راه ترقی

آخرين مطالب

توسعه حمل و نقل حومه‌ای تهران راهکار بزرگ کاهش ترافیک و آلودگی هوای پایتخت شهرداری تهران

توسعه حمل و نقل حومه‌ای تهران راهکار بزرگ کاهش ترافیک و آلودگی هوای پایتخت
  بزرگنمايي:

راه ترقی - یک عضو هیات علمی دانشگاه با بیان اینکه متروی پرند کمک زیادی به حل مسائل ترافیکی می‌کند، گفت: هرچقدر بتوانیم مردم را از سایر شهرها با قطار به تهران منتقل کنیم، می‌تواند نقش به سزایی در ورودی خودروها داشته باشد و ترافیک شهر تهران را کم کند.

به گزارش شهر ؛ محسن پورسیدآقایی؛ عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت درباره احداث متروی پرند گفت: بخش مهمی از ترافیک تهران ناشی از ورود و خروج خودروهای شخصی از اطراف پایتخت به آن است. بار ترافیک درون شهری تهران خیلی قابل تحمل‌تر است تا وقتی که نزدیک به روزی 550 هزار خودروی شخص از اطراف تهران و شهرهای حومه وارد آن و از آن خارج می‌شوند. این به معنای قفل شدن بزرگراه‌های ورودی و خروجی شهر در صبح و عصر است. بار ترافیکی، درون شهر قفل می‌شود و تهران را با شرایط سخت مواجه می‌کند.
وی با بیان اینکه راهکار جدی برای کاهش ترافیک در سطح تهران این است که شهرهای اقماری تهران به سیستم حمل‌ونقلی مناسب مجهز شوند، اظهار کرد: یعنی نه تنها پرند بلکه بقیه شهرهای اطراف تهران نیز باید به سیستم منظم ریلی مجهز باشند تا مردم نیاز به ماشین شخصی نداشته باشند و ترافیک و هزینه‌های ماشین برایشان صرف نکند و با مترو و وسایل حمل و نقل ریلی جا به جا بشوند.
پورسیدآقایی خاطرنشان کرد: البته لزوما وسیله نقلیه ریلی‌ که مردم را بین شهرها جا به جا می‌کند، مترو نیست بلکه شبکه ریلی راه آهن نیز می‌تواند در این زمینه به کمک ما بیاید؛ مانند مسیر پیشوا؛ عموما در شهرهای توسعه‌یافته، سه سیستم حمل و نقل برون شهری، حمل و نقل ریلی حومه شهرها و مترو وجود دارد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه متروی پرند کمک زیادی به حل مسائل ترافیکی می‌کند، عنوان کرد: مترو و شبکه حمل و نقل ریلی حومه شهرها از یک جنس نیستند و به لحاظ فنی این اشتباه شده است. ما خط یک مترو را تا پرند امتداد دادیم در صورتی که مسیر حمل و نقل حومه‌ای به لحاظ استاندادرها، سطح زمین بودن، سرفاصله قطارها و ظرفیتی که باید داشته باشد متفاوت است. چیزی مانند کرج که عملا مترو نیست و حمل و نقل حومه‌ای واقعی در خط 5 مترو تهران دیده می‌شود. نوع قطار خط 5 فرق دارد و ظرفیتش متفاوت است.
وی خاطرنشان کرد: باید قطارهای حومه‌ای را مفصل‌تر و قوی‌تر بسازیم و با شبکه‌های مترو به یکدیگر وصل کنیم. مانند تهران ـ کرج که در یک جا با خط 4 تقاطع دارد و اگر می‌شد با دیگر خطوط هم تقاطع داشته باشد به سیستم حمل و نقل ریلی بسیار مناسبی تبدیل می‌شد که افراد در آن به راحتی به تهران و در ادامه به خطوط درون شهری وصل می‌شدند؛ این روش علمی‌تر است. به هر صورت هر چقدر بتوانیم مردم را از سایر شهرها با قطار به تهران منتقل کنیم، می‌تواند باعث کاهش به سزایی در ورودی خودروها داشته باشد و ترافیک شهر را کم کند.
پورسیدآقایی با بیان اینکه این اتفاق باعث می‌شود مردم در زمان کم جا به جا شوند و مزایای بسیاری هم خواهد داشت، اظهار کرد: زمان مردم در این اتفاق، منظم می‌شود چون ترافیک در تهران قابل پیش‌بینی نیست. مسیری که شاید یک ساعت در یک روز زمان ببرد در روز دیگر دو ساعت راه است. شاید تاکنون محاسبه اقتصادی اثری که ترافیک روی ذهن مردم دارد را کارشناسان بررسی نکرده باشند اما استرس‌های ناشی از ماندن در ترافیک اثر بسیار بزرگی در روابط اجتماعی مردم دارد. همه اینها وقتی یک سیستم حمل و نقل ریلی مناسب داشته باشیم می‌تواند کمک به این کند که مردم با آسایش بیشتری جا به جا بشوند.
این عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت متذکر شد: امیدواریم این اتفاق برای دیگر مسیرها مانند پردیس، هشتگرد و ورامین (که یک خط به آنجا می‌رود اما کافی نیست) نیز اجرایی شود؛ از قدیم قرار بود برای ورامین دو خط مجزا طراحی و اجرا بشود که هنوز عملیاتی نشده است. 
انتهای پیام/
منبع: خبرگزاری تسنیم

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/785494/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علیپور: 90 دقیقه به من فحش دادند، کمیته انضباطی کجاست؟

کارتال: مشت زدن به فردی مثل پیروانی قابل قبول نیست

محرومیت دو عضو خیبر به‌دلیل کتک‌‌زدن سرپرست پرسپولیس

بازیکن گل‌گهر خادم حرم امام رضا (ع) شد

دقیقی: کارتال رفتاری مغرورانه داشت اما بی‌عرضه بودیم که پرسپولیس را نبردیم

شکایت دوباره میثاق معمارزاده از پرسپولیس!

بازیکنان تراکتور بعد از قهرمانی ممنوع المصاحبه شدند!

بین تراکتور و پرسپولیس تبعیض گذاشتند؟

دبیر: کامران قاسمپور به کرونا مبتلا شده است

خرید احتمالی پرسپولیس از هفته بیست و نهم!

یونایتد 4-1 بیلبائو: بدترین منچستر تاریخ در فینال!

خبر تکراری؛ استعفای ساکت الهامی از سرمربیگری نساجی

تک گل چلسی به دورگاردن توسط دیوزبری هال

آقای عثمان اندونگ، تا وقتی روزبه چشمی هست چرا سرخیو راموس؟!

حواشی و اخبار دنیای فوتبال با عبدالله روا

آنالیز گلهای بازی پاری سن ژرمن 2 -1 آرسنال

واکنش خداداد عزیزی سرپرست تراکتور به سوال خبرنگاران: من ممنوع المصاحبه هستم

گل سوم منچستریونایتد توسط هویلون در دقیقه 85

جنجال شدید در پایان نشست خبری پرسپولیس؛ کارتال بلند شد و رفت!

گل چهارم منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 90+1

درخواست های سرمربی پرسپولیس برای تقویت تیم

علیپور: وقتی چیزی نمی‌گوییم و سرمان پایین است، باید توسری بخوریم؟!

حامد لک: سال سختی برای تیم ما بود و تغییرات زیاد سرمربی برای هر تیمی سم است

باشگاه خیبر خرم آباد با انتشار این ویدئو به داوری بازی پرسپولیس اعتراض کرد

گل اول منچستریونایتد توسط میسن مونت در دقیقه 72

گل دوم منچستریونایتد توسط کاسمیرو در دقیقه 81

ایمان عالمی، سرپرست استقلال:به اخباری بابت تیم خوبش تبریک می گویم

صحبت های مدیر رسانه ای خیبر خرم آباد در واکنش به اظهارات کارتال و مدیر رسانه ای پرسپولیس

انتقاد پویا اسدیان مجری شبکه خبر از جهرمی وزیر اسبق ارتباطات

گندوز و رفیعی و امیری از ورزشگاه بدون مصاحبه خارج شدند

محمدی، ریگی و دورسون بدون مصاحبه از ورزشگاه خارج شدند

شلیک دیدنی؛ گل اول اتلتیک‌بیلبائو توسط میکل در دقیقه 31

اشرف، مدیر رسانه‌ای پرسپولیس:از لحظه ورود ما به ورزشگاه فحاشی و سنگ‌پرانی شروع شد

مالک نساجی: آقایان تاج و ممبینی از خواب بیدار شوید

صحبت‌های طاهرخانی درباره مصدومیتش در حادثه آتش‌سوزی

داوودی نژاد، مدیر روابط عمومی هئیت فوتبال لرستان: مدیر رسانه پرسپولیس به خبرنگاران توهین کرد

انتقاد تند و تیز رئیس جبهه اصلاحات از مجلس

سرلشکر سلامی در رونمایی از شهر زیرزمینی جدید سپاه: توانمندی‌های ما افزایش پیدا می‌کند

توئیت رئیس‌جمهور پزشکیان درباره خلیج فارس

احتمال یک اشتباه محاسباتی

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است

حدادیان، مالک نساجی و گلایه ادامه دار از فدراسیون فوتبال

مالک نساجی به سیم آخر زد؛ حکم فساد چه شد

تنها مورد استفاده از VAR؛ کارت زرد!

مهاجری: سقوط نساجی پایان دنیا نیست

کارتال، سرمربی پرسپولیس: به بازیکنان بابت این برد تبریک می گویم

پیمان بابایی مهاجم چادرملو: بازی کردن در استقلال برایم افتخار بود

حنیف عمران زاده، مربی چادرملو:من با هواداران استقلال یک عمر عشق کردم و امروز هم من را تشویق کردند