راه ترقی

آخرين مطالب

نشست شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت خراسان جنوبی /تأمین امنیت کشور در گرو تکریم جامعه ایثارگری است/ پاسخگویی مناسب به ایثارگران تکلیف شرعی همه دستگاه‌های اجرایی است بنیاد شهید و امور ایثارگران

  بزرگنمايي:

راه ترقی - نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان خراسان جنوبی، گفت: تأمین امنیت کشور در گرو تکریم خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران بوده و اگر بی‌توجهی به آن شود امنیت ملی به خطر می‌افتد.

به گزارش «ایثار»، حجت الاسلام والمسلمین یوسفعلی شکری در این نشست که با حضور استاندار خراسان جنوبی برگزار شد افزود: تکریم جامعه ایثارگران یکی از راه‌های ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و نباید در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذاری کرد. باید زیرساخت‌های تکریم ایثارگران در جامعه به عنوان فرهنگ عمومی نهادینه شود تا به درک درستی از آن برسیم.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به شهادت یکی از مرزبانان خراسان جنوبی گفت: شهید بادامکی که چند روز قبل در استان خراسان جنوبی تشییع شد فرزند یک ساله و همسر 17 ساله دارد که به راحتی مسئولیت امنیت این جامعه را پذیرفت و در مرز خدمت کرد لذا نباید خانواده این قبیل شهدا فراموش شود.
وی یادآور شد: پاسخگویی مناسب به خانواده ایثارگران تکلیف شرعی همه دستگاه‌های اجرایی است و حفظ حرمت این جامعه بر همه لازم است.
حجت الاسلام والمسلمین شکری با اشاره به رنج‌هایی که جانبازان در طول دوران زندگی تحمل می‌کنند عنوان کرد: تکریم این افراد و اقناع درست آنها کمترین توقعی است که می‌توان داشت.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: کرامت‌های شهدا بدون جعل و اغراق بر اساس واقعیت باید جمع‌آوری و به اطلاع عموم برسد تا این مسئله نهادینه شود افرادی که برای امنیت جامعه از جان خود گذشتند، مزار آنها دارالشفا است. برنامه‌های فرهنگی در گلزارهای مطهر شهدا باید با جدیت از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران دنبال شود و در این خصوص مسئولیت سنگین است.
وی خاطرنشان کرد: معراج شهدا در شهر بیرجند به عنوان پایگاه فرهنگی فرزندان شهیدان ارزشمند بوده و باید به هر ترتیبی حفظ شود.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: در نظام آفرینش اگر حاکمیت و مردم به وظیفه خود عمل کنند نشاط در جامعه رواج پیدا می‌کند این گونه رویش و برکت را در جامعه شاهد خواهیم بود لذا باید قدردان انسان‌هایی باشیم که در راه امنیت و آرامش جامعه از جان خود گذشتند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: 100 جلد کتاب تاکنون با بودجه اختصاص یافته از سوی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان به چاپ رسیده است و راه‌اندازی موقت پارک موزه دفاع مقدس هم در ساختمان معراج شهدا دنبال می‌شود که نیازمند تخصیص اعتبار است تا اقلام بازمانده از شهدا در معرض دید علاقه‌مندان قرار گیرد.
ابوالفضل نوفرستی بیان کرد: دولت سیزدهم به جامعه ایثارگری توجه خوبی داشته و اکنون شاهد فعالیت افراد توانمندی از این حوزه در سطح معاونین استاندار، فرماندار، بخشدار و دیگر سطوح هستیم. اشتغال و مسکن جامعه ایثارگران هم همواره از دغدغه‌های مهم بوده که پیگیری‌هایی در این زمینه انجام گرفته است.
حجت الاسلام والمسلمین شکری در ادامه سفر به استان خراسان جنوبی با خانواده شهید «حسن بادامکی» در شهرستان قاین دیدار و گفت‌وگو کرد.
استوار دوم حسن بادامکی در حادثه سراوان به همراه چند تن دیگر از مرزبانان در حمله ناجوانمردانه اشرار و معاندان به شهادت رسید.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/771810/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شرایط معافیت مالیاتی کودکستان‌ها اعلام شد

کاتاروهای برتر کشور در اردبیل معرفی شدند

انقلاب رونالدو در النصر

گندوز: ایران واقعا شگفت‌زده‌ام کرد

عنافجه: رقابت واقعی تیم ملی فوتسال ایران در آسیا تازه آغاز شده است

خاویر ماسکرانو: مسی ناراحت است، چون انتظارش بالاست!

استقلال با مجتبی جباری؛ شروعی امیدوارکننده در سه گام

آزادی به سپاهان می رسد؟

مادریدی سابق خوشحال از شب تلخ بارسلونا

پایان بدون سر و صدا علیرضا جهانبخش در راه خروج از فوتبال هلند

آقامیرزایی برنز گرفت

فرهیختگان: عراقچی با پاسخ نامه ملک سلمان راهی ریاض شد

شتاب بیمه دی در مسیر هوشمندسازی و ارتقاء خدمات پس از فروش

پرداخت تسهیلات به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

جواد افشار: از سریال «گاندو» سوءاستفاده شد

اجرای مشترک خواننده گروه آریان با کریس دی برگ

جزئیات انسداد 10 روز جاده کندوان اعلام شد

رونمایی از دیوارنگاره خلیج فارس در نمایشگاه کتاب تهران

رگبار باران و تگرگ در 7 استان طی امروز و فردا

61 میلیارد تومان فروش در سه روز اول نمایشگاه کتاب

سرمقاله اعتماد/ ترامپ و تغییر نام خلیج‌فارس؟!

آشفتگی در بازار پروتئین؛ تخم‌مرغ، جانشین گوشت شد!

گزارش معاون وزیر کار از دیدار امروز کارگران با رهبر انقلاب

سیوهای برتر دور برگشت نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا 25-2024

دلایل موفقیت تراکتور از زبان فرزاد آشوبی

فرزاد آشوبی: چرا ماتزاری دائما در حال لینک شدن به تیم‌های مختلف است!

استقلال به خاطر خودش بازی کند نه پرسپولیس

گلری که 6 گل از تراکتور خرید!

نفرات برتر مسابقات MMA قهرمانی کشور مشخص شدند

فرزاد آشوبی: مدیریت پرسپولیس متوجه آسیب به تیم شد

فرزام: خبری از مربی خارجی نیست

بانوان والیبال نشسته ایران حریفان خود در قهرمانی آسیا را شناختند

پیام نیازمند نگران پرسپولیس

بررسی نهایی محل جشن قهرمانی تراکتور

تعرض به سفارت ایران در استکهلم؛ عراقچی خواستار برخورد جدی دولت سوئد شد

عراقچی عازم عربستان شد

سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به استان گلستان

فرح‌بخش: من نگفتم پنج سینماگر جنبش «می تو» را 800 ضربه شلاق بزنند!

رونمایی جناب خان از اسامی عجیب و غریب عمه‌هاش

وقوع سیل شدید در پایتخت سومالی

دستور جدید به ادارات درباره خاموشی سیستم‌های سرمایشی پس از وقت اداری

رای بخش دوم پرونده گروه رستمی صفا صادر شد

یک نیروی پلیس حین اجرای ماموریت به شهادت رسید

ماست‌مالی خباثت‌های ترامپ در روزنامه‌های اصلاح طلب

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ و تناقض‌های خودساخته

سازمان ملل در آستانه فروپاشی مالی

رشد پرشتاب بیت‌کوین و اتریوم ادامه دارد

واکنش فدراسیون به درگیری‌های نساجی و مس

بانوی ملی‌پوش دوچرخه‌سواری: رده سنی پایه برای فدراسیون اهمیت زیادی دارد

شمشیربازی ایران همچنان درانتظار مربی خارجی؛ مذاکرات بی نتیجه مانده است