راه ترقی

آخرين مطالب

لزوم هم افزایی جهت برگزاری اجلاسیه استانی کنگره ملی شهدای غریب اسارت در آذربایجان شرقی بنیاد شهید و امور ایثارگران

  بزرگنمايي:

راه ترقی - سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی تاکید کرد: هم افزایی همه جانبه برای برگزاری هرچه بهتر اجلاسیۀ استانی کنگرۀ ملی شهدای غریب اسارت در آذربایجان شرقی ضروری است.

به گزارش «ایثار»، علی اکبر سلمانی در اولین جلسۀ شورای ترویج و توسعۀ فرهنگ ایثار و شهادت آذربایجان شرقی در سالجاری که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، گفت: مقرر شده اجلاسیه استانی کنگرۀ ملی شهدای غریب اسارت در آذربایجان شرقی در مرداد سال جاری برگزار شود که ریاست ستاد برگزاری آن را آقای دکتر تراب محمدی، سرپرست محترم استانداری بر عهده خواهند داشت.
وی گفت: آقای کریم پور به عنوان دبیر ستاد استانی این کنگرۀ ملی، مسئول پیگیری امور محوّله و هماهنگی ها هستند و فعالیت این ستاد نیز در اوایل سال جاری و همزمان با سفر آقای زمردیان، دبیر کنگرۀ ملی شهدای غریب اسارت به آذربایجان شرقی پررنگ تر شده اما انتظار این است که دستگاه ها و نهادهای مختلف استان در این رخداد پای کار باشند و تلاش مضاعف انجام دهند.
به گفته وی، دبیرخانۀ ستاد استانی کنگرۀ ملی شهدای غریب اسارت، در بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی واقع است و شهدای غریب اسارت به آزادگانی اطلاق می شود که در دوران اسارت و غریبانه به دست دشمن بعثی به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی همچنین خواستار احیاء و فعال سازی کارگروه ساماندهی گلزار شهدا ذیل استانداری شد و گفت: این کارگروه مدت هاست که تشکیل جلسه نداده است و بر همین اساس درخواست می کنیم با در نظر گرفتن ظرفیت این کارگروه برای گره گشایی از وضعیت برخی از گلزارهای شهری و روستایی استان، سرپرست محترم استانداری نسبت به احیای آن دستور مقتضی را صادر نمایند.
سلمانی همچنین ایجاد دبیرخانۀ دائمی یادواره ها و کنگره ملی بزرگداشت مقام 10 هزار شهید آذربایجان شرقی را خواستار شد و گفت: از حُسن توجه سرپرست محترم استانداری و نهایت همکاری فرمانده محترم سپاه عاشورا در این زمینه قدردانیم اما با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) مبنی بر عدم تاخیر در برگزاری مرتب کنگره ملی شهدا که در دیدار عوامل اجرایی این کنگره و جمعی از خانواده های معظم شهدا و ایثارگران استان بیان فرمودند، به نظر می رسد ایجاد این دبیرخانه می تواند در تحقق فرمان معظم له موثر باشد.
سلمانی در ادامه از همکاری همۀ دستگاه های اجرایی در اجرای طرح سپاس از ایثارگران استان قدردانی کرد و گفت: معاون محترم اول رئیس جمهور که هم اینک سرپرستی ریاست جمهوری را عهده دار هستند، مدت ها قبل طی بخشنامه ای، تکلیفی قانونی برای تمام دستگاه ها برای مشارکت در اجرای طرح سپاس معیّن کردند که این بخشنامه با همکاری خوب اکثر مدیران دستگاه های استان در حال اجراست و عملکرد برخی دستگاه ها در این زمینه باید تقویت شود.
سرپرست بنیاد شهید و امور ایاثرگران آذربایجان شرقی در ابتدای سخنان خود با گرامیداشت یاد و خاطرۀ شهدای خدمت گفت: از مردم شهیدپرور آذربایجان شرقی که با حضور پرشور و گستردۀ خود در مراسم های وداع، تشییع و سوگواری شهدای خدمت، حماسۀ ماندگاری را خلق کردند، صمیمانه سپاسگزاریم و معتقدیم این حضور حماسی بار دیگر ثابت کرد که «آذربایجان اویاخدی و انقلابا دایاخدی»(آذربایجان بیدار و پشتیبان انقلاب است).
سلمانی، رسالت اصلی بنیاد شهید و امور ایثارگران را ترویج فرهنگ ایثار و شهادت توصیف و اظهار کرد: این بنیاد در راستای رسالت مورد اشاره، برنامه های گسترده ای اجرا می کند و فلسفۀ برگزاری جلسات شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیز که از سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) الهام گرفته شده، در همین چارچوب قابل ارزیابی است.
وی با یادآوری اهداف اصلی جلسات شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت بر اساس سیاست های 12 گانه مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) در امور ایثارگران گفت: تاکید بر گفتمان سازیِ ایثار اجتماعی، سبک زندگی شهدا و رفتارهای ایثارگرانۀ فردی و اجتماعی و پررنگ کردن آن در مصوبات یکی از این اهداف است که حضور تمامی اقشار در تفحص محل سقوط هلی کوپتر و پیکرهای شهدای خدمت یا مشارکت در مواقعی نظیر زلزله و حادثه آتش نشانان و غیره مصادیقی از این مهم هستند.
سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی ادامه داد: پرداختن هدفمند در خصوص بهره برداری فرهنگی از گلزارهای شهدا مانند لیالی قدر یا تحویل سال و همچنین ایجاد زمینه در خصوص ترویج و تحکیم فرهنگ پایداری، ایثار و جهاد به عنوان کار فرهنگی ماندگار و اثربخش مانند ایجاد یادمان ها و موزه ها و ساماندهی و نگهداری تربت پاک شهیدان، توجه لازم به راهیان نور و بهره برداری محتوائی از قبیل ارائه روایت اثربخش، قابل انتقال و مستند به منظور ایجاد تحول و اثر در مخاطب، توجه درست و اصولی به یادواره ها، همایش ها و کنگره ها با رویکرد مردم محوری و توجه ویژه به طرح سپاس از ایثارگران معظم از دیگر اهداف اصلی جلسات شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/895057/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بزرگترین بدهکاران بانکی از کجا وام می‌گیرند؟

فساد سیب در زمین دولت؛ تحلیلی بر عوامل افزایش قیمت سیب‌زمینی

عضو سابق شورای عالی بورس: اثر نرخ بهره در بورس خنثی شده است

انتصاب دکتر صادق خانی علی‌اکبری به عنوان رئیس کمیسیون هوش مصنوعی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای

تحلیلی از خروج چانگان از ایران؛ بازار خودرو در آستانه بحرانی جدید قرار گرفت؟

فقط صلاح از خداحافظی کلوپ خبر داشت!

کسی چه می‌داند، شاید اینتر قهرمان چمپیونزلیگ شود!

شکار تصویر هواداری که در ورزشگاه نقش جهان سنگ انداز به همراه داشت!

اشک‌های مدیرعامل شهرداری‌نوشهر پس از صعود

فدراسیون: لبخند به شایعات، با ژنرال تا جام جهانی!

نمایش موثر سحرخیزان روی 2 گل اورنبورگ

گولسیانی: نمی‌توانم در پست دیگری بازی کنم

طعنه مورینیو به ایکاردی؛ بهترین بازیکن تاریخ هستی!

لوکاس ژوآئو از پرسپولیس به ترکیه!

پرسپولیس از داور و زکی‌پور شکایت کرد

ایران: از شکل‌گیری یک دولت فراگیر در سوریه حمایت می‌کنیم

رئیس‌جمهور ویتنام به پزشکیان پیام داد

هدیه بزرگ ترامپ به ایران؟

وزارت خارجه: مذاکره با آمریکا تامین کننده منافع ملی ایران نخواهد بود

سریال «تاسیان» از نگاه رسانه‌ها!

شوکه شدن بازیگر نقش شهید صیاد شیرازی در مواجهه با هوش مصنوعی!

نظر مصطفی زمانی در مورد فیلم‌های ایرانی

ستاره‌های ایرانی و خارجی در سریال جنایی «بلیت یک‌طرفه»

چهره ها/ عکس سیاه‌پوش ژاله صامتی و متن غم انگیز او در سوگ مادرش

ستاره پسیانی فعلا جایگزین مادرش در نمایش صابر ابر شد

ساترا: «تاسیان» نه مجوز تولید دارد نه انتشار!

چهره ها/ قابی از بهنوش بختیاری با پرستو صالحی پربازدید شد

«آنورا»: از سینمای مستقل تا مدعی اول جوایز اسکار

تیر خلاص با چمدون اشتباهی زده شد!

روایت زانیار خسروی از تجربه عشق در زندگی خصوصی اش

نماهنگ «ماه من شو ساعتی» با آواز حسام الدین سراج

محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته در جاده‌های مازندران

گروه‌های جهادی به کمک گیلانی‌های سیل‌زده رفتند

نگهداری اموال مسروقه به عنوان یادگاری؛ سارق حرفه‌ای دستگیر شد

کهکشان های اولیه کیهان

اعتماد کسی رو از بین نبر!

اما و اگر انتصابات در مشاغل حساس

لیست سیاه FATF؛ بانک‌های چین و عراق با تجار ایرانی کار نمی‌کنند

مشکلات اقتصادی و معیشتی با اقدامات جهادی، فناورانه و خلاقانه به دست جوانان حل خواهد شد

قیمت سیب زمینی کاهشی می‌شود

قیمت طلا و ارز نزولی شد؛ تحلیلی از وضعیت بازار در روزی که گذشت

نایب‌رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس: حکم خروج کروز از ایران‌خودرو قطعی است

کارترون: حزباوی به تازگی از مصدومیت برگشته و نباید روی او ریسک کنیم

کارترون: خیلی خوشحالم که توانستم تیم بزرگ پرسپولیس را 3 بار شکست بدهم

ختافه برای فلیک دست تکان داد!

علی علیپور: داور باید سپاهان را 9 نفره می‌کرد؛ شانس یارمان نبود

عبدی: می‌خواهیم با قهرمانی از جام ملت‌ ها بازگردیم

هری کین، قهرمان مونیخ؛ لحظات برتر هفته 21 بوندس‌لیگا

مجموعه گل های زیبای وینیسوس ستاره رئال

قوانین فیفا در مورد اخراج عالیشاه چه می‌گویند