راه ترقی

آخرين مطالب

بذرپاش: حدود یک میلیون و 900 هزار واحد مسکونی در حال ساخت است اقتصاد

بذرپاش: حدود یک میلیون و 900 هزار واحد مسکونی در حال ساخت است
  بزرگنمايي:

راه ترقی- مهرداد بذرپاش روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در گفت و گو با خبرنگاران درباره آخرین وضعیت طرح مسکن ملی و مراحل پیشرفت آن توضیح داد: هر روز به آمارها در حوزه تامین زمین، عملیات ساخت مسکن های روستایی و بافت فرسوده افزوده می شود.

وی با اشاره به اینکه نهضت ملی مسکن، عملیات ساخت را با جدیت دنبال می کند به گونه ای که اکنون حدود یک میلیون و 900 هزار واحد مسکونی در حال ساخت در کشور داریم، حدود 400 هزار قطعه زمین به مردم تحویل داده شد.

وزیر راه و شهرسازی یادآورشد: برنامه ما برای تحویل زمین در منطقه شهری در سال جاری 500 هزار قطعه است که تاکنون 400 هزار قطعه محقق شده و شاید تا پایان امسال فراتر از این عدد باشد.

بذرپاش اضافه کرد: همین عدد در حوزه روستایی هدفگذاری شده تا 500 هزار قطعه زمین روستایی تحویل متقاضیان شود که این کار اکنون در حال انجام است.

وی با بیان اینکه همچنین در سال آینده همین میزان در حوزه شهری و روستایی هدفگذاری شده است، درباره رشد بخش صنعت و ساختمان در سه ماهه دوم امسال اعلام کرد که این رقم به حدود سه درصد رسیده است.

وزیر راه و شهرسازی این میزان رشد را یک اتفاق خوب عنوان کرد و گفت: در مجموع طی 6 ماهه اول امسال رشد بخش صنعت و ساختمان قابل قبول بوده است این در حالی است که سال گذشته این رشد در برخی فواصل منفی بود. اما در بخش صنعت و ساختمان با همه مشکلاتی که وجود دارد با رشد مثبت مواجه هستیم.

تورم آبان ماه بخش مسکن در شهر تهران منفی 1.4 شد

بذرپاش درباره تورم بخش مسکن در شهر تهران گفت: بر اساس آمار بانک مرکزی، تورم بخش مسکن در شهر تهران در آبان ماه منفی 1.4 شد که خبر خوبی است و باید سیاست کاهش تورم در بخش مسکن را ادامه بدهیم البته این نباید موجب رکود در ساخت و ساز در کشور شود.

آغاز عملیات اجرایی گام دوم فرودگاه امام (ره)

وی از آغاز عملیات اجرایی گام دوم فرودگاه امام (ره) با مشارکت خارجی ها در هفته آینده خب رداد و گفت: ارزش طرح  بیش از 2  میلیارد دلار تعریف شده است و طی چند ماه گذشته مذاکرات و انعقاد قراردادها انجام شده است و با سفر معاون اول رئیس جمهور به چین این قراردادها امضا شد و جزئیات آن طی همین مراسم در فرودگاه امام (ره) اعلام می شود.

وی این طرح را یکی از بزرگترین، مهمترین و راهبردی ترین پروژه های کشور عنوان کرد و گفت: این اتفاق یک گام بلند به سمت تبدیل شدن هاب منطقه در حوزه فرودگاهی خواهد بود و یکی از نیازهای اصلی ما در منطقه است که از سال های قبل مطرح بوده، اما به دلایل مختلف، متوقف شده است.

وزیر راه و شهرسازی در بخش دیگری درباره کمیسیون مشترک ایران و ترکمنستان در چند روز گذشته که در عشق آباد برگزارشد، گفت:  ترکمنستان بعد از عراق بزرگترین مرز خاکی با کشور ایران دارد و یکی از کشورهای مهم در روابط همسایگی است که در راستای توسعه سیاست همسایگی در دستور کار  دولت قرار دارد.

بذرپاش با بیان اینکه کشورهای همسایه از اولویت بالایی در برقراری ارتباطات برخوردار هستند که این موضوع در دستور کار دولت قرار دارد، ادامه داد: ترکمنستان در مسیر ترانزیتی شمال به جنوب و شرق به غرب در نقشه کریدوری ایران تعریف شده و ارتباط با این کشور جزو اولویت های ما در حوزه های کریدوری اصلی کشورها در کلان پروژه ایران راه است.

وی افزود: یکی از توافق های خوب، پیگیری تحقق اتصال ترانزینی مطلوب بین دو کشور در راستای تکمیل شرق به غرب و شمال به جنوب است که طی سه ماه آینده با چهار کشور عضو، در عشق آباد یا تهران نشستی را برگزار می کنیم و توافق نهایی را انجام خواهیم داد.

وزیر راه و شهرسازی به یکی از بزرگترین طرح ها در خدمات فنی و مهندسی و ایجاد راه به طول 242 کیلومتر در ترکمنستان اشاره کرد و گفت: در این زمینه قراردادی توسط شرکت های ایرانی به ارزش 550 میلیون دلار انعقاد شد که یکی از بزرگترین طرح فنی مهندسی در کشورهای خارجی است.

بذرپاش بیان داشت: این طرح بعد از کشور ارمنستان دومین طرح بزرگ راه سازی در منطقه و در خارج از کشور است که نشان دهنده توان خوب فنی مهندسی شرکت های ایرانی است.

وزیر راه و شهرسازی درباره طرح  احداث خطوط برق به ارزش 200 میلیون دلار که از طرح های بسیار بزرگ منطقه و در حوزه انتقال برق تعریف شده است نیز اظهار داشت: این هم توافق نهایی انجام شده و صادرات خدمات فنی و تجهیزات برق به ارزش 140 میلیون دلار به سرانجام رسیده است.

بذرپاش با اشاره به اینکه همچنین توافقات خوبی در حوزه گاز انجام شده که  جزئیات آن اعلام می شود، اظهار داشت: در سفر رئیس جمهور به ترکمسنان که چند ماه آینده انجام می شود، اسنادی که به توافق این دوکشور رسیده در حضور روسای جمهور ایران و ترکمنسان به امضا خواهد رسید.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/784843/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دلیل افزایش استقبال سرمایه‌گذاران از طلای بورسی چیست؟

نرخ تورم ماهانه بانک مرکزی برای فروردین ماه اعلام شد

ترمز رشد اقتصادی کشیده شد؛ زنگ خطر برای اقتصاد ایران

حقوق بازنشستگان در اردیبهشت 1404 بیشتر است

اهدای جوایز علی یزدانی توسط دنیامالی، وزیر ورزش

جنجال داوری ال‌کلاسیکو؛ شوامنی ظاهرا دروازه‌بان است

16 گل در چهار بازی؛ بارسا دفاع رئال را اتوبان کرد!

بارندگی شدید بازی اینتر را قطع کرد!

بردن رئال اشک شزنی را درآورد!

خداحافظ؛ پایان حضور نورافکن در ملوان

سورپرایز حاج‌صفی در آخرین بازی!

ماجرای عجیب و غریب مصدومیت وینی در ال‌کلاسیکو!

تمرینات پرسپولیس با یک لشکر مصدوم شروع شد

فلیک در اوج هیجان؛ قلبم را باید معاینه کنند!‏

بقائی: عراقچی فردا به امارات می‌رود

ظریف: اگر امروز توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است!

پزشکیان: ایران هرگز به دنبال سلاح هسته‌ای نیست، اما از حقوق هسته‌ای صلح‌آمیز خود تحت هیچ شرایطی کوتاه نمی‌آید

ایران بر خط قرمز غنی سازی پافشاری کرد، آمریکا عقب نشینی کرد!

رده بندی سنی فیلم‌ها جدی‌تر می شود؟

ادای احترام جشنواره کن به «آلن دلون» با نمایشگاه عکس خیابانی

غوغای محمود شهریاری با یک جوک بی‌مزه در جوکر!

شنونده «شک می کنم» با صدای رضا یزدانی باشید

خاموشی چراغ راهنمایی و رانندگی برخی از تقاطع‌های تهران به دلیل کمبود برق

موج بارشی جدید در روزهای آینده وارد کشور می‌شود

دعوای ساختگی سارقان خشن برای سرقت‌های سریالی

جزئیات جدید در مورد عامل حمله به جشن میلاد امام رضا(ع)؛ فرد خاطی بازداشت شد

رایزنی در جده

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

شوک قیمتی تخم مرغ: از ایران تا سوئیس

بایواتانول در مسیر ورود به جایگاه‌های بنزین؛ سوخت سبز می‌شود

سیر تاریخی تورم؛ از ثبات تا بحران و فشار بی‌سابقه بر رفاه ایرانیان

مهاجرت طراحان و مرمت‌کاران فرش؛ ترکیه و پاکستان مقصد اصلی مهاجرت این صنعت است

تونل افتخار برای لیورپول؛ وعده آرتتا عملی شد

تمرین اختصاصی مدافع پرسپولیس در کمپ تیم ملی

دنیامالی: در جشن قهرمانی تراکتور شرکت نمی‌کنم

اعلام لیست 14 نفره تیم ملی وزنه‌برداری ایران

چهارمین برد ساحلی‌بازان هندبال ایران در مسابقات قهرمانی آسیا

خط دفاع آرسنال بعد از پی‌اس‌جی روز خوش ندارد

جانشین تاج در جشن تراکتور اعلام شد

چهارمین شکست متوالی شاگردان آنچلوتی؛ رئال مادرید حریف بارسلونای فلیک نمی‌شود

یامال: می‌توانستیم به رئال بیشتر گل بزنیم

گل اول آرسنال به لیورپول توسط گابریل مارتینلی

المانیتور به نقل از منابعی در عمان: مذاکرات ایران و آمریکا ظاهراً در مسیر درستی پیش می‌رود

مقام سابق میز ایران در ارتش اسرائیل: ما شاهدیم که چگونه نتانیاهو و ترامپ در مسائل مختلف مربوط به خاورمیانه از یکدیگر فاصله می‌گیرند

واکنش آذری جهرمی به مقابله مثل با تغییر احتمالی نام خلیج فارس توسط ترامپ

شکل و شمایل سوفیا لورن در 19 سالگی

چهره ها/ قاب تازه 2 بازیگر فیلم «ابد و یک روز» پربازید شد

بازیگر منفورِ «جان سخت» در نمایشگاه کتاب سوژه عکاسان شد

اجرای ارکسترال آهنگ «کویر» توسط محمد معتمدی

توضیح سازمان حج درباره وقفه در صدور ویزای حج برخی زائران ایرانی