راه ترقی

آخرين مطالب

بررسی توسعه و بهبود خدمات بانکی در شورای امور بانکی سازمان منطقه آزاد کیش منطقه آزاد کیش

بررسی توسعه و بهبود خدمات بانکی در شورای امور بانکی سازمان منطقه آزاد کیش
  بزرگنمايي:

راه ترقی - با حضور معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد کیش، شورای امور بانکی سازمان منطقه آزاد کیش تشکیل جلسه داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، در راستای توسعه و بهبود ارائه خدمات بانکی به فعالان اقتصادی و گردشگری، عصر چهارشنبه 23 آبان شورای امور بانکی سازمان منطقه آزاد کیش با حضور معاون اقتصادی و سرمایه گذاری این سازمان و روسا و نمایندگان بانک های مستقر در کیش تشکیل شد.
گلایه مندی فعالان اقتصادی در خصوص عدم ارائه تسهیلات و خدمات بانکی مناسب، تسهیل ارایه خدمات ارزی در کیش و جلوگیری از مراجعه فعالان بخش خصوصی به سایر شعب در دیگر مناطق کشور، لزوم بارگذاری صحیح و به موقع اطلاعات و آمار بانک ها در سامانه، کاهش فرایند اداری، توسعه تبادلات ارزی با بهره گیری از ظرفیت های بانک های آفشور، بررسی استفاده از شیوه های نوین پرداخت و نوآوری های خلاقانه از جمله اجرای ریال دیجیتال و پرداخت از طریق ارتباط میدان نزدیک (NFC )برای نخستین بار در کشور در جزیره کیش، استقلال بانک ها در خصوص امکان ارایه تسهیلات با نرخ های ترجیحی و ظرفیت بانک ها برای سرمایه گذاری و اجرای طرح های عمرانی در کیش؛ از جمله محورهای گفت و گو حاضران در جلسه بود.
بازنگری در مقررات و مصوبات در تعامل نزدیک با بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار در ارتباط با بانک های مستقر در کیش، واگذاری اختیارات بیشتر به شعبات مناطق آزاد، مدیریت منابع پولی، تغییر سیاست انقباضی بانک مرکزی، کاهش نرخ سپرده قانونی بانک های مناطق آزاد، عدم امکان واگذاری تسهیلات از محل ذخایر سرزمین اصلی، انتشار اوراق صکوک، عدم تمرکز منابع سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی و شرکت ها در بانک های منطقه، احیای کانون بانک ها، کمک سازمان منطقه آزاد کیش در وصول مطالبات بانک ها در قراردادهای مشارکت مدنی سه و چهارجانبه، معافیت بر حقوق کارکنان بانک ها و مشکل مسکن آنان از جمله مباحثی بود که روسا و نماینگان بانک ها در این جلسه بدان اشاره کردند.
وحید زارع فکری معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد کیش در این جلسه گفت: این کارگروه در راستای دستور دبیر شورایعالی مناطق آزاد جهت احیای شورای بانکی و نیز اشراف اطلاعاتی سازمان منطقه آزاد کیش از روند فعالیت بانک ها در این منطقه با رویکرد کمک به بخش خصوصی جهت توسعه و پیشرفت کیش تشکیل شده است.
وی با تاکید بر لزوم بازنگری و اصلاح برخی روندهای فعالیت بانک ها افزود: برای بررسی دقیق و همه جانبه موضوعات مرتبط با بانک ها و رفع مشکلات آنها و فعالان اقتصادی، کارگروه های فرعی حوزه ارزی، ابزارهای پرداخت نوین، حقوقی، تامین مالی و بانکداری شرکتی تشکیل می شود.
گفتنی است برگزاری این کارگروه ها به منظور تسریع و تسهیل روند توسعه منطقه آزاد کیش و با هدف رفع مشکلات فعالین اقتصادی برگزار می شود و در همین راستا کارگروه هایی در حوزه های صادرات، مالیات و تامین اجتماعی و کاهش فرایند اداری در این سه بخش تشکیل شده است.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/979518/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاهش آسیب‌های ناشی از جنگ با کمک علم روانشناسی

دستیار آرتتا فکر کرد سرمربی آرسنال است!

انتقاد هواداران آرسنال از اودگارد؛ فقط تماشا می‌کرد!

حکیمی: با دمبله صحبت کردم، حالش خوب است!

دوناروما فوق‌العاده بود اما در پاریس برنده می‌شویم

ویتینیا: نباید با یک برد بگوییم در فینال هستیم!

60 هزار اسکناس علیه رونالدو؛ به خانه‌ات برگرد!

همدردی بوژوویچ با مردم بندرعباس

پیروزی طلایی پاریس در لندن؛ در یک قدمی فینال با تک‌گل دمبله

ماسکرانو: کامبک بارسا-پی‌اس‌جی را تکرار می‌کنیم!

رقابت سعید عزت‌اللهی با هافبک سابق آرسنال!

یاغی پرسپولیس فقط برای دربی آمده بود!

ادعایی درباره پُست جدید همتی

توئیت سخنگوی دولت اصلاحات درباره ارسال پیامک حجاب

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

آقای تاج! حاضری استعفا بدهی؟

تاثیر ناامنی بر اقتصاد ملی

توافق موقت ، مهار اسنپ‌بک را ممکن می‌سازد

یاوه گویی بی بی

روایت تحلیلگر آمریکایی از «مسئله اصلی مذاکرات»

سی‌ان‌ان: ترامپ چگونه جهان را تا آستانه بحران پیش برده است؟

در یک قدمی جنگ

بلومبرگ: چگونه ایران دنبال توافق بهتری است؟

نگهداری عجیب کالاها در بندر شهید رجایی

ابهام زدایی از قبض های برق؛ قیمت‌ها چقدر تغییر کرد؟

اظهارات مهم رئیس سازمان بورس

الاهلی 3-1 الهلال؛ سومین فینال آسیا با تحقیر الزعیم

ویدیوی احساسی بارسا پیش از بازی با اینتر؛ ما برگشتیم

فکری: می‌توانستیم فجر را ببریم

گل زودهنگام پی‌اس‌جی به آرسنال توسط دمبله

معاون قوه قضائیه برای شرکت در نشست کمیته مشترک مقابله با تروریسم وارد بغداد شد

دورهمی لاله مرزبان و شهاب حسینی معجزه‌لازم شد!

چهره ها/ مژده لواسانی با این تصویر گلزار را خجالت‌زده کرد!

سکانس سینمایی به مناسبت روز دختر

چهره ها/ سلفی 3 بازیگر معروف در خارج از کشور

نماهنگ «جاده چالوس» با خوانندگی رضا یزدانی

موسیقی بی کلام و ملایمی که نباید از دست داد!

درگیری با همسر منجر به قتل برادرزن شد

استفاده معلمان چینی از هوش مصنوعی برای نمره دادن به تست‌های دانش‌آموزان

شعرخوانی زیبا از دکتر مشایخی

هند و پاکستان بر لبه شمشیر

معاون وزیر اقتصاد: پیوستن به FATF گرفتار سوءتفاهم شده است

پیش بینی بورس چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404؛ بازار سهام روی خوش نشان می‌دهد؟

زرپاد از کارت‌های هدیه خود رونمایی کرد زرپاد کارت؛ انتخابی متمایز برای هر مناسبت

پیش بینی قیمت طلا و سکه 10 اردیبهشت 1404

قیمت تاکسی برقی‌های جدید تهران

تحول در بازار اجاره مسکن؛ آیا تصمیم جدید دولت ناجی مستأجران می‌شود؟

ضربه بزرگ به یوونتوس در اوج نبرد برای سهمیه

مورینیو؛ باخت 1-0 به بارسا شیرین‌ترین باخت عمرم بود

اینزاگی: تورام هم نرسد، طارمی و آرناتوویچ را دارم!