راه ترقی

آخرين مطالب

تلگراف: اراده غرب برای مقاومت در مقابل روسیه فروپاشیده است نوشتارها

تلگراف: اراده غرب برای مقاومت در مقابل روسیه فروپاشیده است
  بزرگنمايي:

راه ترقی - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
«اروپا نه تنها آماده می‌شود تا شکست اوکراین در جنگ را بپذیرد بلکه تمایل اندکی برای دفاع از خود در برابر اقدامات روسیه در آینده دارد».
روزنامه انگلیسی تلگراف با انتشار تحلیل هشدارآمیز فوق نوشت: در شرایطی که جنگ اوکراین به بن بست رسیده، این احتمال را که رئیس جمهور روسیه بتواند از حمله خود پیروز بیرون بیاید، نمی‌توان نادیده گرفت. شکست اوکراین در ضد حمله، پیش‌بینی‌های خوش‌بینانه زلنسکی رئیس جمهور اوکراین و فرماندهان ارشد او مبنی بر این که پیروزی در چنگ کی‌یف است را خاموش ساخت. اوکراینی‌ها، متحدان غربی را مقصر می‌دانند و می‌گویند به دلیل عدم ارائه تسلیحات مورد نیاز، امکان شکستن بن بست در میدان جنگ وجود ندارد. فقدان پیشرفت نظامی همراه با شعله‌ور شدن جنگ در غزه، قطعا حس تردید را در میان برخی از رهبران غربی نسبت به توانایی اوکراین شدت بخشیده است. در دولت بایدن این تلقی رو به رشد وجود دارد که منافع امریکا با فشار آوردن به زلنسکی برای پذیرش صلح با روسیه بهتر تامین می‌شود. در همین حال، پوتین تلاش‌های خود را برای بازپس‌گیری مزیت نظامی تشدید می‌کند و از درآمد‌های نفتی قوی برای نظامی کردن اقتصاد کشورش استفاده می‌کند که منجر به افزایش قابل توجه تولید تسلیحات شده است.
بازار
پوتین هم چنین مجوز افزایش 170000 نفری ارتش روسیه را صادر کرده است. این تصور که 21 ماه پس از حمله، ارتش روسیه همچنان قادر به انجام حمله خواهد بود تا چند ماه پیش غیرقابل تصور به نظر می‌رسید. بسیار بعید است پوتین بتواند به فتح تمام اوکراین و ایجاد یک رژیم دست نشانده در کی‌یف دست یابد، اما هر نتیجه‌ای که منجر به حفظ کرملین در مناطق قابل توجهی از اوکراین شود به عنوان یک پیروزی مورد ستایش قرار خواهد گرفت. چنین وضعیتی پوتین را به این تلقی تشویق می‌کند که می‌تواند اقدامات بیشتری را در جناح شرقی ناتو انجام دهد آن هم با آگاهی از این موضوع که غرب نه منابع و نه اراده لازم برای مقاومت را در اختیار ندارد.
تعدادی از کارشناسان برجسته نظامی، آمادگی ناتو برای مقابله با چنین چالشی را زیر سوال می‌برند. کنفرانس دفاعی اخیر در برلین از جنگ با روسیه به عنوان سناریوی روز قیامت قلمداد شد که در آن اروپا به دلیل ناتوانی ناتو در دفاع از جناح شرقی اروپا به سرنوشتی مشابه با امپراتوری مقدس روم در دوران ناپلئون دچار خواهد شد.
«سونکه نیتزل» استاد تاریخ نظامی دانشگاه پوتسدام در آلمان ادعا کرد 15 سال به طول می‌انجامد تا کشورش بتواند از خود در برابر روسیه دفاع کند. «یاچک سیویرا» رئیس اداره امنیت ملی لهستان هم هشدار داد ناتو حداقل سه سال فرصت دارد تا خود را برای حمله روسیه به جناح شرقی خود آماده کند.
با این وجود، علیرغم تهدید آشکار مسکو به نظر می‌رسد رهبران غربی تمایلی به جدی گرفتن آن ندارند. استدلالی که در مراحل اولیه مناقشه اوکراین مطرح شد آن بود که حصول اطمینان از این که روسیه متحمل شکست سنگینی می‌شود پوتین را از اقدامات تجاوزکارانه بیش‌تر منصرف می‌سازد، اما آن استدلال اکنون جای خود را به این استدلال داده که خستگی از جنگ و تمایل به پایان دادن به خصومت به هر قیمتی، باعث جسورتر شدن روسیه 
می‌شود.
«ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو اخیرا در مورد بن‌بست در مناقشه اوکراین از ماهیت پراکنده صنعت دفاعی اروپا ابراز تاسف کرد. او گفت: «ما نمی‌توانیم آن طور که باید با یکدیگر همکاری کنیم» و هشدار داد که ناتوانی کشور‌های اروپایی در تجمیع منابع می‌تواند تلاش‌ها برای حفظ تجهیزات مهمات به اوکراین را تضعیف کند.»
ناکامی در مقابله با تهدید روسیه در بریتانیا نیز مشهود شده جایی که تحلیل بیانیه پاییزی «جرمی هانت» در ماه گذشته نشان می‌دهد که بعید است دولت به تعهد خود مبنی بر افزایش هزینه‌های دفاعی از 2 درصد به 2.5 درصد تولید ناخالص داخلی عمل کند تعهدی که نیازی کلیدی برای مجهز کردن نیرو‌های مسلح برای مقابله با تهدید روسیه است. اکنون نه تنها اروپا آماده می‌شود تا اجازه دهد اوکراین در جنگ متحمل شکست شود؛ بلکه تمایل اندکی برای دفاع از خود در برابر اقدامات روسیه در آینده دارد.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/790003/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

الزام ادارات به تنظیم دمای محیط کار بر روی 27 درجه

جزئیات مبنای محاسبه گمرکی کالاها در گمرکات

جزئیات جدید تسهیلات مشاغل خانگی در 1404

دعوت خداداد و مظفری‌زاده به مالزی

تایید گواردیول توسط گواردیولا

تمرین امروز استقلال تعطیل شد

قلب تپنده والیبال ایران در حسرت لیگ برتر

استکی: 30بوکسور امید داریم

عواملی که باعث قهرمانی تراکتور شد

جوانی که سودای جانشینی یزدانی دارد

زلنسکی تحریم‌هایی را علیه ایران و روسیه اعمال کرد

سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات روز یکشنبه با ایران حضور نخواهد داشت

ادعای رویترز: ایران در تدارک ارسال پرتابگرهای موشک فتح-360 به روسیه است

انگلیس یک مرد 31 ساله ایرانی را بازداشت کرد

تجلیل فرمانده نیروی هوایی ارتش از مقام سه شهید

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده شهدای عشایر

چهره ها/ عکس های جذاب بهرام رادان و پسرش غوغا کرد

موتورسواری الناز شاکردوست در خیابان‌های تهران

توضیح قوه قضاییه درباره خبر حکم اعدام تتلو

زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع خارجی برای سال تحصیلی جدید اعلام شد

سراب فضای مجازی زوج جوان را به جدایی کشاند

اگر دنیا نابود شود، این 4 خوراکی نجات‌تان می‌دهد!

سرمقاله دنیای اقتصاد/ پیچیدگی مذاکرات ناشی از چیست؟

بازی مالیاتی شرکت های بزرگ با معافیت‌های رسمی

واکنش فرمانده نیروی دریایی ارتش به اظهارات ترامپ درباره نام خلیج فارس

آهنگ زیبای «ماه تابانم» با صدای علی منتظری

برخورد پژو 206 با گاردریل دو قربانی گرفت

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت به عربستان رفت

دختر بچه 3ساله ، مادر و مادربزرگش اعضای باند سرقت بودند

سرمقاله خراسان/ ضرورت ‌کتاب‌بازی رسانه

کیهان: مذاکراه با آمریکا را متوقف کنید

سفر کاری یک‌روزه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان به شهرستان لنگرود

ایزد سیف‌الله‌پور: همه می دانند که در این دوره از مسابقات مظلوم ترین تیم باشگاه نساجی بود، ولی بحث ما چیز دیگری است

امیرمهدی علوی: بازی ایران - کره شمالی در مشهد با حضور بانوان برگزار می شود

آمار جالب پنالتی ها در لیگ بیست و چهارم

جملات قصار و عجیب و باورنکردنی جالب محمد فنایی داور بازنشسته درباره var

مربی استقلال در ایستگاه صلواتی

خلاصه بازی میلان 3 - بولونیا 1

شرط عجیب رونالدو برای تمدید: اخراج پیولی!

کونسیسائو: تمدید نه، الان زمان قهرمانی میلان است

جام ملت‌های فوتسال زنان آسیا؛ جنگ صدرنشینی ایران و ویتنام

پشیمانی مدیران بایرن؛ نباید گراونبرخ را می‌فروختیم!

ضیایی: ابطال مجوز استقلال به من ربطی ندارد

ایزد سیف‌الله‌پور: شرکت هواپیمایی وارش برای همه تیم ها بلیط می گیرد و همه هم پولش را پرداخت می کنند

محمد مومنی: اینکه حرف واهی در رسانه ملی بزنی، برای ما جایگاهی ندارد، سند ما قوه قضاییه است

کارشناسی داوری استقلال - چادرملو اردکان

میکروفن رو به سردار بدهید: بالا بالا بالا!

توتونچی: در چندهفته چه بلایی سر سپاهان آمد؟

سیاست مذاکراتی جدید آمریکا؛ به مرگ بگیر تا به تب راضی شود/ صحبت‌های ویتکاف جنجالی شد

تیم ملی چوگان ایران راهی جام جهانی شد