راه ترقی

آخرين مطالب

شهر از اقدامات معاونت ترافیک در سالگرد ارتحال امام راحل گزارش می‌دهد؛

سرویس‌دهی شبانه حرم تا حرم مترو تا تخصیص 216 دستگاه وَن شهرداری تهران

سرویس‌دهی شبانه حرم تا حرم مترو تا تخصیص 216 دستگاه وَن
  بزرگنمايي:

راه ترقی - در آستانه رحلت بنیان‌گذار کبیر جمهوری اسلامی، معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تدابیر ویژه‌ای برای رفاه حال شرکت‌کنندگان در سی و چهارمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در نظر گرفته است.

به گزارش خبرنگار شهر ؛ همزمان با فرارسیدن 14 خرداد خیل عظیمی از اردتمندان به حضرت امام خمینی(ره) از نقاط مختلف ایران برای گرامیداشت سالگرد ارتحال ایشان به تهران سفر می‌کنند.
جلال بهرامی، معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران با اعلام اینکه ناوگان مترو و اتوبوسرانی با تمام توان و حداکثر ظرفیت موجود و از مبادی مختلف سطح شهر در خدمت زائران حرم مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی خواهند بود، افزود: با برنامه‌ریزی صورت گرفته، ناوگان اتوبوسرانی، نسبت به اختصاص ناوگان ویژه برای نقل و انتقال زائران از 23 نقطه اصلی و میدان‌ مهم پایتخت به مقصد حرم مطهر و بازگرداندن ایشان به مبادی اولیه اقدام می‌نماید.
باتوجه به گستردگی و توسعه وسایل نقلیه عمومی برای جا به جایی مردم در سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) به شهروندان توصیه می‌شود که برای جلوگیری از ترافیک در محدود بهشت زهرا(س) تهران از استفاده از وسایل نقلیه شخصی خودداری کنند.
تمهیدات شرکت واحد اتوبوسرانی برای سالگرد رحلت امام خمینی(ره)
شرکت واحد اتوبوسرانی تهران برای آرامش خاطر و رفاه حال شرکت‌کنندگان در این مراسم که روز یکشنبه 14 خرداد در محل حرم مطهر امام خمینی (ره) برگزار می‌شود، از ساعت 6 صبح از مبادی زیر نسبت به جابه‌جایی شهروندان گرامی اقدام می‌کند:
چهارراه تهرانپارس- شهرک ولیعصر(عج)- یافت آباد- شاد آباد- میدان خراسان- پایانه خاوران-شهرک شهید محلاتی- جماران- چهارراه اشراق- میدان نبوت- میدان رسالت- میدان راه آهن- بازار دوم نازی آباد- جوادیه-ابوذر- میدان انقلاب اسلامی- میدان آزادی- فلکه دوم صادقیه- شهرک شهید باقری-تهرانسر- میدان شهرری- فلکه سوم دولت آباد- خانی آباد
خدمات‌رسانی به زائران امام (ره) از 6 صبح یک‌شنبه 14 خرداد به مقصد حرم مطهر آغاز خواهد شد و یک‌هزار دستگاه اتوبوس به این منظور در نظر گرفته شده که یک‌صد دستگاه اتوبوس دیگر نیز در صورت لزوم به این تعداد اضافه می‌شوند.لازم به ذکر است که در پایان این مراسم، شرکت‌کنندگان به مبادی اولیه، بازگردانده می‌شوند. با برنامه‌ریزی صورت گرفته، ناوگان اتوبوسرانی، نسبت به اختصاص ناوگان ویژه برای نقل و انتقال زائران از 23 نقطه اصلی و میدان‌ مهم پایتخت به مقصد حرم مطهر و بازگرداندن ایشان به مبادی اولیه اقدام می‌کند.
همچنین مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران در این خصوص اعلام کرد: از اواخر اردیبهشت ستاد ویژه سالگرد ارتحال امام (ره) در شرکت واحد اتوبوسرانی تهران تشکیل شد. امسال شرکت واحد با بیش از هزار دستگاه اتوبوس در خدمت زائران بارگاه امام راحل می باشد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: خدمات رسانی اتوبوسرانی از 6 صبح روز 14 خرداد آغاز و تا حضور آخرین زائر ادامه خواهد داشت.
سرویس‌دهی شبانه حرم تا حرم مترو به زائران بارگاه بنیان گذار کبیر جمهوری اسلامی
خدمات‌رسانی ویژه شرکت بهره‌برداری مترو از شامگاه شنبه 13 خرداد به‌ منظور جابه‌جایی زائران امام (ره) آغاز می‌شود. در این راستا، سرویس‌دهی شبانه حرم تا حرم از ایستگاه شهر ری تا ایستگاه حرم مطهر با فاصله حرکت 30 دقیقه از ساعت 22 شامگاه شنبه 13 خرداد تا ساعت 5 بامداد یک‌شنبه 14 خرداد اجرا می‌شود.
به‌ منظور رفاه حال زائران امام (ره)، سرویس‌دهی در خط 5 مترو از ساعت 5 بامداد یک‌شنبه 14 خرداد و سایر خطوط درون‌شهری از ساعت 5 و 30 دقیقه بامداد آغاز خواهد شد. همچنین فاصله حرکت قطارهای خط یک مترو در روز 14 خرداد از ابتدای صبح تا پایان مراسم از 7 دقیقه به 5 دقیقه و فاصله حرکت قطارها در خطوط دو و چهار از 7 دقیقه به 6 دقیقه، کاهش می‌یابد.
تشریح اقدات سازمان تاکسیرانی
سازمان تاکسیرانی، در محدوده حرم مطهر و بهشت زهرا (سلام الله علیها)، 216 دستگاه وَن برای خدمات‌رسانی در مراسم ارتحال امام (ره) در اختصاص داده است.
وَن‌های اعزامی از بامداد یک‌شنبه 14 خرداد و از ابتدا تا اتمام مراسم در دو محور، یکی از میدان بصیرت و افراسیابی (قطعات جدید) تا باب الشهداء و دیگری از ابتدای خیابان علامه عسگری شرق تا درب ورودی حرم مطهر به صورت رفت و برگشت به زائران خدمات‌رسانی می‌کنند.
همچنین سازمان حمل و نقل و ترافیک برای مراسم سالگرد ارتحال امام (ره) تمهیدات ویژه‌ای را تدارک دیده شده است. 30 هزار فضای پارک برای خودروهای زائران آماده‌سازی شده و هم‌چنین اقدامات اجرایی در راستای آماده‌سازی و نگهداشت محیط اطرف و معابر منتهی به حرم امام (ره) همچون تسطیح، خط‌کشی و نصب نیوجرسی در این محدوده و شبکه معابر آن نیز اجرا شده و در دست انجام است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/771898/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فروش ویژه آیفون 16 قسطی | تخفیف نقدی + شرایط اقساطی

شاخص بورس 53 هزار واحد افت کرد

بانک‌ها موظف به استعلام نشانی مشتریان شدند

معاون وزیر نفت: بنزین سه نرخی نخواهد شد

پاداش هنگفت اینتر به طارمی در صورت قهرمانی

کروس: باید از تماشای بازی بارسا لذت برد

تاکتیک بلندگویی فرهاد مجیدی در امارات سوژه شد

محمد صلاح؛ فرزند مصر، افسانه‌ای از شن‌های صحرا

تعریف مربی سابق از مولر: بازیکنی «غیرقابل جایگزین»

به مناسبت تولد دنیس برکمپ

سردار آزمون پس از قهرمانی: لیاقت این جام را داشتیم

چهار تمرین برای آخرین بازی فصل پرسپولیس

فراخوان جواد خیابانی برای نجات تاریخ ورزش ایران!

بیرانوند بهترین دروازه‌بان لیگ برتر فوتبال شد

اسماعیلی: معاونت راهبردی با معاونت امور مجلس ریاست جمهوری ادغام نشده است

وزیر امور خارجه وارد جده شد

«زنجانی» بیرون از زندان؛ «بابک» پُشت رُل تریلی نشست!

مهدی مجاهد: برخی از زوایای ماجرای سقوط بالگرد شهید رئیسی حقیقتا برای همه ما مبهم است

توصیه‌‌های بهزاد نبوی به مذاکره‌کنندگان و دولت؛ مذاکره با اروپا را هم فراموش نکنید

نخستین مراسم شهدای خدمت با محوریت پویش «خدمت ماندگار» برگزار می‌شود

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

ماجراجویی «هوتن شکیبا» و رفقا دوباره به تلویزیون بازگشت

پشت صحنه عکس یادگاری «پایتختی‌ها» در آخرین سکانس سریال

چهره ها/ پست عجیب و جالب «رضا عطاران» در روز تولدش

خاطره علیرام نورایی از بدل کاری در سریال «ماتادور»

شهر عاشقانه سپند امیرسلیمانی برای همسرش موناکرمی

بخشی از اجرای رسیتال پیانو فریدون ناصحی

سرقت در نمایشگاه کتاب تهران؛ سارق دستگیر شد

دو دقیقهٔ تماشایی از نورباران میدان ولیعصر به عشق امام رضا(ع)

وزیر علوم: جنسیت در انتصاب روسای دانشگاه‌ها هیچ نقشی ندارد

سرمقاله جوان/ قبل از میز چهارم تصمیم «فارسی» بگیرید!

سرمقاله ابتکار/ جنگ با تاریخ؟

سهم 8 درصدی مالیات از تولید ناخالص داخلی

رفع تعهد ارزی صادرکنندگان فرش دستباف تسهیل شد

افت قیمت سکه و طلا در بازار؛ دلار در کانال 83 هزار تومانی ماند

سرمربی تیم‌ ملی بلغارستان: تکواندوی ایران در دنیا تدریس می‌شود

تعویق اردوی تیم ملی والیبال نشسته به خاطر ویزای هلند

سرپرست کمیته داوران فدراسیون فوتبال: گل پرسپولیس صحیح بود

مورینیو: ترکیب فنرباغچه را با شیر و خط انتخاب می‌کنم!

رئال به قعر لالیگا سقوط کرد!

تعیین قائم مقام جدید برای دبیر کل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ

دروازه‌بان تیم ملی فوتسال بانوان: همه تیم‌ها برای قهرمانی آمدند

تغییر ترکیب تیم ملی والیبال نشسته؛ سه بازیکن اعزامی به پاریس حذف شدند

بازگشت به گزینه‌های آشنا پس از مذاکره بی‌نتیجه استقلالی‌ها با ماتزاری

دروازه‌بان پرسپولیس بازی آخر را از دست داد

تحلیل «خراسان» از ادعای فاکس نیوز درباره وجود تأسیسات هسته ای در سمنان

ماجرای خواب شهید رئیسی با شال سبز در هواپیما

حقیقت پور: عقلای آمریکا فریب نتانیاهو را نمی‌خورند

دیپلمات ایرانی: اکثر موضوعات میان ایران و مصر حل‌وفصل شده است

چهارمین دور گفت‌وگوهای ایرانی – عربی در دوحه برگزار می‌شود