راه ترقی

آخرين مطالب

مشکلات عدم اجرای قوانین ایثارگری برطرف شود بنیاد شهید و امور ایثارگران

  بزرگنمايي:

راه ترقی - سرپرست اداره‌کل دبیرخانه کمیسیون ماده 16 گفت: باید مشکلات عدم اجرای قوانین ایثارگری با ایجاد فضای تعاملی بین مسئولان دستگاه‌ها و کمیسیون ماده 16 برطرف شود.

به گزارش «ایثار قزوین» ، همایش حقوق شهروندی و آسیب‌شناسی قوانین حوزه ایثارگران با حضور مسئولان کشوری و استانی در سالن همایش موسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار قزوین برگزار شد.
در این همایش، مه‌لقا احمدبگی سرپرست اداره‌کل دبیرخانه کمیسیون ماده 16 قانون تسهیلات استخدامی و اجتماعی جانبازان، گفت: ایثارگران از آغاز نهضت امام خمینی(ره) با همه توان خود در اعتلای انقلاب اسلامی تلاش کردند.
وی افزود: ایثارگران در همه عرصه‌ها با روحیه ایثار، فداکاری، ازخودگذشتگی و شهادت که برگرفته از آموزه‌های دینی است در جهت پیشرفت و توسعه کشور تلاش کرده و می‌کنند که زحمات‌شان قابل تحسین است.
احمدبگی ادامه داد: مسئولان باید در ارائه خدمات به ایثارگران که جان و مال خود را فدا کردند تا امنیت و آرامش در کشور برقرار باشد، تلاش کنند.
سرپرست اداره‌کل دبیرخانه کمیسیون ماده 16 قانون تسهیلات استخدامی و اجتماعی جانبازان بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور گفت: قانون‌گذار در راستای حمایت از جامعه ایثارگران قوانینی را تصویب کرده تا دین‌شان را با ارائه خدمات مطلوبی به این قشر معظم جامعه ادا کنند.
وی افزود: متاسفانه امروز اجرای قوانین ایثارگری رضایت‌بخش نیست که عدم شفافیت، تعارض، ابهام، عدم تناسب و توازن بودجه و نبود زیرساخت‌های لازم از جمله دلایل آن است.
وی گفت: نمایندگان مجلس باید قوانینی را تصویب کنند که آرمانی بوده و با در نظر گرفتن واقعیت‌های اجتماعی و فرهنگی باشد تا با اجرا شدن آنها کام جامعه ایثارگران شیرین شود.
سرپرست اداره‌کل دبیرخانه کمیسیون ماده 16 قانون تسهیلات استخدامی و اجتماعی جانبازان بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور تأکید کرد: مسئولان دستگاه‌های اجرایی باید در اجرای قوانین جامعه ایثارگری اهتمام ویژه داشته باشند تا این عزیزان دلسرد و سرخورده نشوند.
احمدبگی گفت: امروز آحاد جامعه تصور می‌کند که همه امکانات نظام مدافع حقوق ایثارگران است اما در عمل اجرای قوانین در حق آنها به درستی انجام نمی‌شود که همین ظلم مضاعف در حق این قشر معظم است.
وی بیان کرد: شناخت قوانین متروکه ایثارگری و بررسی علل عدم اجرای آنها ضروری است تا با ایجاد فضای تعاملی بین مسئولان دستگاه‌ها و کمیسیون ماده 16 راهکاری برای حل این مشکل اتخاذ شود.
سرپرست اداره‌کل دبیرخانه کمیسیون ماده 16 قانون تسهیلات استخدامی و اجتماعی جانبازان بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور افزود: با ارائه راهکار کارشناسی از جمله اصلاح قوانین و در نظر گرفتن منابع می‌توان مشکل عدم اجرای قوانین را برطرف کرد.
گفتنی است در این همایش، سمیه اسمعیلی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین، فاطمه محمدبیگی رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین در مجلس شورای اسلامی، علی شعبانی رئیس کل دادگستری استان قزوین، محمد نسخه‌چی رئیس کانون وکلای دادگستری قزوین، محمد حسینی مشاور استاندار قزوین در امور ایثارگران و جمعی از مسئولان، مشاوران امور ایثارگران و روسای ادارات حقوقی دستگاه‌های اجرایی حضور داشتند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/774781/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

ضارب افشین پیروانی دستگیر شد

پرسپولیس همچنان روی رکورد و عدد جادویی

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

آزمون و عزت‌اللهی در فینال حاضر شدند

اسم ماتزاری مصاحبه با تاجرنیا را قطع کرد

روماریو: دوست دارم آنچلوتی سرمربی برزیل شود

بی‌توجهی یوفا به درخواست‌های یونایتد و تاتنهام!

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

درخشان و جنگنده؛ ستاره رئال خستگی نمی‌شناسد

چرا اعرابِ مخالف برجام، حامی مذاکرات کنونی ایران و آمریکا هستند؟

تسنیم: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان قطعی شد

استقبال ویژه از «عادل فردوسی‌پور» در نمایشگاه کتاب

چهره ها/ واکنش محسن تنابنده به خبر تغییر نام خلیج‌فارس

4 سریال‌ کُره‌ای پربیننده در هفته‌های اخیر

آواز دل انگیزی از «پرواز همای» در طبیعت زیبا

تغییر ساعت آغاز به کار متروی تهران از فردا

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

داره فعل مجهول رو درس میده!

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

ماموریت تارتار با موفقیت انجام شد!

تودور: لطفاً درباره آینده از من سؤال نپرسید!

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

آموریم: از حالا فقط به فینال فکر می‌کنیم

لیموچی به اصفهان برنگشت!

گلزن هر هفته لیگ برتر را بشناسید!

تدابیر امنیتی ویژه برای ال‌کلاسیکوی سرنوشت‌ساز

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

هواداران رئال حذف بارسا را دست گرفتند!

چه کسی پشت پرده توهم ترامپ درباره خلیج فارس است؟

اولین دعوای باجناق‌ها!

ازدواج سوم با مدرک فوق دکترای جامعه‌شناسی!

6 میلیون ایرانی به آسم مبتلا هستند

وضع مالی بد فردوسی!

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

وداع لورکوزن با ژابی؛ دنیا را شگفت‌زده کردیم!

واکنش مالک خیبر به حواشی جنجال بازی پرسپولیس

مک‌آلیستر و پریرا بهترین‌های ماه لیگ برتر

شاید سیدحسین مقابل سپاهان هم غایب باشد!

صعود یزدانی به نیمه‌نهایی تور جهانی تنیس با شکست روسیه

آلکاراس: دغدغه اصلی تنیسورها پیروزی و نتایج است

تقدیم مدال‌های آسیایی قایقرانان به جانباختگان بندر رجایی

انتقاد نماینده عضو جبهه پایداری از دامن زدن به شکاف‌های سیاسی

چهره خندان پزشکیان در نمایشگاه نفت

درباره عسل خانم که زیبایی‌اش تمام‌نشدنی بود!

زندگی «ترامپ» سوژه فیلمی 100 میلیون دلاری شد

مجری جنجالی صداوسیما ساعتش را حراج کرد!

ویدئوی زیرخاکی از خوانندگی مسعود صادقلو