راه ترقی
فردا برای دل مردم خوزستان می‌جنگیم
چهارشنبه 10 ارديبهشت 1404 - 18:00:16
راه ترقی - ورزش 3 /امیر خلیفه اصل در مورد شرایط تیمش برای بازی خیبر خرم آباد صحبت کرد.
امیر خلیفه‌اصل، سرمربی استقلال خوزستان، در آستانه دیدار حساس برابر خیبر خرم‌آباد، با اشاره به غیبت چند مهره کلیدی تیمش، بر نقش جوانان شایسته و انگیزه بالای آن‌ها تأکید کرد. او هدف‌گذاری فصل آینده را حفظ اسکلت تیم و تکیه بر استعدادهای بومی دانست و از همدلی درون تیمی برای عبور از بحران‌ها سخن گفت.
امیر خلیفه اصل، سرمربی استقلال خوزستان، در کنفرانس خبری پیش از بازی ضمن تسلیت به مردم استان هرمزگان و بندرعباس، درباره بازی فردا مقابل خیبر گفت: فردا ما با تیم خوب خیبر بازی داریم که در جدول خیلی به هم نزدیک هستیم. قطعا فردا بازی خیلی فیزیکی خواهد بود. ان‌شاالله ما بتوانیم با درایتی که بچه‌ها دارند 3 امتیاز بازی را کسب و دل مردم خوب خوزستان را شاد کنیم. بازی سختی است اما با همدلی و کارهایی که در این هفته انجام دادیم می‌توانیم 3 امتیاز این بازی را به مردم خوب خوزستان تقدیم کنیم.
او درباره بازیکنان محروم و مصدوم بازی فردا و پر شدن لیست بزرگسال تیم توضیح داد: ما فردا آقای کایینا و بیفوما را به دلیل محرومیت در اختیار نداریم. آقای سجاد شهباززاده و پسندیده هم به دلیل مصدومیت و دو تن از عزیزان را هم به دلایل انضباطی در اختیار باشگاه نیستند. لیست بزرگسال‌مان پر نیست. ما جوانان بسیار خوب و شایسته‌ای داریم و قطعا با این حوانان فردا می‌توانیم کارهای بزرگی انجام دهیم. مطمئنم جوانانی که فردا جایگزین این عزیزان می‌شوند فردا اتفاقات خوبی را رقم خواهند زد.
خلیفه اصل درخصوص برنامه‌ها و اهدافی که برای فصل آینده درنظر دارد گفت: جا دارد از مدیریت باشگاه و مدیریت کارخانه جناب آقای بهکار تشکر و قدردانی کنم و همینطور هیئت مدیره‌مان که به ما برای فصل آینده اعتماد کردند. ما جلسات متعددی داشتیم. اولین کاری که باید در همین چند روز آینده کنیم با بازیکنانی هست که تقریبا به 80 90درصدشان نیاز داریم و می‌خواهیم اسکلت تیم‌مان را نگهداریم و بتوانیم یک تیم خوب و آینده‌داری را برای استقلال خوزستان و مردم خوب خوزستان ببندیم. هدف‌گذاری ما این است که از بازیکنان جوان و شایسته استان‌مان استفاده کنیم که قطعا فوتبال برای این جوانان است.
او درباره لیست پیشنهادی خودش و بازیکنان مدنظرش گفت: ما تا به امروز نه بازیکن خروجی داشتیم و نه بازیکن ورودی. قطعا در هفته‌های آینده با باشگاه درمورد بازیکنانی که می‌خواهیم جذب کنیم صحبت می‌کنیم.
خلیفه با توجه به برگزاری 3 بازی آخر در اهواز درباره رتبه‌ای که برای تیم در حدول پیشبینی می‌کند گفت: با جلساتی که ما با همکاران‌مان داشتیم سعی می‌کنیم بازی به بازی پیش برویم و این اتفاق الحمدلله خوب پیش می‌رود و ما فقط به فکر بازی با خیبر هستیم که ان‌شاالله فردا بتوانیم نتیجه لازم را کسب کنیم و در پایان فصل تک رقمی بشویم و دل مردم خوب خوزستان را شاد کنیم.

راه ترقی

او درباره نگاه ویژه‌اش به جوانان با توجه به اتفاقات درون خانوادگی باشگاه توضیح داد: در هر خانواده یک سری اتفاقات می‌افتد. من دوست داشتم بزرگان تیم بعد از بازی با ذوب‌آهن، ما چهار روز استراحت داشتیم و می‌توانستند با مدیریت باشگاه صحبت کنند ولی متاسفانه این اتفاق پیش نیامد و مسیر درستی نبود. ان‌شاالله درآینده بتوانیم با هم صحبت کنیم و این اتفاقات را جمع و جور کنیم چون به هر حال ما یک باشگاه و یک خانواده هستیم و این عزیزان هم برای فوتبال استان خوزستان زحمت کشیدند و من فکر می‌کنم با گذر زمان این مشکلات حل می‌شود.
او در پایان خطاب به جوانانی که فوتبال را شروع کردند گفت: فوتبال برای حوانان است ولی این جوانان هم الگو دارند. من از بزرگان تیم‌مان خواهش می‌کنم سعی کنید مسیر بسیار خوبی را به جوانان نشان بدهید. این جوانان باید بدانند من مربی و سرمبی با باشگاه قرارداد دارم نه با فرد یا اشخاص و ما باید پایبند باشیم به قراردادی که با باشگاه داریم و ان‌شاالله بتوانیم حرفه‌ای‌تر بشویم و دیدگاه‌مان نسبت به فوتبال حرفه‌ای‌تر بشود.
بازار

http://www.RaheNou.ir/Fa/News/1070691/فردا-برای-دل-مردم-خوزستان-می‌جنگیم
بستن   چاپ