راه ترقی

آخرين مطالب

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان: اشتغال و توانمندسازی زندانیان و خانواده‌های آنان از اولویتهای وزارت کار است وزارت رفاه

  بزرگنمايي:

راه ترقی - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان در نشست با سرپرست و مسئول کارآفرینی و اشتغال بنیاد تعاون زندانیان استان کردستان، با بیان این که حمایت و آموزش، زمینه توانمندسازی و اشتغال خانواده زندانیان را فراهم خواهد کرد، گفت: اشتغال و توانمندسازی زندانیان و خانواده‌های آنان از اهداف و اولویت‌های وزارت کار است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، «فرزاد پیشکاری» بحث فرهنگ‌سازی حمایت از زندانیان و خانواده های آنان را در ادارات، سازمان ها، مراکز خصوصی و اصناف و بازاریان، مهم ارزیابی کرد.
وی با بیان این که زندان ها باید به مراکز فرهنگی و آموزشی تبدیل شوند، گفت: با آموزش، فرهنگ‌سازی و استفاده از ظرفیت رسانه ملی و مطبوعات، زمینه پذیرش زندانیان و معتادین بهبود یافته در جامعه فراهم خواهد شد.
پیشکاری کسب درآمد برای خانواده‌های زندانیان و ایجاد اشتغال و امنیت شغلی زندانیان در پایان دوران محکومیت را مهم ارزیابی کرد.
وی با قدردانی از بنیاد تعاون زندانیان استان در فراهم سازی بسترهای آموزش، توانمندسازی و ایجاد اشتغال زندانیان، افزود: با توانمندسازی و ایجاد اشتغال زندانیان زمینه کاهش آسیب اجتماعی در جامعه فراهم خواهد شد.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان با بیان این که از تمام ظرفیت های اداره کل کار کردستان، ادارات تابعه وزارت کار در استان و بخش خصوصی و تمامی ادارات، ارگان ها و سازمان ها در جهت کمک به اشتغال زندانیان و حمایت از خانواده آنان استفاده خواهیم کرد، اظهار داشت: اشتغال زندانیان در زمان حبس علاوه بر ایجاد امید و انگیزه کافی برای آزادی و ورود به جامعه در بین زندانیان، باعث بهبود وضعیت معیشتی خانواده‌های آنان نیز می‌شود.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان پرداخت تسهیلات دولتی اشتغالزا به خانواده زندانیان را نیز از اولویت های وزارت کار خواند و اظهار داشت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای جلوگیری از آسیب های اجتماعی در جامعه، پرداخت تسهیلات کم بهره مشاغل خانگی را برای خانواده های زندانیان و افراد آسیب دیده در اولویت کاری خود قرار داده است.
شهرام حنیفی سرپرست بنیاد تعاون زندانیان استان نیز ضمن قدردانی از اهتمام مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان در حمایت از زندانیان و خانواده های آسیب پذیر، گفت: راه‌اندازی کسب و کار و توسعه اشتغال برای زندانیان، هدف اصلی بنیاد تعاون زندانیان است تا زندانیان بتوانند فن و حرفه‌ای را فرا گرفته و بعد از سپری کردن دوره محکومیت خود، به جامعه بازگردند و از آموزش‌ها و اشتغال در زندان برای ادامه زندگی خود و خانواده‌های خود بهره ببرند.
گفتنی است مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان در پایان این دیدار لوح تقدیری را به پاس خدمات شبانه روزی و جهادی سرپرست و مسئول کارآفرینی و اشتغال بنیاد تعاون زندانیان و رئیس و مدیر داخلی زندان سنندج در فراهم نمودن بستر اشتغال و کارآفرینی زندانیان، اهداء کرد.
30 آبان 1402 11:36
کد خبر : 327,198
کلیدواژه ها: فرزاد پیشکاری,مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان,اشتغال,بنیاد تعاون زندانیان,توانمندسازی زندانیان
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/784743/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

سیاست مذاکراتی جدید آمریکا؛ به مرگ بگیر تا به تب راضی شود/ صحبت‌های ویتکاف جنجالی شد

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

مومنی: به ارکان قضایی پاسخگو هستیم نه باشگاه نساجی

سیف‌الله‌پور: چون یک سال گذشته مس نباید مجازات شود؟

قلعه‌نویی: به‌عنوان سرگروه صعود کنیم تا در سید 2 باشیم

نساجی هنوز زنده‌ است!

توتونچی: دنبال‌ چه هستید که استقلال نتیجه نمی‌گیرد؟

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

گزارشی از پیام رهبر انقلاب به همایش یکصدمین سالگرد تاسیس حوزه علمیه

عمان: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا یکشنبه در مسقط برگزار می شود

ویتکاف: موضع ما درباره ایران نداشتن غنی‌سازی است

سقوط 8 تن از اعضای یک خانواده در چاه کشاورزی؛ 7 نفر جان باختند

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

صیادمنش با گل غیبت شد!

امسال یکی از بدترین سال های فوتبالی استقلال بود

علیدوستی، پیشکسوت تیم ملی فوتبال: مطالعه میکنم، مینویسم و از فوتبال گذر کردم

صحبت رییس معاون ورزشی جزیره کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

صحبت های رییس سازمان منطقه آزاد کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

ضیایی، مدیر سابق آکادمی استقلال: تا آخر برج 3 با استقلال قرارداد دارم

اخراج مردی که آخرین حذف تراکتور را رقم زد!

انفجار دیرهنگام مهاجم مشهور فوتبال ایران!

جواد خیابانی استاد دانشگاه شد

تیم منتخب بوندسلیگا در تسخیر شاگردان کمپانی!

دانشجوی ایرانی پس از 40 روز بازداشت، تصمیم به ترک آمریکا گرفت

نماینده ترامپ: ایران نه می‌تواند غنی‌سازی کند، نه سانتریفیوژ داشته باشد

کاخ سفید: ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام «خلیج فارس» نگرفته است

از بلاتکلیفی سینماهای قدیمی تا یادآوری خلیج همیشه پارس در سینما

درخواست شلاق برای هانیه توسلی و ترانه علیدوستی توسط تهیه کننده معروف!

رضا بابک و بهرام شاه محمدلو به اکران یک فیلم آمدند

استوری بی نظیر محسن چاوشی درباره خلیج‌فارس

قطعه «گل سنگم» استاد انوشیروان روحانی با پیانوی سامان احتشامی

اجرای احساسی قطعه «اسکله» از محسن یگانه در کنسرت اروپا

بدون تعارف امشب با حاج علی ملائکه مداح و خادم حرم مطهر رضوی

جشن بزرگ امام رضایی ها در تهران

مریخ، ثبت شده توسط Curiosity

امواج گرانشی زیبا

تو شبی تنگ در آغوشم کش!

این درخت کهن منم

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

طارمی برای مهار یامال تمرین کرده بود

حواشی هفته بیست و نهم لیگ برتر ایران

حمایت بهتاش فریبا از جباری در صورت قهرمانی جام حذفی

مهدوی: حق تراکتور قهرمانی بود چون خداداد را داشت

پوکر قهرمانی 2 ستاره تیم ملی در کنار خلیج فارس!

بیرانوند، شجاع و حالا علی علیپور؛ کافی است!

برتری تیم هندبال ساحلی ایران مقابل اردن و صعود به دور بعد

پرسپولیس از باشگاه خیبر شکایت کرد