راه ترقی

آخرين مطالب

«کاهش اثرگذاری دلار»، سلطه غرب بر اقتصاد جهانی را به حداقل می‌رساند سياسي

«کاهش اثرگذاری دلار»، سلطه غرب بر اقتصاد جهانی را به حداقل می‌رساند
  بزرگنمايي:

راه ترقی- «ایگور لویتین»، دستیار ویژه ولادیمیر پوتین، رئیس‌ جمهوری فدراسیون روسیه که شب گذشته وارد تهران شد، پیش از ظهر امروز یکشنبه با «علی شمخانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و گفت‌وگو کرد.

در جریان این ملاقات، روند اجرایی‌سازی توافقات دو کشور در حوزه‌های مختلف اقتصادی و بانکی، به‌ویژه سرعت دادن به آغاز عملیات اجرایی تکمیل کُریدور شمال - جنوب مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در سفر دی‌ ماه گذشته لویتین به ایران دو کشور توافق کردند که بخش باقی‌مانده از مسیر راهبردی شمال - جنوب که قطعه رشت - به آستاراست، با سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه احداث شود.

دریابان شمخانی در این دیدار با اظهار رضایت از ارتقای سطح و حجم همکاری‌های اقتصادی دو کشور بر اتخاذ راهکارهای میان‌بر برای شتاب دادن به اجرای پروژه‌های مشترک اقتصادی تأکید کرد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان از ابتکارات نهایی شده میان دو کشور در بخش مراودات پولی و بانکی به‌منظور تأمین مالی پروژه‌های مشترک به عنوان الگویی مؤثر در زمینه ناکام گذاردن تحریم‌های غیرقانونی غرب نام برد و خاطر نشان کرد: مسیر آغاز شده برای کاهش اثرگذاری دلار در مبادلات اقتصادی منطقه‌ای و بین المللی که کشورهای زیادی در حال پیوستن به آن هستند، سلطه غرب بر اقتصاد جهانی را به حداقل ممکن تقلیل خواهد داد.

شمخانی، تکمیل کُریدور شمال - جنوب و گسترش همکاری‌های ترانزیتی میان ایران و روسیه را بخش مهمی از پروژه‌های مشترک دو کشور ذکر کرد و افزود: با تلاش و پیگیری مستمر مسئولین دو کشور، هرگونه مانع در مسیر تحقق اراده رهبران دو کشور در زمینه اجرای سریع این پروژه راهبردی که نقشی تعیین کننده در تغییر هندسه ترانزیت کالا در منطقه دارد، برداشته خواهد شد.

«ایگور لویتین» دستیار ویژه رئیس جمهور روسیه نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از آخرین تحولات مربوط به مناسبات تجاری و بانکی و پروژه‌های مشترک اقتصادی، گفت: مسکو ضمن تأکید بر اجرای هرچه‌سریع‌تر طرح‌ها و پروژه‌های مشترک به‌ویژه در حوزه ترانزیت، آماده سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف اقتصادی ایران شامل فولاد، نفت و پتروشیمی است.

وی با اشاره به رفت و آمدهای متعدد و مستمر مسئولین اقتصادی و بانکی دو کشور تصریح کرد: علاوه برگام‌های قابل توجهی که در مسیر ارتقای همکاری‌های اقتصادی دوجانبه برداشته شده، زمینه‌های مناسبی برای انعقاد قراردادی اقتصادی چندجانبه و جلب مشارکت سایر کشورهای منطقه در پروژه‌های سودآور اقتصادی فراهم شده است.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/678585/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پاداش 1700 دلاری فدراسیون به چوگان‌بازها

هشدار به بارسا و رئال؛ این داور شوخی ندارد!

واکنش مهدی مهدوی‌کیا از صعود هامبورگ به بوندسلیگا

شروع دلهره‌آور شاگردان عطایی در لیگ قهرمانان آسیا

دو پاس گل سینا تقدیم به گل‌محمدی

واکنش سوادکوهی به غیبت در جام تختی

برانکو: اسکوچیچ ذهنیت برنده دارد

ردای فرهاد، نکو و برانکو بر تن سرمربی باتجربه

شکایت باشگاه مس رفسنجان از نساجی بابت اظهارات حدادیان

سرمربی یووه بعد از جام باشگاه‌های جهان مشخص می‌شود

زمان مذاکرات امروز ایران و آمریکا مشخص شد

چهره ها/ عکس جذاب طاهره سریال «لحظه گرگ‌و‌میش»

کنایه مجری مشهور تلویزیون آمریکا به ادعای تغییر نام خلیج فارس

دوربین‌های دید در شب‌ به اندازه عینک می‌شوند

دکتر ظریف برای دیدار با مردم و جشن امضای کتابش به نمایشگاه کتاب می‌رود

فارن‌افرز: ایران از تاریخ آموخته به آمریکا اعتماد نکند

پیش‌پرده مذاکراتی ایران و آمریکا

سرمقاله آرمان ملی/ دولت از هجمه‌های مخالفان نترسد

کدام سکوها در صف رفع فیلترینگ هستند؟

تردید جدی؛ رونالدو مذاکره با النصر را متوقف کرد

دستگیری عامل تهدید؛ دی ماریا می‌تواند به آرژانتین برگردد

جذاب‌ترین تیم لیگ قهرمان شد

جدایی کورئا و آرناتوویچ از اینتر قطعی است

قائدرحمتی: در ذوب‌آهن به روزهای خوبم نزدیک شدم

دانیال یک‌تنه علیه شگفتی پس از قهرمانی تراکتور

نمایش درخشان ستاره ایرانی مقابل ببرها در بوندس‎‌لیگا

اعتراض فردین معصومی به مسابقه کشتی پسرش و زارع

قرارداد راموس در انتظار امضای تاج

ژابی با این چهار بازیکن رئال جدید را می‌سازد

حمایت نوبخت از تیم مذاکره کننده ایرانی در آستانه دور چهارم مذاکرات

منبع ایرانی: غنی‌سازی اورانیوم در خاک ایران خط قرمز قطعی تهران در مذاکرات است

واکنش واعظی به اقدام خلاف عرف گوگل درخصوص خلیج فارس

آهنگ «بهترین دقیقه ها» با صدای مهدی جهانی

در ساختار اداری و سیاستی کشور مسیری برای ترویج علم شکل نگرفته است

رونمایی از 2 کتاب در غرفه وزارت خارجه در نمایشگاه کتاب

گشتی در نمایشگاه کتاب تهران

سرمقاله هم میهن/ توسعه مفهوم کارگر

برقی‌سازی 20 هزار موتورسیکلت در تهران؛ هوا و سوخت نفس می‌کشند؟

جزئیات اجرای مرحله سوم کالابرگ؛ فعلا خبری نیست!

استقلالی‌ها به دنبال تشکیل کمیته پیشکسوتان

تنش روی سکوها؛ داستان تمام نشدنی در فوتبال ایران

ترکیب تیم ملی تنیس روی میز برای 2 رویداد

اسکوچیچ و بزرگ‌ترین پیش‌بینی این فصل لیگ برتر

سریع‎‌ترین هت‌تریک قرن لالیگا با پوکر تاریخی!

رونالدو، النصر را با بحران روبرو کرد

غیرمنتظره‌ترین حرکت نقل‌و‌انتقالاتی استقلال

جلالی‌زاده: اگر موضوع مذاکره به رفراندوم گذاشته شود حداقل 80 درصد مردم موافق هستند

ادای احترام سریال «ناریا» به بازیگر درگذشته‌اش

آهنگ جدید/ «دو نفره» با صدای پازل بند منتشر شد

هشدار به مصرف خودسرانه قرص "ریتالین" در دوران امتحانات