راه ترقی

آخرين مطالب

انتظار 230 هزار نفر برای دریافت وام ازدواج اقتصاد

انتظار 230 هزار نفر برای دریافت وام ازدواج
  بزرگنمايي:

راه ترقی - مهر /رییس گروه تسهیلات قرض الحسنه اداره اعتبارات بانک مرکزی از حضور 230 هزار نفری مردم در صف دریافت وام قرض الحسنه ازدواج خبرداد.
مریم باشی زاده رئیس گروه تسهیلات قرض‌الحسنه اداره اعتبارات بانک مرکزی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تا 20 خردادماه مبلغ 248 هزار میلیارد ریال تسهیلات به متقاضیانی که در سامانه تسهیلات قرض‌الحسنه ازواج ثبت نام کرده‌اند، پرداخت شده؛ این تسهیلات به 80 هزار نفر اعطا شده است و تعداد آمار افرادی که در صف انتظار هستند 230 هزار نفر است که تعدادی از این افراد در سال گذشته ثبت نام کرده‌اند و در حال تکمیل مدارک هستند.
وی افزود: با توجه به تبصره 13 قانون بودجه سال جاری تغییری در عرصه ضامنین برای اخذ تسهیلات انجام نشده است و با توجه به اعتبارسنجی بانک‌ها و مؤسسات اعتباری با یک فقره سفته و یک ضامن باید تسهیلات را اعطا کنند. میزان تسهیلات برای افراد عادی 300 میلیون تومان و برای دختران زیر 23 و پسران زیر 25 سال 350 میلیون خواهد بود.
رئیس گروه تسهیلات قرض‌الحسنه اداره اعتبارات بانک مرکزی یادآور شد: در بانک مرکزی به صورت روزانه و ساعتی سامانه‌های قرض‌الحسنه و مسکن را رصد می‌کنیم و در صورتی که بانک‌ها در استان‌ها کم تحرک باشند با توجه به اعتباراتی که در استان دارند اقدامات لازم جهت فعال شدن بانک‌ها به عمل می‌آید ولی نکته مهم این است که بانک‌های بزرگ بیشتر مورد استقبال مردم واقع می‌شوند. از نظر زیرساختی در سامانه مشکلی برای حضور و ثبت نام مردم وجود ندارد.
وی افزود: زمانی که جمله «تلاش مجدد» در سامانه ثبت تسهیلات نمایش داده می‌شود به این معنی است که اعتباری که برای بانک‌ها در نظر گرفته می‌شود با توجه به ثبت نام‌های دیگر پر شده و ظرفیت خالی برای متقاضیان وجود ندارد. به همین دلیل باید در ساعات دیگر مراجعه شود تا با توجه به ظرفیت‌های خالی بانک‌ها ثبت نام کنند. زمانی که متقاضیان تعیین شعبه می‌شوند باید مدارک خود را ارائه کنند و ضامنین خود را به همراه بیاورند و تسهیلات را دریافت کنند.

رئیس گروه تسهیلات قرض‌الحسنه اداره اعتبارات بانک مرکزی در مصاحبه با رادیو اقتصاد یادآور شد: مبلغ وام ازدواج مطابق با سال جاری همین 300 میلیون و 350 میلیون تومان است. منابع قرض‌الحسنه ای در سیستم بانکی وجود دارد که این تسهیلات به متقاضیان اعطا می‌شود. این برنامه‌ریزی باید به شکلی انجام شود که متقاضیان به شکل تدریجی وارد سامانه شوند و تسهیلات خود را دریافت کنند.
وی افزود: میزان اعتبار در اول هر سال تعیین می‌شود و با توجه به توان بانک‌ها محاسبه می‌گردد و سپس مبالغی که مقرر می‌شود در هر سال و تخصیص داده می‌شود.
باشی زاده اظهار کرد: در سال 1402 همکاری بسیار خوبی از سوی شبکه بانکی شاهد بودیم و منابع تخصیصی ازدواج از سوی شبکه بانکی مورد پیگیری قرار گرفت که شاهد عملکرد 110 درصدی پرداختی بانک‌ها بودیم. در واقع بیش از سهمیه تعیین شده بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات است.
رئیس گروه تسهیلات قرض‌الحسنه اداره اعتبارات بانک مرکزی یادآور شد: بیشترین میزان تسهیلات پرداختی که هر سال تعیین می‌شود، شامل استان‌های تهران، خوزستان، خراسان رضوی کرمان و آذربایجان‌های شرقی و غربی است که بیشتر استان‌ها تسهیلات را به صورت متمرکز اعطا کرده‌اند.
وی افزود: خوشبختانه میزان بازپرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج برای متقاضیانی که وام پرداخته کرده‌اند بسیار مطلوب بوده است و افرادی که وام‌ها را دریافت کرده و نسبت به پرداخت کاهل بوده‌اند بسیار کم هستند.
باشی زاده اظهار کرد: در سامانه ازدواج زمانی که اعتبار یک بانک بتواند شارژ شود و یا متقاضی از سامانه خارج می‌شود و یا اعتباری در استان ایجاد می‌شود، بانک‌ها بر این اساس در هر استان فعال می‌شوند.
رئیس گروه تسهیلات قرض‌الحسنه اداره اعتبارات بانک مرکزی یادآور شد: طبق متن قانون بودجه یک ضامن و یک فقره سفته برای دریافت وام ازدواج کافی است که البته برای این ضامن نیز باید اعتبارسنجی صورت گیرد و در صورتی که رتبه اعتباری ضامن کمتر از میزان تعریفی باشد باید این اعتبار به شکل دیگری تأمین شود.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/895048/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل دوم بارسلونا به بنفیکا توسط رافینیا

برخورد با دیاز و اخراج بازیکن لیل

گل اول لیل به لیورپول توسط دیوید

گل اول لورکوزن به اتلتیکومادرید توسط هینکاپیه

گل اول اتلتیکومادرید به لورکوزن توسط آلوارز

ساکت الهامی مغموم و ساکت از ورزشگاه خارج شد

گل اول لیورپول به لیل توسط صلاح

هت‌تریک پاولیدیس؛ گل سوم بنفیکا به بارسلونا در دقیقه 30 از روی نقطه پنالتی

اخراج بازیکن اتلتیکو؛ کارت قرمز مستقیم برای باریوس

گل اول بارسلونا به بنفیکا توسط لواندوفسکی

دبل پاولیدیس؛ گل دوم بنفیکا به بارسلونا

گریه طولانی سرمربی تیم ملی روی آنتن زنده

معرفی مدیرعامل جدید نفت MIS

گل مردود زاپاکوستا؛ آتالانتا 3-0 اشتورم‌ گراتس

ارسال دقیق دکتلار؛ آتالانتا 4-0 اشتورم‌ گراتس

گل پنجم آتالانتا به اشتورم گراتس توسط برشانینی در دقیقه 6+90

آتش سوزی گسترده در بیمارستان «مفتح» ورامین

السانسوریه

دوگانه پزشکیان و تندروها

جنگی که بردیم

زیدآبادی نوشت: قابل توجه آقای رییس‌جمهور!

سعید حجاریان: نسل Z به شگردهای مجاهدین خلق تن نمی دهد

بلومبرگ: چرا جهان دیگر از ترامپ نمی‌ترسد؟

پلیتیک ترامپ دوم

ماموریت در داووس

اقتصاددان و عضو هیات علمی اقتصادی دانشگاه علامه: دولت به چه حقی کسری بودجه دارد؟

توقف جوانان در پیچ اشتغال، تقریبا دو سال

هر ایرانی سالانه چند کیلو نان می‌خورد؟

لحظات خاص از کلوپ در مستند ویژه لیورپول

اخبار خوب و بد از وضعیت مصدومان استقلال

ماجکی تک‌به‌تک را از واتکینز گرفت؛ موناکو 1-0 استون ویلا

گل مردود دکتلار؛آتالانتا 1-0 اشتورم‌ گراتس

گل دوم آتالانتا توسط پاشالیچ ؛ آتالانتا 2-0 اشتورم‌ گراتس

گل سوم آتالانتا توسط دکتلار ؛ آتالانتا 3-0 اشتورم‌ گراتس

خلاصه بازی الهلال 4 - الوحده 1

بیرانوند کارت نگرفت و به پرسپولیس رسید

سرآسیایی: تکلیف بازی با تصمیمات درست تغییر می‌کرد

گفتگوی بی‌واسطه تولیدکنندگان با رهبر انقلاب در بازدید 2 ساعت و نیمه از نمایشگاه پیشگامان پیشرفت

چراغ سبز به پزشکیان برای مذاکره با آمریکا به روایت فیاض زاهد

نخست‌وزیر قطر: آمریکا به میز مذاکره بازگردد/ به‌عنوان یک کشور همسایه ایران این را می گویم

کواکبیان: باید نظام انتخابات حزبی در کشور شکل بگیرد

از ماجرای «شاه نقش» تا «گوزن‌های اتوبان» در فجر 43

مقایسه تلویزیون ترکیه و ایران/ 40 هزار میلیارد درآمد آنها و 24 هزار میلیارد خرج ما!

افشاگری امیرسلیمانی از دعوت نشدن به «دورهمی» مهران مدیری

جدال سر «زخم‌کاری» ادامه دارد؛ مالک و سیما در مرکز توجه!

سوال عجیب فیلیمو درباره گروه حشدالشعبی!

معنی سریال «ازازیل» چیست؟

«نی»؛ سازی که اسرار سوختن را بیان می کند

عمل جراحی که تنها 3 بار در آمریکا توسط یک ایرانی انجام شد

آماری از وضعیت سواد ایرانی‌ها