راه ترقی
تقاضای مصرف برق 9 هزار مگاوات افزایش یافت
شنبه 13 ارديبهشت 1404 - 19:11:01
راه ترقی - مهر / سخنگوی صنعت برق از رشد 9 هزار مگاواتی تقاضای مصرف برق در کشور تا روز پنجشنبه 11 اردیبهشت امسال خبر داد و آن را با توجه به گرمای زودرس در کشور کم سابقه توصیف کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، مصطفی رجبی مشهدی گفت: حداکثر اوج بار اردیبهشت ماه تقاضای مصرف برق در کشور به میزان کم سابقه 58 هزار و 700 مگاوات رسید که 9000 مگاوات بیش از سال قبل است.
وی با بیان اینکه این میزان رشد تقاضا در بهار در کشور کم سابقه است، تاکید کرد: با این روند رشد نامتعارف تقاضای مصرف، مردم عزیز با همدلی و مصرف بهینه برق می‌توانند خادمان خود را در صنعت برق برای پایدار نگهداشتن شبکه یاری کنند.
مدیرعامل توانیر گفت: هموطنان می‌توانند با پیوستن به پویش 25 درجه و کاهش مصرف برق، نقش به سزایی در تأمین برق پایدار تمامی مشترکان به ویژه برای بخش‌های تولیدی کشور ایفا کنند.
بازار

http://www.RaheNou.ir/Fa/News/1072177/تقاضای-مصرف-برق-9-هزار-مگاوات-افزایش-یافت
بستن   چاپ