راه ترقی - ایسنا / جانشین فرمانده انتظامی استان سمنان گفت: مرد 27 سالهای که در یک مشاجره خیابانی، زن 49 ساله را در جریان یک حادثه رانندگی و اقدام تلافیجویانه به قتل رسانده بود، پس از دستگیری به ارتکاب جنایت اعتراف کرد.
سرهنگ سید علی میر احمدی امروز 14 اردیبهشت اظهار کرد: عصر روز گذشته در پی اعلام یک فقره تصادف جرحی در یکی از کوچه های شهر کلاته از توابع شهرستان دامغان به مرکز فوریت های پلیسی 110 ماموران در صحنه حاضر شده و طی بررسیهای اولیه مشخص شد خانمی 49 ساله بر اثر حادثه تصادف با یک دستگاه پراید به شدت مجروح و توسط عوامل اورژانس به بیمارستان منتقل شده و راننده متخلف پس از سانحه از محل متواری شده است.
وی ادامه داد: پس از اعلام موضوع مرگ زن براثر شدت جراحات وارده و با توجه به حساسیت و اهمیت موضوع، شناسایی قاتل در دستور کار ماموران کلانتری 17 دیباج قرار گرفت.
بازار
![]()
به گزارش ایسنا به نقل از نیروی انتظامی استان سمنان، این مقام انتظامی ادامه داد: با بهرهگیری از تجهیزات هوشمند، روشهای نوین و انجام تحقیقات و اقدامات فنی پلیسی، ظن جنایی بودن و موضوع قتل توسط ماموران محرز شد.
میراحمدی اظهار کرد: با اقدام سریع ماموران و مدیریت فرمانده انتظامی شهرستان کمتر از دو ساعت پس از ارتکاب به قتل، قاتل شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضایی در یک عملیات ضربتی در مخفیگاهش در همان شهر کلاته دستگیر شد.
وی تصریح کرد: متهم در مواجه با مستندات به دست آمده توسط پلیس چارهای جز بیان حقیقت نداشت و علت و انگیزه قتل را اختلافات شخصی عنوان کرد. قاتل گفت هنگام عبور از کوچه با خودروی خود به مقتول که در حال شستن فرش در کوچه بود برخوردم و به خاطر راهبندان درگیری لفظی پیدا کردیم و همین موضوع باعث عصبانیت من شد و با خودرو به نیت تلافی به سمت وی حرکت کردم و پس از برخورد با مقتول از صحنه متواری شدم.
جانشین فرمانده انتظامی استان با تاکید بر اینکه یکی از راهکارهای مهم کاهش ارتکاب جرم به ویژه در زمینه نزاع و صدمات منجر به قتل، آموزش مدیریت خشم در بخشهای مختلف جامعه است و آگاهی از تکنیک های کنترل خشم یکی از مهارتهای ارزشمند زندگی است که آموزش و فراگیری آن از ملزومات زندگی پر دغدغه انسان امروزی است، خاطرنشان کرد: پس از تشکیل پرونده، قاتل برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفت.
http://www.RaheNou.ir/Fa/News/1072554/شستن-فرش-در-کوچه-منجر-به-قتل-یک-زن-توسط-راننده-پراید-شد