راه ترقی

آخرين مطالب

منتظر اعلام نتایج استخدامی آموزگاری هستیم اجتماعی

منتظر اعلام نتایج استخدامی آموزگاری هستیم
  بزرگنمايي:

راه ترقی- رضا مراد صحرایی، در حاشیه چهاردهمین کنگره اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان در پاسخ به سوال که چه زمانی نتایج آزمون‌های استخدامی وزارت آموزش و پرورش اعلام خواهد شد، افزود: اعلام این نتایج تابع همکاری بین وزارت آموزش و پرورش و سازمان سنجش است، اجازه بدهید از سازمان سنجش پیگیری داشته باشیم. آنها داده‌های نهایی را آماده و اعلام کنند؛ طبق آماری که من دارم همین روزها نتایج اعلام می‌شود ولی ممکن است که جواب‌ها با تأخیر اعلام شود.

وی تاکید کرد: به محض اعلام نتایج اقدامات ما برای به کار گماردن برگزیدگان سر کلاس‌های درس آغاز خواهد شد.

صحرایی در خصوص سرویس مدارس هم گفت: طبق قانونی که در هیئت دولت تصویب شده است؛ ساماندهی سرویس مدارس و تخصیص خودرو به سرویس بر عهده شهرداری‌ها است البته آموزش و پرورش همواره در این زمینه کمک کرده است.

وی در خصوص اصلاح آئین نامه رتبه‌بندی معلمان افزود: کار اصلاح شروع شده و در حال نظرسنجی از معلمان هستیم تا مقدمه‌ای بر تدوین آئین‌نامه نهایی باشد. نمی‌توانیم زمانی برای اتمام اصلاح اعلام کنیم؛ روند اصلاح بستگی به حجم مشارکت معلمان دارد. باید مشارکت به قدری بالا باشد که بتوان به داده‌های نظر سنگی اتکا کرد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/780990/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.