راه ترقی

آخرين مطالب

همکاری های کوبا و منطقه آزاد کیش در حوزه سلامت، تولید دارو و صنایع دستی منطقه آزاد کیش

همکاری های کوبا و منطقه آزاد کیش در حوزه سلامت، تولید دارو و صنایع دستی
  بزرگنمايي:

راه ترقی - سفیر کوبا در تهران ضمن دیدار با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، پیشنهاد اجرای طرح های گردشگری سلامت و تولید محصولات دست ساز، تخصصی و ارزشمند کوبایی را ارائه داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش "آلبرتو گونزالس کاسالس" سفیر کوبا در تهران، امروز 16 آبان در راستای بهره مندی از تجربیات مسئولان این جزیره همچنین مراودات گردشگری و استقرار شرکت های تولیدی کوبایی در کیش با رحیم سرهنگی مدیرعامل سازمان گفتگو کرد.
"آلبرتو گونزالس کاسالس" سفیر کوبا در تهران گفت: اولین بار است که به کیش سفر می کنم و با دیدن ظرفیت های قابل توجه این جزیره علاقمند به همکاری های مشترک بین دو کشور هستم.
وی با اشاره به احترام و خونگرمی مردم جزیره کیش افزود: این منطقه از نظر آب و هوایی و شرایط گردشگری شباهت بسیاری به کوبا دارد بنابراین با دیدن جزیره کیش، ایده چند همکاری به ویژه در حوزه گردشگری به ذهن من رسید، چراکه کوبا برای سرمایه گذاری در صنعت گردشگری دیگر کشورها، بخش ویژه ای دارد که امکان تعاملات و همکاری ها در زیرمجموعه های این صنعت به ویژه گردشگری سلامت و بهداشت را پیگیری می کند.
"آلبرتو گونزالس کاسالس" در ادامه این مطلب افزود: با هدف توسعه همکاری ها در حوزه گردشگری سلامت، به تازگی دو بیمارستان در دوحه و یک بیمارستان در ابوظبی ایجاد کرده ایم و بسیار علاقمندیم که اینگونه سرمایه گذاری ها را با کمک مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش در این جزیره انجام دهیم.
سفیر کوبا در تهران با اشاره به وجود جزیره ای مشابه کیش در کوبا تصریح کرد: ما منطقه آزادی به اسم "ماریل" در شمال غرب هاوانا داریم که شباهت زیادی با کیش دارد، در همین راستا از آموزش و تجربیات شما برای مناطق آزاد خود بهره خواهیم گرفت تا با تعاملات و تبادل اطلاعات دو سویه همکاری های خوبی شکل گیرد.
"آلبرتو گونزالس کاسالس" با مثبت ارزیابی کردن موقعیت و ظرفیت های منطقه آزاد کیش، پیشنهاد تولید محصولات دست ساز، تخصصی و لوکس کوبایی با امکان صادرات به کشورهای حاشیه خلیج فارس همچنین ایده ای برای ایجاد یک رستوران غذاهای دریایی کوبایی در کیش را مطرح کرد.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش نیز در تشریح شرایط و ظرفیت های جزیره مرجانی کیش با بیش از 50 هزار نفر جمعیت گفت: فضای مطلوب گردشگری کیش بستر را برای هر دو کشور درجهت مبادلات گردشگری وزیر مجموعه های این صنعت مهیا می سازد.
سرهنگی انجام فعالیت های مشترک در حوزه گردشگری سلامت را یکی از موارد مد نظر سازمان منطقه آزاد کیش عنوان کرد و افزود: کوبا یکی از کشور های پیشرو در حوزه دارو و پزشکی است و ما کمک های کوبا برای انتقال تکنولوژی های حوزه داروهای بایوتک به ایران را فراموش نمی کنیم.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش خاطر نشان کرد: جزیره کیش دارای 6 شهرک صنعتی است که یکی از این شهرک ها در حوزه تولیدات دارویی و لوازم آرایشی و بهداشتی فعالیت می کند و ما به واسطه فاصله بین کشورها از حضور و استقرار یکی از شرکت های تولید دارو با قابلیت صادرات در کیش استقبال می کنیم.
وی هزینه های ارزان نیرو، انرژی و معافیت سرمایه گذاران از مالیات را از نقاط قوت این منطقه آزاد برای سرمایه گذاری برشمرد و اظهار داشت: در برنامه توسعه کیش، منطقه ای را به عنوان شهرک سلامت در نظر گرفته ایم که قرار است به حوزه سلامت، استقرار بیمارستان ها و‌هتل بیمارستان اختصاص می یابد و در این زمینه نیز بستر سرمایه گذاری را برای شما فراهم خواهیم کرد.
رحیم سرهنگی مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در پایان با اشاره به اینکه سالانه گردشگران سلامت از کشور های قطر، دبی و ابوظبی به کیش سفر می کنند گفت: دریافت خدمات سلامت ارزان و به صرفه در ایران موجب شده تا گردشگران سلامت علاوه بر سرزمین اصلی به بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کیش نیز مراجعه کنند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/783784/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پاداش 1700 دلاری فدراسیون به چوگان‌بازها

هشدار به بارسا و رئال؛ این داور شوخی ندارد!

واکنش مهدی مهدوی‌کیا از صعود هامبورگ به بوندسلیگا

شروع دلهره‌آور شاگردان عطایی در لیگ قهرمانان آسیا

دو پاس گل سینا تقدیم به گل‌محمدی

واکنش سوادکوهی به غیبت در جام تختی

برانکو: اسکوچیچ ذهنیت برنده دارد

ردای فرهاد، نکو و برانکو بر تن سرمربی باتجربه

شکایت باشگاه مس رفسنجان از نساجی بابت اظهارات حدادیان

سرمربی یووه بعد از جام باشگاه‌های جهان مشخص می‌شود

زمان مذاکرات امروز ایران و آمریکا مشخص شد

چهره ها/ عکس جذاب طاهره سریال «لحظه گرگ‌و‌میش»

کنایه مجری مشهور تلویزیون آمریکا به ادعای تغییر نام خلیج فارس

دوربین‌های دید در شب‌ به اندازه عینک می‌شوند

دکتر ظریف برای دیدار با مردم و جشن امضای کتابش به نمایشگاه کتاب می‌رود

فارن‌افرز: ایران از تاریخ آموخته به آمریکا اعتماد نکند

پیش‌پرده مذاکراتی ایران و آمریکا

سرمقاله آرمان ملی/ دولت از هجمه‌های مخالفان نترسد

کدام سکوها در صف رفع فیلترینگ هستند؟

تردید جدی؛ رونالدو مذاکره با النصر را متوقف کرد

دستگیری عامل تهدید؛ دی ماریا می‌تواند به آرژانتین برگردد

جذاب‌ترین تیم لیگ قهرمان شد

جدایی کورئا و آرناتوویچ از اینتر قطعی است

قائدرحمتی: در ذوب‌آهن به روزهای خوبم نزدیک شدم

دانیال یک‌تنه علیه شگفتی پس از قهرمانی تراکتور

نمایش درخشان ستاره ایرانی مقابل ببرها در بوندس‎‌لیگا

اعتراض فردین معصومی به مسابقه کشتی پسرش و زارع

قرارداد راموس در انتظار امضای تاج

ژابی با این چهار بازیکن رئال جدید را می‌سازد

حمایت نوبخت از تیم مذاکره کننده ایرانی در آستانه دور چهارم مذاکرات

منبع ایرانی: غنی‌سازی اورانیوم در خاک ایران خط قرمز قطعی تهران در مذاکرات است

واکنش واعظی به اقدام خلاف عرف گوگل درخصوص خلیج فارس

آهنگ «بهترین دقیقه ها» با صدای مهدی جهانی

در ساختار اداری و سیاستی کشور مسیری برای ترویج علم شکل نگرفته است

رونمایی از 2 کتاب در غرفه وزارت خارجه در نمایشگاه کتاب

گشتی در نمایشگاه کتاب تهران

سرمقاله هم میهن/ توسعه مفهوم کارگر

برقی‌سازی 20 هزار موتورسیکلت در تهران؛ هوا و سوخت نفس می‌کشند؟

جزئیات اجرای مرحله سوم کالابرگ؛ فعلا خبری نیست!

استقلالی‌ها به دنبال تشکیل کمیته پیشکسوتان

تنش روی سکوها؛ داستان تمام نشدنی در فوتبال ایران

ترکیب تیم ملی تنیس روی میز برای 2 رویداد

اسکوچیچ و بزرگ‌ترین پیش‌بینی این فصل لیگ برتر

سریع‎‌ترین هت‌تریک قرن لالیگا با پوکر تاریخی!

رونالدو، النصر را با بحران روبرو کرد

غیرمنتظره‌ترین حرکت نقل‌و‌انتقالاتی استقلال

جلالی‌زاده: اگر موضوع مذاکره به رفراندوم گذاشته شود حداقل 80 درصد مردم موافق هستند

ادای احترام سریال «ناریا» به بازیگر درگذشته‌اش

آهنگ جدید/ «دو نفره» با صدای پازل بند منتشر شد

هشدار به مصرف خودسرانه قرص "ریتالین" در دوران امتحانات