راه ترقی
نظافتچی سارق، 30 میلیارد پول و طلا را به سرقت برد
شنبه 13 ارديبهشت 1404 - 13:34:23
راه ترقی - مهر / رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری یک نظافتچی سارق در محله پاسداران خبر داد و گفت: این متهم با سوء استفاده از اعتماد صاحبکارش، اقدام به سرقت 30 میلیارد ریال پول و طلا کرد.
سردار علی قاسم پور رئیس پلیس پیشگیری پایتخت گفت: با مراجعه یکی از شهروندان و گزارش وقوع سرقت، مبنی بر اینکه از منزلش مقادیر وجه نقد و طلا به ارزش 30 میلیارد ریال به سرقت رفته است، تیمی از مأموران کلانتری 102 پاسداران، برای بررسی پرونده وارد عمل شدند.
این مقام انتظامی عنوان داشت: در این پرونده مالباخته به مأموران کلانتری گفت که مدتی پیش یک خانم نظافتچی را برای نظافت منزلش با معرفی یکی از آشنایان استخدام کرده است و این خانم نظافتچی پس از مدتی حضور در منزل و انجام امورات خانه از جمله آشپزی و نظافت، چند روز پیش به ناگهان از منزل رفته و دیگر برنگشته است.
وی افزود: مالباخته عنوان داشت که پس از رفتن این خانم به وضعیت مشکوک شده و در بررسی‌هایی که به صورت اتفاقی از کمد اموال با ارزش خود داشته متوجه شده که مقداری طلا و جواهر و وجه نقد به ارزش 30 میلیارد ریال به سرقت رفته است و در حال حاضر به این نظافتچی مشکوک است.
سردار قاسم پور تصریح کرد: با این شکایت مأموران کلانتری 102 پاسداران مشخصات و هویت این نظافتچی را مورد استعلام قرار دادند و در نهایت مشخصات و چهره این زن به دست آمد و متعاقباً با بررسی‌های تکمیلی مخفیگاه وی نیز شناسایی شد که با هماهنگی از سوی مرجع قضائی تیمی از مأموران عملیاتی به محل اعزام شدند.
رئیس پلیس پیشگیری پایتخت اظهار داشت: با حضور مأموران در محل، متهم که چاره‌ای جز تسلیم نداشت به جرم خود اعتراف و در بازرسی از مخفیگاه وی اموال مسروقه مالباخته که هنوز به فروش نرفته بود، کشف و به همراه متهم به کلانتری منتقل شد.
وی بیان داشت: متهم که زنی 53 ساله بود در بازجویی‌های انجام شده علت سرقت را مشکلات مالی اعلام کرد و اذعان داشت که گمان می‌کرده به این زودی دستگیر شود و قصد داشته با فروش اموال مسروقه از تهران به شهرستان محل زندگی خود برود و آنجا زندگی کند اما پلیس قبل از هر گونه اقدامی او را شناسایی و دستگیر کرده است.
سردار قاسم پور در پایان با اشاره به اینکه متهم با شکایت مالباخته راهی دادسرا شد، گفت: اموال مسروقه پس از صورتجلسه و حسب دستور قضائی به مالک باز پس داده شد، به شهروندان توصیه کرد: از نگهداری اموال با ارزش در خانه و از ورود افراد ناشناس تحت عنوان نظافتچی به منزل خود خودداری کنند.
بازار

http://www.RaheNou.ir/Fa/News/1071964/نظافتچی-سارق،-30-میلیارد-پول-و-طلا-را-به-سرقت-برد
بستن   چاپ