راه ترقی

آخرين مطالب

رضایت مردم، ملاک ارزیابی عملکرد ادارات کیش است منطقه آزاد کیش

رضایت مردم، ملاک ارزیابی عملکرد ادارات کیش است
  بزرگنمايي:

راه ترقی - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت:تمام دستگاه ها ،ادارات و نهادهای مستقر در جزیره کیش ملزم به ارائه برنامه های خود در حوزه بهبود فرایندها هستند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، رحیم سرهنگی در نود و پنجمین جلسه شورای اداری که چهارشنبه 8 شهریور 1402 در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی کیش برگزارشد؛ بر اصلاح فرآیندهای تمامی بخش ها و دستگاه های دولتی در جزیره کیش تاکید کرد. 
وی با تسلیت به مناسبت ایام سوگواری سالار شهیدان، یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و هفته دولت را گرامیداشت و تاکید کرد: همه مسوولان بخش ها و دستگاه های مختلف موظف به تکریم، پاسخگویی دقیق و ارائه خدمات مناسب به مردم هستند که رضایت مندی آنان را در پی داشته باشد؛ از اینرو این دستگاه ها ملزم به ارایه برنامه های مکتوب خود در راستای تحقق این مهم هستند. 
رحیم سرهنگی با بیان این که شورای اداری منطقه آزاد کیش از این پس ماهانه برگزار می شود؛ ادامه داد: سیستم ارزیابی از ادارات، نهادها و سازمان های مستقر در جزیره کیش بر اساس نظرخواهی از مردم در فضای مجازی و نظر سنجی از آنان راه اندازی خواهد شد تا نقاط ضعف و قوت دستگاه های مستقر در کیش شناسایی شود.
وی با اشاره به دیدار مسوولان سازمان منطقه آزاد کیش و شرکت های تابعه با مردم در مسجد امام حسن مجتبی (ع) گفت: مصمم هستیم فرهنگ پاسخگویی را در قالب دیدار مردمی ترویج و در مناسبت های مختلف به آن تداوم بخشیم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش خواستار تسهیل در صدور مجوزهای کسب و کار شد و خاطر نشان کرد: مساحت کم جزیره کیش و تجمیع ادارات،دستگاه و نهادها در فاصله کوتاه از یکدیگر می تواند با توجه به همه گیر نشدن فرهنگ بهره مندی از خدمات دولت الکترونیک، کیش را در زمره مناطق پیشتاز در این زمینه مطرح کند.
رحیم سرهنگی با بیان این که همه ما عضو یک مجموعه، خانواده و نمونه کوچکی از ایران در جزیره کیش هستیم؛ افزود: تاثیرات عملکردی هر یک از دستگاه ها بر یکدیگر رصد و شناسایی خواهد شد و در این میان هر یک از دستگاه ها نیز باید نظام شناسایی مشکلات خود و رفع سریع آنها را داشته باشند.
وی با استناد به فرمایشات مقام معظم رهبری اذعان داشت: کار شبانه روزی و جهادی را در دستور کار خود قرار دهیم تا مردم در سایه تعامل و همکاری دستگاه ها از خدمات ما منتفع شوند .
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به پایین بودن سطح بهره وری و لزوم توجه به این مقوله بیان داشت: مدیریت توانمند و با انگیزه در کنار اصلاح فرایندها و ارتقاء کارایی کارکنان بوسیله آموزش، ایجاد انگیزش، رعایت عدالت و نظام پرداخت دستمزد عادلانه، امکان ارتقاء سطح بهره وری را مهیا می کند.
وی با اشاره به هجمه های رسانه ای دشمن در کمرنگ کردن دستاوردهای انقلاب اسلامی و ایجاد نا امیدی در بین مردم با القاء عدم توانمندی دولتمردان در ایجاد یک حکمرانی توام با توسعه اجتماعی،فرهنگی و اقتصادی افزود: جزیره کیش نمونه و پایلوت مناسبی برای تحقق حکمرانی مطلوب و معرفی الگوی مناسبی از مدیریت در جمهوری اسلامی ایران و تداعی کننده یک آرمانشهر اسلامی است که در آن بخش خصوصی، دولتی و اقشار مختلف مردم به وظایف خود واقف هستند و آن را به نحو احسن انجام می دهند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش برلزوم همکاری و همیاری تمام دستگاه ها در تحقق آرمان شهر اسلامی تاکید و خاطر نشان کرد: ارائه خدمات مناسب به مردم، تکریم آنان و ترویج فرهنگ پاسخگویی مسوولان، می تواند زمینه ساز حکمرانی مطلوب و ایجاد امید در جزیره کیش و تسری آن به سرزمین اصلی باشد.
رحیم سرهنگی خاطرنشان کرد: گردشگری سهم بسزایی در رونق جزیره کیش بر عهده دارد و تمامی مراکز خدمات گردشگری باید به این موضوع توجه داشته باشند که ارائه خدمات مطلوب موجبات رضایت و بازگشت گردشگر را فراهم می کند و این مهم را نیز باید مد نظر قرار دهند که اگر مجموعه ای خود بهبود نباشد؛ تنزل پیدا می کند. ‌
وی در پایان با اشاره به هزینه بالای اجاره خانه در کیش، آن را مشکل ملی و در سطح کشور دانست و بر لزوم ساخت واحد های مسکونی غیرقابل فروش و ارائه آن به زیر مجموعه فعالان اقتصادی تاکید کرد و گفت: انبوه سازی واحد های مسکونی این امکان را می دهد که قیمت اجاره خانه را در کیش کنترل و از سوداگری در این زمینه جلوگیری کنیم.
همچنین حجت الاسلام و المسمین علیرضا بی نیاز امام جمعه کیش در این جلسه با تسلیت ایام سوگواری امام حسین (ع) و گرامیداشت هفته دولت گفت: از آنجایی که انقلاب اسلامی ایران زمینه ساز ظهور حضرت حجت (عج) و پیروزی نهایی جبهه حق بر باطل است از اینرو این دولت بسیار مقدس و ارزشمند است.
وی با بیان این که خدمت در چنین نظام و دولتی تقدس و ارزش خاصی دارد و آن را تنها یک مسوولیت اجرایی نبینیم؛ ادامه داد: بهترین خدمت به نظام اسلامی، رفع مشکلات مردم است که مسوولان با اجابت این مهم، خود را در زمره سپاهیان و لشکریان امام زمان (ع) قرار می دهند. 
امام جمعه کیش با اشاره به عواقب و مصائب ارجحیت مصالح شخصی بر مصالح جامعه و مردم افزود: نظام اسلامی برای انجام رسالت خود نیازمند کارگزاران، مدیران و مسوولان متقی، صالح، توانمند و جهادی است که این ویژگی ها در شخصیت شهید باهنر و رجایی بارز و مشهود بود.
امام جمعه کیش تصریح کرد: امیدواریم با حضور رحیم سرهنگی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش شاهد رفع مشکلات و توسعه کیش باشیم و فراموش نکنیم که عضوی از یک نظام و دولت اسلامی هستیم که زمینه ساز پیروزی حق بر باطل و ظهور امام عصر(عج) است. 
گفتنی است بهره مندی از ظرفیت دانشگاهی و رفع مشکل پروازها برای تشکیل کلاس های درسی دانشگاه ها، تشریح وظایف قرارگاه تبیین جزیره کیش، کمبود آب جهت آبیاری فضای سبز، رفع مشکلات زیرساختی در زمینه تجارت الکترونیک و توسعه کسب و کار‌ها با محور موانع گمرکی، همکاری تمامی ادارات در مبارزه با مواد مخدر و نصب نشدن 100 درصدی پلاک کد پستی ده رقمی برای منازل از جمله مواردی بود که در جلسه شورای اداری منطقه آزاد کیش مورد بحث و بررسی قرار گرفت. 
همچنین لزوم انعکاس عملکرد دولتمردان در دولت سیزدهم از سوی رسانه های گروهی، ارسال اطلاعات و آمار تمامی دستگاه ها به سازمان منطقه آزاد کیش، بازسازی مدارس کیش و قدردانی رییس آموزش پرورش از اقدامات رحیم سرهنگی، تعرفه آب و برق، تنوع قرارداد‌های استخدامی و نابرابری در پرداخت دستمزدها، طراحی مدل فرهنگ سازمانی در کیش، خودمراقبتی و پیش بینی آسیب‌ها قبل از ایجاد بحران در ادارات کیش از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/779105/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارتال شاگردانش را به دو گروه تقسیم کرد

قهرمانی نکونام در مسابقات آزاد تفنگ

حضور جوکوویچ در ATP - 250 ژنو

بیانیه مس رفسنجان در پی اظهارات مالک باشگاه نساجی

معمای بزرگ داوری در هفته بیست و نهم لیگ برتر

نقش همسر گوندوگان در بازگشتش به منچسترسیتی

حمله با تبر به بازیکنان جوان در آهنگ‌شهر بافق یزد!

بیانیه جدید تیم مدعی صعود؛ وی‌ای‌آر شخصی نیست!

کواچ: هدف دورتموند کسب سهمیه اروپاست

مارسکا: تمرکز ما روی لیگ است نه قهرمانی!

کنایه سخنگوی دولت اصلاحات درخصوص ساعت آغاز به کار ادارات: از نابغه‌های تصمیم‌ساز باید پرسید...

تعریف و تمجید فلامک جنیدی از همسر «بهنوش بختیاری»

روایت استاد محمدرضا لطفی از رابطه ذهنی نزدیکش با استاد شجریان

تصادف سواری و ون، حادثه آفرید

ما ربات‌ها را بر اساس جنسیتشان قضاوت می‌کنیم!

حتی اگر نباشی می آفرینمت!

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

یامال: دوست دارم در آنفیلد و اولدترافورد بازی کنم

بازگشت کاپیتان استقلال به محل تمرین

موضع جالب اسطوره فرانس؛ حق اینتر قهرمانی است

پیروزی امیرمحمد یزدانی در وزن 74Kg

انریکه: به پاریس آمده‌ام تا تاریخ‌سازی کنم!

ماتراتزی هم صعود اینتر به فینال را باور نداشت!

سیمئونه: باید به سطح اینتر و پی‌اس‌جی برسیم!

ژابی آلونسو: در پایان فصل از لورکوزن می‌روم

سفیر ایران: فضای مذاکرات ایران و هند مثبت بود

فراخوان حسن شماعی‌زاده برای برگزاری تجمع علیه تصمیم ترامپ درباره خلیج فارس

ماشین پرنده ارشاد چجوری پرواز میکرد

جشنواره «آسمون» فرصتی برای درخشیدن نوجوانان

آموزش کشتی به ارشاد

با خاطره‌نمایی با سریال «دردسرهای عظیم»

زوایای پنهان قتل دکتر زهرا میرزایی

سیگار گران می‌شود

ادعای ژاپن برای ساخت پهپادی که صاعقه را هدایت می‌کند

سرمربی تیم اسپانیایی در بیمارستان بستری شد

وعده‌های آرتتا برای رقم زدن یک فصل رویایی با آرسنال

بیانیه باشگاه مس خطاب به مالک نساجی

جنگ لواندوفسکی و امباپه در ال‌کلاسیکو

حق با انریکه بود؛ بدون امباپه، پی‌اس‌جی تیم شد!

مولر: همه می‌خواهند قبل از ناپدید شدنم من را ببینند!

تحلیل هاآرتص از وعده خبر بزرگ ترامپ درباره ایران

سفارت ایران در واتیکان، انتخاب پاپ جدید را تبریک گفت

آماده سازی اتوبوس عمو ارسطو در پشت صحنه پایتخت 7

تمرین جناب خان برای مسابقات جهانی مسابقه محله

حیوان خانگی در آغوش نقی!

ترفند کارگردان، بادکنک سالار رو برد!

تیتراژ ماندگار سریال «ولایت عشق» با صدای محمد اصفهانی

نگاهی به قتل خانم مجری صدا و سیما دکتر زهرا میرزایی

حکم اعدام تتلو تایید شد؟