راه ترقی

آخرين مطالب

طراحی سبک جدید برای موفقیت لازم است/ضرورت بازدید میدانی از مدارس شاهد و ایثارگر بنیاد شهید و امور ایثارگران

طراحی سبک جدید برای موفقیت لازم است/ضرورت بازدید میدانی از مدارس شاهد و ایثارگر
  بزرگنمايي:

راه ترقی - مدیرکل بنیاد شهید و اموز ایثارگران مازندران گفت: طراحی سبک جدید برای موفقیت لازم است، بازدید میدانی از مدارس شاهد و برگزاری جلسات در خود مدارس در این راستا ضرورت دارد.

به گزارش ایثار، سعید کهن‌سال در گردهمایی کارشناسان امور شاهد و ایثارگر شهرستانها و مناطق استان در آمل، با تاکید بر اینکه موضوعات مرتبط با جامعه ایثارگری در حوزه باید در فعالیت‌های مطالعات حرفه‌ای، علمی و غیره اثرگذار باشد، اظهار کرد: گاهی هزینه میکنیم اما خروجی خوب نیست و نخبه‌پروری صورت نمی‌گیرد.
وی افزود: مدارس شاهد باید ویژه بوده و یک سر و گردن بالاتر از سایر مدارس باشد، به نوعی الگو بوده و صیانت فرهنگی و اجتماعی را همراه خودش داشته باشد.
کهن سال با بیان اینکه وظیفه ما در حوزه مرتبط با وضعیت تحصیلی دانش آموزان مدارس و شاهد، تصریح کرد: ریشه‌یابی زمینه‌های افت تحصیلی به‌وسیله چک لیست‌های مختلف، ارائه راهکارهای لازم در حوزه پیشرفت تحصیلی با نظارت مستمر با هماهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران و آموزش و پرورش وظیفه ماست تا شاهد قابلیت اجرا شدن برنامه‌ها باشیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران خواستار پایش ارزیابی از برنامه‌های عملیاتی در بحث کیفی‌بخشی آموزش شد و گفت: در مدارس شاهد میتوان با همدلی و هم‌گرایی دو اداره کل مذکور میتوان به هدف غایی رسید، طراحی سبک جدید برای موفقیت لازم است، بازدید میدانی از مدارس شاهد و برگزاری جلسات در خود مدارس در این راستا ضرورت دارد.
وی توجه به مهارت‌آموزی را در کنار مباحث دیگر لازم دانست و عنوان کرد: آن چیزی که میتواند تشکل‌ها را شکل بدهد ایجاد یک معرفت جمعی است، تا نگرش‌ها را هم‌سو کرده و منتج به تصمیمات جمعی شود، در بحث انتخاب مدیران شایسته مدارس شاهد یا نظام ارزیابی، ایجاد نوآوری با محوریت جامعه ایثارگری و آثار بر جای مانده از شهدا و ایثارگران نیاز به بررسی و نکات مشترک با آموزش و پرورش داریم.
کهن سال اعلام کرد: الان سیاست بنیاد در حوزه آموزش عمومی فوق‌العاده افزایش پیدا کرد، در حوزه افت تحصیلی میتوان با همکاری با آموزش و پرورش آلام را کاهش داد، طبق ماده 74 در حوزه ارائه خدمات به جامعه ایثارگری نگاه مطالبه‌گری به علاوه مشارکت در دستور کار است .
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران تاکید کرد: جلسات ستاد شاهد باید ماهانه در شهرستان‌ها برگزار و خروجی آن در جلسه استانی آورده شود، لازمه آن تعامل و هم فکری با استفاده از همه ظرفیت‌هاست.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/784703/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قیمت لوبیاچیتی سر به فلک کشید

حمایت کارشناسان و مردم اهواز از فولاد برای دیدار فردا مقابل تراکتور

گل اول بلونیا به امپولی

اولین خروجی تابستانی استقلال و موضوع سهمیه

بیفوما: سلام، شایعه پخش نکنید!

گل اول اتلتیکومادرید به رایووایه‌کانو

خارج از دید، از درخشش گیوکرس تا گلزنی ژیرو

گل اول امپولی به بولونیا

بزرگترین مبارزه طارمی آغاز شد

اجرای زیبای «Pirates Of The Caribbean» از گروه موسیقی چهل انگشت

بهبود روابط امریکا و ایران در دوران ترامپ؟

مذاکرات جدی ایران و روسیه در حوزه گاز و انرژی

بیت کوین در آستانه شکوفایی

خرید اول زنوزی برای فصل بعد!

اوج‌گیری در 2025؛ وقتی بارسا مچ رئال را خواباند

انتخاب بزرگ کلوپ؛ آنری مربی لایپزیش می‌شود!

نرفتن به سربازی برای گرفتن پیراهن رونالدو!

رئال و وینیسیوس خشمگین از دادگاه بارسلون!‏

تیم آرتتا نیاز به یک شماره 9 ماهر دارد؟

تحلیل فنی دیدار اینتر و آث میلان در جام حذفی ایتالیا

عملکرد لژیونر ها در هفته ای که گذشت

چشم سپاهانی‌ها به برایان دابو روشن شد!

ویدیو باشگاه فولاد به مناسبت تولد حمید مطهری

ترامپ: وضعیت با ایران خوب پیش می‌رود

نرگس آبیار و دو اقتباس ادبی مهم

سینماگران در مجلس ختم برادر آقای بهمن فرمان‌آرا که امروز برگزار شد.

نانسی عجرم با این استایل زیبا‌تر از همیشه شد

علی نصیریان: مهاجرت کردم، اما نتوانستم بمانم و برگشتم

تصاویری از شهاب حسینی و لاله مرزبان

چهره ها/ عکس جدید احمد مهران فر در پوکت

نواختن گیتار هارپ از نوازنده معروف یوتیوب

چین و روسیه در فکر ایجاد نیروگاه هسته‌ای در ماه

سحابی NGC 281 با فاصله ی حدودا 3 هزار سال نوری از زمین

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو

پیر شدن، کمی شبیه خسته شدن است تکه ای از کتاب "سیر عشق"

تحلیل رسانه آمریکایی از گفته‌های روبیو درباره غنی‌سازی ایران

رای عجیب مجلس علیه منافع ملی

شبه جزیره هند در آستانه جنگ بزرگ؟

برنامه تولید نفت ایران برای 8 ماه آینده مشخص شد

تقلب در بازار برنج؛ پاکستانی‌ به جای ایرانی در سفره‌ها!

رضا غندی‌پور؛ مرسی از استقلال و پرسپولیس

دو دستگی در بایرن؛ مگر می‌شود هری کین را نخواهند!‏

پدیده استقلال، بی توجه به حکم میلیاردی!

«عموته» سرمربی جدید عراق شد

سیتی جام هم ببرد، در این فصل فاجعه بوده است!‏

جهانبخش: هدف شما تخریب طارمی است!

فوری، اختصاصی؛ اولین خرید پرسپولیس!

موضع سرتیم فنی هیات مذاکراتی آمریکا درمورد ایران چیست؟

درخواست از پزشکیان برای تغییر مدیریت صداوسیما

چهره ها/ قاب دونفره سمانه پاکدل و هادی کاظمی در شیراز