راه ترقی

آخرين مطالب

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه و مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد:

جانبازان و ایثارگران سند مظلومیت ملت ایران در جنگ هشت ساله دفاع مقدس هستند بنیاد شهید و امور ایثارگران

جانبازان و ایثارگران سند مظلومیت ملت ایران در جنگ هشت ساله دفاع مقدس هستند
  بزرگنمايي:

راه ترقی - مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه و مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد گفت: جانبازان و ایثارگران سند مظلومیت ملت ایران در جنگ هشت ساله دفاع مقدس در مبارزه با چهل کشور جهان هستند.

به گزارش «ایثار»، حجت‌الاسلام قدرت‌الله خرم‌روز در دیدار مسئولان دانشگاه علوم پزشکی با تسلیت فرا رسیدن 28 صفر گفت: جانبازان و ایثارگران سند مظلومیت ملت ایران در جنگ هشت ساله دفاع مقدس در مبارزه با چهل کشور جهان هستند، که بعد از جنگ توقعات و مطالبات به حقی دارند.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه و مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: قوانین مرتبط با خانواده شهدا و جانبازان در عرصه مسکن، اشتغال، آموزش و سلامت کم نیستند لذا توقع داریم این قوانین اجرایی شود.
وی با بیان اینکه یکی از سازمان‌های که ارتباط نزدیکی با بنیاد دارد حوزه علوم پزشکی است، افزود: پدر و مادران شهدا سرمایه‌های معنوی هستند که برخی از آنها را از دست دادیم و عده‌ای از آنها هم زمان‌گیر شدند و کمتر خانواده شهیدی است که پدر و مادر زمین‌گیر نشده باشند لذا می‌طلبد در بحث سلامت و بهداشت آنها و تجهیزات پزشکی و بستری مورد توجه باشند.
مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه و مدیرکل بنیاد شهید گفت: هفته‌ای نیست که جانبازی را از دست ندهیم که پیشنهاد می‌کنم هرازچندگاهی از بیمارستان سلمان سرکشی کنید جانبازانی که آنجا هستند مطالباتی دارند که بعضی وقت‌ها این مطالبات شخصی نیست و مربوط به جامعه ایثارگری است.
وی بر انعقاد قرارداد با بیمه دی و بیمه سلامت برای رفاه جامعه ایثارگری تاکید کرد و گفت: امکان نگهداری برخی از جامعه ایثارگری در خانه نیست که دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه نهایت همکاری را داشته باشد.
حجت‌الاسلام خرم‌روز با اشاره به مشکلات اشتغال جامعه ایثارگری استان گفت: سهمیه قانونی جامعه ایثارگری دیده نمی‌شود که خواسته ما عمل به قانون در زمینه اشتغال جامعه ایثارگری است.
در ادامه معاون درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران از 12 موردی وی‌آی‌پی در منزل خبر داد و گفت: در مواردی مانند وی‌آی‌پی و امداد آمبولانس کار دانشگاه علوم پزشکی را راحت کردیم که از دانشگاه انتظار مساعدت بیشتری داریم.
هرمز‌پور با اشاره به مشکلاتی که در شهرستان‌های گچساران با آن مواجه هستند، گفت: در زمینه آموزش سالمندی و همیار بیمار، پزشکان با ما همکاری کنند.
وی با بیان اینکه 70 درصد جامعه ایثارگری نیازمند خدمات بستری هستند، گفت: برای بهره‌مندی از خدمات دو کلینیک رازی یاسوج و شفا گچساران نیاز است قراردادی منعقد شود تا جامعه هدف مجبور نشوند برای دریافت خدماتی که در استان ارائه می‌شود اما تحت پوشش بیمه نیستند به استان‌های همجوار مراجعه کنند .
هرمزپور عنوان کرد: دانشگاه با بیمه دی قرارداد داشته باشد که هزینه اتاق وی‌ای‌پی از طریق بیمه تکمیلی پرداخت شود. استخدام خانواده شهدا و ایثارگران مورد توجه باشد پنج هزار و 670 نفر از خانواده شهدا و جانبازان بیکار هستند و متاسفانه آمار بیکاران جامعه ایثارگری در حال افزایش است.
سعید جاودان‌سیرت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه وبویراحمد عنوان کرد: دانشگاه همواره در خدمت جامعه ایثارگری بوده و از هیچ کوششی برای خدمات‌دهی به جامعه هدف دریغ نکرده است. دانشگاه بیشتر از گذشته و با تمام وجود در خدمت جامعه ایثارگری و بنیاد شهید است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/941424/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پدر شهیدان «عابدی ابرده» آسمانی شد

همخوانی زیبای غفوریان و کیایی

باز هم حامد بهداد و تیکه کلام های مخصوص خودش!

اجرای فرزاد فرزین در جشنواره موسیقی فجر

اجرای زنده قطعه “یمبو سئنه” با صدای ماندگار ناصر عبداللهی

گل‌آرایی حرم مطهر امام رضا به مناسبت ولادت امام زمان

مرکز پژوهش‌های مجلس هشدار داد؛ 20 هزار قربانی تصادفات رانندگی در سال

مواظب باشید سرتان کلاه نرود

نورافشانی در پل طبیعت تهران در شب نیمه شعبان

ثبات نسبی قیمت مرغ در بازار؛ مشکلی در عرضه وجود ندارد

کاهش نرخ بیکاری زنان در سطح کشور

سرمربی بانوان استقلال:بیشترین قرارداد در فوتبال بانوان 2 الی 3 میلیارد است

رد پای رئال مادرید در پیشرفت بم!

مدیریت جدید استقلال نگاه بهتری به تیم بانوان دارد

برترین‌های هفته نوزدهم فوتبال لیگ برتر ایران

غیبت آکانجی در بازی برگشت با رئال مادرید

رد شکایت علیه استقلال در کنفدراسیون آسیا

رقابت 500 کشتی‌گیر در آلبانی؛ انصراف تانک روس‌ها از مسابقات؟

سهراب بختیاری زاده در بازی الریان روی نیمکت استقلال می‌نشیند

طرح کنگره آمریکا برای واداشتن سه کشور اروپایی به اعمال مکانیسم ماشه علیه ایران

سرلشکر صفوی: قیام 29 بهمن 1356 زمینه‌ساز پیروزی انقلاب اسلامی شد

ناگفته‌هایی از تجمعات غیرقانونی و حجاب و عفاف از زبان رحمانی‌فضلی

عضو شورای روابط خارجی آمریکا: بمب اتمی هم معضل امنیتی ایران را حل نمی‌کند

چالش انتخاب بهترین بازیگر کمدی با غفوریان

خاطرات مشترک لهراسبی و کیایی در تیم هنرمندان

دختر جمشید نجات عاشق بازجوش شده!

اجرای ترانه‌ای در وصف امام زمان (عج) توسط علی لهراسبی

ماجرای تیراندازی پلیس به سمت خودرو فراری در دلیجان

آموزش و پرورش: 5 تا 7 درصد دانش‌آموزان پایه نهم، به دهم نمی‌روند

طلا و سکه گران شد

«ته لنجی» قانونمند شد

خبر مهم رئیس کمیسیون انرژی مجلس درباره تغییر قیمت بنزین

حمایت پوچتینو از پوستکوگلو

محبی: شادی گلم را از بازیکن NBA الگوبرداری کرده‌ام

سرمربی روس همچنان گزینه اصلی هدایت تیم ملی آبهای آرام

همسایگی تیم فوتبال نوجوانان با 4 تیم در بلاروس

رضایی: به زنان استقلال چهار گل می‌زنیم!

درخشان: آقای گل ایران 7 گل زده، فاجعه است

انیمیشن طنز بازی منچسترسیتی 2-3 رئال مادرید

ورود استراماچونی و رفقا به ایران تا ابد ممنوع!

شانس قهرمانی ایران در جام ملتهای جوانان آسیا از دیدگاه فرد ملکیان

حمید درخشان: در فوتبال پایه همه چیز را فدای پول کردیم

رحمانی فضلی: فضای خفقان دوران پهلوی، غیرقابل مقایسه با امروز است

خاطره رحمانی‌فضلی از ثبت‌نام هاشمی رفسنجانی در انتخابات ریاست جمهوری سال 92

شوخی غفوریان با مراسم تشییع فرضی خودش!

آتش‌سوزی در هتل 13 کشته و مجروح بر جا گذاشت

حال و هوای شب نیمه شعبان در جمکران

ارائه خدمات آرایشگری مردانه به زائران مسجد جمکران

برف و باران در برخی مناطق کشور

برخورد زنجیره‌ای خودروها در آمریکا