راه ترقی

آخرين مطالب

قالیباف: جمهوری اسلامی قدر جامعە سینمایی و اهالی فرهنگ را می‌داند فرهنگ و هنر

  بزرگنمايي:

راه ترقی- محمدباقر قالیباف به مناسبت روز ملی سینما با انتشار پستی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام، نوشت:

«در تمام سال‌های عمر مدیریتی‌ام، تجربه‌های‌ شیرین و ارزشمندی را با اهالی فرهنگ و سینما داشته‌ام و از هنر آن‌ها در فرهنگ‌سازی بهرهٔ فراوانی برده‌ام. در تهران اگر زیرساخت عمرانی را توسعه دادیم، به همان اندازه، هم سالن سینما و تئاتر و فرهنگسرا ساختیم، هم کتاب، نشریه، فیلم، سریال، آثار تجسمی، شعر و موسیقی تولید کردیم و از تهران نگارخانه‌ای بزرگ برای نمایش آثار هنرمندان کشور به وجود آوردیم.

با تجربه‌ای که در همکاری با سینماگران و هنرمندان عزیز کشورمان داشتم، دریافتم که در مسیر رسیدن کشور به قله‌های افتخار - همان‌طور که در مقاطع مختلف رهبر معظم انقلاب اشاره کردند- هنرمندان و به ویژه سینماگران می‌توانند نقش بی‌نظیری ایفا کنند. امروز سلطه‌گران عالم از ظرفیت سینما برای منافع سلطهٔ خود استفاده می‌کنند و عموم هنرمندان ما نیز از این امر آگاهند.

غرب سال‌هاست از هنر سینما به‌صورت ابزاری برای پوشاندن و عادی جلوه‌دادن جنایت‌های خود، سیاه نشان‌دادن مخالفان خود، و تحمیل نوع خاصی از سبک زندگی استفاده می‌کند. عموم سینماگران ما در طول تاریخ، بی‌اعتنا به تشویق‌های جهت‌دار جشنواره‌های خارجی، به ستایش ارزش‌های انسانی، معرفی ویژگی‌های ستودنی ملت ایران، نشان‌دادن جلوه‌های فداکاری ملت در برابر دشمنان این آب و خاک و خنثی‌کردن تلاش‌های دشمنان برای نشان‌ندادن زیبایی‌های ایران عزیز پرداخته‌اند. دشمنان ایران از مردم ایران کینه دارند، چراکه این مردم مسیر چپاول و سلطۀ آن‌ها را سد کردند.

اهالی سینمای ما در چهار دههٔ گذشته نشان داده‌اند که به ایران و ایرانی علاقه‌مندند؛ در ادامۀ این مسیر، سینماگر ما باید ویژگی‌های برجستۀ مردم خود را، از قبیل معنویت، فداکاری، حق‌جویی، علاقۀ فزاینده به ایران، همدلی، زیست مؤمنانه، مهربانی و مهمان‌نوازی، ایثار و ایستادگی در برابر دشمن، باز هم به دنیا نشان دهند و در برابر عملیات روانی علیه ایران بایستند. جمهوری اسلامی ایران در مسیر پیشرفت برای رسیدن به قله‌های افتخار به سینمای آرمان‌گرای خود نیازمند است و قدر جامعۀ سینمایی و اهالی فرهنگ خود را می‌داند.

ما مسئولان هم به‌عنوان راهبران حرکت روبه‌جلوی جامعه، با رأفت اسلامی و نگاه خطاپوش در برابر افرادی که مدت اخیر به بی‌راهه رفتند و امروز نادم و پشیمان‌اند، باید شرایطی را فراهم کنیم تا ظرفیت تمام هنرمندان علاقه‌مند به ایران اسلامی به میدان بیاید و فرصت جبران به افراد داده شود.

روز ملی سینما را به تمامی سینماگران تبریک می‌گویم و موفقیت در نقش‌آفرینی در مسیر پیشرفت ایران را برای آنان خواهانم.»

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/780714/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمربی تیم اسپانیایی در بیمارستان بستری شد

وعده‌های آرتتا برای رقم زدن یک فصل رویایی با آرسنال

بیانیه باشگاه مس خطاب به مالک نساجی

جنگ لواندوفسکی و امباپه در ال‌کلاسیکو

حق با انریکه بود؛ بدون امباپه، پی‌اس‌جی تیم شد!

مولر: همه می‌خواهند قبل از ناپدید شدنم من را ببینند!

تحلیل هاآرتص از وعده خبر بزرگ ترامپ درباره ایران

سفارت ایران در واتیکان، انتخاب پاپ جدید را تبریک گفت

آماده سازی اتوبوس عمو ارسطو در پشت صحنه پایتخت 7

تمرین جناب خان برای مسابقات جهانی مسابقه محله

حیوان خانگی در آغوش نقی!

ترفند کارگردان، بادکنک سالار رو برد!

تیتراژ ماندگار سریال «ولایت عشق» با صدای محمد اصفهانی

نگاهی به قتل خانم مجری صدا و سیما دکتر زهرا میرزایی

حکم اعدام تتلو تایید شد؟

احتمال برخورد زباله فضایی به یک انسان چقدر است؟

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

گل سوم بانوان ایران به هنگ کنگ توسط الهام عنافجه

صعود دختران ایران قطعی شد!

تایم لپسی از بازسازی ورزشگاه نیوکمپ

دبیر: کرونای قاسمپور را چک کردیم و تایید شد

ترکیب نهایی و کهکشانی تیم عطایی برای لیگ قهرمانان

والیبال ژاپن در سال 2025 با دو کاپیتان از یک خانواده

پیگیری رقابت‌های کشتی آزاد جام تختی در اصفهان

بازگشت سیدحسین حسینی به تمرین استقلال

چهار کشتی‌گیر برتر 5 وزن دوم جام تختی مشخص شدند

7 بازیکن جوانی که زودتر از حد انتظار به باشگاه‌های بزرگ پیوستند

کمالوندی: ایران تنها کشوری نیست که غنی‌سازی دارد و در عین حال سلاح هسته‌ای ندارد

کارگردان «خانه پوشالی» درگذشت

پشت‌صحنه‌ی دوبله‌ی انیمیشن سینمایی گارفیلد

سینما؛ زبانی برای تصویرسازی مفاهیم فلسفی

به جناب خان میگفتن آساپا تاول

معجزه صدای یک «دولتمند» که برای امام رضا (ع) سنگ تمام گذاشت

پیش‌بینی آب و هوای کشور در روزهای آینده

سامانه ذخیره‌سازی انرژی بدون لیتیوم با عمر 25 سال معرفی شد

غزل زیبای سعدی

شاید این آخرین بازی گندوز در پرسپولیس بود!

اشلوت: غیرممکن است دیگر روی آرنولد حساب کنم

حمید درخشان: شکل بازی پرسپولیس خوب نیست

کمپانی: فردا به‌ خاطر مولر برنده می‌شویم

روند تغییر و پیشرفت لباس باشگاه بارسلونا از گذشته تاکنون

محبی سد راه اولین گل بن‌یدر در ایران!

گوندوگان: به خاطر پول از بارسلونا جدا شدم

گل دوم بانوان ایران به هنگ کنگ توسط مهتاب بنایی

سرنخ جدید از آینده دی‌بروینه؛ خرید خانه در ناپل!

دیدار عارف با جمعی از اعضای حزب کارگزاران/ فائزه و محسن هاشمی هم بودند

گفتگوی تلفنی گروسی با عراقچی

عموی بهنام معروف به حسین کُلت !

حمله گراز به نقی معمولی در «پایتخت 7»