راه ترقی

آخرين مطالب

نشست هم‌اندیشی تعاونی‌های عمران شهرستانی با وزیر کشور برگزار شد

مسکنی: 140 شرکت تعاونی توسعه و عمران شهرستانی با عضویت بیش از 153 هزار نفر در سراسر کشور در حال فعالیت هستند وزارت رفاه

مسکنی: 140 شرکت تعاونی توسعه و عمران شهرستانی با عضویت بیش از 153 هزار نفر در سراسر کشور در حال فعالیت هستند
  بزرگنمايي:

راه ترقی - معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از فعالیت 140 شرکت تعاونی توسعه و عمران شهرستانی با عضویت بیش از 153 هزار نفر در سراسر کشور خبر داد.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، «مهدی مسکنی» در نشست هم‌اندیشی تعاونی توسعه عمران شهرستانی کشور که با حضور «احمد وحیدی» وزیر کشور برگزار شد، اظهار کرد: براساس ماده (1) قانون تأسیس شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران شهرستانی، به‌منظور تسریع در رشد و توسعه شهرستان‌ها، هدایت منابع مردمی به بخش‌های تولیدی، بسترسازی برای ورود بخش‌های تعاونی و خصوصی به فعالیت‌های اقتصادی و انجام طرح‌هایی که به‌دلیل افزونه‌زا (رانت زا) بودن آن، امکان واگذاری به بخش خصوصی وجود ندارد، شرکت‌هایی با عنوان شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران شهرستانی تشکیل شد.
وی افزود: با پیگیری‌های انجام‌شده و برگزاری نشست‌های آموزشی و توجیهی در سطح استان‌های کشور تعداد 72 موافقت‌نامه صادر شده است.
مسکنی یادآور شد: این نوع تعاونی با تصویب قانون تأسیس شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران شهرستانی در سال 1389 در مجلس شورای اسلامی تشکیل شده‌‌اند.
وی تصریح کرد: اساسنامه این تعاونی‌ها در هیئت محترم وزیران در سال 1391 به تصویب رسیده است که تاکنون در حوزه‌های تولیدی، خدماتی، احداث نیروگاه خورشیدی، عمرانی، راه‌سازی، گردشگری و پایانه صادراتی پروژه‌های مختلفی به بهره‌برداری رسیده و در دست اجراست.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در راستای توسعه این نوع تعاونی‌ها در دولت سیزدهم اقدام به اصلاح قانون تأسیس تعاونی‌های توسعه و عمران شهرستانی شد که موضوع در کمیسیون امور اجتماعی مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و برای طرح موضوع در صحن علنی مجلس شورای اسلامی در دستور کار قرار گرفته ولی متأسفانه موضوع تاکنون به سرانجام نرسیده است.
مسکنی با اشاره به خط‌مشی تعاونی‌های توسعه و عمران شهرستانی در سراسر کشور اضافه کرد: رشد و توسعه اقتصادی کشورها به اجرای پروژه‌های مختلف زیرساختی و خدماتی مرتبط بوده و افزایش کارایی و کیفیت ارایه خدمات از جمله اهداف اصلی آن‌ها به‌شمار می‌رود.
وی اضافه کرد: محدودیت منابع بودجه‌ای دولت‌ها برای تأمین مالی پروژه‌های بزرگ و همچنین تقاضای زیاد موجود در زمینه سرمایه‌گذاری در این پروژه‌ها، کشورها را بر آن داشته تا تمام تلاش خود را در بهره‌گیری از مشارکت فعال بخش‌های غیردولتی و ایجاد فضای رقابتی مناسب برای فعالیت آن‌ها به کار بندند که این تلاش‌ها در قالب مشارکت‌های عمومی-خصوصی متبلور شده و موجب تسریع در روند توسعه اقتصادی کشورها شده است.
معاون امور تعاون ادامه داد: از طرف دیگر ایجاد آبادانی در کشور با آبادانی شهرستان‌ها و ایجاد منافع مشترک برای اهالی آن شهرستان‌ها خواهد بود.
مسکنی به تأکید سازمان‌های بین‌المللی بر نقش مؤثر تعاونی‌ها در جلب مشارکت مردم در سرمایه‌گذاری‌ها و توسعه کشور از طریق توسعه پایدار اشاره کرد.
وی افزود: این امر با تشکیل شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران شهرستانی امکان‌پذیر خواهد شد.
در حاشیه این نشست نشان «سفیر تعاون» توسط مسکنی معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به وزیر کشور تقدیم گردید.
«احمد وحیدی» در ادامه این نشست به استانداری‌ها و فرمانداری‌های سراسر کشور دستور داد همکاری لازم با شرکت‌های تعاونی توسعه و عمران کشور به‌منظور آبادانی، رشد و توسعه شهرستان‌ها را به‌عمل آورده و پروژه‌های شهرستانی با همکاری این تعاونی‌ها کارسازی شوند.
وی همچنین با تأکید بر برگزاری شورای توسعه تعاون در استان‌ها، استانداری‌های کشور را ملزم کرد که با همکاری ادارات‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان‌ها در اسرع وقت نسبت به برگزاری شورای مذکور اقدام نموده تا از این طریق تمام دستگاه‌های اجرایی، نهایت همکاری و مساعدت در جهت حل مشکلات و چالش‌های این شرکت‌ها را داشته باشند.
وزیر کشور در ادامه ضمن تشکر از زحمات مدیران شرکت‌های توسعه عمران شهرستانی حاضر در این نشست، با تأکید بر اجرای احکام سند توسعه تعاون، اجرای این سند را لازمه توسعه شهرستان‌ها و کشور دانست.
13 آذر 1402 15:43
کد خبر : 328,986
کلیدواژه ها: احمد وحیدی، وزیر کشور، تعاونی‌های توسعه و عمران شهرستانی، مهدی مسکنی، معاونت امور تعاون، وزارت تعاون
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/786248/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایزد سیف‌الله‌پور: همه می دانند که در این دوره از مسابقات مظلوم ترین تیم باشگاه نساجی بود، ولی بحث ما چیز دیگری است

امیرمهدی علوی: بازی ایران - کره شمالی در مشهد با حضور بانوان برگزار می شود

آمار جالب پنالتی ها در لیگ بیست و چهارم

جملات قصار و عجیب و باورنکردنی جالب محمد فنایی داور بازنشسته درباره var

مربی استقلال در ایستگاه صلواتی

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ جنگ صدرنشینی ایران و ویتنام

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

ضیایی: ابطال مجوز استقلال به من ربطی ندارد

ایزد سیف‌الله‌پور: شرکت هواپیمایی وارش برای همه تیم ها بلیط می گیرد و همه هم پولش را پرداخت می کنند

محمد مومنی: اینکه حرف واهی در رسانه ملی بزنی، برای ما جایگاهی ندارد، سند ما قوه قضاییه است

کارشناسی داوری استقلال - چادرملو اردکان

میکروفن رو به سردار بدهید: بالا بالا بالا!

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

سیاست مذاکراتی جدید آمریکا؛ به مرگ بگیر تا به تب راضی شود/ صحبت‌های ویتکاف جنجالی شد

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد

مومنی: به ارکان قضایی پاسخگو هستیم نه باشگاه نساجی

سیف‌الله‌پور: چون یک سال گذشته مس نباید مجازات شود؟

قلعه‌نویی: به‌عنوان سرگروه صعود کنیم تا در سید 2 باشیم

نساجی هنوز زنده‌ است!

توتونچی: دنبال‌ چه هستید که استقلال نتیجه نمی‌گیرد؟

گل زیبای ریکاردو اورسولینی به میلان؛ میلان 0_1 بولونیا

جشن قهرمانی تیم شباب الاهلی در جام ریاست جمهوری امارات

انتقاد مهدی توتونچی به صحبت‌های آذری جهرمی، درباره پخش بازی استقلال و چادرملو در شبکه نسیم

گزارشی از پیام رهبر انقلاب به همایش یکصدمین سالگرد تاسیس حوزه علمیه

عمان: دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا یکشنبه در مسقط برگزار می شود

ویتکاف: موضع ما درباره ایران نداشتن غنی‌سازی است

سقوط 8 تن از اعضای یک خانواده در چاه کشاورزی؛ 7 نفر جان باختند

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

صیادمنش با گل غیبت شد!

امسال یکی از بدترین سال های فوتبالی استقلال بود

علیدوستی، پیشکسوت تیم ملی فوتبال: مطالعه میکنم، مینویسم و از فوتبال گذر کردم

صحبت رییس معاون ورزشی جزیره کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

صحبت های رییس سازمان منطقه آزاد کیش در حاشیه دیدار خیریه تیم ملی پیشکسوتان و منتخب جزیره کیش

ضیایی، مدیر سابق آکادمی استقلال: تا آخر برج 3 با استقلال قرارداد دارم

اخراج مردی که آخرین حذف تراکتور را رقم زد!

انفجار دیرهنگام مهاجم مشهور فوتبال ایران!

جواد خیابانی استاد دانشگاه شد

تیم منتخب بوندسلیگا در تسخیر شاگردان کمپانی!

دانشجوی ایرانی پس از 40 روز بازداشت، تصمیم به ترک آمریکا گرفت

نماینده ترامپ: ایران نه می‌تواند غنی‌سازی کند، نه سانتریفیوژ داشته باشد

کاخ سفید: ترامپ هنوز تصمیمی برای تغییر نام «خلیج فارس» نگرفته است

از بلاتکلیفی سینماهای قدیمی تا یادآوری خلیج همیشه پارس در سینما

درخواست شلاق برای هانیه توسلی و ترانه علیدوستی توسط تهیه کننده معروف!

رضا بابک و بهرام شاه محمدلو به اکران یک فیلم آمدند

استوری بی نظیر محسن چاوشی درباره خلیج‌فارس

قطعه «گل سنگم» استاد انوشیروان روحانی با پیانوی سامان احتشامی

اجرای احساسی قطعه «اسکله» از محسن یگانه در کنسرت اروپا