونام می ماند وضعیت استقلال از این بهتر بود

گل نهم النصر به الاخدود توسط مارن

میثاقی: استقلال برای پست دفاع وسط با یک لژیونر و یک استقلالی شاغل در لیگ ایران صحبت کرده

میثاقی: «بیفوما» را فصل بعد باید در پیراهن پرسپولیس دید

گل دوم آتالانتا به رم توسط سولمانا در دقیقۀ 77

میثاقی: چرا شعار «از خوب به عالی» سپاهان عملی نشد؟

تیم منتخب دنیای فوتبال از نگاه پیمان یوسفی با حضور پر تعداد لیورپولی ها

کارشناسی داوری بازی خیبر و پرسپولیس

عصبانیت علی علیپور از تعویض شدن مقابل خیبر و لگد زدن به بطری آب معدنی

خاطره پیمان یوسفی از تجربه لغو شدن گزارش بازی به دلیل سرقت از خانه او!

مشکلات عجیب هواداران پیش از آغاز بازی خیبر و پرسپولیس

اظهارات خصمانه وزیرخارجه آمریکا علیه ایران

پلمب کارگاه تولید غیرمجاز سوسیس و کالباس با گوشت گراز!

نماینده سابق: ایران و آمریکا روی کلیات توافق کردند و وارد مسائل جزیی‌تر شده‌اند

لعنت بر پدر و مادر ناترازی

کالاهای اساسی یا لوکس؟

بازگشت به خانه اول؟

بلومبرگ گزارش داد: بازی استراتژیک بن‌سلمان در برابر ترامپ

راه نجات مسکن از دل واگذاری زمین می‌گذرد

پیش بینی متفاوت یک کارشناس از آینده قیمت طلا و ارز

ثبت یک رکورد در بورس تهران؛ آیا بازار سرمایه فردا هم مثبت خواهد ماند؟

خاطره‌ی جالب عابدینی از هواداران آلمانی