راه ترقی

آخرين مطالب

سازمان هواپیمایی: پرواز چارتری اربعین نداریم اقتصاد

سازمان هواپیمایی: پرواز چارتری اربعین نداریم
  بزرگنمايي:

راه ترقی - فارس /سخنگوی سازمان هواپیمایی از اعلام ضوابط و شرایط فروش بلیت پروازهای اربعین خبر داد و گفت: صدور بلیت اربعین توسط چارترکنندگان ممنوع است.
جعفر یازرلو در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازه زمانی پروازهای اربعین از 24 مرداد الی 9 شهریورماه تعیین شده و عرضه بلیط توسط شرکت‌های هواپیمایی با هدف مدیریت عرضه و در دسترس بودن بلیت در طول بازه زمانی اربعین بهصورت پلکانی خواهد بود.
وی تصریح کرد: بهای بلیت یک طرفه از استانهای خراسان‌ها، سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان، فارس، مازندران و گلستان به بغداد یا نجف اشرف و بالعکس حداکثر 6 میلیون تومان تعیین شده است.
یازرلو بیان کرد: بهای بلیت یک طرفه از تهران و سایر استان های کشور (به استثناء استان های فوق‌الذکر) به بغداد یا نجف اشرف و بالعکس، حداکثر پنج میلیون تومان تعیین شد.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اظهار داشت: قراردادهای چارتری بین شرکت‌های هواپیمایی و چارتر کنندگان در بازه زمانی اربعین به حالت تعلیق درآمده و فروش و صدور بلیت اربعین توسط چارتر کنندگان ممنوع است.

وی ادامه داد: به منظور یکسان‌سازی هزینه استرداد بلیت در همه شرکت‌های هواپیمایی، در صورت انصراف مسافر از سفر، تا 24 ساعت مانده به زمان برنامه‌ای انجام پرواز، مبلغ 25 درصد از بهای پایه بلیت در هر مسیر کسر و مابقی به مسافر مسترد می‌شود، همچنین از 24 ساعت مانده به زمان برنامه‌ای انجام پرواز و پس از انجام پرواز مبلغ 50 درصد از بهای پایه بلیت کسر و مابقی به مسافر مسترد می‌شود.
یازرلو افزود: همه بلیت‌های بازه اربعین در کل کشور از طریق سایت رسمی شرکت‌های هواپیمایی، دفاتر آنلاین فروش بلیت (OTA) و دفاتر خدمات مسافرت هوائی منتخب معرفی شده شرکت‌های هواپیمایی به این سازمان صورت می پذیرد.
سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: بازرسان این سازمان به صورت حضوری در فرودگاه‌های کشور و دفاتر فروش یا غیر حضوری از طریق رصد سایتهای فروش بلیت، دریافت شکایت در سامانه حقوق مسافر سازمان یا دریافت گزارشات نهادهای نظارتی نسبت به جمع آوری اطلاعات اقدام و در صورت کشف تخلف نسبت به تشکیل پرونده و ارجاع آن به مراجع قضایی مربوطه اقدامات لازم را به عمل خواهد آورد.
یازرلو تصریح کرد: با هر گونه عرضه و فروش بلیت مسیر عتبات عالیات در بازه اربعین خارج از کانال‌های تعیین شده برخورد قانونی انجام خواهد شد.
وی به زائران توصیه کرد هرگونه شکایت خود در خصوص عدم رعایت مراتب فوق را ضمن انعکاس به نمایندگان شرکت‌های هواپیمایی که در فرودگاه‌ها مستقر خواهند شد از طریق ثبت شکایت در سامانه حقوق مسافر این سازمان (به آدرس caa.gov.ir) پیگیری کنند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/923426/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

مهندس ذوب‌آهن همچنان رکورد می‌زند

تازه‌ترین واکنش به استوری جهرمی

انتقال تاریخی در بوندسلیگا؛ بایرن با ویرتز توافق کرد!

یوپ هاینکس رئیس بایرن را به خانه‌اش راه نداد!

تابستان شلوغ؛ ناپولی به دنبال دو ستاره لیگ برتر

طلاق همسر لمان پس از رسوایی اره برقی!

پیشنهاد عجیب به لینه‌کر؛ اجرای برنامه آشپزی!

فرصت بزرگ گولر؛ درخشش برابر بارسا!

گل باقری به تراکتور تکرار شد!

تکواندو نونهالان جهان؛ رقبای چهار نماینده کشورمان مشخص شد

جدیدترین خبر درباره معرفی وزیر اقتصاد به مجلس

ادعاهای نماینده ترامپ درباره برنامه‌ هسته‌ای ایران

امشب قسمت دوم پشت صحنه «پایتخت7» پخش می شود

چهره ها/ تجلیل از یک عمر تلاش هنری علیرضا داوودنژاد

آهنگ «چشمای مست تو» با خوانندگی سینا شعبانخانی

یک مقام آگاه از قوه قضاییه: حکم قطعی برای تتلو صادر نشده است

کارمندان «مایکروسافت» حق ندارند از «دیپ‌سیک» استفاده کنند

شبا نذاره غصه و تنهایی مزاحمت شه!

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

ضارب افشین پیروانی دستگیر شد

پرسپولیس همچنان روی رکورد و عدد جادویی

دستبرد بزرگ سپاهان از یحیی گل‌محمدی

آزمون و عزت‌اللهی در فینال حاضر شدند

اسم ماتزاری مصاحبه با تاجرنیا را قطع کرد

روماریو: دوست دارم آنچلوتی سرمربی برزیل شود

بی‌توجهی یوفا به درخواست‌های یونایتد و تاتنهام!

یزدانی: رقابت با یونس امامی باعث افتخار است

واکنش مجتبی جباری به شایعه راه‌رفتن در اصفهان!

درخشان و جنگنده؛ ستاره رئال خستگی نمی‌شناسد

چرا اعرابِ مخالف برجام، حامی مذاکرات کنونی ایران و آمریکا هستند؟

تسنیم: مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان قطعی شد

استقبال ویژه از «عادل فردوسی‌پور» در نمایشگاه کتاب

چهره ها/ واکنش محسن تنابنده به خبر تغییر نام خلیج‌فارس

4 سریال‌ کُره‌ای پربیننده در هفته‌های اخیر

آواز دل انگیزی از «پرواز همای» در طبیعت زیبا

تغییر ساعت آغاز به کار متروی تهران از فردا

افزایش توان تولید گرافن با راه‌اندازی تأسیسات جدید

داره فعل مجهول رو درس میده!

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

ماموریت تارتار با موفقیت انجام شد!

تودور: لطفاً درباره آینده از من سؤال نپرسید!

ضربه فنی محمدعلی عموزاد در برابر حریف روسی

آموریم: از حالا فقط به فینال فکر می‌کنیم

لیموچی به اصفهان برنگشت!

گلزن هر هفته لیگ برتر را بشناسید!

تدابیر امنیتی ویژه برای ال‌کلاسیکوی سرنوشت‌ساز

قهرمانی محمدمبین عظیمی در وزن 92Kg

هواداران رئال حذف بارسا را دست گرفتند!

چه کسی پشت پرده توهم ترامپ درباره خلیج فارس است؟