راه ترقی
گوندوگان: متاسفم، رودیگر از خط قرمزها عبور کرد!
پنجشنبه 11 ارديبهشت 1404 - 12:39:36
راه ترقی - ورزش 3 /گوندوگان شناخت خوبی از آنتونیو رودیگر دارد. این دو بازیکن در تیم ملی آلمان کنار هم در رختکن بوده‌اند. گوندوگان، هافبک منچسترسیتی، در گفت‌وگو با نشریه بیلد درباره اتفاقاتی که پیرامون مدافع رئال مادرید رخ داد، نظرش را بیان کرد: «وقتی تونی رودیگر در تیم تو باشد، فوق‌العاده است؛ اما وقتی رقیبت باشد، واقعاً حسابی اعصابت را به‌هم می‌ریزد.»
رفتار رودیگر در لحظات حساس، مانند دقایق پایانی فینال کوپا دل ری، در معرض دید همگان قرار گرفت. اکثر نظرات درباره او منفی بود. به گفته گوندوگان، این بازیکن رئال مادرید می‌تواند شخصیتی تحریک‌آمیز و پرخاشگر داشته باشد، اما در عین حال افزود که این ویژگی بخشی از وجود اوست: «این صرفاً سبک او در زمین است. تونی احساسی است و در موارد استثنایی، مانند فینال جام حذفی، متأسفانه از خط قرمز عبور کرد.»
بازیکن منچسترسیتی پذیرفت که با وجود شناخت نزدیکش از رودیگر، اقدامات او قابل توجیه نیست: «شکی نیست که این یک اشتباه بزرگ بود.» گوندوگان معتقد است محرومیت شش جلسه‌ای که برای رودیگر در نظر گرفته شده، با اتفاقاتی که در ورزشگاه لاکارتوخا رخ داد، متناسب است: «تونی حالا باید از این آزمون سخت عبور کند.»
از سوی دیگر، شماره 19 منچسترسیتی تأکید کرد که داشتن رودیگر در تیم یک مزیت است: «وقتی تونی با تمام توان و اشتیاقش در تیم باشد، می‌توانی در زمین از او سود زیادی ببری و حتی این را جشن بگیری. من خودم این را در تیم ملی کنار او تجربه کردم. او به تیم کمک می‌کند و هواداران ما او را استثنایی می‌دانند. گاهی اوقات، یکی بدون دیگری کار نمی‌کند.» گوندوگان این را بر اساس تجربه مشترکشان در تیم ملی آلمان گفت.
به نظر گوندوغان، آنچه در فینال رخ داد، بازتابی از شخصیت واقعی رودیگر نیست: «من تونی را خیلی خوب می‌شناسم. هرگز شخصیت او را زیر سؤال نمی‌برم و برایش احترام زیادی قائلم. او خیلی به من کمک کرده است. من تونی را به‌عنوان یک مرد بزرگ و واقعی می‌شناسم.» 
گوندوگان در پایان گفت: «تونی حالا باید پیامدهای این اتفاق را، چه در زمینه ورزشی و چه در افکار عمومی، به‌ویژه در آلمان، بپذیرد.»

http://www.RaheNou.ir/Fa/News/1071007/گوندوگان--متاسفم،-رودیگر-از-خط-قرمزها-عبور-کرد!
بستن   چاپ