بزرگنمايي:
راه ترقی - مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ در مراسم گرامیداشت روز پرستار و ولادت حضرت زینب (س)، گفت: شهدای سلامت رزمندگان ما در کربلای 5 و رزمندگان ما در خط مقاومت بودند و برای آنها فرقی نمیکرد در خاکریز شلمچه و فکه و یا در خاکریز بیمارستان باشند.
به گزارش «ایثار تهران»، به مناسبت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار اولین یادواره شهدای سلامت صبح امروز با حضور مقامات کشوری، لشکری و خانواده های معظم شهدای سلامت در حسینیه فاطمه الزهرا پادگان حضرت ولیعصر سپاه محمدرسول الله(ص) برگزار شد.
اصحاب کریمی در ادامه این مراسم ضمن گرامیداشت روز پرستار و ولادت حضرت زینب (س) گفت: این روز را به همه پرستارها و کادر درمان تبریک میگویم و امیدوار هستیم که همیشه روسفید باشند، خداوند به ما به عنوان خادمان ایثارگران توفیق خدمتگزاری عنایت کند تا همه ما بتوانیم در مسیر شهدا قدم برداریم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ ضمن گرامیداشت شهدای مدافع سلامت عنوان کرد: روز پرستار سابقه دیرینه در تاریخ کشور ما دارد، در دوران دفاع مقدس امدادگران ناجیان سلامت بودند که در خاکریز مقدم کنار رزمندگان و در بیمارستان بر بالین مجروحان حضور داشتند و با رشادت و ایثار به دنبال بهبود رزمندگان بودند، همین فضا را در بین مدافعان امنیت و سلامت مشاهده کردیم و اگر شرایط حضور در سوریه را هم داشتند جای پرستارها در کنار شهدای مدافع حرم خالی نبود و در آنجا شرایط را احیا میکردند.
کریمی با اشاره به رشادتهای پرستاران در دوران کرونا گفت: شهدای سلامت رزمندگان ما در کربلای 5 و رزمندگان ما در خط مقاومت بودند و برای آنها فرقی نمیکرد در خاکریز شلمچه و فکه و یا در خاکریز بیمارستان باشند.، همین خاکریزهای ایثار و شهادت شجاعت مرز نمی شناسد. پرستارها و پزشکان در خط مقاومت بر اساس باورهای دینی مسیر خود را ادامه دادند با وجود اینکه شرایط سختی سه سال در کشور بود و این عزیزان ایثارگر پای کار ایستادند با اینکه میدانستند که خطر بیماری کرونا آنها را تهدید میکند بر بالین بیماران حضور پیدا میکردند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ با بیان اینکه پرستاران در 8 سال دفاع مقدس در خط مقدم جبهه حضور داشتند و در کنار رزمندگان بودند، گفت: امدادگران زخم رزمندگان را تا رسیدن به بیمارستان میبستند و حتی مجبور به قطع عضو مجروحان بودند و جان دادن شهدا را تماشا کردند و در این فضای ایثارگری حضور داشتند. پزشکان و پرستارها در طول تاریخ زندگیشان جایگاه والایی دارند و وقتی پزشکان و پرستاران بالای سر بیمار می آیند واسطه خدا می شوند، دوران دفاع مقدس اوج کار امدادگران بود و هیچ جای دنیا نمی توان گذشت و ایثار پرستاران ما را در دوران دفاع مقدس تعریف کرد و این به خاطر باورهای اعتقادی آنها بود.
کریمی با اشاره به جنایتهای رژیم اشغالگر صهیونیست علیه کودکان و زنان غزه گفت: کار به جای رسیده است که رژیم اشغالگر صهیونیست کودکان و نوزادان 6 ماهه را به شهادت میرساند اما پرستارها با وجود اینکه خانواده خود را از دست دادهاند همچنان به دنبال درمان مجروحان هستند این در حالی است که عاطفه در جهان مرده است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهدای سلامت عنوان کرد: 75 شهید سلامت و کادر درمان در تهران داریم و باید یاد و خاطره آنها را گرامی بداریم زیرا طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب گرامیداشت یاد شهدا کمتر از شهادت نیست. به عنوان خادم خانواده شهدا و ایثارگران باید بگویم که 27 هزار خانواده شهید و 61 هزار خانواده جانباز در تهران وجود دارند که ارائه خدمات توسط 12 منطقه بنیاد تهران شرایط سختی را ایجاد کرده است، این خدمات خواسته مطلوب بنیاد شهید و امور ایثارگران نیست و تلاش میکنیم این خدمات بیشتر باشد.
کریمی با اشاره به موضوع طرح سپاس و دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران گفت: روزهای سه شنبه در مناطق و چهارشنبهها در محافل انس و پنجشنبهها در گلزارهای شهدا با ایثارگران دیدار میکنیم. هدف ما سخنرانی نیست و رسیدگی به مشکلات خانواده ایثارگران است. همکاران ما در بنیاد تلاش می کنند به ایثارگران خدمات مطلوب ارائه دهند هرچند بدون نقص نیست اما تلاش میکنیم که دغدغه ایثارگران کمتر شود تا بتوانیم مسیر شهدا را ادامه بدهیم.
انتهای پیام/
-
دوشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۵:۱۹
-
۲۴ بازديد
-

-
راه ترقی
لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/784636/