راه ترقی

آخرين مطالب

خبرنگار، محرک جامعه به سمت پیشرفت است منطقه آزاد کیش

خبرنگار، محرک جامعه به سمت پیشرفت است
  بزرگنمايي:

راه ترقی - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با تاکید بر نقش ارزشمند خبرنگاران در تصویر سازی تمام وقایع و رویدادهای جامعه؛ تلاشگران عرصه رسانه را راویان حقیقت جوی جامعه معرفی کرد که در حوزه اطلاع رسانی نقش مهم و بی بدیلی را ایفا می کنند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، رحیم سرهنگی در آیین گرامی داشت 17 مرداد روز خبرنگار که به پاس زحمات و تلاش بی ادعای فعالان عرصه رسانه محلی در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی کیش برگزار شد؛ شغل مهم خبرنگاری در امید آفرینی و آگاهی بخشی به عمومی جامعه و تصویر سازی وقایع بدون قضاوت و رویکرد های شخصی را حرفه ای ارزشمند و قابل تقدیر دانست.
سرهنگی با تاکید بر صداقت نگارش، حساسیت و اهمیت شغل خبرنگاری در سطح جامعه، اظهار داشت: تهیه و انتشار خبر می تواند یک جامعه ای را به سمت نا امیدی و یا جامعه ای را به سمت امیدواری هدایت کند.
وی در تکمیل سخنان خود، آگاهی بخشی صحیح به عموم مردم جامعه را یکی از وظایف اصلی و کار مقدس یک خبرنگار عنوان کرد و بیان داشت: ضمن این که خبر از اهمیت ویژه ای برخوردار است؛ راوی خبر نیز نقش مهمی را به تحرک وا داشتن یک جامعه بر عهده دارد.
رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش بر رسالت خطیر خبرنگاری بر مبنای یک نگاه علمی در تهیه گزارش های میدانی اشاره کرد و افزود: شخصی که با در اختیار داشتن ابزار رسانه ای در فضای مجازی مشغول فعالیت است یک خبرنگار نیست بلکه خبرنگاری؛ شغل حرفه ای و دارای شاخص های ارزیابی مشخصی است که باید به درستی ترسیم شود تا فضای تعاملی و امیدبخشی را در جامعه شاهد باشیم.
به گفته سرهنگی، خبرنگاری یک حرفه تخصصی و با ادمین یک فضای مجازی متفاوت است که به صورت حرفه ای گزارشگری و تحلیل سازنده ارائه می دهد و در نتیجه رویکردهای خوبی را از منظر های متفاوت به تصویر می کشد.
وی، خاطر نشان کرد: خبرنگاران حرفه ای گفتگوها و محتواهای خبری را به صورت دقیق رصد و نسبت به تهیه گزارش میدانی صحیح و واقعی اقدام می کنند و بسیار خرسندیم که در جمع خبرنگاران حرفه ای که بازوان کمکی سازمان منطقه آزاد کیش در حوزه حکمرانی محلی می باشند، هستیم.
رحیم سرهنگی حکمرانی محلی را تاثیر گذار بر مدیریت صحیح جزیره کیش عنوان کرد و بیان داشت: سرمایه گذاران، کیشوندان، سازمان و رسانه ها هر کدام به سهم خود در بخشی از مدیریت صحیح این منطقه مسوولیت دارند.
سرهنگی با بیان این که عملکرد مثبت رسانه های فعال در جزیره کیش، صدای مردم این منطقه هستند، گفت: رسانه ها بخشی از وظایف و کارکردها معدنی جامعه را به نحو شایسته انجام می دهند.
رحیم سرهنگی در رابطه با اقتصاد ایرلاین ها که بر اساس سرمایه گذاری و آورده ای که برای آنها دارد، گفت: دلیل این که سرمایه گذاری مجدد در این حوزه نمی شود سود کم این صنعت نسبت به صنعت دیگر زمینه ساز کاهش سفر از سبد مردم و یا حداقل سفرهای کم هزینه جایگزین سفر های پر هزینه شده است.
سرهنگی، تاکید کرد: امروز حال و روز بازارها هم خوب نیست و اندیشیدن تدبیر لازم در این زمینه مستلزم انسجام و همراهی همگانی است تا شاهد تحقیق رونق دوباره این جزیره کیش باشیم.
وی ارائه نرخ خدمات با کیفیت در حوزه گردشگری کیش و رقابت پذیری با سرزمین اصلی را یکی از مولفه های مهم در این حوزه برشمرد که نیازمند ایجاد فضای تعاملی با رسانه های استانی و ملی هستیم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از بازگرداندن اختیارات سازمان و تدوین برنامه راهبردی مشترک با جامعه بازاریان خبر داد و اظهار داشت: با مشارکت حداکثری و فارغ از تصمیمات دولتی و پایدار می توان گام های موثری در زمینه رونق دوباره این منطقه برداشت.
رحیم سرهنگی ارائه خدمات درمانی و احداث درمانگاه توسط سازمان تامین اجتماعی، بازسازی و تکمیل مدارس کیش قبل از آغاز سال تحصیلی جدید و در نظر گرفتن شرایط ویژه معلمان از دیگر موضوعات مهم روز این منطقه عنوان کرد و افزود: خیلی از پرونده هایی که نیاز به تعیین تکلیف بود در مدار قانون با تصمیم گیری درست خیلی از آنها حل و فصل شده است.
سرهنگی برگزاری به موقع حسابرسی مجامع که سبب شفافیت عملکرد شرکت ها و سازمان شده است خبر داد و بیان داشت: مجامع سازمان منطقه آزاد کیش در حضور وزرا بررسی خواهد شد تا تاییدیه عملکرد گذشته را نیز اخذ کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/776646/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایزد سیف‌الله‌پور: همه می دانند که در این دوره از مسابقات مظلوم ترین تیم باشگاه نساجی بود، ولی بحث ما چیز دیگری است

امیرمهدی علوی: بازی ایران - کره شمالی در مشهد با حضور بانوان برگزار می شود

آمار جالب پنالتی ها در لیگ بیست و چهارم

جملات قصار و عجیب و باورنکردنی جالب محمد فنایی داور بازنشسته درباره var

مربی استقلال در ایستگاه صلواتی

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ جنگ صدرنشینی ایران و ویتنام

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

ضیایی: ابطال مجوز استقلال به من ربطی ندارد

ایزد سیف‌الله‌پور: شرکت هواپیمایی وارش برای همه تیم ها بلیط می گیرد و همه هم پولش را پرداخت می کنند

محمد مومنی: اینکه حرف واهی در رسانه ملی بزنی، برای ما جایگاهی ندارد، سند ما قوه قضاییه است

کارشناسی داوری استقلال - چادرملو اردکان

میکروفن رو به سردار بدهید: بالا بالا بالا!

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

سیاست مذاکراتی جدید آمریکا؛ به مرگ بگیر تا به تب راضی شود/ صحبت‌های ویتکاف جنجالی شد

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

مومنی: به ارکان قضایی پاسخگو هستیم نه باشگاه نساجی

سیف‌الله‌پور: چون یک سال گذشته مس نباید مجازات شود؟

قلعه‌نویی: به‌عنوان سرگروه صعود کنیم تا در سید 2 باشیم

نساجی هنوز زنده‌ است!

توتونچی: دنبال‌ چه هستید که استقلال نتیجه نمی‌گیرد؟

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

گزارشی از پیام رهبر انقلاب به همایش یکصدمین سالگرد تاسیس حوزه علمیه

عمان: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا یکشنبه در مسقط برگزار می شود

ویتکاف: موضع ما درباره ایران نداشتن غنی‌سازی است

سقوط 8 تن از اعضای یک خانواده در چاه کشاورزی؛ 7 نفر جان باختند

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

صیادمنش با گل غیبت شد!

امسال یکی از بدترین سال های فوتبالی استقلال بود

علیدوستی، پیشکسوت تیم ملی فوتبال: مطالعه میکنم، مینویسم و از فوتبال گذر کردم

صحبت رییس معاون ورزشی جزیره کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

صحبت های رییس سازمان منطقه آزاد کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

ضیایی، مدیر سابق آکادمی استقلال: تا آخر برج 3 با استقلال قرارداد دارم

اخراج مردی که آخرین حذف تراکتور را رقم زد!

انفجار دیرهنگام مهاجم مشهور فوتبال ایران!

جواد خیابانی استاد دانشگاه شد

تیم منتخب بوندسلیگا در تسخیر شاگردان کمپانی!

دانشجوی ایرانی پس از 40 روز بازداشت، تصمیم به ترک آمریکا گرفت

نماینده ترامپ: ایران نه می‌تواند غنی‌سازی کند، نه سانتریفیوژ داشته باشد

کاخ سفید: ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام «خلیج فارس» نگرفته است

از بلاتکلیفی سینماهای قدیمی تا یادآوری خلیج همیشه پارس در سینما

درخواست شلاق برای هانیه توسلی و ترانه علیدوستی توسط تهیه کننده معروف!

رضا بابک و بهرام شاه محمدلو به اکران یک فیلم آمدند

استوری بی نظیر محسن چاوشی درباره خلیج‌فارس

قطعه «گل سنگم» استاد انوشیروان روحانی با پیانوی سامان احتشامی

اجرای احساسی قطعه «اسکله» از محسن یگانه در کنسرت اروپا