راه ترقی

آخرين مطالب

رعیتی‌فرد در آیین رونمایی از سامانه شناسه ملّی سازمان‌های کارگری و کارفرمایی:

سامانه شناسه ملّی، تشکل‌های واقعی از غیرواقعی را تشخیص خواهد داد وزارت رفاه

سامانه شناسه ملّی، تشکل‌های واقعی از غیرواقعی را تشخیص خواهد داد
  بزرگنمايي:

راه ترقی - معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تشکل‌های کارگری و کارفرمایی برای ساماندهی بیشتر باید در سامانه شناسه ملّی ثبت‌نام کرده و کد یکتا دریافت کنند تا هم اعضا و هم عملکردشان شفاف و ثبت‌شده باشد و این سامانه بتواند تشکل‌های واقعی از غیرواقعی را تشخیص دهد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خراسان‌رضوی، «علی‌حسین رعیتی‌فرد» در همایش مشترک مدیران روابط کار و رؤسای ادارات تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در مشهد طی سخنانی گفت: تشکل‌ها دو بال حوزه کار و تولید هستند و ما در تلاش هستیم در شرایط جنگ اقتصادی با کمک آن‌ها فضای کسب‌و‌کار را بهبود بخشیم و با استفاده از توانمندی‌ها و دانش فنی نیروی انسانی به رزمندگان جنگ اقتصادی کمک کنیم.
وی افزود: ما به دنبال ایجاد وحدت‌رویه در حوزه‌های کارگری و کارفرمایی، سخت و زیان‌آور و ... هستیم و قطعاً تجربه‌های گذشته و آسیب‌شناسی در این موضوع به ما کمک کرده و چراغ راهی برای سال آینده خواهد بود.
رعیتی‌فرد، راه‌اندازی سامانه صدور شناسه ملّی را اقدامی مناسب برای ساماندهی تشکل‌های کارگری و کارفرمایی ذکر کرد.
وی با اشاره به وجود 2 هزار و 700 انجمن کارفرمایی در کشور ادامه داد: تعداد شوراهای اسلامی کار در کشور بسیار محدود است در حالی که طبق قانون باید واحدهای دارای 35 کارگر و بیشتر از شورای اسلامی کار برخوردار باشند، در حالی که چنین نیست و تحقق این مهم نیاز به همت همه مدیران روابط کار در استان‌ها دارد.
معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین گفت: در سال‌جاری برنامه تحولی در حوزه روابط کار برای این وزارت در نظر گرفته شد که پاسخگوی سال‌ها دغدغه جامعه کارگری بوده است و طی 2 سال گذشته اقدام مؤثری در حوزه طبقه‌بندی مشاغل در کشور انجام شد و براساس همین برنامه تحولی اجرای طبقه‌بندی مشاغل در بیش از یک‌هزار واحد کارگری هدف‌گذاری شد که تحقق این هدف در پایان 9 ماهه امسال مطلوب بوده است.
وی در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: ساماندهی قراردادهای کار، سال‌ها دغدغه جامعه کارگری بوده است و رهبر معظم انقلاب نیز بارها در دیدارهای خود با دست‌اندرکاران حوزه کار و کارگری تأمین امنیت شغلی کارگران را مورد تأکید قرار داده‌اند لذا با رعایت توازن حقوق بین کارگر و کارفرما و بهره‌گیری از مراکز پژوهشی و علمی و شرکای اجتماعی، پیشنهادهایی برای اصلاح قراردادها جمع‌بندی شد.
معاون وزیر کار گفت: کلیات ساماندهی قراردادهای کارگری در کمیسیون مربوطه در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسیده که امید است در جزئیات آن نیز به توافق برسیم و بتوانیم اصلاحات در حوزه روابط کار و قراردادها را به سرانجام برسانیم.
رعیتی‌فرد در ادامه سخنان خود به حوزه حوادث ناشی از کار اشاره کرد و افزود: هدف بلندمدت در این زمینه رساندن حوادث به صفر است اما تحقق آن مستلزم بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها به‌ویژه جلب همکاری و مشارکت تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و تلاش فعالان عرصه کار به‌ویژه مدیران و بازرسان کار در استان‌ها است.
دبیر شورای عالی کار اضافه کرد: در تلاش هستیم از ظرفیت کارگران و کارفرمایان برای شناسایی نقاط ریسک و حادثه‌خیز استفاده کنیم و با آموزش در سطح کارگاه‌ها حوادث را کاهش دهیم که در همین راستا حوادث ناشی از کار در کشور روند کاهشی داشته به‌طوری که سال گذشته در تعداد حوادث 14 درصد و در میزان فوتی‌های ناشی از آن 11 درصد کاهش وجود داشته است.
رعیتی‌فرد با اشاره به اهتمام این وزارت در اصلاح عنوان شغلی گفت: در خصوص ماده 148 قانون کار مبنی بر اصلاح عنوان شغلی، سال گذشته یک شیوه نامه اداری با کمک قضات دیوان عدالت اداری تهیه و ارسال شد که باید از سازمان تأمین اجتماعی نیز در این‌باره نظرخواهی کنیم و در مقابل سازمان مزبور نیز موظف است هر 6 ماه عنوان شغلی را به کارگر اعلام کند و در همین راستا اقدام کارشناسی بر روی بخشنامه‌ای که سازمان تأمین اجتماعی ارسال کرده است، انجام گرفته که هم به نفع کارگر باشد و هم به نفع فردی که شغل سخت و زیان‌آوری دارد تا بتواند پس از 20 سال کار سخت بازنشسته شود.
در ادامه این همایش، «سیدفخرالدین نژادموسوی» مدیرکل سازمان‌های کارگری و کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با رونمایی از این سامانه، سازمان‌های کارگری و کارفرمایی ملزم خواهند بود برای انجام امور مالی و بانکی خود شناسه ملّی داشته باشند و در واقع این شناسه برای سازمان‌ها مانند کد ملّی برای افراد حقیقی است و سازمان‌های کارگری و کارفرمایی هم به همین علت نیازمند دریافت شناسه ملّی هستند.
14 بهمن 1402 09:09
کد خبر : 334,154
کلیدواژه ها: علی حسین رعیتی فرد,معاون روابط کار,سامانه شناسه ملّی
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/825196/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بانک جهانی: قیمت انرژی و مواد غذایی کاهش می‌یابد

اظهارات نصیری اقدم درخصوص دستمزدها

کود اضافه داری؟ ابزارآلات کشاورزیت بلااستفاده‌ست؟ تو باغبون مشتریش منتظرته

چراغ قوه 8 کاره، پاور بانک، چراغ قوه، شیشه شکن و ...

واکنش کاپیتان تیم ملی فوتسال زنان به خداحافظی

رئال در 24 ساعت فلج شد!

پاسخ صادق ورمزیار به علل چند دستگی بین پیشکسوتان استقلال

دلایل حواشی و مشکلات عجیب آکادمی استقلال از زبان صادق ورمزیار

کلیپ جذاب باشگاه اینتر برای تقابل امشب با بارسلونا

طرح موزاییکی زیبای هواداران الاهلی برای بازی با الهلال

مبارزه نمادین سعید اسماعیلی با فرد مبتلا به سندرم داون

تاییدیه پرداخت ارزی پرسپولیس برای جذب هافبک تیم ملی ایران

رویارویی نوستالژیک بارسا و اینتر

انتقاد صباغیان از قالیباف با خواندن شعر

پشتیبان عملیاتی و فنی ترور شهید صیادخدایی به دار مجازات آویخته شد

حضور خادمان حرم حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها) در حیاط دولت به مناسبت دهه کرامت

تاکید بر همکاری ‌های دو جانبه بنیاد مازندران با دانشگاه علوم کشاورزی

عکس تازه سلنا گومز با نامزدش پربازدید شد

تهیه‌کننده باسابقه: این جنس نظارت بر سریال‌های خانگی در آینده ممکن نیست

موزیک ویدئوی «خیال خوش» با آواز علیرضا قربانی

آغاز طوفان در پایتخت؛ تهرانی‌ها مراقب باشند

تصاویری از موج انفجار حادثه بندر شهید رجایی

طوفان شدید و گرد و غبار در جنوب عراق

چرا عملیات اطفای حریق در بندر شهید رجایی زمان‌بر است؟

مرگبارترین تونل تهران کجاست؟

ارتباط پنهانی زن متأهل با راننده شوهرش به جنایت ختم شد

لبخند آسمان بر فراز مکزیک

خوابی که یک شراب‌خوار را راهی سفر حج کرد

سرمقاله هم میهن/ ریشه ناکارآمدی اداری

اصرار عجیب برای وجاهت بخشیدن به کارگروه مافیایی FATF

با دروغ سرمایه‌گذاری هزار میلیاردی، آمریکا را کعبه آمال جا نزنید!

پایان مهلت 50 روزه صمت درباره مجوز سامانه‌های فروش برخط طلا

دریافت 35 هزار میلیارد تومان مالیات از خودرو در 1403

رضایت کادر فنی استقلال از عملکرد یک بازیکن

مصوبه هیئت مدیره، تصمیم چند بازیکن پرسپولیس را تغییر داد

رد اعتراض پرسپولیس و تراکتور در کمیته استیناف

آرتتا: باید در پاریس کار خاصی انجام دهیم

پیام سرمربی استقلال برای هواداران پس از نخستین پیروزی

شگفتانه فرمانده نیروی دریایی سپاه؛ شناور موشک‌اندازی ساخته‌ایم که 116 نات سرعت دارد

هدیه‌ای که شهید رئیسی به مناسب روز دختر به نوجوان فلسطینی داد

مدیر ارشاد مازندران: سریال «پایتخت» برای فرهنگ مازندران زجرآور است

تحصیل 700 هزار دانش‌آموز مهاجر در ایران

تحقیق جدید جهانی؛ واکسن کرونا بی‌خطر است یا خطرناک؟

جت‌های تجاری می‌توانند به‌زودی زمین را خنک کنند

این را به کسی گو که تو را نشناسد

ترامپ برای مقابله با ایران نقش «پلیس بد» را به اروپا سپرده است

سرمقاله آرمان ملی/ اروپا و ورود به مذاکرات مسقط

قالیباف: کارگران افسران خستگی ناپذیر جنگ اقتصادی دشمن هستند

طلای جهانی به کُما رفت

دلیل عدم جمع بندی در مورد واردات بنزین سوپر مشخص شد